Koma

Funderar starkt på att lägga mej i koma tills min förkylning går över. Inte för att jag är sjuk, men det är tungt att andas och inte lattjo att vakna med snor fulla ansiktet.
ääh, man ska inte klaga på en liten förkylning, har ju vatt med om värre saker.

ska snart åka in till stan. Livsviktiga saker måste göras. Sjukt viktigt.
Afjö

Värdelösa vecka!!

Förra veckan kunde ha börjat bättre, för fan! Började måndagmorronen med att få parkeringsböter. Hela veckan har jag pms och är skitsur och äter tameklån hela jävla tiden. Igår tänkte jag avsluta veckan på ett värdelöst sätt. Så jag drog i diket i 100kmh. Kanske inte så genomtänkt och klokt av mej. Men kände att dom behövde nått att prata om på hemgården, så det fick bli det då. Ha, vilka falska jävlar det finns. Hur i helvete kan man va så falsk, vidrig och genomrutten? Finns ingen arbetsplats som är så infekterad som hemgården, folk snackar skit om alla hela tiden. Herregud.

Jobbade en sväng imorrse. Jag va helt säker på att jag skulle vara på hemtjänsten som vanligt. Stapplar in där, och hittar inte igen mitt namn nånstans. Blir grinig och irriterad över hur det kunde bli fel. Efter ett tag kommer en stjärna på att det kanske va på service, och det va de. Har inte varit där på hur länge som hellst, men gick kanoners, såklart.

Nu sitter jag i min lugna vrå och lyssnar på skräpmusik och kräks över lite smärtor jag måste ha fått sen igår. Hela nedrans ryggen är fucked off, och nacken. Ont i revbenen. Mår illa. Menmen, sånt som händer.. Carro skulle jobba ikväll och Michael jobbar också, så jag vart barnvakt. Va inte helt sugen, eftersom man måste bära ungarna, och det gör ju naturligtvis ont. Det går nog bra, hittade fina värktabletter undangömda i nått skåp. alltså, inte medicinskåp, utan ett skåp. höhö.

MONSTER

Jag har ett monster till dotter. Det finns ingenting som kopplar rätt mellan alla dessa nervtrådar och sladdar hon har i huvudet. Det finns alltid minst en sak att gnälla på när man pratar med henne. Hon är så ohyffsad så hälften vore nog. Hon är uppkäftig och blir man arg, gör hon saken ännu värre och väntar ut en tills man bryter ihop.
Brukar sällan skrika på henne, bara höja rösten lite, men nu funkar det inte längre. aaaah, man blir ju så aaaaaargh, och man vet inte vad man ska ta sej till. Funkar aga? Neee, bäst att inte skriva det för då får folk för sej att jag gör det.
Okey, är inte det minsta onöjd över att jobba imorrn, och på fredag, och på lördag.. och på söndag. Förhoppningsvis beter hon sej hos sin barnvakt, annars blire nog uppfostringsanstalt. Eller så får jag köpa en semester till barnvakten. En vacker dag ska hon en fin semester av mej, det kan hon väl va värd. Alltså, inte till Saga, utan till bebisvakt!

Äääh, jag är inte dummare än att jag plussar ett plus ett. Hennes utslag är vidriga. Hon har stora rivsår på ryggen, magen, bena... Är helt rådvill, vet inte vad jag ska ta mej till med det här?! Har fått två tider till läkare och sjuksköterska. Synd bara att man måste vänta på dom svinen.

Har för mej att jag fick en gullig utskällning när jag sökte läkare till henne för ett år sedan (!!) om varför jag gav henne saker som hon kanske va allergisk mot. Vi har tagit ett test på henne, allergisk mot marsvin ( tog bort Flurry då ) och allergisk mot ' Blandad föda. '
Ja, blandad föda är blandad föda. Alltså typ allt ätbart som finns att äta. Kan hon äta alger är det bra.
Borde man inte få komma till en dietist som lägger fram kostråd och informerar en om sånt här? Och varför sker det ingen uppföljning, när dom vet att hon är allergisk, när man har tjatat som en tok på tider för provtagningar och att man misstänker att hon är allergisk. Det enda som sker är nya salvor. Man behöver inte ha falköga för att se att det blir värre och värre, gör ondare och ondare. Det gör ont i mej, att se. Det är tråkigt att veta hur sjukvården fungerar.
Men iaf, nu har vi äntligen fått en tid till förhoppningsvis provtagning och allergitester. Och för att få den tiden va jag tvungen att svära och va elak. Ska det behöva va så? Det är barn vi snackar om, barn för i helvete.

allt ska klaffa

Ööööh, vilken helg! Men orkar inte skriva nått om den.
Kan ju iaf tala om att Bitchen och Alexander startade igår. Alexander kom på fjärde plats och Bitchen kom på delad sjätteplats. Känns som att Bitchen ser bättre och bättre ut hela tiden, och snart då jäklar. Eftersträvar lite hårdhet och godhet i den damen nu så ska ni se på fan sen.
Hmm, kan ju även berätta att jag åkte på en parkeringsböter. Fan, så onödigt. Men ack så nödvändigt att lära sej att lapplisor inte är nått att leka med. Nån som vet om dom får provision för varje felparkerad bil eller?

Mår illa, så kanske blir fosterställning nu då. I soffan.


Fridag.

Idag är det fredag. Det kan man kalla fridag. Jag har absolut inte gjort nånting. Jag skulle egentligen tvätta, men nån hade tydligen bokat tvätt-tid före mej... jaja, så kan det gå!
Har legat i badet hur länge som hellst. Och nu börjar jag tycka att det ska bii kväller :) Jag börjar bli hungrig. Är trött som fan också. Börjar se dubbelt nu igen. Äh, de årn snart till sej ske da si.

Igår sökte jag skola. Det börjar den 15 februari om vi har tur. Syrran ska  också gå, fan va kul. Förstå vad jävla bra att kunna använda huvudet ibland. Jag är så otroligt trött på att inte göra nått. Jag måste lära mej saker, annars funkar jag inte. Så det ska bli sjukt kul.

Nee, undra om jag ska packa påsen och bege mej snart.


superstålmomma!

Det kan jag kalla mej för, med all rätt. Orkar inte dra upp allt vad jag lyckades åstadskomma på igår . Vi kan tillägga att det va -29 graders kyla och jag hade sovit minimalt lite. Men oj, snart värd en stjärna i himmelen, anser ju jag. Haha! äääh, måste ge sej själv creed ibland.
Tog och avrundade kvällen igår med 51 groggar och kortspel. Myspys ju!
Vaknade i vanlig ordning okristligt tidigt, men jag känner mej pigg och utvilad. Har käkat frulle, ägg, mackor och en portion gröt. Man ska inte snåla på frukosten:)

Måste än en gång förklara mej:

hur fan kan du skriva "mår illa som en jude"???? Är du dum i huvudet eller? / Anonym

95% av mina kommentarer är anonyma. Typ. Det betyder att alla dom är så jävla fega att dom inte vågar skriva ut sitt namn.

Jag står för allt jag skriver här i bloggen, annars skulle jag inte skriva det. Jag står för att jag skrev ' Mår illa som en jude '. Jag ser inte jude som ett skälsord eller nått nervärderande. Det måste du ha gjort. Min tanke va att judarna måste ha mått sjukt illa under hitlers glansdagar, och jag tänkte relatera till något. Herregud!

Redan vaken.

Eller vaddå redan, har vare vaken sen klockan fyra. Helt galet ju! jag mår illa som en jude. Har tryckt i mej en fet frukost och femtio koppar kaffe. Det hjälps inte. Jag mår illa likförbannat. Funderar på att ta igen ett par timmars sömn. Min kropp har inte ro med det. Istället fick jag ett lysande förslag från Carro att jag kunde åka dit å hjälpa henne slänga in hö. Jag är superexalterad över det. Funderade just över vad jag ska göra av dagen, här kan jag ju lätt slå ihjäl några timmar. Hon ska skjutsa hennes mormor till sjukan sen, jag hänger på. Måste verkligen på apoteket idag. Borde gå på skolan och kolla upp utbildning, kanske lite jobbigt för hennes mormor så får väl ta det en annan dag kanske.

Verkar som att Carro är lika exalterad över att kasta hö som jag. Har jag nånsin sagt hur mycket jag tycker om att hålla på med hö? Det är bland det bästa jag vet. Iaf på sommaren när det är som varmast ska ju det där höet in. Det är underbart. Och jag skämtar inte. Det är fantastiskt att se alla stå å slita å stånka och vägra vila innan allt på lasset är inkört. Alla sammarbetar. Inga sura miner. Kaffe. Fika. Glädje. Jag har hört att jag är en duktig tjej och sliter hårt, det stämmer nog bra det. Oj, vad jag längtar till sommaren och höinkörning.

Jag har gjort dagens goda gärning idag. Och klockan är bara 07.19. Det innebär att jag inte behöver tänka på att göra en god gärning resten av dagen. Fast jag gör ju fler, om det behövs. Jag har nämligen skänkt pengar till dom drabbade i Haiti. Jag vet inte vad som händer med pengarna, om det gör nån skillnad eller om dom kommer fram. Men jag kände att jag ville göra nått, och då skänkte jag en slant. Hellst av allt skulle jag vilja vara där, och söka igenom rasmassorna efter överlevande. Eller döda. Fruktansvärt så många som har dött. Inte klokt, får kalla kårar igenom hela kroppen när jag hör om det på radion, eller läser i tidningen. Fy hun!!

Neeej gott folk, se till att göra nått bra av eran dag. Det kommer bara en dag som är som den här. Kom ihåg att det är ni som bestämmer om hur den ska bli, och ni väljer erat humör! Jag ska ha en toppendag! :)

Utbildning!

Carro hittade en utbildning som verkar skitkul. Hästturism hette den. Jag skulle åka in till stan å kolla upp det idag, men allt vart så sent så jag hinner inte.
Men fan va kul, det vill jag också. Det enda jag funderar på här är just det här med jobb efter själva utbildningen? Jag tror inte att jag skulle palla att starta eget faktiskt. Ja, låter ju onekligen kul iaf!

Sprang blindtarmen. Gick hyffsat bra för att va första gången på över en månad. Jobbigast va när man blivit lite anfådd och börjar dra ner luft långt ner i lungorna, det sved lagomt skönt. I love pain.
Jaja, snart ska jag åka in till stan å köra cirkelträning med Linda. Skönt, känner mej omotiverat pigg och fräsch i kroppen idag. Det här är det enda positiva med att vara ledig och uttråkad, man kan träna två pass om dagen. Love it!

Sen ikväll då? I tandsbyn ska dom fira kicken som fyller år idag. Grattis! Dom tänker dricka öl å sånt där ni vet, och jag är inte sugen på att dricka mitt i veckan.

Jajustja, igår va jag iväg på min första skotertur iår. Sitter bakom skotern och känner att smilbanden åker upp till öronen, tar stopp där och jag bara njuter. Fan va jag älskar att åka skoter alltså! Tyvärr brukar det vara pay-back-time i 3 veckor efteråt jag åkt skoter, får en fruktansvärd ryggvärk. Men idag går det ju bra, men då körde han riktigt lugnt också.
Åkte iaf och eldade i hamnsjön (?) och skrattade en massa. Riktigt trevligt var det. Tack för det !

Klättrar på väggarna!!

Gaah, jag har inte jobbat sen i söndags och jag klättrar snart på väggarna. