Det här med LCHF

uuuuh, jag blir tokig. Sitter och googlar och läser och försöker bli klok men det blir jag inte.
Jag har kommit fram till att jag ska bli stor och stark och bygga muskler.
Och eftersom man hör ganska ofta att kroppen behöver kolhydrater för att bygga muskler så tänkte jag gå in å kika. På ena sidan står det de ena, på en annan står det nått helt annat och på den tredje står det bara rappakalja. Så hur i helskotta ska man göra? Jag har ju inte en aning jag.
Först och främst vill jag inte äta kolhydrater, förutom mina extrema sug efter hetsätning på chokladkakor och smaskiga bakelserer och lösviktsgodis och sånt dårå men.. de hör inte hit. Jag är inte intresserad av att äta kolhydrater. Det enda jag förmodligen kan tänka mej är att äta dåliga kolhydrater, plus dom som finns i proteindrinkarna. Men inget annat. Usch för potatis, pasta och ris:p Kan väl kanske sträcka mej till att äta frukt också. Hmm..
Sen sväller mina fettdepåer upp som en gris när man börjar med det igen. Juppjupp, antar för att det är för att svullar i mej alla dessa dåliga kolisar, meeeen endå!

Hmm, så nu e frågan. Behövs det verkligen kolhydrater för att få massa muskler på kroppen? Vem i hela fridens namn ska man vända sej till med en sån viktig fråga?

I know you're in heaven, smiling down

Nu har jag, Carro, mor och Saga varit iväg och tänt ljus för fredrik och erik.

Imorrn börjar jag jobba igen. Ingen fredrik som kommer tala om hur bra jag har det?
Konstigt.


inlägget har ingen rubrik

Stånk stön och pust.
Saga kommer skrämma ihjäl mej en vacker dag, hon kommer verkligen rymma ifrån mej.
Som när jag fick hjärtinfarkt på COOP när jag inte hittade igen henne, letade och letade men jag hittade henne inte. Men stora tjejen hade då gått och sagt till i spelkassan att hennes mamma Chatrine va borta och dom ropade dit mej. Men liten dåå!
Idag, det första som händer när vi kommer hem, jag går och hämtar posten säger hon att hon går före mej in då. Jomen visst, tjena!! Gick in, lämnade grejorna och funderade på vart fasiken hon va. Träffade på Helene och Laban utanför så hon va ju inte där. Skickade iväg ett sms till Fredrik, inte där. Hmm, vart tusan e hon då? Tänkte att hon gömt sej i trapphuset och går tillbaka. Icke sa nicke. Ingen Saga. Går tillbaka till Labans trapphus, och vem sitter inte inne hos Laban i lugnan ro och pysslar med nå smågrejor då!? Aaah, kan ju få dånvimpen för mindre.
Trodde seriöst att hon blivit kidnappad för ett ögonblick!!

Jaja, nu sitter jag i fåker. Känner lugnet, ingen press på att göra nått. Väntar på att Saga kommer hem så ska hon få sej lite käk, misstänker att hon sticker till Laban såå fort sista matbiten är i munnen. Men såklart hon får det då. Näär hon kommer hem ska vi ha myspys och läsa sagor och imorrn ska vi ta sovmorgon. För det har jag bestämt =)


Jag kommer inte hem ikväll

nu åker jag till brunflo, har skrivit upp mej på nån delegeringsgrejs. Hoppas att det är nu, så jag inte åker i onödan. Hade hellst vela sluppit, men men.
Sen ska jag åka och hämta min lilla prinsessa, fyy så jag har saknat henne. Skönt att inte jobba hela veckan. Två dagar räcker. Så mys vi ska ha, vi ska nog hitta på nått skoj ska ni se.

ääh. finns egentligen ingenting att skriva.


Vila i Frid

Vaknade imorse av att telefonen ringde. Det ville lixom aldrig ge med sej med ringandet. Somnade om, och vaknade återigen av att telefonen ringde. Tänkte att det är bäst att svara eftersom den faktiskt har ringt från tidiga morgonen, och folk som jag inte annars brukar prata med i telefonen ringde också.
Så fick man ett helt oförberett uppvaknande denna söndagsmorgon.

Fredrik din lilla lurv, vila i frid!! Fasiken alltså, tror inte att man riktigt kan förstå det.
Fy så orättvist livet är! Vissa människor vill inget annat än att dö, människor plågas i hög ålder och får ligga länge innan dom somnar in, för vissa går det så ofattbart fort.




Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nått för dej

du spelar nått slags spel.
Stackars dumma lilla mej.

