Saga

Idag åker jag och hämtar Saga. Jag saknar henne som en tok. Hon ska nog få va hemma med mej hela veckan. Inget dagis. Vi ska ha höstmys hela veckan. Så det så!!

Nu står jag i valet och kvalet om jag ska följa med till stockholm i oktober. Jag kommer förmodligen va fattig som en kyrkråtta då. MEN, om jag får tillbaka lite av dom där pengarna jag så fint och godtroget lånade ut för bra länge sen, så skulle jag nog kunna åka. Men dom pengarna ser man inte röken av.
Skulle jag vilja nu skulle jag fått varit en kall mördare. Vi kom överens om en betalningsåterplan, följdes inte den till punkt å pricka skulle jag få hugga huvudet av personen i fråga. Frågan är just nu om det är värt att döda, sitta i fängelset i tusen år och slippa oroa sej för pengar, eller att icke döda. Svår fråga.


Jag ska berätta

för er om hur sjukt jävla kul vi hade igår. Förfest i Hackås, å jag har nog aldrig haft så jädra skoj nån gång! Så fick jag tre smeknamn, svininfluensan, tjejen med sockiplast och det tredje kommer jag inte på, Haha! Förstår inte vart dom fick de ifrån, menmen! :p Och sandra va så rolig att hon spillde ut TVÅ öl på mej, över hela mej, hur lyckas hon? :) Menmen, sånt tar man ju med en nypa salt! Näe, flera sånna roliga kvällar, perfekt!
Så gick vi ner på kvarna,och där vare också skoj. Och helt gratis vart det för mej också. Inträdet lyckades jag komma undan eftersom sandra skulle betala för mej tills vi kom in, hon kom aldrig så jag fortsatte å gå neråt och tog en stämpel av en annan där inne:p man får inte va dum heller! Och där innen behövde jag inte heller betala för cidern. Man har ju tur!

Neee, nu ska jag åka till brunflo en sväng, sen ska olle jag å sandra käka å kolla på film:)

helg!!

Och det innebär att vi ska ha förbannat skoj! 
Jag är laddad, det hoppas jag att dom andra också är!


Åter igen

' En anorektiker som ska bli kostrådgivare '.
Vem är du som känner mej så ' väl ' ?


I ett vägskäl

Jag är i den åldern då jag borde bestämma mej vad jag ska göra med mitt liv. Eller vad jag ska syssla med ett par år framöver. Jag är inte alls överens med mej själv vad jag vill göra. Jag är den som vill kunna allt, vill bli allt, och va jäkligt bra på det jag gör. Jag skulle vilja ha ett superintresse, ett kall som jag verkligen brinner för. Jag har ett par saker som jag vill bli, som jag vill göra.
Just för tillfället är jag mest inresserad av att bli kostrådgivare. Jag vill, jag vill jag vill! Jag vill plugga! Kollade på gamla klassbilder sen i skolan nu som jag gick senast, och oj vad jag skulle vilja plugga igen. Saknar att sitta mej less för att jag lyssnat på lärarna för länge, saknar att känna mej pressad för att inte ha pluggat ordentligt, saknar pressen av att prestera nått bra, saknar lunchrasterna, saknar att lära mej nånting.
För just nu står livet så still som det kan bli. Jag måste lära mej nya saker hela tiden. Jag vill utvecklas,jag vill bli nånting.
Som undersköterska utvecklas jag inte nämnvärt, och finns det inga jobb utvecklas man inte nånting!
Så kommer jag till problemet som gör att jag inte har nån större lust att plugga! Pengar. Jag har inte lust att leva som en fattig student i ett helt jävla år till, och ska jag gå i skolan igen, jobbar jag inte samtidigt, för jag har aldrig varit så trött så länge i hela mitt liv. Det förstörde lixom det lilla extra i livet att jobba samtidigt som man pluggar, man blir helt slut. Dessutom skulle jag lägga ner hela min energi på det här, om jag skulle bli kostrådgivare, och då finns det inte en chans i ---  att man klarar av att jobba samtidigt.
Och ska jag inte jobba, då måste jag ta lån. Vill jag ta lån? Nej, inga lån förens jag köper ett hus och en jätteny bil.
Ett annat problem, jag kan inte läsa. Det sa min ögondoktor till mej. Det är därför jag aldrig kan läsa på i böcker. Jag tröttar ut mej själv totalt när jag läser en bok. Jag måste anstränga ögonen så pass mycket att man skulle kunna säga att jag får damp och inte kan sitta still. Detta problem skulle förmodligen kunna lösas med ett par glasögon om jag har tur. Det va ungefär då, när ögondoktorn sa till mej att de va därför jag aldrig kunde läsa en bok utan att få damp för att jag anstränger ögonen så mycket, jag hade tänkt att jag skulle kunna slå ihjäl nån för att dom inte tvingat på mej ett par glasögon när jag gick i skolan.
Men å andra sidan ångrar jag inte att jag inte gick i skolan förut heller. Jag känner att jag absolut inte har nån nytta av det jag skulle lärt mej då, och inte endån inte skulle komma ihåg nu.

Men, nu funderar jag på att göra en impulsgrej och anmäla mej till skolan. Jag vill ju så gärna, men jag vill så gärna inte ta lån. Och jag vet att efter 3 veckor kommer va less på skolan, och jag vet att jag femton gånger kommer fundera på att hoppa av. Jag ska sova på saken, gå in och kolla på sidan en gång till, granska priset en gång till och sedan komma fram till att det är en god eller icke god idè.

Vill förstås bli personlig tränare också. Men det skulle jag ta efter jag blivit kostrådgivare isånnafall. Tror jag. Neeeeee, jag behöver vägledning, vad i helvete ska man göra? Jag kan inte stå å stampa på en fot och säga att jag vill, jag måste göra nånting. Jag blir galen på mej själv ibland. huuuuh!

Män som hatar kvinnor

Va tvungen att köpa den idag, för den va så billig. 119:- kr. Inte illa va? Iaf, har redan sett den på bio, men eftersom jag somnade efter ett tag så vet jag inte om den va bra eller inte. Ja, folk skulle ju kunna dra slutsatsen av att jag somnade så va den dålig, men jag somnar jämt när jag är på bio. Nått psykiskt det där!

Ja, nu ska jag iväg å va lite barnvakt, å sen kika på filmen. Undra om jag har feber? Känns som att jag har det. Svettas som en gnu, tog tempen förut 37.7 efter 2 alvedon. Och igår tog jag också tempen 36.5 så funderar på om jag är lågtempad. äääh tar två alvedon så går det över och jag kan njuta av ännu en kväll :)

Har köpt två par nya skor. Jag behövde verkligen ett par nya skor, å jag tänkte att jag fick födelsedagspengar igår så jag måste ju unna mej själv med nått.

Heeeeej meeee er

Sätt åldringarna i fängelse

Va tvungen att föra den vidare då jag såg den!

Sätt åldringarna i fängelse...

Töm fängelserna på långvårdsavdelningarna.
Låt åldringarna bo i fängelserna.
Där får de tillsyn och omvårdnad hela dygnet, raster, utflykter, terapi och betalt jobb.
Det serveras näringsriktig kost, som kostar tio gånger mer än den mat våra barn får i skolan.
Det finns TV på rummet, sexrum och framför allt gratis hyra. Inget dras av på penisonen.

Låt fångarna istället inta långvårdsplatserna
Kl. 16.00 dras persinnerna ner för natten.
De får bo 2-4 personer i varje rum, ingen vidare tillsyn, inga gemensamhetsutrymmen, indragen efterrätt.
Vill de ha kaffe betalar de detta med egna medel
Hyran dras av på deras blivande pension.
Vid rymmning fördubblas strafftiden
På detta år kommer Sverige inom kort halvera antalet fångar - för vem vill göra något brottsligt och riskera en sådan behandling?

Vidrig eller inte?!

