lördag

Oj, nu börjar vi om igen. Fan va skoj! Nu satsar jag på att inte somna. Jag är trött. Haha!

bäääää

baaaaajs, nu ska vi dricka mer öl, hej mormor :)


Anonyma

Men de va värst va de kom anonyma kommentarer nu helt plötsligt då. Störigt, eftersom jag inte kan komma på vem/vilka det är. Eller förresten, en utnämnde sej för att va ' Petter', Kyss dej i arslet. Anonyma: Skriv era namn, roligare så vettja!

Ändrade planer för morgondagen också.: Jag klarar inte av sånt. jag måte ha planerat, annars kollapsar allt i hjärnan och allt blir kaos. Vi ska förståss på after school. Men sen va det ju som meningen att vi skulle på krogen, men nu har dom kommit på att vi inte alls ska det. Gggrrf! Kanske e lika bra, billigast så kanske.

Neee, nu ska jag sova: Imorrn tar jag sovmorgon enda tills jag vaknar. Förmodligen sover jag inte längre än till 8, om ens det. Jag börjar bli tant.

Nattinatti

Förbannad!

Gaah, vad jag har lust att stoppa upp nått långt upp i röven nu! Gaah, jag är arg, irriterad och grinig.
Min pärla, fulbilen som mer eller mindre är på skroten i mina ögon gick naturligtvis inte igenom besiktningen. Först och främst den äckliga kuk lampan som var felvänd eller vad i hutsiken han sa, och de va den förra gången den besiktades också, så där va det tvunget till att göra någe åt. Inga större problem med det, mer störigt. Men sen, den förbannade kukframrutan! Det är en spricka i den, så nu i helvete måste jag byta framruta också. Billigt, jag ser mina pengar bara slukas iväg. Stackars mej. Ge mej en lottovinst!

Sen idag när skolan har slutat, säger våran lärare vi haft i smittspridning idag att vi inte kommer att få reda på resultatet från valideringen förens på tisdag. Nehe okey, men vi tänker då fan inte komma på lektionen imorrn, för vi ville ju veta om vi hade klarat oss eller inte. Men näe, vet ni vad dom har gjort då? Då har dom satt in en obligatorisk lektion där istället, Men för i helvete! Glöm det säger jag, för så kan dom ju för fan inte göra. Dom vet så jävla väl att hela våran klass jobbar, och det är inte bara att ta ledigt sådär eller, så då vart jag så jävla förbannad!
Nee, jag tänker inte gå imorrn, jag har annat för mej. Idioter!

Så jag är inte på mitt allraste solskenshumör idag iallafall. Grinpuppa e vad jag e! Tack för mej.

Borderline...

Jag fick en anklagelse om att jag hade typ 8/9 symtom på att ha borderline. Jag vart irriterad och kollade upp vad det innebär. Jag konstaterade följande: Det stämmer inte.


  • Gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller inbillade separationer. Observera: Självmords- eller självstympande beteende som beskrivs under kriterium 5 räknas inte in här.
  • Uppvisar ett mönster av instabila och intensiva relationer med andra människor som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering.
  • Uppvisar identitetsstörning: påtaglig och varaktig instabilitet i självbild och identitetskänsla.
  • Visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (t ex slösaktighet, sexuell äventyrlighet, drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning). Observera: Självmords- eller självstympande beteende som beskrivs under kriterium 5 räknas inte in här.
  • Uppvisar upprepat självmordsbeteende med gester, hot eller självstympande handlingar
  • Affektiv instabilitet som kommer av en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av sinnesstämningen (t ex intensiv, episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar några timmar och endast i enstaka fall längre än några dagar).
  • Kronisk tomhetskänsla.
  • Uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller svårighet att kontrollera ilska (t ex ofta förekommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål).
  • Har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller allvarliga dissociativa symptom.


  • Så tji på dej, och hej på mej!


    Uppdatera er!

    Här kommer man hem och ska läsa lite schysst godnattläsning på bloggarna. Vad möts man av? Typ 3 av 50 har uppdaterat sin blogg. DVS snabb läsning. Fan, skärp er, uppdatera era bloggar vettja ;)

    Imorrn ska älsklingen besiktigas. Ojoj, hur det ska gå vet jag inte. Vägrar ombesiktning. Snustort vare på olja, kanske borde införskaffa lite sånt också. Annars lyckades Johan byta lyse efter lite om och men! Grattis förresten!

    En kväll till kvar nu, sen är man ledig lite grann. Konstigt nog har chefen inte hört om jag vill jobba helgen eller inte. Känns som att jag måste det, med min rådande ekonomi, känns även som att jag har fyrtiotretusen andra saker att göra. Vila upp mej innan jag blir slutkörd, städa, diska, tvätta, dricka öl, äta mat, sova, plugga.
    Jag har typ 30 uppgifter jag måste ha avstämning på till veckan och veckan efter det. Eller det är nog mer tror jag. Men när har man tid att plugga till sånt då? Ja, jag måste ta mej i kragen och fixa det där. Jävlar också, har en uppgift kvar i datan jag ska göra. Den kan jag ju förstås göra hemma, kanske e nån som vill hjälpa en oteknisk liten tjej som mej? :)

    Neee, hejpa!


    Stress

    Det är inte lätt att stressa iväg såhär på morgonen, när den man försöker få tag på inte svarar i telefonen. Och jag vet att han sover, och jag tycker det är elakt att väcka folk. Jag ger det en kvart till, sen får jag väl åka dit å slå på rutorna.
     Se på fan, jag behövde inte slå på rutan, för nu fick jag ett sms om att han är vaken. Vilken tur!

    Annars äre ju jäkligt gott att käka grötfrukost utan mjölk i den. Eller näe de va de inte, men det gick ner. Måste äta gröt på morgonen, annars blir jag hungrig och på eftermiddagen och kvällen kan det sluta katastrofalt. Jag slänger i mej massor med onyttigheter och det är ju aldrig bra.

    Nån som har funderat över detoxkuren? Häng på nu vettja!!

    Förresten, varför syns inte mitt kort som jag har lagt upp? Jag har en bild som inte har synts på hela tiden. Störigt.

    Neee nu börjar stressen,huuuuh.!

    Detox

    Jag har bestämt mej. Nästan iaf, jag ska satsa på en detoxkur. Nångång. Jag behöver en ordentlig utrensning av kroppen. Risken jag tar är ju att jag kommer bli världens mest suraste gnällkärring som kommer fnäsa och skrika och grina om vartannat. Jag tar den risken, jag tycker det är kul att va grinig. Ett megastort problem blir ju kaffeintaget, inget kaffe. Och att inte äta. Jag dör ju normalt sett om jag inte får i mej nått att äta på typ 4 timmar, och detta skall pågå i 20 dagar. Det går bra. Nu ska jag nog klicka hem nån produkt! Hehe, häng på vettja.

    Jobbat ikväll, skoj när allt flyter på som det ska. Stressad som fan har jag varit också. Alltså inte på jobbet, men skolan, hem, på jobbet. Tog ett bra tag innan jag kunde slappna av. Och imorrn blire samma visa igen, när ska man hinna äta, egentligen? Som tur va hade Anita semelbjudning idag, så jag tryckte i mej 3 semlor. Jag vart illamående som ett as efteråt och kände för att kräka. Jag hade ju inte ätit sen frukost.. Så hade dom massa semlor på jobbet, men jag va inte direkt sugen då kan jag påstå, så jag avstod vänligt men bestämt. Och mamsen hade ju köpt nån semla också som hon hade tänkt å bjuda på, avstod, vänligt men bestämt. Nu skulle jag kunna klämma en semla igen, men här finns inga tillhands. Ääh,är inte sugen på nå å äta. Man hinner som inte känna efter längre hur det står till med magen.

    Alltså, jag har inga kläder att ha på mej. Jag har inte tvättat på ett halvår och det gapar tomt i garderoberna. Men det finns absolut ingen tid till att tvätta, vad göra? Kan ju väldigt ogärna sätta på mej skitiga kläder som legat i tvättkorgen. bajs också. Risken är ju stor att man måste dra på sej nån klänning imåra, och på torsdag, skippa skolan på fredag och tvätta då. låter ju jävligt

    Kär, i drömmen?