Jag är kär i dej

Okey, då ska vi se här. Alex påpekade att jag bara skrev om min träning och ville att jag skulle skriva om vårat kärleksliv istället. Såå, jag skriver en liten hint om vad jag tycker att han ska göra för att få vårat kärleksliv bättre.! ;)

Så, nått liknande. Han skickar iväg mej och tränar, jag ska ta det fruktansvärt lugnt och inte stressa. När jag kommer hem har han städat, diskat undan, tänt massa ljus, gjort sej för, ansträngt sej och gjort en finmiddag. Ställ fram ett par rosor och köp ett kort, typ som en tanke när du var iväg och handlade ' Idag när jag va iväg och handlade så tänkte jag på dej'...
En liten helkroppsmassage, eller överraska mej med nått romantiskt, ta med mej på nått roligt som vi kan ha roligt tillsammans på, eller varför inte ta med mej på den där minisemestern i helgen?
Kanske en liten picnik eller bara en promenad.
Eller små kärlekslappar gömda lite här och var, så när jag ska sminka mej så ploppar en söt kärlekslapp fram.
Eller låt din fantasi flöda, jag gråter inte över att gå på spa, få hårförlägning eller manikyr heller för den delen.

Sååå älskling, vore helt fantastiskt om du kammade till dej och gjorde dej för lite grann;)
Puss puss min lilla prins!
Älskar dig.


I'm loovin it

Aah sådärja, jag kan ha gjort mitt bästa träningspass igenom mina tider. Var en sån där dag då man bara körde på, kikade på klockan tänkte 'Oj, har jag redan varit här såhär länge... äääh, liite till'. Så bara gick det av bara farten, tog benen och triceps. Kramade verkligen ur armarna så dom skakade som asplöv efteråt, så har jag ingen träningsvärk imorrn blir jag besviken. Eller skönt att slippa, men man vill ju känna lite grann va:)

Tog en liten springtur på bandet också, så hurtig som man är.
Nu ska jag lägga mej ner och halvdö tror jag. Först dusch, sen halvdö. Sen sova.

puss hajj

Står inte ut, står inte ut.

Gaah, igår när jag skulle träna var det så sjukt mycket folk att jag höll på  att kräkas. Va nästan lappkösystem, sånt ogillas. Va kanske där helt fel tid, får åka dit tidigare idag.
Har läst nånstans att man kan dela upp året i tre perioder då det liiite mer extra folk på gymet, nu måste vara en sån period? Snart vår och folk vill se snygg och smal ut :p
Idag blire iaf triceps och..ja vad blire mer? Hade tänkt ben men va fan. Va inge sugen. Hehe, kanske när jag kommer dit då, ska iaf kräma ur riktigt ordentligt så syrebristen i musklerna blir total. Wiiihow, det här får bli ett bra jävla pass.
Tänkte springa lite efter, nu jedrar ska musklerna fram=)

tsssss.....


Viktfixerad

Jag är den där typiska tjejen, som är viktfixerad som alla andra är när dom ska gå ner i vikt.. Bantar man och man inte går ner i vikt har ingenting i kroppen hänt. Man läser/hör/vet att det inte bara är vikten som ska va i fokus, man ser skillnad i spegeln, man kan känna på kläderna att dom sitter slappare. Men endå är det siffrorna på vågen som spelar roll.
Eftersom jag är den typiska tjejen som går efter vad vågen visar, är jag naturligtvis den klassiska tjejen till vad som sker på måtten. Tog och mätte mej förra veckan, eftersom jag misstänkte att jag stod still i vikt.

Fyra komma fem centimeter runt rumpan och 3 komma fem centimeter runt låren. Yippikajjej! ( MINUS ALLTSÅ )

Inte klokt, för det trodde jag verkligen inte eftersom jag har gått efter vågen. Och den har stått still:p



Men du, det kommer att ordna sej.

Huvva, min lilla fis har världens prickar och utslag över HELA kroppen. Det ser ut att göra så ont och svida å klias, men endå ser hon inte ut att lida sååå mycket av det.
Eftersom det bara blir värre och värre ska vi se till att få en tid hos doktorn imorrn.
Många chansar på vattkoppor, jag är inte övertygad, för dom har varit där i över 2 veckor nu, och blir som sagt bara värre och mera. Kanske så vattkoppor ter sej, men nej. Känns inte som att det är de iaf.
Har kikat en sida med massa olika bilder på olika utslag och där det står vad det är, men inget liknar hennes. Så vi får se om doktorn har nått vettigt att säga.
jag har ju inte direkt så mycket till övers för doktorerna på HC, men så länge dom gör sitt jobb antar jag att man får vara nöjd.

Jaja, pimplar vatten och kaffe som en idiot så att jag kan ta mej upp klockan tolv imorrn. Har ju varit vaken 2 veckor i rad på nätterna och sovit på dagarna, så får se hur det går. Ska iaf bli jävligt skönt att gå å lägga sej på kvällen och inte vara vaken hela natten =)


BTW, tack alla inspirerande bloggar man kan läsa. Vilket jävlaranamma och energi och positivitet det finns i människor. En sån människa ska jag bli. Varför gå runt å va bitter å sur när man kan va en glad positiv sprallig tjej fylld med energi? Don't know.

I don't playing around.

Ibland skiter man fullständigt i allt. Jag har faktiskt aldrig varit med om nått liknande efter en ' LCHF ' period.
Alltså, när man kör på det så är man inte det minsta sugen på att äta godsaker, visst skulle man vilja unna sej ibland, men eftersom man går ur ketos och sådär så gör man inte det. Men man har inget sötsug. Jag har köpt nån 90% chokladkaka och gjort nån efterätt med grädde å hallon å sådär, ' bara för att' lixom. Men inget sug.

Har känt mej så less senaste tiden. Huuh, med allt vad det innebär. Igår när jag kom på jobbet är det första jag ser sofies buffètallrik med sockerbomber. Jag insåg redan då att jag inte skulle kunna motstå en hel natt utan nått gotta, eftersom på borden låg det chokladhjärtan, gelehjärtan. Har aldrig varit nått problem förr att stå emot.
Jaja, tillslut när vi vart lite lediga å fick komma in på station igen så smaskade jag lite choklad. Å de va så in i helvetes gott, fyy så gott det va. Egentligen borde jag inte känna så (!?) efter en LCHF period, men jo. Jag ville bara ha mer, sitta å hetsäta, som tur va så va vi ju på jobbet så det gick ju inte.
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, idag gick det ju. Usch vad jag har hetsätit.
Och jag fullkomligt skiter i hur illamåeende man blir, man bara äter och äter och äter. Det är en så skön känsla. I ett ögonblick. Sen vill man bara sätta sej ner, bryta ihop och gråta. Kommer ihåg dom gånger då jag skakandes och gråtandes har fått åkt till Carro. Nära döden. Huuuhuhuuu.
Men inget gråt idag.
Så förstår inte varför det har blivit såhär? Är det för att allt är kaos i min tillvaro känns det som, eller brist på vitaminer eller mineraler? Typ magnesium. Eeesch då, skit the samma.

Jaja, det jag egentligen ville säga va, I don't give a shit. 


I never realize it could make me cry, to hear the children laugh and play outside



Morr morr, önskar jag vore lite ledig nu, så jag hinner fixa jobbet i norge som jag ska ha.
Så det så. Önskar att man va ekonomiskt oberoende, eller iaf så oberoende att man har råd att inte jobba på ett par månader så att man bara kan sluta jobba och börja igen då man hittat ett nytt jobb. Morr.

Jaja, så är det. Punkt.

Nu har jag ingen mat. Och nu är jag mer hungrig. Shell öppnar inte förens fem. Jaja. Trycker kaffe då=)

Finns det en himmel?

Ska leta reda på en present till StorSnuffe nu, det dög inte med PS3, så jag ska leta vidare...Hmm.. Tar tacksamt emot förslag. Jag är sveriges tråkigaste människa på presenter=) Men jag har en liten idè om vad han ska få, men jag vet inte än om jag orkar med det:p hehe..

Och han den lilla lurven har flyttat till Ope också. Misstänker att jag kommer sova hemma noll nätter i månaden framöver:) Men jag är nöjd, när man väl slipper bo i Fåker, så gör man inte det. Så härligt nu när jag har jobbat natt och saga är hemma, då behöver jag inte sitta å åka fram å tillbaka, och flera mil. Utan nu blir det bara 1.6 mil. Sen direkt ner i sängen =)
Även att jag kommer typ jobba jämt med mina 91%, och lite till. Meeen, varje liten krona som går att spara ska jag spara. Nu jäklar ska jag fylla upp mitt sparkonto till bredden.

Fast å andra sidan kan jag inte ha tänkt på det när jag gick och köpte mej en 60 tums tv och ett PS3. Men lite roligt måste man ju få ha. Less på att leta kläder och snygga sånna, så nu fick det bli lite lyx och elektronik.

Nejnej, jag hade faktiskt en viktig grej jag skulle fixa när jag satte mej vid datan. Men såfort jag satte mej glömde jag bort va det var. jaja, ploppar väl upp snart =)


RSS 2.0