Jag funderar på om jag ska va vidrig i detta blogginlägg eller inte?
Först och främst handlar det om mej själv, men eftersom jag redan skrivit om slemmet i halsen kan jag väl skriva om snoret i näsan?! :p
Sluta läsa här om du inte tycker om snor:)
Jag har en näskanna. Det är en grejsimojs som sägs att man blir av med förkylningar och man slipper bihåleinflammation och den renar näsan å den ska ju va så bra.
Nu hade jag glömt bort att jag hade en sån och tänkte inte på detta nu när jag är sjuk. Men igårkväll frågade mamma mej om hur det går med nässköljningen . Då slog det ju mej att jag ska använda den.
Så sagt och gjort, imorrse när jag vaknade va jag så täppt i båda näsorna att jag nästan kvävdes. Konstigt nog hade jag inte gjort det under natten. Så försöker mitt allra bästa att snyta ur mej det där, men ni vet hur det är med segt jävla töpptinäsan snor!?
Så jag tar min kära näsakanna, her i vatten och salt, precis som man ska göra. Eftersom jag nu förmodligen har slängt anvisningarna om hur man ska stå, så rinner det givetvis ner i munnen också. Det här är ingen skön känsla, utan blandas med en reflux som heter duga. Men till slut får jag till själva knixet och det kommer inte ner i halsen längre. Vattnet far typ upp i hjärnan och ner i bihålorna och vevar runt ordentligt i näsan och ska dra med sej allt snor. Och det gör det ju, efteråt. För då ska man hålla för den andra näsborren och blåsa ut lite försiktigt. Och ut kommer världens fetaste slemsnorklump. Och likadant med andra näsan. Jaa, det va dagens äckligaste jag hade att komma med:p
Men nu är jag inte täppt i näsan längre, tack gode gud =)

Nu sitter jag och äter frukost, the blire först,sen en kopp kaffe på det! Och sen idag ska jag nog in till stan en sväng. Ska se fall jag orkar gå på ams så dom får hjälpa mej med mitt cv, eller om jag väntar tills i helgen så johan får hjälpa mej, han va tydligen nån superexpert på cv. Och eftersom dom fortfarande gör anonser om jobbet jag vill ha,så äre inte slut på ansökningarna än :)
Så måste jag på bolaget också,skulle egentligen behövt ett par nya skor också.Alltså bara ett par gympa skor eller nått liknande. 5 år gamla gympa skor är ju kankse ingen hit. Skulle vilja ha lite nya kläder också,men det är jobbigt, tycker inte om höstkläder!!


Galopp

Vart galopp för alexander i sista sväng. Svårt att se varför, men det kommer väl en logisk dum förklaring till detta också?

Nu lägger jag mej i soffan å kikar på tv en stund, sen äre sängen som gäller, satsar på att va frisk imorrn så jag kan åka in till stan å fixa lite grejor.

sover fortfarande..

åååh. när man är ledig, och inte har nånting att göra, varför är det just då man blir sjuk? Jag har legat å sovit fram till två, då telefonen än en gång ringde å väckte mej. Kände att det va dags att försöka få i sej nått att dricka, så efter många ansträgningar tog jag mej upp, drack te, gick och hämtade posten, vart helt slut av detta, så va tvungen att gå å lägga mej igen. Så nu ligger jag här. Har druckigt en kopp kaffe i sängen.
Vart inget stockholm idag, svårt med hotell och jag är ju i princip dödssjuk så hade aldrig orkat. Blir jag bättre till kvällningen åker jag å mor in til stan å kollar på teven när han springer, men det känns inte så upplyftande. Gaah! Tänk att man ska behöva missa när hästen springer på valla.

Nee, skulle behövt en film som man kunde ha kikat på lite senare, men jag orkar inte direkt åka till brunflo å hyra en. Kanske kan höra med syster om hon har nån. Men å andra sidan är det bra skönt att ligga kvar i sängen också.
Fast jag börjar få bra ont i röven. Ja, det blir väl bättre.

Nu ska jag sova vidare,, det här var en kraftansträgning i sej.

Att bli väckt

är ingen höjdare. Min kära mor ringde för en sisådär en halvtimme sen och se ifall jag inte va döendes. Gaaah, blir man inte irriterad så säg!?

Nu äe jag så sjukt trött att jag inte orkar kliva upp å dricka frukost heller. Jag sover ett par timmar till. Ring inte å väck mej, tack.

Hopplös och hatad av alla

Okey, jag har haft ont i halsen många gånger då jag har varit förkyld. Man vaknar på morgonen och är lite halvkass i halsen. Men det går alltid över under dagen. Man dricker lite the så äre borta sen, ja behövs inte ens the för det, så äre borta.
Men det här, fiiifan, börjar förstå dom stackars människorna som inte får upp sitt slem ur halsen, som har jobbigt att andas och när dom rör sej så blir dom helt slut. Och jag blir inte friskare! Känns som att det blir värre och värre med halsen. Huvva.

Haha fan va jag tycker synd om mej själv:p ¨
Och filmen var inte särskilt bra, den va dryg.

Men så måste man duscha också, fan:p


Film

Skulle egentligen ha jobbat ikväll. Men är så pass klen att jag va tvungen att sjukanmäla mej. Eller jag skulle jobba för Carro som skulle på nå möte, men eftersom jag vart så sjuk så skulle nog Carro jobba iaf. Känns ju dumt, att jag tog på mej det, så hon kunde gå på det där mötet, så kan jag inte jobba då! Men det händer sällan att jag sjukanmäler mej, så när jag gör det är jag verkligen sjuk
Vet inte vad själva sjukdomen är för nått heller. Jag är helt slut i kroppen,orkar knappt röra mej och blir helt slut av ingenting. Är egentligen inte särskilt trött, så det går inte att sova, men jag måste vila ögonen, för det blir ansträngande att ha dom öppen för länge. Sen har jag en otrolig slemansamling i halsen. Ni vet när en ' gamling ' ska hosta till å det bara rosslar, så blir det för mej,och ibland kommer stora klumpar med slem upp. Japp, jävligt ofräscht! Huvudet värker och kroppen värker. Men inget snor i näsan. Märkligt.

Får se hur det blir imorrn, jag har hittat lite senare tågtider som skulle passa Betsy lite bättre. Men då finns det inget hotell såklart. Vore jävligt nice att åka å kolla när han är på Valla å springer, men å andra sidan så kanske dom klantar sej å glömmer bort att sätta i nån tuss i örat eller nå sånt där klantigt. Å då skulle det kännas bra bortkastat å ha åkt så långt. Så är jag ju sjuk,men jag brukar ju bli frisk på en dag ' peppar peppar ' så imorrn borde jag va frisk som en nötkärna!

Jaha till helgen då? Vad händer då? Det är ju säsongsavslutning på kvarna så får se ifall man pallrar sej dit. Men jag va mer sugen på att åka in på krogen istället. Det är ju så kallt ute numera så man fryser ju aset av sej om man ska va där. Jag är ju inte direkt nå varmblod om man säger så. Det har jag fått berättat för mej, folk tycker tydligen att jag borde gå till doktorn för att jag fryser så mycket, speciellt om händerna. Jag skyller på lågt blodtryck,och att det inte är farligt att frysa om händerna.Det har jag hört för länge sen att en doktor sa. 
Sen vill jag på badet också! Så mycket man vill nuförtiden. 
Men förresten, med min fantastiska lön så ska vi nog se till att göra nått jävligt roligt i helgen. Får väl max ut en 6 tusen, om jag har tur, och hade räkningar på 6 tusen. Det är fantastiskt underbart med pengar.Men nästa månad behöver jag iaf inte betala nån telefon,eller restskatt.! Och har jag tur får jag fondöverskott! Ja, det ordnar sej. Man ska tänka positivt, det sa en klok man till mej en gång.

Nu ska jag släcka ner, dricka ännu mera the, det enda jag får i mej idag. Ja, kaffe har jag såklart också druckit. Och kolla på nån film som jag fick hem idag. ' Hopplös och hatad av alla '. Måste komma ihåg och avanmäla dom filmer jag inte vill ha! Herregud, skickar ut två gånger i månaden tror jag och det är inte ens jättebra filmer. Jaja, filmer är ju trevligt att ha.

neee, krya på mej.

Jag är sjuk

Jag vart sjuk som ett svin när jag åkte in till travet. Va tvungen att sätta mej i bilen å sova. Hade ingen ork till att ta mej ur bilen å kolla på bitchen, men jag såg lite grann från bilen. Mamma sa katastrof, att jag hade tränat henne dåligt och så där, jag vart lite brydd om det verkligen stämde. För jag tyckte hon så ganska fin ut å tog faktiskt i lite grann. Och ja, hon hade gått bra Mamma fick minsann ta tillbaka det där, och vända på orden. =)

Nu måste jag sova, så jag tar mej iväg å jobbar sen. Är lite i valet och kvalet om jag kan jobba. Det är på service i brunflo å där springer man å kutar som en tok i trappor upp å ner å hit å dit,å man går fel å man får springa i trapporna igen och man hittar inte, och jag har ju ingen ork till att göra nånting nu, så får se efter vilostunden. Men å andra sidan måste jag jobba, blir inget roligt med räkningar annars. Fast det e det endån inte.