    Kan man bli kär i drömmen? Jag vart kär i en kille inatt, och hej å hå. Naturligtvis trodde jag att de va på riktigt, men när min väckarklocka ringde förstod jag att fallet inte riktigt va så. Man fick ju iaf vakna med ett leende på läpparna, och hur ofta händer det? Nee, inatt ska jag också bli kär i drömmen, härligt ;)

    Ohoj, nu väntar en stressad vecka som kommer att avslutas med god mat och en ofantlig mängd alkohol. Skola och jobb först. Sen på fredag vankas after school med klassen. Det ska bli nice, känner mej redan hungrig. höhö, eller törstig, kan inte riktigt skilja på dessa saker. Förmodligen törst.

    Validering på hemsjukvård har vi haft idag. De va ett stort skämt. Undra om det gick mycket sämre än i geriatriken? Vi ses på hemsjukvården på fredag. Minsann.
    Måste fixa bilen, byta lampa. Vägrar få ombesiktning för att jag har ett trasigt lyse. Paul skulle göra det igår, men han hade inga verktyg med sej på travet. johan skulle va snäll och hjälpa mej imorrn :) Bara jag tog med mej en bulle. och det ska jag väl kunna ordna. På torsdag ska älsklingen besiktigas, hon borde väl gå igenom. Bara inte den där lampan som lyser är ett stort problem. momma nämnde nått om att kråsa för dom, kanske ska göra dt, vill inte på ombesikting.
    Kanske borde fli ur den lite grann innan också, gammalt mjölkpaket, mandariner och äpplen, skräp och skit. Ja, kanske inte va så noga. 

    förresten, måste de bli så stor uppståndelse för att madelen och den där andra ska gifta sej. Eller vänta nu, de va viktoria och daniel va? Jävla löjligt, visa lite mer och bättre tv på mornarna vettja! Och avskaffa kungen, och hela kungafamiljen. Förstår ni hur mycket pengar det kostar  vårat samhällevarje år? Bara bröllopet kommer ju gå på en enorm ofantlig summa pengar. Gör nått vettigt för pengarna, tex inom vården. Herre jösses. Folk måste börja tänka!

    Skadeglädje, - den sanna glädjen?

    Yes, fick reda på om vi klarade valideringen idag. And guess what? I did't. Fan, det känns som när man har förlorat i ett spel eller nånting. Besviken, och irriterad över att man kunde gjort det tusen gånger bättre. Jag förklarade för henne att jag hade jättesvårt för att skriva och att jag blir alldeles skakis och undrar hur stavningen är på gris ungefär. Och då tyckte hon att jaa då äre ju bra att du går kursen, så får du ju öva på det där. Pissråtta. Men iaf, vi är typ 5 stycken som inte klarade det, så vi går väl den då. Imorrn har vi validering på hemsjukvård, jag vet inte om jag ska göra det eller inte. Tappade som suget nu när jag missade det här. Hmm, jaja man kan ju alltid köra. Bajs.

    Snart bäre iväg på travet. Att man aldrig kan va ledig. Grrftftt. Ska bli jätteroligt att få jobba lite grann, jag har längtat som en tok på nästa travdag. Eller där skämta jag, för jag missar faktisgt lipstick jungle.
    Nu har mormor bjude på mat, jag är mätt som en ko. Det vart köttfärssås och spaghetti.
    Får se om  jag stannar i stan tills imorrn, spara in lite bensin och tid. Yes.

    Är inte min bebis nått alldeles extra sött? Igår när hon skulle sova så va jag tvungen att ligga i hennes säng. Hon strök mej länge länge över håret och kinden. Vaknade kl 9 och då snarkade hon. Resten av natten behöver vi inte tala om, då va hon inte lika söt.
    Men synd att jag va så jävla trött när jag vaknade där vid 9, för jag hade sett fram emot att se världens roligaste film. Bara därfär kommer jag inte på vad den heter. Joo vänta, bridges jones. Den där då hon är på skidresa å herre gud. Den är så rolig! Eller vänta, nu blir jag förvirrad, skidresa? äääh. Det va iaf den filmen som jag somnade till varje gång jag skulle kika på den, men kanske på femte försöket lyckades jag se den. Jaaa, kanske inte va så rolig iaf?

    Haha, det enda man kan tänka på när man misslyckas är att man vill supa till det å dricka en jävla masas öl. Helt otroligt.! Kan de va för att öl är gott, vad tror ni. Fast iofs ville jag köpa nya kläder också. Hittade en jacka jag ville ha, men den va ganska dyr och jag vet inte hur mycket pengar jag är ägare av. Känns lite onödigt att köpa en dyr vinterjacka nu när vinterns kallaste dagar har varit. Förhoppningsvis.

    Jaja, här kan man ju inte sitta. So long suckers!


    Energitjuv

    Jag lägger inte ner energi på små bagateller.

    Jag återkommer.

    Papper:!

    Jag har en hel upplaga av osorterade papper! Gaah, jag blir tokig på alla jävla räkningar och papper så det är inte klokt. Men medans fisen sover nu,så ska jag försöka strukturera upp lite grann. ( Vad gör jag här?? ) Oooh, boka besiktningstid till lillbruttan måste jag göra, nästa vecka vore kanon och få en. Eller ja, jag måste ha en nästa vecka annars blire körförbud.Höööhö, de vill vi ju inte. Och om det inte finns nån tid som passar får jag väl åka till järpen på torsdag då, min farfar har tider där varje torsdag, fränt.

    Ja, jobba är ju skoj. Har funderat till efter sommaren om man ska va kvar på hemmet eller ej. Jag funderar och funderar, och varje gång jag kommer tillbaka till mina damer så känner jag att det är klart jag ska va kvar. Men sen kommer den lilla häxan, och jag ser på henne, och säger til mej själv: NEJ! Men hon ska inte få förstöra, lillhäxan. UÄK!

    Nee, papperna vare, och kanske en kopp kaffe.

    Ma råkes

    på geriatriken på tisdag! Höhö, hade som sagt validering på geriatriken idag. Alltså, ni vet när man går in i ett rum, man blir så sjukt iallamående och blir svettig.? Så vart de för mej idag. Och faen, vad irritersamt. Ni vet, jag kunde inte ens svaret på en simpel fråga. Det är så jävla irritersamt. Och sen tänker jag inte på samma sätt när jag sätts inför ett prov. Jag har aldrig i hela mitt liv blivit godkänd på nått prov. Trots att jag har pluggat på. Det är väl det som sitter kvar nånstans där i bakhuvudet, ' jag kan inte '.
    Men iaf, tog mej samman och svarade på frågorna. Sen diskuterar man med ett par klasskompisar efteråt, och kommer på just då, att ja jäklar det är så jävla klart att det är så. Fan att man inte tänkte så, ungefär. Äääh, kursen va ju lättsam, tror jag. Jaja, kan väl va nyttigt att gå på geriatriken iaf. Thihi.

    Va ute en kort liten sväng på Alexander idag.Satan va kallt det va, trots att de inte va så kallt ute?! Tror att de bara va 12 minus,men mina fingrar höll på att knäckas för att dom hade frysit till isblod. Hehe, och han va lite småbråkig den lilla krabaten, men sånt tillåter inte jag. Ingen bråkar med mej, för då bråkar jag tillbaka.

    Jaja, det här med honung på nätterna. NJAEEEE, jag vet inte om det är att rekomendera. Körde de på inatt med, men alltså. Jag vasom halv vaken hela natten, och när Saga kom tjugio i fem i morse och skulle upp, va jag så klissig om händerna, ansiktet,och i håret att jag inte visste vad jag skulle ta mej till..Ikväll kanske man ska satsa på thévatten, undra om det funkar lika bra? Kanske inte lika kletigt? ;)

    2600:-

    kr fattigare, och en telefon rikare. Jag bad om en billig telefon. Tuvärr är jag ganska lättlurad. ' Bättre display, bättre kamera'. Ja ni vet, vad gör man? Joo jag går på detta och slår till. Jag hade tänkt mej en billig skitkamera för knappt tusen spänn. Fast egentligen försökte han inte sälja den dyrate åt mej tror jag, för det innebar att han va tvungen att springa runt halv lagret och leta reda på den, och packetera upp å tjoooolahopp. Och med hans min när han sa att jag tar den, tror jag inte att han va överlycklig. Och jag känner mej helt dumkorkad när jag står där, ' Jag ska ha en ny telefon, det måste va så att man kan använda halebop'. Ja varsågod, alla kan man använda med halebop! Ja, typ sånna frågor. Jag har noll koll vad gäller teknik.
    Fast han va ju rätt rolig också, med världens euntiasm, så säger han ' Men du....kollar ner, tar reda på telefonen och säger: visst vare en häftig färg på telefonen? Haha!

    ne, nu ska bebben sova. Hon kräktes förut. Hon är frisk nu. Hon va aldrig sjuk.


    Honung..

    Eftersom jag har sånt jävla problem med mina torra nariga äckliga händer tog jag tag i saken igår kväll. Hade för mej i mitt stilla sinne att honung ska va bra och mjukgörande. Så, jag tar honung, kletar in i händerna och går och lägger mej. Det här är inte särskilt mysigt eller trevligt. Det är ungefär som när man kollat i en serietidning, allt fastnar. Jag har inte en aning om vart jag ska lägga mina händer. Så tillslut lägger jag dom på kinden, och jag lyckas somna. Vaknar nångång på natten av att jag är så jäkla svettig och händerna, men somnar om.
    På morgonen när jag vaknat vet jag inte om jag har slickat upp honungem av händerna för allt är borta! Gone! Jaja, känner efter. Tänker efter. Ja det här var inte illa! Jag har inte vaknat upp så "fin" om händerna på hur lääääänge som hellst! Ja säkert 1 år! Så inatt ska jag också köra på honung. Höhö, fina fisken! Och honung är ju inte särskilt dyrt, egentligen.

    Kanske dags...

    att köpa en ny telefon? Har hört massvis av klagomål om att dom inte hör vad jag säger. Men det är lugnt, prata på ni, så lyssnar jag. Lite halvkomiskt iaf, för jag är tvungen att skrika i phonen. Men jag tog isär den, och blåste bort lite skit, så lite bättre vart det ju, men fortsatt klagomål. Så finns det tid över imorrn så åker jag iväg och köper mej en nalle.
    Imorrn på skolan ska vi ha validering. Hela våran klass ska försöka oss på valideringen. Jag är orolig. Jag finner aldrig ord i mitt skrivande när man ställs inför sånt där, jag får blackout och blir alldeles skakis och får panik. Hjärnan kopplar ur och jag ger upp. MEN, fan geriatrik ska väl för pörskans fjöl inte va så svårt. Men iaf,om jag inte klarar det, så är kursen lugn. Vi fick se kursplanen idag och det va soft. Typ två inlämningsuppgifter och resten skulle man ju kunna ha avstämning på på direkten. Ääächs, det orn se.

    Jaa, tycker mest bara att jag blir tjockare och tjockare om mina ben. Vad hän nu detta? Inte konstigt när man äter pannkaka med sylt och grädde till middag:) Men det är så nedrans gott med grädde och sylt blandtat. Men ett litet plus i kanten, vi gjorde pannkakorna på fullkorn, sådetså! Och de va ju förstås för Sagas skull jag gjorde dom, för hon äter ju aldrig nått till middag. Och av nån oförklarig anledning så verkar alla barns favvorätt va just pannkaka. Fisen mumsade i sej nästan tre hela kakor! Och ganska tjocka va dom. Kanske är det för att jag sa att det va pannKAKOR och verkligen betonade kakor som hon åt så mycket?! :p

    Åååh, kanske världens sötaste är hon också. Hon satt och läste ur min tidning där dom hade dukat upp 8 tallrikar. Haha, så tar hon och ' plockar ' kanel från en tallrik och ' mumsar ' i sej. Såå jävla sött! Naturligtvis fick jag också smaka, snäll flicka :)
    Och när hon ska sova, så dricker hon ur sin välling, sen kommer hon ut och hämtar mej, så lägger hon sej ner i sin säng och jag ska lägga mej med huvudet på hennes arm, gofis!!

    Kanske lite dålig framförhållning på dagis? Dom hade satt upp en lapp på dagis att Saga snart hade slut på blöjor, och en fröken sa att det va 3 blöjor kvar. Men hallå, ge mej lite mer tid att handla blöjor på. Det skiljer minst 50 spänn på ica i fåker och i stan. Jissssus... Jaja. får väl hushålla med tre blöjor imorrn så jag kan handla på väg tillbaka, och skulle det inte räcka får hon väl låna av nån annan:p Eller så får dom helt enkelt sätta henne på pottan då hon ska kissa, kan ju va på tiden...

    Adjö

    vispgrädde

    Min bebis har drabbats av ögoninflammation. Det är inge farligt. Jag tycker att det är halvdrygt eftersom jag fint och snällt skjutsade min bebis på dagis imorse, utan nå tecken på ögoninflammation. Jag släpper av henne där, med tron om att hon ska va där tills jag hämtar henne senare. Jag åker på skolan, sätter mej i skolbänken och lär mej ingenting. Senare runt halv elva ringer min telefon. Det va min kära chef som mycket konstigt har ändrat mina arbetstider(?!) för i helgen. Förstår inte varför, eller om hon helt enkelt inte skrev upp senast vi talades vid att jag skulle ha delat i helgen. Jaja, man ska väl inte klaga, men det blir ju några timmar mindre då. Jaja...
    Sen direkt på det ringer dolt nummer och jag svarar snällt som vantligt. Dom hör inte vad jag säger. Jag hör att det är nån från dagis som ringer. Dom lägger på.
    Det är nå fel på min phone så den andra hör inget i den. Jag vill inte direkt skrika till dagispersonalen. Då kan dom uppfatta mej otrevlig och det är jag ju inte. Jaja, dom ringer igen, och igen. Tillslut får dom nog och ringer till Knutte. Knutte i sin tur ringer till mej. Han kan jag skrika lite åt, och han förklarar för mej att bebis ögoninflammation.
    jag brummar iväg för att hämta min älskade fis, och hon blir glad att jag kommer och räddar henne från huset:p
    Iaf, fröken berättade att fisen hade ramlat nånstans och slagit i näsan så hon hade blodbad. Hon kunde inte svära på om Linus hade puttat henne eller ej.
    Jag skiter väl i om Linus hade puttat henne eller inte!? Linus är lika gammal som Saga och förstår inte riktigt konsekvenserna av sitt handlande. Vad ville hon med det, att jag skulle gå å fråga Linus om han hade gjort det, och skällt lite på han? Skulle inte tro det. Skulle det däremot ha varit en femåring som puttat henne, för att jäklas eller mobbas, så förstår jag att det barnet redan hade lagt benen på ryggen när dom vet att jag kommer. Ingen ska få va elak mot mitt barn. Det skulle va det värsta, om nån mobbade henne. Grrr, vad arg jag skulle va! Förmodligen så kommer min bebis bli den bråkigaste ungen i klassen och slåss och mobbas och allt möjligt. Haha, men det tar vi då.

    Nu sitter jag här, brygger en kopp kaffe och Saga sover. Jag skulle ta en promenad med henne hade jag tänkt. termometern visar 15 minus och jag drog på mej lite kläder. Vad jag inte såg på själva termometern och den strålande solen va att det blåste ute. Och tänk er, femton minus och blåst på det, det är inte kul alltså. Jag va ute på sin höjd tio minuter, men det räckte för att fisen skulle somna.

    Så nu ska jag leta reda på nått fiskgratängrecept. Fast egentligen lagar jag sällan mat efter recept, men iaf så att man får lite humm om det. Jag är så kass på att tillaga fisk, för jag gör det typ inte ofta. Och gör jag det så gör jag laxfile och det är ju bara att steka i ugnen så blire bra:p
    Höhö:!

    Ajaajatttchaj

    Huuh vad jag inte tycker att kliva upp tidigt på morronen. Jag hatar't. Menmen.

    Och om jag nån gång har nämt i bloggen om jag har lite träningsvärk eller ont i kroppen eller så, glöm det. Just nu känns det som att jag har blivit påkörd av en ångvält, och sen sprungit marathon.
    Efter jobbet gick jag en promenad till mor i det härliga vädret. Satte mej upp på alexander och höll på att dö. Det kändes som att de va två spjut rätt upp i sittbenen på mej. Hellskotta, jag har glömt att man kan bli lite öm i baken efter ridning. Om man är ute i flera timmar! Men, jag har ju inte ridit på länge, så jag har väl inte ridfläsk på röva, och då göre ont. Kände redan igår när jag va ut att det gjorde ont, men idag börjar vi prata ONT! Iaf, dom första fem minuterna gjorde ont, sen vare mest obehagligt. Chansar på att benen va så bortdomnade då att dom inte ville kännas vid detta.. For å red fram å tillbaka på banan därborta, och vilken snäll häst han är, den där Alexander. Och oj, hade glömt att kroppens alla muskler arbetar, samtidigt när man rider, så redan när jag kommer tillbaka från första ridturen va jag näst intill slut.
    Ja, eftersom jag inte är särskilt brydd tog jag mej an Bitchen också. Oooohoj, också en snäll häst! Vi va ute en liten sväng, men jag kunde inte skritta för det gjorde så förbannat ont, så vi trava mest hela vägen. Hehe, snäll häst! Iaf, det är också jobbigt. Va inte ute så länge med henne, men efter det kändes det som ångvälten hade kommit över mej.

    For sedan iväg till Marieby och skulle rida på den där hästen va den nu än heter. Osmidig som jag e vart jag uppkastad på hästen, men det gick bra.Hästen va såklart också snäll, och det glädjer mej: För hade den börjat muppat sej och rest sej å så, hade de nog känt som tåge vare över mej. Iaf, gick inte rida särskilt mycket på hästen,eftersom den är otränad och fick gå i djupsnö. Va kanske inte helt överens med bettet heller. Så vi tog an projektet att longera den istället. Lattjolajban! Här kom marathonloppet in i bilden. I en meter djupsnö sprang jag som en annan lite häcklöperska och muppa på! Heeeeh, jobbigt vare, men är man strong så är man. Försökte lura ut Carro på det där, men hon klarade bara att gå ut till utgångsstället, sen va hon helt slut. Höhö.

    Idag åt jag en märklig maträtt. Hade en tonfiskburk ståendes i kylskåpet och undrade vad man kunde göra av det. Jag tog den, 2 dl ärter, chilisås å lite tomatpuré och stekte ihop till en liten röra. Kokade ett ägg och åt till detta också. Det va inte äckligt, men det va inte jättegott heller. Men det är ju nyttigt med tonfisk så de ska man väl äta ibland bara för att.
    Kommer ihåg när jag va tjock förut och jag skulle banta ner mej lite grann, då skulle jag ju käka en jädra massa tonfisk, det va inte gott. Jag tror jag åt en burk. Usch. Men nu på äldre dar verkar det som att smaken har förändrats radikalt. Jag kan äta nästan all mat och choklad med dessutom. Förrut åt jag inte fransk nougat, mörk choklad och sånt där, men nu äre det jag suktar efter i chokladhyllorna:!
    Fast det är klart, potatisbullar kommer jag aldrig att äta. Usch!

    Apropå melodifestivalen igår. Betydligt bättre än föregående program. Man kan nog inte lära sej att tycka om Mede. Meen, enligt mej hade hon tonat ner sej liite grann: Hon är så jävla störig med artisterna, dom får inte ens prata till punkt, dom försöker va något sånär seriösa och hon bara förstår allt! Gaah!
    Men iaf, är inte markoolio lite söt? Förutom att han handlat sin vinröda satinkostym på kupan så va det väl ett charmit framträdande? Haha...

    Jaja, min trötthet slog till bomshakaha å ögonen är så tunga att jag nästan somnar. Men jag tänker inte missa kvällsfikat för att jag ska sova. Aldrig! Dessutom borde jag verkligen duscha. Hmmm.. jobbigt, säkert nå bra på tv ikväll bara därför.. Ajösss

    Lovley day!

    Min dag har varit fullspäckad. Imorse tog jag min lilla röv och arbetade ett par timmar. Slutade tolv och gick till mamma. Väl där höll mamma på med nå jorm, hon bakade. Och naturligtvis, misslyckades hon. Hon tänkte göra sej för och baka en morotskaka som man blandar ner vatten i och rör om. Man kan inte misslyckas på sånt. Men är påsens innehåll 2 år gammalt så gick det tydligen. Jag är inte chockad.
    Iaf, va ut och hämtade hästen, och började mitt projekt. Allt gick galant och jag kunde tillslut bege mej ut. Jag är inte så smidig längre så mamma fick agera slänga-upp-Chatrine-i-sadel-tant, och det gick ju bra. Hon fick även leda mej en liten bit, men eftersom hästen va så snäll släpptes vi lös. Där satt jag på hästryggen och kände mej som en 7-åring på julafton. Så jädra härligt! Och att han inte bråka det minsta var ju trevligt, lille akexander. Mamma tror snart att jag kan börja tycka om alexander lite grann igen. Jag tvekar fortfarande. Jag behöver fler än en ridtur för det.
    Fick fara ner på ICA och köpa lite annat fika istället, vaniljhjärtan och en paj. Nice.
    Carro kom och plockade upp mej, jag skulle hjälpa en tjej i marieby med hennes häst också. När jag endå va på språng lixom. Så vi for till Sandra i marieby, som hade lilla Cornelia med sej. Hon och Rasmus är född på MIN födelsedag och dom är typ kära i varann.
    Iaf, det Pia ville ha hjälp med va att longera hästen. I en meters djupsnö. Jajjemen, bara att spänna musklerna och visa vad man går för! Yes yes, hästen lyckades att springa nägra varm prickfritt och alla vart nöjda och glada. Carro vart ivrig och tyckte att när vi endå hölll på .. skulle jag rida på hästen också: For iväg och hämta en sadel hos carros momma å moffa. Olyckligtvis så vart de lite halvmörkt innan vi fick ärslet ur röven så vi tar det imorrn istället.

    Så morgondagen ser ut ungefär som dagen som vart. Jobba från morgonen, en promenad till mor, en ridtur och sen iväg och rida lite på den andra hästen. Det går nog bra..

    Kom hem ganska sent, strax efter sex tror jag. Bytte om lite och for iväg igen. Åt en god bit mat, plus 1kg chips, godis, dricka och glass.. Nu funderar jag på om jag kan sova med allt socker i kroppen.

    Sammanfattningsvis kan man säga att jag har haft en väldigt bra dag! Kanon! jag har fått ägnat mej åt ett gammalt fritidsintresse, gosat med bebisar och ätit. Livet kan inte va mycket bättre än så.
    Så ibland är det synd att man inte har mer tid än vad man har. Eller förresten, dumt sagt. Alla har lika mycket tid, 24 timmar om dygnet. Men alltså, ni förstår vad jag menar. Skola, jobb, barn. Det hinns inte med ofta att rida särskilt mycket, men nu blire mer vill jag lova! Det här ska bli skoj!!

    sorry...

    Jag gjorde ett försök och det gick inte särskilt bra. Jag visste att jag skulle låta bli, jag visste de!
    Rotade reda på en 86% mörk chokladkaka i skafferiet, Nu hoppas jag att det kan döva lite av vad jag känner just nu...

    - - - - -

    Imorn ska jag sätta mej upp på Alexander, förhoppningsvis är hästfan snäll så man kan ta sej en runda. Jag vill rida! Synd att inte min lilla prinsessa finns kvar. Det va den finaste hästen jag nånsin mött på, och de va under väldigt tragiska omständigheter hon fick lämna denna jord. Ge mej en häst som Lillan.
    Och har jag tur kanske mamma har köpt en liten gobit åt mej imorrn, det är ju trots allt alla hjärtans dag. Förmodligen sitter Palle och skrattar nu när han läser det här ' Haha, trodde du ja, hahahahaha! '
    Men då ger jag dej Palle en hint, åk iväg på ica innan jag kommer imorrn och surprise me, med choklad tack! Annars fåre va.

    Nee, fy fan! Usch!

    Revolt.!

    Imorse tog jag en välförtjänt sovmorgon. Eftersom jag glömt att ställa väckaren på kvällen då ja la mej så vaknade jag väknandsväckande sent. Kvart i nio slog jag upp ögonen och såg dagens ljus. Pigg som en mört och kissnödig som en åsna. Jag steg upp och tog det väldigt lugnt, känna lugnet ni vet. Tog en dusch, åt en stadgande frukost bestående av rågflingegröt med banan och mjölk, en hårdbrödmacka m. keso på, och en kopp kaffe. ( inte utan mitt kaffe).
    Åker iväg till skolan och kommer lagomt in till halv elva. Sitter på etiklektionen och lyssnar.
    Slutar halv 12 och nu har jag alltså "hål" till halv 4 då jag har avstämning i etik. Försvisso satte jag mej här vid datan för att fixa sista avstämningen på datorkunskap. Jag vet inte om jag orkar. Det är ganska mycket folk på datan idag så det är inte lätt att få den hjälp man behöver, och sånt irriterar mej. Ni vet hur det är.

    Och när vi endå talar om väckarklocla. Jag sov i Sagas säng i måndags natt. Den var skön, skulle jag vart 50 cm kortare hade jag valt att sova i den varje natt. Mina benveck gjorde fruktansvärt ont på morgonen när jag vaknade och inte hade rätat ut dom på hela natten.
    Iaf, det jag ville komma till var att jag sov i Sagas säng. Som alla vet störs min kära dotter av väckarklockan som grannen vägrar att slå av i första taget. Jag stördes också av detta oljud. Halv sex. Inte konstigt att min bebis vaknar av det ljudet, det går rätt igenom. Okey om hon slår av den, men det gör hon inte.
    Här planerar jag att gå på revolt. Jag ska köpa en bra cdspelare och varje gång bebis vaknar av väckarklockan ska jag sätta på cdspelaren och slå på högsta volym. Den ska naturligtvis stå i Sagas rum och jag hoppas hon förstår budskapet. Inget skall gå obemärkt förbi.

    Näe, nu tror jag att vi bestämt oss för ytterligare filmtittande. ' LIvet är en schlager'.


    Livet är en schlager

    Handen på hjärtat, vem kan säga,
    Att det är sant att ensam är stark?

    - - -

    Just nu är jag bara sur och irriterad. Ni är inte särskilt trevliga när man tänker efter.

    Hej mensvärk!

    Du är inte ett dugg välkommen, men när du väl är här så får man helt enkelt befinna sej i det. Eller helt sonika göra nått åt det. Så jag ska ta min lilla kropp och utföra något som kallas för träning för att minska värken.
    Det är inte magen som utgör den största smärtan, utan du sätter dej envist på mitt ryggslut, och emellanåt också framåt blygdbenen. För att komplisera detta lite grann utsöndras även nån kostig smörja från min framstjärt. Jag är inte nöjd över detta, men antar att jag ska leva med detta i 30 år till. Men jag vägrar att ha så här ont i alla dessa år, därför kommer jag emellanåt i niomånaders intervaller att avsäga mej min menstruation och vila ifrån dej. Men oroa dej inte, du kommer att finnas den största delen av dessa 30 år.

    - - -

    Jaha, har ätit middag. Lax me perer och grönsaker. Gott gott. Dessutom fick jag lite smått panik över mina fem timmar jag hitentills har jobbat denna månad och ringde till chefen och grät lite grann. Detta medförde lite arbete och jag fick välja och vraka mellan tiderna som fanns. Man vill ju heller inte verka alltför girig och ta allt, och dessutom måste man ju vila nån gång har jag hört. Men nu har jag lön nästa månad också, och kan ännu en gång betala hyran. Äre inte helt fantastiskt, att varje månad ha råd med hyra, mat och bensin? Det ska man se som lyx i dagens samhälle. Tänk alla stackare som inte har nå jobb. Fast dom får iofs pengar från F-kassan ( om dom har tur ) eller a-kassan. Men endån, man har det bra.

    Som sagt, jag måste träna lite grann för att lindra mensvärken, för den skaver nå så fruktansvärt i min kropp för tillfället.
    Höhö, några i min klass har kommit på att dom ska validera geriatriken. Jag funderar på att haka på där och validera den också, frågan är ju om man klarar av den. Men det är ju inte så att dom skrattar åt en om man inte klarar det, då äre ju bara att gå kursen: Men jag har ju sånt problem med skrivningar att jag får världens skrivkramp, och fattar absolut inte enkla frågor. Det är snorjobbigt. Men övning ger färdighet, så om jag testar det, så över jag ju samtidigt. Right right.
    Saga va en sväng på skolan idag också. Jag kan inte säga att jag blir särskilt nöjd när jag ser henne med tutten i munnen, då blir mamma arj. Huuuh, min bebis suger inte tutte! Det va till att snällt ta ur tutten ur munnen! Men det va ett trevligt besök,man blir glad av Saga, de blir man! Hon är en goknul utan dess like.

    Hemlig dejt

    Eftersom jag upptäckte bara för nån dag sen att det va alla stjärtans dag på lördag och kom på att jag inte ville sitta i min ensamhet en sån dag, bestämde jag mej för att skaffa en dejt då. Höhö, vad roligt.

    Annars är jag jätteheltledig i helgen. Jag funderar på hur jag på bästa möjliga sätt ska få så mycket ut av den. Det enda jag kan tänka på är hur länge jag ska sova och hur länge jag ska va uppe på kvällen. Fan va rolig man är nuförtiden. Förmodligen så ska jag ha uppesittarkväll med mej själv med broccoli, morötter och dip, flera kannor med thé och massa hyrfilmer. Själv. Det låter helt underbart! En vilohelg med andra ord, eftersom jag mer eller mindre känner mej totalt utmattad. Och om andan faller på, inte allt för kyligt ute, ska jag fånga in Alexander och sätta mej på han. Han behöver tyglas om lite.

    Oooohoj, dessutom har jag haft lite träningsvärk efter min nya träning. På baksidan av låren alldeles under rumpan.! Helt amazing, där har jag nog aldrig haft träningsvärk, och om, inte på många år. !

    Har kollat på film, jaaa vad roligt! Igår kollade jag på ' What happen in Vegas', Ja den va rolig och söt. Man vet precis vad man får i filmen redan efter 10 minuter, och det är det som är så jävla bra, inga besvikelser här inte.
    Ikväll kollade jag på ' Get smart', måste va den enda liknande film jag inte somnat till när jag kikat på den. Dessutom vare inge komplicerat i den så man va ju inte direkt tvungen att nyttja sina hjärnceller för att hänga med i den heller.

    Och ibland blir jag bara så besviken på vissa folk.

    biskvier

    Den här morgonen startade ungefär likadant som gårdagens morgon. Saga matvägrade, och tjurade och skrek och gnällde och grinade heeeela morgonen. Va helt utmattad när jag äntligen hade tjorvat in ungen i bilen och begav mej iväg till dagis. Väl i bilen är Saga alltid lika snäll å glad. Jävla skit, man ska aldrig nämna för en bebis att man ska åka nånstans! Veckans lärdom!
    Åkte sen vidare på lillänge och gjorde av med lite pengar på ingenting. Jag kan inte låta bli Lindex smink! Där köper jag jämt smink när jag går innanför dörrarna. Men dom har jättemycket fint där,och det är så bra för man allt. Inte som på HM där allt är uppackat efter väggarna ni vet, på Lindex äre mer i en maghöjd som gör att man kan kolla på allt och inte bara på det man är ute efter. Ja, ni förstår... säkert inte.
    Åkte till mormor, vart bjuden på världens godaste fika, utan att ljuga. Min mormor bakar dom absolut godaste biskvierna som går att äta på denna jord. Egentligen tycker jag inte om biskvier, men mormors biskvier, dom är makalösa. Tyvärr gör hon dom bara en gång om året och det till jul. Jag har försökt att muta henne med pengar att baka sånna till mej, men det biter inte på henne. Hon tycker att det är alldeles för mycket jobb med dom. Kanske lika bra att hon inte bakar några, för dom skulle jag lätta äta ihjäl mej på!
    Som pricken över i;t hade hon bakat saffransbullar med glasyr på, också dom väldigt goda eftersom jag heller i vanliga fall äter bullar. hööööh, mums!

    Iaf, har vare på skolan. Insåg rätt snabbt hur irriterad jag vart! Vi hade snack om APU:n och många hade haft det jättebra på sin praktik och lärt sej jättemycket nya saker. Kanske är det jag som ställer så höga krav, eller har en bild av hur det ska vara som jag inte vart nöjd? Eller ska jag va lycklig och lyssna på vad läraren sa, när hon kom på besök: ' Då kan du ju va nöjd över att du kunde så mycket innan', Haha, ja inte det sista iaf, för det va inte så värst mycket att dra lärdom därborta av. Alltså, praktiska saker. De praktiska man gjorde va i princip att bädda sängen, tvätta sängen, renbädda sängen, servera mat.. jaaa ni vet..

    Jaja, väl hemma lagade jag en fantastiskt god middag. Kan aldrig få nog av att skryta över mina kockkunskaper, och man ska ju berömma sej själv. Okey, inte en så avacerad rätt, men den vart perfekt tillagad, tom gordon skulle bli nöjd. Skämt å sido, inte han inte. Men gjort en pizza, mums!

    Funderar starkt på att ha en öka-i-vikt-trevecka nu. Jag ska äta så mycket transfetter, socker och fett som det bara är möjligt, för att sen träna och gå ner igen. Hmm, fast jag är ju livrädd för att gå upp i vikt, men bara för att träna hjärnan lite och ändra på matbeteendet. Inte så att jag äter för lite, eller inte äter det jag inte vill, men däremot är jag vissa dagar livrädd för en bit kött. 
    Fast nu när jag tänker efter, blir inte huden ful och stretchig när man går upp å ner i vikt? Kanske bäst att låta de va som det är trots allt. Va mer för att testa den nya träningsmetoden jag ska ta mej an om 3 veckor och se om man blir slankare och starkare.

    GE MEJ 2500 NÅGON!? Jag har hittat en bra grej som jag vill testa.

    Nee, nu ska jag testa en ny träningsvideo, får se om jag orkar vettja. Jag är trött efter en hård dag. Och sen väntar jag på att Carro kommer och plockar upp mej, hon ska tydligen bli hurtig och åka iväg och köpa en crosstrainer.

    Grattis Kenny också, som klarade CE kortet idag. tror jag de va..

    snöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

    Usch vad irriterad jag blir på all snö som kommer. Det har kommigt sjukt mycket snö. Jag tycker inte om att skotta. Men det var jag tvungen till att göra igår, eftersom kl 17 på eftermiddagen hade dom fortfarande inte skottat på parkeringen. Och för att ta mej ut från parkeringen va jag ju så illa tvungen att skotta fram bilen.
    Men när jag sen kom hem från Carro så hade dom skottat, å då gick det att gå ;p
    imorse skulle jag ut å lämna en påse i bilen, vart helt chockad av hur mycket snö det har kommit! Herreminjävlar, jag fick pölsa ut till bilen, totalt oskottat. Kommer ihåg förra året kunde dom stå utanför fönstrena kl 5 på morgonen om det hade snöat, men nu skottar dom nästan aldrig. Men det är väl för det är ändrat skottföretag.
    Bajs, nu hoppas vi på mindre snö.
    Och jag vill inte höra ett ord till om dåliga varma vintrar framöver. För så här mycket snö har jag aldrig sett i hela mitt liv. Typ kanske? :p

    Imorrn börjar skolan. Och jag vill inte. buuuhu! Jag vill inte fortsätta skolan, för det är tråkigt. Jag vill inte bli undersköterska längre.

    Badhuset!

    Efter en katastrofal morgon med skrik, gnäll och tjurighet packade vi ihop påsarna in mot stan. Kan ha varit mitt egna fel för att jag nämnde att vi skulle åka till pappa och bada. Hon trodde först att hon skulle bada i badkaret och började klä av sej och försökte hoppa in i badkaret. Fick försöka förklara att vi skulle åka på badhuset som hade många och stora badkar och att pappa skulle med.
    Dumt gjort att säga det kl 8 kanske, då vi inte skulle åka efter lunch. Saga åt en halv macka till frukost och sen vare gnäll gnäll gnäll.
    Men det gnällandet glömde vi snabbt bort. Hämtade upp Kenny, for på IXO och köpte fula badtrosor. Sen iväg på badhuset, slog på stort och köpte en badblöja för 25 (!!) spänn. Och sen i vattnet. Jag har aldrig i hela mitt liv sett Saga så lycklig. Hon hade kommit till paradiset, det såg man på na! Mitt lilla busfrö, hon skötte sej alldeles utmärkt och vart inte sur en endaste gång. Men man blir trött av allt badande, så vi hade ju naturligtvis tagit med oss fika med tanke på fantasipriser på badet. Tror nästan endån att det är godare att ta med sej eget fika. Vad tror ni? Gott vare, och sen ner i vattnet igen. Jaa, eftersom vi vart trötta så gick vi upp runt tre nån gång. Tänkte att vi inte orkade åka hem å laga mat och så, så vi åkte på max. Stackars Saga somnade ifrån maten, så hon fick ingen burgare:p Men däremot fick hon stanna kvar i bilen, och en moralgubbe stod och glodde in i bilen. Kenny gick ut för han trodde då att Saga hade vaknat.
    ' Du vet att det blir kallt fort i bilen va? '
    ' Jo men vi kom nyss'.
    ' Ja vi såg ju när ni kom ,,, '
    Så skulle han kolla ifall hon hade kläder på sej. Men herre, tror ni att jag skulle lämna min bebis oklädd i en bil och gå därifrån ? Please...
    Jaja, Saga fick blodpudding när hon kom hem. Det uppskattades. Hon äter så klent nuförtiden så man får verkligen truga i henne Men det verkar ju inte gå nån nöd på henne.
    Åååh, hon va så jädra go när hon va hemma. Och speedad. Ojojoj, vet inte vad hon hade gjort men hon sprang fram och tillbaka, hoppade i soffan å jag vet inte vad. Va som att hon hade myror i benen, men jag va klok nog att lägga henne. Och hon somnade ju, så hon va nog egentligen bara väldigt trött. =) Gofisen de där!

    Ojoj, förra veckan kollade jag på ' Kalla Fakta.' Jag är inget större fan av fåglar eftersom jag är sjukt rädd för dom. Jag har nog aldrig brytt mej om dom skadats och jag skrattar när jag kör på en fågel, en fågel mindre ungefär.
    MEN, det programet va så jävla hemskt. Det va bland det äckligaste jag sett på väldigt länge. Fåglar plockas levande. Dom skriker högt ut sin smärta, dom är fastbundna i armar och ben. Om dom får nå hål i huden tar dom fram en synål och syr igen det. Någon förklarar att när man plockar en fågel levande, äre som att rycka håret från en människas huvud.Usch, nemen jag kräks. Och nu äre ett till program om dunplockningen och jag blir äcklad å måste byta kanal. Det är så jävla vidrigt. Men det är många stoora företag som tar det här på allvar. Bla IKEA. Bra gjort!

    Och Petra Mede, inte bara jag som tyckte hon förstörde programet. På aftonbladets förstasida kunde vi bla läsa: ' Petra Mede skriker sönder programet. ' Hoppas hon byts ut, hon har inget där å göra.

    Melodifestivalen!

    Vilket fiasko. Herreminjävlar. Vad tänker svt på när dom har Petra Mede som programledare? Bara det får mej att byta kanal. Jag kan inte va den enda som byter kanal?
    Och röstningen, det är störigt. Först alla delröstningar och dueller och hej å hå vad det kallas för, så kan i stort sett alla 8 gå vidare till globen ungefär. För dom som sen har åkt ut, finns en internationell jury som kan rösta in dom i tävlingen igen. Och för dom som inte kommer med där, hej andra chansen.
    ååh, vem orkar följa allt? Jag bojkottar melodifestivalen och jag hoppas fler gör det!

    Och tack gode gud att jag inte tänker betala tv-licens eller har gjort. Vad sänder dom på tv.n nu för tiden? Mr Bean på 5an. Melodifestivalen. 2an läre ju va nån rysk gammal film där alla sitter å röker och skriker, fyran nå lotto.Ja ni vet ju. På en lördag kväll vill man kolla på en film som är bra om man kollarpå tv.Nej tack till tv-licens.

    Äre så illa att man redan ska behöva gå å lägga sej för att det inte är någe på tvn. Jaja, jag är ju trött, men det är ju lördag och då vill man ha lite lördagskänsla. hmm.. tv+ fick jag rapport om alldeles nyss skulle visa wallander. Vilket utbud!

    När ingen vet.


    Du ligger ensam i din säng
    Nynnar på nån gammal tom refräng
    Tänk om nånting kunde va' i närheten av bra
    Den gamla känslan bara gror
    Ingenting blir längre som man tror
    Du sjunker in i apati
    När alla går förbi
    :
    När ingen vet,
    När ingen ser
    Din ensamhet
    När ingen anar
    Vad som sker,
    När ingen vet
    När ingen håller dig hårt
    Då är det kallt
    Det är tomt
    När ingen vet

    Du känner dig helt transparant
    Sliten å grå,bitter, ointressant
    Tänk om dom visste hur det var
    Att står där ensam kvar

    När ingen vet,
    När ingen ser
    Din ensamhet
    När ingen anar
    Vad som sker,
    När ingen vet
    När ingen håller dig hårt
    Då är det kallt
    Det är tomt
    När ingen vet

    När ingen vet,
    När ingen ser
    Din ensamhet
    När ingen anar
    Vad som sker,
    När ingen vet
    När ingen
    Andas mot din hals
    I hemlighet
    När ingen håller dig hårt
    Då är det kallt
    Det är tomt
    När ingen vet

    När ingen vet...

    torka

    VI har vare hos carro å barnen. Saga försöker va snäll med dom, men hon förstår inte riktigt ibland att man inte kan kasta sej på dom å krama å pussa dom hur som hellst. Men iaf, dom höll sams hela tiden. Vi åt en god middag också.
    Saga va supertrött när vi kom hem lagomt precis sju. Hon satt i bilen och sa 'sova' hela vägen hem. Hom slocknade som en klubbad säl efter kvällsbestyren. Sötnos det där e!

    Mmmhm, hade tänkt att kolla på melodifestivalen ikväll. men börjar tycka att det går lite utför för dom. Alltså, äre fyra omröstningar innan man får veta vilka TVÅ som går vidare till finalen? Vad hände med det gamla hederliga man ringer å röstar en gång, och vinnaren då kommer till final? Giriga svt. eller om det ens e dom som har de,. eh skit samma.

    Och jag har världens torka på mina händer nu, spelar ingen roll hur mycket jag smörjer, de blir inge bättre. Så tänkte jag köpa en dyr kräm för att få bukt på händerna, men jag hittar ingen som är riktigt dyr,.. jedrans skit, sjukt jobbifr äre iaf.


    Misstag

    Igår kväll gjorde jag ett litet misstag som jag fick betala igen för imorse. Saga vaknar och kommer upp precis innan jag ska gå å lägga mej. Hon går och sätter sej på pottan och kissar. Jag drar bara upp hennes trosor och går å lägger henne i hennes säng. Kommer på att jag glömde att sätta på henne en blöja men ville inte gå dit å riva i na när jag endån vaknar på natten och måste upp å pissa, så då tänkte jag ta med mej fisen på pottan då.
    Men tror ni att jag gjorde det? För första gången på säkert en månad vaknar jag inte på natten för att pissa.
    Men Fisen däremot kommer inklampandes till mej kvart över sex imorse och säger ' blöt'. Ajdå, va bara att ta med sej bebisen och stoppa henne under vatten och skrubba henne lite grann, sen gosa vi ner oss i sängen igen och låg till åtta. Madrassen fick jag slänga in i badet och tvätta där, resten har vi tvättat där nere. Så nu har hon ju iaf rena sängkläder, inget ont som inte för nått gott med sej!

    Hade tänkt å åkt på badet idag, men Saga e snorig så jag tänkte attt det blir säkert jobbigt att bada med massa snor i näsan. Vi tar det nog imorrn istället om ingen av oss insjuknar i influensa eller nått under natten. Så istället sitter vi hemma och tjurar. Men sööt är hon, jag brukar inte kunna gå nå många meter ifrån henne, såvida hon inte gör någe hyss. Så satte jag henne i hennes stol vid bordet, med en tallrik mat. Jag säger att jag ska gå ut och hämta vagnen i bilen som hon ska få sova i sen. ' Hejdå '. aha, hejdå saga.
    ' Kramen då? ' Sötnos! gick och hämta vagnen och när jag står utanför fönstret hör jag ' MAMMMMMMA! MAMMMMMMMA! Vagnen! '.

    Och jag har lyckats gjort den godaste kycklinggryta jag nånsin har etit. Tog fram två kycklingfileer för nån dag sen, men tänkte att de va så tråkigt att bara grilla dom så jag gjorde en liten gryta i stället. Och nu har jag haft den grytan i frysen nån dag, verkar som att den hade dragit till sej lite mer smak då, för oj vad god den va! Jag tror jag ska bli kycklinggrytemästare!

    Jaja, sen åker nog jag och Fisen bort till Carro. Hon skulle bjuda på middag om jag inte missminner mej. Michael har åkt bort, så hon e ensammen hemma med hennes gangstrar. Carro tycker att barn är söta när dom sover, det tycker jag med. För nu skriker hon bara för att hon inte tänker sova. Grrr! Hon vill nog att jag ska vagga henne..Hmmm, undra om man ska falla för fjäsket? Äääh, e nog bäst det om hon ska få sin gogladssömn!

    ....(50 minuter senare...) jag  somnade när jag la mej i sagas säng och vaggade henne med ena armen. Hon sover fortfarande inte, utan myser med hästens svans. Drar handen i svansen hela tiden, likt sin mormor när hon drar på dom där höstråna. Jaja, jag blir galen för att hon inte somnar, för hon är trött som en jag vet inte vad, men hon vägrar sova. Och det gör att hon kommer va gnällig och sur hela dagen och eftermiddagen. Det tycker inte jag om, eftersom jag blir så irriterad när hon är sur:p hon e ju faktiskt egentligen en glad bebis med världens leende på sina läppar. .

    Jaja, dags å dricka en kopp kaffe som man förhoppningsvis får dricka i lugn och ro. Hon ska jämt mata mej med kaffe, en sked i taget. Så tar hon en själv också. Det är lite halvjobbigt, kaffe ska man ju njuta av :)


    Manisk...

    Jag vet inte vad som hände. Men jag satt och tänkte att jag bara ska handla det nödvändigaste nu, och lägga pengar på bra saker. Eller nödvändiga saker, för att kunna ha pengar till sommaren. Så jag tänkte att om jag shoppar loss lite på nätet innan, sen äre stopp.
    Så. jag gjorde ett par beställningar. Först beställde jag desperate housewifes box, plus tre filmer till, till ett pris över 800kr. Gick in på en annan sida, och beställde en premunation på en intressant tidning. På samma sida fanns det en rolig film som jag ville ha, á 200:-.
    I samma veva, på samma sida upptäckte jag ett fantastisk erbjudande. Ett träningsläger i en vecka till portugal. Läste igenom och tänkte igenom det där, det skulle bli sjukt kul! Lite drygt 10 papp.
    Men, jag kom på att jag kan ju inte bara boka en resa sådär. Herrejävlar, då har jag ju inga pengar kvar till sommaren ju. Dessutom skulle jag aldrig våga åka på nått sånt själv. Så jag bokade den aldrig.
    Men sen fick jag lite smått panik över vad jag hade beställt, så jag lyckades avbokade dom 4 första filmerna. Den sista filmen vill jag ha, så den behåller jag. och dom andra kan jag köpa sen, när lågkonjukturen inte är så påtalig.
    Jag kan verkligen inte sitta vid datan för länge, för det e så långtråkigt och det är roligt att handla på internet. Och dyrt blire också.
    Dessutom (haha) tänkte jag leta reda på en bra klinik för bröstoperationer och leta reda på nå nummer å slå en pling dit å boka tid. Lyckligtvis är det fredag kväll och inga seriösa kliniker har väl inte öppet nu.

    Dessutom ska jag börja tro på karma. Eller jag gör redan det, det är bra.

    Chokladkoma

    Jag satte på en kopp thé. Tog fram min mariannechokladkaka. Sen doppade jag chokladen i thét, finns det nått bättre än det? Och vem i helvete sätter i sej 200 gram choklad utan att må illa på mindre än 5 minuter? Jo, Chatrine. Fiifan, dör jag inte av heroinmissbruk dör jag av chokladkoma. Som jag inte vaknar ur. För idag har jag ätit mer än ett halvt kilo choklad. Och det värsta av allt, jag skulle kunna äta mera. Men nu är allt slut. Usch.

    Nu ska jag sitta å lyssna på gamla måbra låtar. Låtar som jag och Carro jämt satt å söp till förut. Synd att jag inte kommer på nån. Eller jag vet vilka vi lyssnade på, men jag kommer inte på nån mening i själva låten. Huuh, det här kommer inte gå så bra, men man hittar alltid några bra låtar.

    I annat fall, Saga ramlade väldigt olyckligt i eftermiddags. Vi skulle sätta oss ner för att äta, och som vanligt ska hon ställa sej på borde och sätta sej i mitt knä och äta. Jag hinner inte reagera särskilt mycket och helt plötsligt står Saga upp, och faller handlöst rätt ner i golvet med huvudet före. Det tog ett bra tag innan flickebarnet vart sånär glad igen. Iaf innan hon slutade grina. Sen va hon ledsen hela kvällen. Kan också ha att göra med att hon klev upp kvart över fem i morse och inte sovit nått på hela dagen. Bebisen gick och la sej strax innan sex och somnade som en klubbad bebis.



     


    ingen bra dag..

    Det är inte lätt, och jag orkar inte mer. Jag skulle sagt,skit i dom. Men hur lätt äre på en skala?
    Jag vet att jag inte kan dricka, för då blir min ångest värre och jag har ju trots allt skrivit under på en vit februari. Men det enda jag vill nu, är att dricka stark sprit och döva mina känslor. Jag mådde inte alls bra idag, så jag ringde och sjukanmälde mej nu. Jag klarar inte av att jobba då jag mår såhär, och speciellt inte med en människa som gör att jag mår ännu sämre. Dessutom mådde inte min barnvakt särskilt bra heller så nån sån hade jag inte heller för den delen.
    Tack Carro för att du finns. Hon är alltid den som ställer upp, och bara man ber om minsta lilla så finns hon där. Jag skulle kunna be om en köttbulle, och skulle det få mej att må lite bättre. skulle hon komma med en köttbulle.
    Jag skulle inte ens behöva be om en köttbulle, hon frågar om det är nått jag behöver eller nått hon kan göra, så gör hon det. Det är fint, min syster, och även om jag inte visar det på minsta tacksamma sätt vilket jag förmodar att jag inte gör,så uppskattas det nog.

    Eftersom min mor och syster har oroat sej över min matkonsumtion så har min reptilhjärna ställt in sej på att motbevisa dom att dom har fel. Hmm, jag har ätit konstant idag. Och massa massa godis. Väldigt mycket godis. Dessutom återstår en 200 grams chokladkaka. Förstår inte varför jag gör det, för det får mej inte att må särskilt bra, men vad gör man inte?

    Saga är ju inte liten gofis, så jag ska pussas med henne nu. Eller nee det ska jag inte alls. Tycker inte om att pussas med henne när hennes näsa och halva ansikte är fullt med snor. Men nån liten puss kanske det blir.

    Bevis!

    Idag kom syster på besök. Hon och mamma har gaddat ihop sej. Min mamma tror att jag är anorektiker och aldrig äter, och när jag har ätit mycket hos mamma tror hon att jag går och spyr upp det. Mamma tror att jag har ett dåligt förh¨llande till mat.
    Så, igår höll mamma på att prata med mej. Jag slog av öronen när hon börjar med ' men du äter ju ingenting jänta. blahablahablaha',
    Min mor vet ingenting. Förmodligen har hon läst artikeln i tidningen där dom skrev om nå problem om mat och hade man mer än 5 ja-svar så var man i riskzonen. Jätteenkelt att ställa diagnoser på ja eller nej frågor.
    Iallafulla fall, Carro kom hit och skulle duscha. Hon höll också på att fråga om jag verkligen äter för att jag är ju så smal. Då hade jag ätit upp 3 potatisar och en fiskbulleburk med 550 gram i. Jotack, jag äter mer än nånsin.
    Tillslut va jag tvungen att bevisa för Carro att jag inte väger 48 kilo, och att jag inte vill va nå Victoria Beckham wannabe. Jag ställer mej på vågen och ser till min stora fasa att jag gått upp 2 (!!!) kilo. Eller det kanske är bra, för det är bara muskler. Eller är det verkligen bara muskler? Jag känner mej starkare än nånsin, och jag längtar mer än nånsin till att skaffa ett gymkort.

    Jag har absolut inget dåligt förhållande till mat. Det enda jag borde sluta med är att hetsäta.


    I


    I hope you diiiiie!

    Jag hoppas ni är nöjd, att ni får som ni vill. Att ni är så jävla fega, ditt äckel?!
    Äääh, shit the same. Det kommer komma tillbaka på er, eller hur. Äre inte så det är? 

    Du får min mamma att säga saker som jag aldrig trodde hon skulle säga. Tack för det, de värmer mej att höra sånt. (!!!).

    Since the day I was born I had a wonderful dream, to make people hurt, to make people scream. My middlename is torture I got lust for blood (...)


    Se härja!

    http://www.vit-februari.se/index.asp

    Jag har skrivit under, har ni?
     ( Johan )

    på väg neråt..

    det känna när man är påväg neråt. Det känns i  hela kroppen och man orkar ingenting. Och nu är jag än en gång på väg neråt och fiii fan va jobbigt det är! huuh, jag försöker att inte utsätta mej för saker som framkallar ångest. Oundvikligt med andra ord. Jag försöker så gott jag kan att sova 8 timmar per natt och äta ordentligt. Så lite stress som möjligt och .lite träning på det där så. Det är det optimala för mej för att jag ska funka utan att gå ner mej. Men det funkar naturligtvis inte när man kliver upp innan fem för att hinna in till stan till 7. Det gör att man framåt eftermiddagen är sliten och trött, man småäter lite choklad och stressar somfan för att hinna med allt. Man blir smågrinig på bebisen för att hon är grinig och träning orkar man inte riktigt med. 
    Och ångesten blir bäre värre å värre.Men snart så, inte långt kvar tills praktiken är slut. Kanske lite ångest försvinner med den? Ja, såklart det gör! Resten jobbar jag på.

    Ne, nu ska jag göra en fruktsmoothie och läsa på om olika koster. Just för tillfället vill jag bli kostrådgivare! Höhö.. kulkul..

    RSS 2.0