Vill inte klaga.

Okey, jag vill inte klaga. Men nu måste jag. Igår hade jag en otrolig rethosta hela långa dagen, inge annat, typ snuva, eller så. Det känns som att det sitter en halv jordnöt på slemhinnan i halsen. Försöker hela dagen med att ' hosta ut ' den.
Imorrse när jag vaknar, känns det som att lungorna är fyllda med jordnötter, och det klias till förbannelse, men jag kan inte klia, för att det klias inuti. Typ i lungorna. Och min kära hals, känns som att den svält 43% och jordnöten är fortfarande kvar. Vet inte varför det känns som att det är en jordnöt, men det har som den formen, ni vet en halv jordnöt, fastkilandes.
Kanske ska sluta äta jordnötter.

Stockholm!

Sitter just nu och kikar efter tågbiljetter till stockholm. Dom säljs ut billigt på tradera, en krona, så länge ingen lägger över det. Man kanske ska åka på onsdag trots allt? Då hinner man med en repa på staden, sen på Valla, och sen måste man kanske boka ett hotell. Hmm, de va ju med sovplats. men har man tur kanske det går ett tåg tillbaka typ vid 12 eller nått, jag kikar vidare:)

Fmdså

Rolig dag på jobbet. Det är roligt när man jobbar med dryga personer. Jaa, ungefär som mej, dryg och har kul,det är väl så det ska va? :p fast det är klart man är lite seriös också.

Jahaja, det blir minsann till att ställa klockan imorrn eftersom jag följer med in till stan med lilla gumman. Vi ska åka kl 9, så det räcker väl om jag kliver upp kvart i. Då hinner jag ju dricka kaffe och det är bland det viktigaste som finns. Jahaja, annars äre rätt lugnt på morgondagens schema. Aaah, jag kommer bli rastlös. Eller nej, får jag fingrarna ur, så behövs det städas här hemma. Saga och My hade chipskrig, och det är stökigare än jag vet inte vad.

Så har jag fått kopian på förundersökningsprotokollet, eller vad hun det heter, och det är så roligt att läsa sånt där. Haha, dessutom försökte han anmäla mej för förolämpling. . haha, sorgliga människor det finns:p  Men iaf, nästa fredag blire stockholm för en rättegång, fattar inte vad det är för fel på video? Dom förstår verkligen inte att man får jävligt ont i röven av att åka bil i 60 mil, och kl 9 skall den första in där. Så hur tänker dom nu? Humm, men det kan bli spännande.

Fullt ös

Fullt upp är precis vad jag har det. Idag sov jag till kl nio då saga promt skulle ha frukost. Va tvungen å ringa på dagis att saga kommer halv elva. hem, ut å rida en sväng och nu jobbar jag. Eller inte jobbar, har rast nu, man får ju inte sitta vid datan på jobbet:p

Beroende på min trötthet imorgon så ska jag följa med mamma med hästen på provlopp. Eftersom det är min häst så kanske jag borde ta tjuren i hornen och kliva upp. Men det va ju kl 9 hon skulle åka. Vore som skönt att sova ut lite grann också:p Men njae, jag tror jag följer, vill ju se min pärla hur hon ter sej.

Haha ingen fröken eller nån sa nått på dagis idag. Kanske dom frågar kenny sen, vore ju konstigt om ingen säger nått:p


Ne bäst att dricka upp kaffet och bege sej mot jobbet igen.

Ni börjar bli lite

väl anonyma nu. Skärpning.

Världens sötaste!

Jag måste berätta vilken sötnöt jag har till dotter. Det va för nån dag sen, gick som vanligt in till henne precis innan jag ska gå å lägga mej och pussa henne på pannan å säga natti natti å sånt därnt ni vet som man alltid gör. Så när jag ska böja mej ner så ger hon mej världens kram, puss på munnnen och säger ' älskar dej ' , Sen somnar hon om, är hon inte för go´?



Tänkte jag skulle visa hur fin hon va i håret.  :) Nu fattas bara sminket serrni!



Dom två pimpade primadonnerna!


Fy faan!

Jag finner inga ord för dessa vidriga småpojkar. 7 och 10 år, och inget vett i kroppen. Fy fan!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5682223.ab

nu så

Imorrn åker jag och saga in till stan och köper nya pippifilmer. Jag orkar inte med samma pippi igen. ojoj, nu kan jag alla repliker.


Bitch

Imorse vaknade Saga tidigt. Jag va trött och väldigt sliten just då. 06.45. Och jag kände att jag inte hade nå bråttom alls någonstans idag, hade fått uppgifter om att vi inte alls skulle in med Bitchen till stan på provlopp. Så jag va följde med Saga upp på pottan, och satte på pippi, och sov vidare till kvart i nio. Satte oss å käkade frukost och vips som de va, så ringer mor och skulle ha hjälp till stan. Så vare ju bara att skynda oss en aning då ( försök att skynda på en unge att käka fil för att man ska åka till mormor ni!! ) och åka iväg.
Naturligtvis kom vi dit försent så det hann inte värmas innan provloppet så han körde bara fort med na.
Och hon gick över förväntan. Höhö

Nu har saga suttit i bilen å sovit sen vi kom hem. Mamma har stressat och sagt att saga är vaken flera gånger. Säger att det är synd om flickebarnet som får sitta vaken i bilen alldeles själv. Men varje gång jag gått ut dit så sover lilla ängeln så sött så.
Förstår inte varför folk ska va så stressade...

Haha va på coop å handlade idag. Tog med mej flickebarnet dit. Så när vi kommer till kassan så kollar tjejen i kassan och säger:  Det ser precis ut som att hon har färgat håret'.
jag skrattar och säger att hon faktiskt har färgat håret.
Så sa hon att hon tänkte väl det för det va så likt min hårfärg.
Haha, så roligt:p

Ne, nu är pippi igång igen. Ingen annan pippi än ' Pippi Långstrump flyttar in i Villvillekulla'. Jag svor alldeles nyss över att jag inte ville höra alla repliker igen, och har försökt med andra filmer. Men det går verkligen inte! men men, kanske när hon får sin godisskål kommer hon att kolla på Madicken eller Emil, då vill jag också kolla :)


Om ni ser mej

gå runt och småskratta när jag är med Saga, så är det för att jag skäms. Jag skäms inte över henne, hon klär i färgen. Men jag skäms över att min tvååring har färgat rött hår. Jag skäms över min bror som har så tokig fantasi som ens kommer på att köpa riktig hårfärg och använda den.
Haha, ja fyfan va tokigt.

Färgat håret

Saga är två år och tre månader. Idag har hon färgat håret på riktigt för första gången. Det vart rött. Väldigt fint om jag får säga det själv.. eeehm, vad säger man på dagis? Jag hade barnvakt i ett par timmar och då hände detta... haha!
Jag gick med Saga och My på affären. Båda två har färgat håret i samma färg. Varför kändes det som att alla kollar på barnens hår?!?! Jaaaaha, kanske för att man inte brukar färga tvååringars hår på riktigt!!!
Haha, när jag fick själva frågan om hon fick färga håret så trodde jag att det va ett skämt och sa naturligtvis ja. Frågade vilken färg det skulle bli, mahogny. Jaha fräsigt tänkte jag och trodde han hade köpt en sprayfärg. Senare ringer mamma och säger att barnen har färgat håret och sa att hon fick en chock när hon fick se dom. Då trodde jag att dom försökte driva med mej. Sen fick jag ett kort skickat till mej. Då förstod jag att det inte va ett skämt.
Men jag kan inte sluta skratta åt det iaf. För dom ser så roliga ut, och är såå stolta. Dom tycker att dom är jättefina. Och det är ju bra.
Men hur fint kommer det att bli när det där växer ut på Saga då? Hon är ju blond. Tur att det är möss-säsong snart.

Nu sitter dom och kollar på pippi med varsina skålar chips och godis. Lyckades lura i dom två korvar innan dom fick nå godis. Haha korv å ketchup, tänk så det kan bli.

Lunchrast

Är hem på lunchen en sväng. Tråkigt att sitta å bläddra igenom gamla tidningar på jobbet. Lika bra att åka hem, har ju inte mer än en kilometer typ. Hade sån tur att jag slapp åka iväg med saga på dagis imorse, å rycka upp henne tidigt. Hon kom dit till nio, lagom tid alltså. Så har jag sån tur att jag slipper åka å hämta na också, för hon har redan blitt hämtad där, typ för en kvart sen. Lagom tid alltså:p Då har hon ju hunnit vare ute, å ätit. Perfekt. Och jag behövde inte lyfta ett finger för detta:) hehe...

Jaha, ikväll blire väl kanske lite fredagsmys. Har bjudit hit my på film och godis, så får se fall hon kommer hit på trampcykeln då =) dumt att jag måste köpa godis först då förståss, skulle aldrig ha sagt att det va godis inräknat:p

Nee, om man kansk ska rulla sej bortöver jobber om ett litet tag. Känns som att jag måste ha hemmabryggt kaffe innan.

Glömde säga

Alexander, SOLVALLA nästa onsdag. Välkommen. Goop kuskar.

I find it!!

Okey, jag har hittat det. Jobbet jag ska ha. Läste annonsen och sken upp och tänkte, ' Det är ju jag, det är ju mej ni söker'. Frågan är ju bara hur i helvete man ska bevisa att dom begår ett stort misstag bland hundratals sökande om dom inte tar mej?? Jag SKA ha det, därmed pasta!

Förresten, satt och kollade på den där serien som har varit på tv:n om amerikas fetaste människor. Alltså, dom är så sjukligt feta att dom inte kan andas själv på nätterna. Jag äcklas av detta. Hur i hela fridens dagar kan man bli så jävla fet? Fettet, allt fett dom har på sin kropp. Allt dom trycker i sej. Allt, jaaa bara allt. Fiii faan.
Dom va ju inne på nån klinik för sjukligt överviktiga.där. Där skulle dom då få hjälp med att gå ner i vikt, det fanns vårdare, träningsredskap för överviktiga, endast 1500 kcal om dagen fick ätas bla bla..
Dom man fick följa hade varit där i flera år. Ingen skillnad. Absolut ingen skillnad på deras matvanor, eftersom dom smugglade in hämtmat varje kväll. Dom satt inne på deras rum och frossade precis som dom gjorde när dom va hemma. Alltså, dom har varit där i TVÅ år, utan att det skett någon förändring, i deras tankar kring mat, ingen skillnad på vikt eller omfång.
Då sitter jag och funderar, dessa som då startade kliniken verkar ju vara väldigt klippska människor som vet allt om övervikt och hur man blir av med den. När dom kommer fram till att det inte längre ska gå å smuggla mat längre, sätter dom upp kameror och vakter dygnet runt. Väldigt klokt med vakter och kameror. Men dessa människor är ju så feta att dom kan ju smuggla mat i sina fettveck på kroppen. Sedärja, en sjuk människa med sjukliga tankar kring vissa saker gör allt för att få det hjärnan skriker efter.
Men varför händer ingenting när dom är på den här kliniken? Varför förändras inte tankarna kring kost, motion och hälsa? Jag vet inte allt som fanns på den här kliniken, ( eller hur det egentligen gick för dom 65 andra som bodde där ) för jag har bara sett ett program, men kan det va för lite information till de sjuka?  Alla som bor där vet att dom kommer att dö om dom fortsätter att äta som dom gör, men vet dom varför? Vet dom vad som händer i kroppen?
Inte förens en nära vän till en som bodde där dog för att hon glömde sätta på sej syrgasen på natten, gjorde hon nått åt det. På EN månad gick hon ner 20 kg. Är det inte fantastiskt?
Nej, ville som bara reflektera litegrann över min upplevelse som jag hade igår när jag kollade på detta. Livrädd för att själv bli så fet. huuh.


Mamma skrämmer mej

Min mamma skrämmer mej. Hon säger att hon har läst någonstans om att barn som är förkylda inte får gå på dagis till hösten. Detta skulle skapa ett extremt stort problem för mej, med tanke på att Saga är förkyld augusti-juni. Hon ska väl knappast behöva va hemma från dagis så pass länge?

jaja, ikväll blire lite jobb. trevligt.

Run Bitch Run

Jag har varit ute och ridit idag. Jag gjorde två misstag innan jag satte mej upp på hästen. Misstag nummer ett: Att träna innan jag red. Misstag nummer två: Att ha fel bett utan tungband på hästen.
Ja, detta va en jobbigt kombination. Jag hade tränat innan jag va ut å red. Hade stått på orbitreken med halvtungt motstånd idag, så lite mör i benen va jag allt. Till detta körde jag även lite styrka. Jag trodde inte jag skulle ut å rida idag, just därför va jag ju tvungen att träna lite grann. Sen över till fel bett. Tog bara huvudlaget som tyglarna hängde på. Såg ju att det inte va det bettet jag brukade ha, men jag körde på det iaf, för det har jag ju haft förr. Men hästen tycker att det är skitskoj att leka lite med sin krokodiltunga, så hon far och flänger med den fram och tillbaka, lägger den lite på bettet och så där va. Så hon va totalt ointresserad av att lyssna på kommando, oengagerad till att röra på sej för fem öre, och surare än ättika. När jag kom upp till Bjärme tvärstannade hon och rörde sej inte ur fläcken. Har hört rykten om att det är en idiot som lägger ut mat åt björnarna så jag tänkte att hon kände björnlukt så det va därför. Men sen sa mamma att hon brukar tönta sej sådär, skulle jag veta det skulle vi ha fått börja bråka istället. Menmen, nu vet jag ju det till nästa gång iaf.
Jaja, hon ska väl gå nått provlopp på lördag och såsmåningom komma till start förhoppningsvis. Jag tar på mej all heder och berömmelse om hon kommer till start och sköter sej. Dessutom har hon blivit fet igen när jag varit på ferie. Hon har gått upp det där hålet som vi så tappert kämpade med att få till. Antingen tränar mor na för klent,eller så får hon alldeles för mycket mat. Eller så är det bara jag som vet vad muskelträning är. Höhö. Nog skrytet om mej nu, fast jag är bra bra.

Vi firar segern

Ja, jag mamma och Saga ska till att fira Alexanders vinst. Han skötte sej exemplarisk och när han gör det vinner han såklart. Fyfan så skönt. Ni missade väl inte loppet på tv:n?

Anonym:

Kenny: Din tur att köpa, har bara köpt en gång åt na, och det va jag som köpte då. Så nu vet du.

SMÖRJ HENNE!

Min kära dotter har haft problematisk hud sedan länge. Hon får stora, svidande eksem, blir alldeles torr och knottrig hela sej, om man inte smörjer henne. Vi har fått ett flertal salvor utskrivna på recopt för att det ska bli bra. Och det ÄR bra så länge man SMÖRJER.
Jag smörjer varje kväll, och ibland på morgonen om det så krävs, men behövs inte om man anstränger sej och smörjer in henne ordentligt på kvällarna. Detta är egentligen inte en jobbig grej, förutom att det luktar förjävligt. Speciellt då hon börjar svettas. Jaja, strunt samma.
I måndags när jag hämtade henne från dagis såg jag på armarna att dom inte var bra. Jaha, diskat mycket tänkte jag. I helvete heller, ungen har stora jävla sår av eksemen på ryggen, armarna är alldeles uttorkade och knottrika så att det är riktigt synd om henne.
Detta händer då man inte smörjer henne, och inte bara missar en kväll. Det här krävs förmodligen en hel vecka för att kunna uppstå.
Vi skickar ju även emellan smörjorna. Den låg kvar i ryggsäcken, oanvänd. Det är lite kvar i den stora pumpburken, och det skulle märkas om det så va nån som enbart hade kollat åt det hållet.
Så den människan som lägger ner min dotter på kvällen när hon inte är här: SMÖRJ IN HENNE.
Inte för att göra mej nöjd, utan för att låta Saga slippa lida.
Tack på förhand.

Trött

Jag är så trött att jag tror jag avlider. Jag satt å körde i 70 km/t till brunflo för att jag glömde gasa. En säkerhetsåtgärd ifall jag skulle somna kanske. Men inte kan man sova inte. Jag ska söka lite  jobb. Jag känner ingen positiv energi till detta idag, då det känns som att jag hellre drar täcket över öronen och sover till halv två istället. Menmen, bara att bita i det förbannade sura äpplet och anstränga sej, och vara lite positiv. Vill jag inte ha ett jobb, får jag inget jobb.

Skakar

Jag är alldeles skakis. Jag vette huun vad detta är, men det är som i musklerna. Riktigt obehagligt om jag får säga dt själv. Och dessutom känns det som att jag ska blöda näsblod snart. Hmm, kanske är flininfluensan, är inte så påläst om den. Menmen, jag måste träna ikväll, så det får helt enkelt vara så.

Lillfisen somnade glatt efter fyra timmars pippikollande. Jag börjar tycka att det är långtråkigt att sitta vid datan. Har nog kollat allt fem gånger om, om inte mer. Men pippi är bra, det går inte å ljuga om sånt.

Jaja, nu äre bäst man tränar så man inte missar nått revolutionerande på tv:n sen ikväll.


Det var som tusan!

okey, Saga är nästan lite väl tråkig när hon kollar på film. Hon har varit helt fast i pippi i över en timma. Med en liten skitpaus på fem minuter,annars är hon som fastvuxen. Skööönt när det är sånt här väder ute, annars blir hon ju otymplig efter en timme inomhus :) Får väl helt enkelt införskaffa lite nya pippi till henne också. Jag lär nog se mej less på den här, fast den är ju rätt bra. Astrid Lindgren va en jävligt frän tant! Hon kunde hon.

Jaha, funderar på nån middag idag. jag är inte hungrig. men det lär nog min sessa vara eftersom hon inte ätit nån mellis idag. Får väl kanske bli korv.. eller korv... eller kanske korv. Typ det enda man har här hemma numera. Korv och permose. Eller peran. Hööööh, livet är hårt va.

Neee, nu är pippi slut, Saga säger hejdå till hästen, och vill se en gång till. NEJ! Märkligt, filmen slogs igång av sej själv. Fan:)


FEL PIPPI!!

Saga ska promt kolla på Pippi. Hon säger att det är FEL PIPPI?! Jag förstår inte vilken pippi hon  vill kolla på. Avancerat med barn serrni.

Förresten, roligt att söka jobbi Augusti då alla ställen har fullt med vikarier efter sommaren och fullt med folk. Dessutom ska dom tydligen till att varsla också, men ' jag tar gärna ditt namn och nummer ifall det blir nå jobb, men det ser ju ut som att vi måste varsla. ' Jaaaaaaaaaha!! Imorrn blire mer jobbsökande, det är ju sååå skoj!

har vare till qvist å druckit en sjuhelvete massa kaffe, dessutom hade hon bakat en god kaka :)

Cold

Vart i hellskotta kommer allt regn ifrån? Tycker hela sommaren har regnat bort. Måste ta fram vinterjackan, om jag hade nån. Måste köpa en ny vinterjacka då förståss. Gaaah, sviiiiiiiiencold.
Och det som skulle bli varmare och varmare och fan å hans moster om man inte klimatsparade.
Så alla tappra själar som cyklar till jobbet, sorteras soporna som besatta, använder lågenergilampor, kokar vatten i vattenkokare och allt sånt, SLUTA MED DET. Finns folk som fryser ihjäl också.

Neee, nu åker jag bort till mor, hon ska få hjälpa mej med mitt avancerade cv.


Insiderinformation.

Jag har fått lite insiderinformation om en otrolig nödvändig och efterlängtad grej. jag hoppas att detta stämmer. Men det låter lite konstigt, men fan om det är så :) haha, fan jag skulle njuta av varje liten sekund.

Uuuh, det här med att söka jobb är verkligen inte min grej. Först å främst ska man skriva cv, och jag har inte fått ett enda jobb av att jag skrive ett cv. Där jag har jobbat har de räckt med att jag pratat med chefen. Sådetså. Men jag har kollat¨efter lite ställen nu idag, så ska jag skriva ett cv imorrn å skicka in, det blir nog alla tiders det.

Låt mej berätta:

Om en näst intill nära döden upplevelse jag hade i Norge. Vi hade varit duktiga och arbetat ute på gården hela dagen. Vi kände oss nöjda på det och åkte i väg in till sentrum och skulle köpa mer öl. Hade det trevligt då vi hamnade mitt uppe i en cykeltävling och solen sken, dock ingen direkt värme. Vi åker runt å kollar lite på stranden och bara har det halvbra ni vet. Åker in på baro och ska lämna tillbaka nått batter av nå slag.Och där har dom en liten trollpark. Mysigt tänkte tydligen vi. Nisse och Andre går in å kikar. Dom säger att det finns djur därinne. Lamor. Ja, trevligt tänkte jag. Går in i själva parken.
Kollar till vänster. Vad befinner sej där? Jooo tusen femhundra fyrtiosju hönor, och stora feta fåglar av nått annat slag. Jag får panik. Försöker mej på att gå lite längre in i själva parken, men jag har ju panik och skriker rätt ut. Nån norsk dumjävel som inte förstår mitt problem och frågar vad det är som händer, jag skriker kutandes att det finns för i helvete fåglar där. Samlar lite mod, ville ju som se lamorna. Går in igen, Andre får gå på min vänstra sida så jag slipper se fåglarna. Carro, Micke och Nils vet redan att det finns LÖSA hönor därinne nere vid lamorna. Andre stannar hos dom där, och jag går lite halvskeptisk ner till lamorna. Väl därnere nästan vid stängslet får jag syn på dom där förbannade hönorna som är lös, sitter och ruvar i gräset. Då dog jag näst intill. Får ännu en gång panik och kutade ut till bilen och självdog. Det va dom lamorna det, men fick se en liten skymt av dom iaf.
Vad har vi nu lärt oss av detta? Norskar är dumma som har så jävla många fåglar i en trollpark.


helt dött

Va in till stan en sväng. Gick först på G3, men där vare så dött att råttorna dansade på bordet. Gick ner på maritè en sväng, men dit skulle tydligen inte folket komma förens 23-24 nån gång. Vi satt och väntade och ja det kom folk. Små 18 åringar. Vi är lite äldre än så, så vi tänkte att vi åker upp på G3 och kollar igen. Neee, då stänger dom när vi kommer då, så jävla dött! på en onsdag, herregud lillörda ala fest.
Jaja, kanske lika bra det så det inte vart så sent så man tar sej upp imorrn.
Ska ju som redan sagts upp imorrn och rida fort på Bitchen. Hoppas hon inte är allt för lat bara, det är lite halvtråkigt när hon är det. Höhö.
Min mamma säger att jag inte får använda så mycket skänklar när hon är med och är bakanför, för hon slåss ju den lilla bitchen. Men efter mitt lilla skänkelträningspass idag så kan det tänkas att hon vänjer sej lite mer med min fötter;) Fast hon va bra sur på mej ett tag, tvingade na till och med att gå i en vattenpöl. Grymt jobbigt med hästar som står och stampar och vägrar gå över en vattenpöl och kastar sej åt sidan. Haha, mamma säger att vi är lika bestämda båda två, jag och Bitchen, så vi passar bra ihop:)

Neee, jag tror aldrig att jag packade förut idag. Det va nog bara en tanke som aldrig vart en handling. Undrar om jag ställer klockan 10 minuter tidigare imorrn eller om jag gör det ikväll. Men så är jag ju tjej, så jag måste ju använda 90% av det jag skulle packa ner imorrn iaf endån, så det får bli imorrn jag packar. Och kläder kan man ju bara bestäma vad man ska ha på sej strax innan man åker, inte för att jag tror att det är så noga, men om man ska åka på en liten semester vill man väl se lite human ut.

jaja, natti natti gott folk.

Problemas

Varje gång jag ska till å packa kläder, eller ska ut så inser jag hur lite toppar och linnen jag har. Det förklaras på ett enkelt sätt:
Jag har problem med att köpa kläder. Eller, byxor och kjolar å sånt går ju bra, men när det kommer til tröjor, t-shirts och linnen har jag stora problem. Jag har väldigt liten byst, smal midja, smala axlar och pinnarmar, medans min mage är normal. Detta medför sej ett extremt stort problem för mej att köpa kläder. Det är ingen ide att köpa linnen som är urringade för dom sitter alltid för löst upptill. T-shirtsar måste vara väldigt tajta för att dom ska sitta åt liiite grann upptill, så att jag kan luta mej framåt utan att visa allt. Ska jag köpa en tröja är det ingen ide. Axlarna fortsätter oftar 13 meter till och armarna är pösiga, och köper jag en mindre storlek täcker den halva magen. Inte så lattjo. Ingenting, jag kan ha ingenting!
Så tips på vart man kan hitta kläder som är lite mindre upptill och större nedtill, tack!  Bröstoperation nästa, kanske.


Blir ut på krogen sen ikväll. Känner att jag måste kolla på lite folk, har varit alldeles för mycket hemma den här sommaren. Och nu när jag är ledig har jag inte heller utforskat nått mer än fåker ungefär. Jag är folkskygg. Speciellt om jag blivit bekväm och inte gett mej ut på ett tag. Men ikväll ska jag ut å kika en sväng. Fan så skriver jag ju det, nu kommer jag ju helt enkelt få "skylla mej själv " imorrn när jag är ute och rider.
Näe, man ska passa på att hitta på nått, vem vet, imorrn kanske man är död.
okey, jag kanske inte har varit mest hemma hela sommaren, men fan ni förstår:p


Middag!

Oooh, avnjöt precis en grymt god middag! Jag älskar kyckling, det är så lättsamt att tillaga. Men oftast när jag lagar till kyckling så gör jag en stor kycklinggryta så att man kan göra massa matlådor av den.
Men idag gott folk, gjorde jag kycklingen i ugnen. Gjorde ett snitt i kycklingen och la i vitlök, kryddor och en jävla massa ost. In i ugnen ca 20 minutern, tar ut den och tillsätter rödlök, paprika, broccoli och tomat för att ugnsteka det också. Lite olja ska det naturligtvis på också! Extra fett är bra fett! Vart grymt gott, maten ska smaka ordentligt vettja, avskyr att äta låtsasköttbullar och korv som inte smakar någe. Neee hujeda mej!

Neee, nu känner jag att det är nån stressgubbe som står med piskan i ryggen på mej igen, tar den här dan aldrig slut? :p

Sälj hästen!

Min mamma har blivit erbjuden av robert bergh att han vill köpa Alexander. Han säger att han ger vad han har kostat dom under dom här månaderna. Jag säger då bara det : SÄLJ HÄSTEN!! Det kommer aldrig att komma ett så fint erbjudande igen, och det där är nästan för bra för att vara sant! Skulle mamma sätta ut han på annons och sälja han så, så skulle man inte ens få 1/3 av vad robert är beredd att ge. Ni är tokiga om ni inte gör det! Och palle, då kan du få din väldigt fina bil;)

Uuu, tänk om tvättstugan kunde sätta lite fart nu då, jag har ju fullt upp.! Ska in till stan sen när tvätten är klar, sen blire en liten sväng på bitchen. Imorrn ska jag tydligen kliva upp klockan sex för att åka å rida ett snabbjobb på Bitchen innan vi far till Norge. Ja, vad gör man inte för att va andra tiil lags? Skämt å sido, jag tycker ju att det är roligt, så det är klart jag kan göra det. Synd bara att det är så jävla tidigt på morgonen, min kropp brukar behöva ett par timmar innan fysisk aktivitet, men det ska nog gå bra de med.

Jobben

verkar lysa med sin frånvaro. Förra veckan/ helgen skulle jag fått jobba en 60 timmars vecka om jag hade velat/kunnat. Då ringde dom femton gånger och frågade om jag kunde jobba. Men det va kvälls och nattjobb och saga hade ju sovit borta ett par dagar redan, så jag ville inte jobba då, och när hon är hemma vill jag ju va med henne också. Nog för att alla barn går på dagis och är hos sin mormor eller så...
Men iaf, den här veckan har det varit knäpptyst. Inget från brunflo, inget från fåker. Kan det ha att göra med chefens misstag som hon inte vågar ringa mej,  för tydligen skulle en arbetskamrat skriva ett argt brev till henne, (hoppas hon gjort det ) för tydligen inte första gången hon gjort sådär.
Eller nu ljuger jag, hon ringde mej 07.40 imorrse, nyvaken som en elefantunge och inte riktigt fattar vad hon menar när hon frågar om jag vill komma och jobba för henne nu, så frågar jag NU?!. Antingen har hon redan bestämt sej för att jag inte ska jobba eller så är hon jävligt döv, för då säger hon snabbt som attan, ' okey, då får jag ringa nån annan, hejdå. '
Gaah, kan man bli irriterad eller?  Tänkte naturligtvis inte på att ringa upp å säga att det gick bra förens typ en timme efteråt, men jag va ju så irriterad på na, sen helgen.
Jag måste verkligen ha ett nytt jobb.

Nu äre tvättstugan som gäller, fråga mej inte varför i helvete jag klev upp kvart över åtta i morse. Men tänkte att det är lika bra att ta tjuren vid hornen och fixa den där förbannade tvätten, då behöver jag ju inte sitta å passa sen på dagen, å då kanske man kan göra nått lite roligare. Typ uträtta ärenden. Vilket jävla spännande liv. Haha.!
Skura golven och dammsuga skall också göras. Inte att förglömma eller förtränga. Åka till mor och sno ett par koppar kaffe så jag klarar mej idag och imorrn. :p
Fan va dum jag va som skrev att jag skullle stjäla dom, för nu vet ju hon om det.

Mobbning

Carro mobbade mej idag för mitt ölval. Jag har ju lite problem med allt som överstiger 4.5% så valet stod mellan sofiero 5.2 eller tuborg 4.2, 33 cl burkar. Valet vart genast lättare när det inte fanns sofiero, så jag tog tuborg 4.2. Hon tycker jag är löjlig. Jag tycker jag har en strategi om att inet kräla efter marken efter 2 öl. Smart va? Själv köpte hon 2 platter öl, och 2 flaskor brännvin. Nån som inte kommer att må så jädra bra kanske?! :p haha, men förmodligen efter två öl kommer hon försöka trycka i mej en grogg, och jag kommer som vanligt säga ok, tack så mycket. Risken finns ju även att nån tar med sej nått att snapsa på, men dom får sitta ute på bron vettja. Haha, fan va jag längtar. Måla, dricka öl, och äta fil. Kanske inte livet kan bli så mycket bättre? :)

Nu har jag städat hela jädra eftermiddagen, men endån hann jag inte med att dammsuga eller torka golven. Eller hann och hann, föredrog att träna istället. Men har två överfulla tvättkorgar som jag ska tvätta imorrn så kan jag ju lika gärna fortsätta städa då! Skönt att komma hem till ett välstädat hem, nybytta sängkläder och inte nånting som ligger i diskhon och väntar på att diskas :)

Nee, ska nog gå å duscha nu. Mina svettningar har lagt sej nu.

Ett levande bevis!

Jag är ett levande bevis på att rutiner inte ska brytas. Jag kliver upp mellan sex och åtta varje dag, inte en sekund senare ungefär. Idag sov jag till halv elva, och gissa vem som är död idag då? Man ska inte sova för länge, för då blir hela dagen förstörd. Får hälla i mej lite mer kaffe, och utöva något fartfyllt. Kanske städning ser ut att behövas, eller tvättning, till hög musik. Då borde jag ju komma igång, anar jag.
Sen blire bänkad framför teven då Alexander startar på lunchtravet i gävle, om jag nu har den kanalen, annars har väl mor den, så får jag väl åka dit då. Ska endån ut å rida en sväng sen om jag får, men Bitchen sprang ju så jävla mycket i hagen igår, så inte säkert jag får det heller . Haha, det såg så roligt ut, Minimehästen är max en meter hög, och Bitchen är väl närmare 175 skulle jag tro, och femton meter lång. Dom kutade som tre stuckna grisar fram å tillbaka, nosa, sparkades litegrann och kuta igen. Minime tog i allt han kunde ungefär för att hinna med när dom lunkade på litegrann. Höhö, inte lätt att va liten i en stor värld:p
Rättelse, Minime heter egentligen någonting annat, Tibbe:)

Sen får vi se om jag hinner följa med in till stan en sväng också. Men det kan bli tajt med tid ser det ut som. Men jag är ju snabb som en vessla så det borde inte vara några problem. Skulle behövt handlat lite käk, snart tomt i frysen, och kylen är nästan också tom. Iförsej brukar jag aldrig ha så mycket i kylen heller, men en liter mjölk kan få stå på hyllan bara för att ta lite plats så det inte ser så fattigt ut:p Dricker ju som inte mjölk så värst ofta, ibland när jag är hos mamma och inte orkar hämta vatten.

Huuuh, tröööööööööött!!

Mitt bokstavsbarn

Min mamma sa att Magnus va precis som saga när han va liten. Hon är en vilding, alltså mer vild än tam: Hon KAN INTE sitta still i mer än 2 minuter, om ens det. Hon sa att han va så tills han fick glasögon. Tänk om hennes bokstavskombination beror på synfel?! Kanske kan kolla upp ögonen på henne, det skulle ju underlätta om ungen kunde lugna ner sej liiite grann:)

Träningen idag va nödvändig.Har gått å vare riktigt trött idag trots sovmorgon ( 7.30 ) och tidig kväll igår. Men det ville sej endån inte riktigt att vakna å bli pigg idag. Så efter jag hade suttit barnvakt klart hos carro for jag hem och tränade. Och det va skönt, vart pigg på en gång. Så ibland så måste man ta sej i kragen och träna när man är trött, så man blir pigg:)

Just just, min mamma är galen. äre nått min kropp är noga med så är det sina mattider. Det är inget att rucka på. Frukost, max en halvtimme efter uppstigandet, minst en kopp kaffe. Sen är det en frukt mellan frukost och lunch som gäller.Lunch 12.00. Så är det bara, och jag blir världens bitterfitta och argbigga om jag inte får äta kl 12. Så igår när mamma frågade om jag skulle med och hjälpa till å lasta hästen frågade jag vilken tid vi kommer tillbaka. Halv tolv säger hon. Då äre ju lugnt för mej att följa med, eftersom jag hinner hem till lunch ( värre än småbarn som har fasta rutiner ). Såklart hade jag itne med mej nån frukt att knapra på under vägen, men det gjorde inte så mycket eftersom jag passade på att sova lite grann. Men efter vi släppt av hästarna på betet skulle paul och mor på sibylla äta. Klockan va då tio över 12, och gissa om jag blir nöjd då?!?! Alltså, dom ska in dit å käka tio minuter över tolv, det är 10 minuter försent redan. Och dom tar inte kort tid på sej där inne heller, 30 minuter tar det för dom att sätta i sej en hamburgare med tillbehör. Trorni jag va nöjd då? Kom inte hem förens strax efter ett och mat fick jag inte förens halv 2. Så då vare synd om mej.
Måste tillägga att mamma måste sluta va en sån jävla tidsoptimist!!! Och sluta säga att jag är så sur, är det konstigt man blir bitter?!

Såååå ja!

Jobb, livet allt!

Till min syster, hoppas du blir nöjd.

Hela den här veckan har varit helt fantastiskt. Jag har kört hö, ridit och ätit en hel del massa mat och varit med min kloka tjej.  Igår åkte jag iväg till Hackås å red fort med Bitchen. Tog en aning på mina ben, men inte värre än vad jag trodde att det skulle va. man är väl vältränad!

Hökörning: Jag måste va den enda i hela världen som tycker det är roligt att köra hö? Frågade självmant om jag fick hjälpa till, och dom som kör hö tackar aldrig nej till hjälp. Det är ett trevligt sätt att umgås på, eller hur? Man fikar, äter, dricker massor av kaffe, och när höet kommer, kör man på, tills allt är slut. Det finns inget som skulle få mej att vila under ett lass. Man kör tills man är klar, så är det bara. Haha,fast vissa va ju såklart tvungen att ha korvrast i lassen. :p
Och även fast jag frågade om jag fick hjälpa till fick jag en slant för besväret, inte dumt. Jag som bara ville va hjälpsam:)

Jobb, jag måste skaffa ett jobb. Just nu får jag jobb i brunflo och fåker ca 5 timmar åt gången. Det här är inget som riktigt tilltalar mej, eller som man får ihop en månadslön på. Det funkade att jobba nån gång i sommar bara nån gång sådär. Men jag hatar det. Jag måste ha ett ansvar, jag vill ha stenkoll på allt och veta precis allt. När jag jobbar fem timmar i fåker, en gång i veckan finns ingen anledning för mej att lägga ner energi på mitt jobb. Och det är ju inte särskilt bra, med tanke på att man ska ge så god vård och omvårdnad som möjligt. Och det kan jag inte påstå att jag gör.
Såå, jag måste skaffa ett jobb. Men det verkar som att dom som sitter på chefsposten tänker ha semester en vecka till?! Så fort jag har skaffat mej ett jobb, skaffar jag mej en häst också. Jag är sjukt sugen på en nordsvensk, men tror att jag börjar med att leasa bitchen först och främst. Det är en fin häst. Hon är stor och rejäl, och långa öron, så hon hör bra också. Supersnäll att rida på, synd bara att hon är tretusen kilo starkare än mej, så när hon blir pigg är det lite halvkämpigt att rida, men det är bara roligt! Gaaah! Jag vill ha en häst NU, NU NU NU!! Jag vill ha en egen häst, lägga upp mitt egna träningsprogram, åka på våra egna tävlingar och det ska va en liten gosebjörn att ha, i sängen hellst. Men hästar kostar ju som bekant sina kulor, så har man inget jobb så gåre ju inte.

På torsdag åker vi  iväg ett litet gäng till Norge. Och gissa om jag tänker njuta? Norge is da place ju, jag vill inget annat än att bo där. Vet  inte alls vad det är med Norge som gör att jag trivs så bra där, kan de va luften tro? Men jag kan sitta på en liten grästuva och titta rakt ut över ängar, och bara njuta. Funderar på att åka till ett boende där och prata lite med en chef och se vad dom säger om arbete. Om jag skulle söka jobb i Norge har jag ju lite krav på hur jag ska jobba, så det är säkert inte det lättaste. Men norrmän tycker ju att svenskar jobbar mycket bättre än norrmän, så skulle väl va för att jag är svensk, jobbar hårt och är trevlig som jag skulle få in nån fot nånstans. Måste nog skaffa så att jag blir legitimerad undersköterska också, annars får man bara biträdeslön, och det är väl typ en 10000 mindre i månaden på det.
Iaf, när vi åker till norge ska vi passa på att måla lite i huset, dricka en å annan öl, och fixa till lite där. Jag har sagt till Carro att jag vägrar mäta och klippa gardinerna, det gör jag bara inte. Jag HATAR allt som har med tyg, sax och mäta att göra. Vill jag ha gardiner köper jag dom klara, eller så köper jag tyg och ger det till Carro. Aldrig att jag skulle sätta mej å sy egna, där går gränsen för mej iaf.
Vad mer ska vi göra där då? Jag hoppas att det blir en liten shoppingrunda, trots att mitt bankomatkonto ekar högt. Men fan, man kan ju fönstershoppa, och hittar man nått man vill ha, så tar man sej råd. Höhö, lär er det.
Den bästa investeringen man gör, är i sej själv.
Dessutom tror jag att det blir en öldiet den helgen också, öl och fildiet. Jag har inga pengar för att köpa med mej massa mat, så jag tar med mej en liter fil, och ett flak öl. Det blir grejor det. Haha, kanske att jag kan skrapa fram nånting att äta förresten. Man ska inte va snål. Humm...

Och yes, det är batteriet på datan som har varit kasst! Det har tydligen dragit ur strömmen ur datan, så nu kör jag utan batteri istället. Och ett nytt batteri kostade mellan 1-1500:-, men eftersom datan har stått på typ samma plats sen jag köpte den så köper jag inget nytt. Dumheter.

Funderar starkt på att träna lite sen, men jag vet inte. Har ju ätit sjukt mycket mat, kakor och dricka nu när de va hökörning och ledighet, sån mat jag aldrig skulle sätta i mej annars, så egentligen borde jag ju. Igår hade jag en extrem tung kväll. Hade hetsätarkväll, kan man säga. Så fort saga hade klubbat ner i sängen åt  jag i nonstop till strax efter nio. Kan tala om för er, när jag har ätit socker så märker inte jag när jag är mätt. Jag kan äta hur mycket som hellst, utan att känna nånting. Jo klart, jag blir illamående, men det efter att jag ätit klart. Så, först började jag med en macka, med ägg och kaviar på, 2 hårdmackor med skinkost, en korvgryta som jag hade i frysen, en stor kaka, en godispåse, nått annat godis, en hårdmacka till, mackaroner med ost och ketchup på. Förmodligen har jag i all min hast glömt bort att jag ätit nått mer också, men det där är jävligt mycket.
Och allt detta ätande, för att jag under dagen har ätit socker, som triggar igång allt det här. Förmodligen var det colan,eller pizzan, eller spaghetti. Ja, vad som hellst med socker i helt enkelt.
Och det tråkiga med det här är ju såklart att allt man sitter och trycker i sej på den här stunden är att INGENTING är gott. Man sitter och trycker i sej, när det man har tryckt i sej är slut, springer man och hämtar nått nytt, det går inte sluta. Det är helt galet. Jag vill hellst slippa det här.

Snart ska jag iväg å hjälpa syster med att lasta hästen. Har redan lastat ett litet gansgsterföl idag så jag har ju vanan inne kan man ju säga. Jag lyckades inte bli sparkad på eller få mej ett tjuvnyp, men mor min fick nån hov på benet, det handlar om smidighet antar jag.
Fan vilket allt i allo jag kände mej som, ena dagen ska jag ge tusen människor medicin, andra dagen ska jag va ball med hästarna. Jag ska byta karriär, inga pengar inom vården.

Neee carro, finns fan inget mer att skriva om, fritt fram förresten. Hahahahaha, va bara tvungen att skriva det..  Fast nu är det väl torrlagt i flera år. hahahahaha jävla roligt

Uppdatering

Carro, det blir världens fetaste uppdatering på minst ett kapitel när min data funkar igen. :)

Anonym: Get a life


Vila i Frid

Han har det bra i Nangiala.


mat-torka

huuh, jag har världens mat-torka just nu. Det är inte lattjo att laga mat varje dag, man skiter ju som endån ut det. Hmm, ge mej förslag någon.

Funderar på att ta mej en ridtur ut på Bitchen idag. Endån ledig och rida måste man ju göra. Japp,  får bli en ridtur sen :)

Jag är.. gammal

Saga säger till mej att jag är gammal. Det kan nog stämma. Och virrig.Glömde jackan idag hos mor efter vi varit där och ätit middag.
Haha, kom på mej själv idag med att göra nått idiotiskt. Jag skulle springa in med tidningen åt en brukare, som jag hade glömt att tage med in. Jag springer in, med bildörren öppen, och går i lugnan ro tillbaka. Står och trycker ett tag på 'låsa-upp-knappen' på bilnyckeln. Funderar på varför det inte klickar till som det brukar göra när man trycker på den. Står och kollar på bildörren och ser att den är öppen och fortsätter trycka. Då äre kanske dags att söka? :p Haha!

Jaja, nu ska jag se på film. Skulle egentligen se för typ en timme sen, men Saga har legat och pratat ett bra tag, och orkar inte sätta på en film då hon är vaken, ifall hon får för sej att gå ut. Som hon så sällan gör,men när man har satt sej vid nått eller tänkt att man ska göra någe så kommer hon ut. Så lika bra att vänta. Men nu har det varit tyst ett tag:) Vet inte vilken man ska se bara, fick hem två filmer idag, rosa panthern och Marley and I. Jaa, det visar sej.
hejpa


Minisömn

Igår kväll kom jag på att jag  skulle iväg å rida en sväng på Crag. Den hästen gick inte att rida för fem öre,så efter tio minuter gav jag upp. Hästen ville helt enkelt inte.
Tog och rotade igenom en massa filmer och tänkte åka hem å kika, men då kom jag och Andre på att vi kunde hyra en film på tv:n, så då gjorde vi de. Jag va liite trött, men jag somnade inte en enda gång under filmen som jag alltid brukar göra. Kan ha å göra med att jag åt chips och drack cola för jämnan. Nått måste man ju ha för att hålla sej vaken.

Trodde att jag skulle va trött som en gnu idag, men jag är ju pigg som en lärka och så glad. Går fortfarande runt och småskrattar för mej själv, och sitter å ler åt ingenting. Är det de här som är att må gott, så okey :) Haha, konstigt det känns:p

Nejnej, nu ska jag tillbaka till mitt underbara jobb ( se där ja ) och göra ett par timmar till. Skulle egentligen få sluta tolv idag om jag hade velat, men jag hade ju räknat med fem, då vill man bra gärna ha dom där timmarna också. Går ju miste om fyra timmar, och det är ju en utekväll på krogen de ju! Nej, skämt å sido, två räkningar blire.

Idag kommer min älskade bror hem, det är bra det, för då har jag barnvakt, han går ju ingenstans :) Och syster kan ju ta å komma hem nångång så man får prata skit nån gång. Herregud, pratar man två minuter nån gång så hinner man bara säga det viktigaste, typ vart är kläderna, ge mej koden puss hej. KOM HEM!!!

Glader

Uuuuh, jag har jobbat hela dagen. Men jag har varit på ett väldigt underligt gott humör, ibland gick jag och småskrattade för mej själv. Haha, jaa man måste ju roa sej själv. Dessutom har jag haft en riktigt ordentlig äta-dag idag. För imorrn börjar jag på diet. Eller diet och diet, all skit som man samlat på sej under dessa veckor skall ut. Och då krävs en liten diet. Inte så att jag ska svälta mej själv eller så, ska bara få bort pluffset. Jobbigt att känna sej pluffsig överallt,speciellt i ansiktet och magen. Men det ska inte behöva ta mer än tre dar att ordna upp det där:)

Gaah,hade världens sjukaste dröm inatt/ morse, vette fan va den handlade om. Men jag drömde, kutade upp till dörren och då insåg jag tydligen att jag drömde. Haha.

Haha, jag är fortfarande sähär jätteglad. Jag vet inte alls vad det är, kanske solen? Imorrn blire jobb igen, 7-17. Det blir bra det, måste jobba för att få ihop till räkningarna. Dom ska ju seriöst betalas. Synd.

Nee, jet ring ett samtal och se ifall man måste ut på mer jobb.

Yran!

hade det sjukt kul igår enda tills Johan kom på att han skulle åka hem. Vägra se på Lady Gaga och åka hem istället. Fan va svinigt gjort.

fullt ös!

Ikväll blie ös, garanterat. Vi kommer ha så sjukt skoj att vi aldrig vill att yran ska ta slut.. Vi ska röja som jag vet inte vad. Naturligtvis kommer det bli en och annan karusell också =) Okey, ne det här kommer bli bra! Eller det är redan bra, till att börja med :)

Tröttis tröttis

Tänk att jag gick och la mej kl 9 igår, och blir väckt kvart över nio. Haha, jag är glad att jag lyckades somna iaf. och fick tillslut mina timmar jag behöver för att vara en fullt fungerande människa i ett par timmar. För nu jobbas det, och herregud, antingen ska folk kråsa å va trevliga, eller så äre bara så. HAHA! För nån dag sen då jag va sjukt trött, bakis och ingen ork alls så va jag till en som jag inte träffat på lääänge. Men hon tyckte att jag såg så pigg och fräsch ut, att det lyste ur ögonen på mej, och frågade om det va en ny kärlek eller vad det va. Och idag träffade jag också en som jag inte träffat på länge, och hon sa också att jag såg så pigg och glad ut. Där ser man. Men jag är ju pigg och glad så dom har nog rätt. men kollar man på mitt hår ser jag nog inte så pigg ut:p Hann inte fixa det imorrse efter min försovning på en kvart.

Är hemma nu på lunchen och tvättar lite grann. Hade inget att ha på mej ikväll på yran så va tvungen att sätta på en maskin. Men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mej, har ju haft alla kläder en gång nu, under stråket och jag hatar att gå ut i samma kläder igen, speciellt under samma vecka. Men endån, tror inte att folk skulle lägga märke till det iaf:p haha,  de blir väl bra av de här med tror jag.)

Neee, kanske dags att åka på jobbet igen. Förstår inte varför man ska behöva ta bilen när man bor 10 minuters gångväg till jobbet. Men är man lat så är man. Dessutom sparar man ju faktiskt nio minuters sömn på det också.

RSS 2.0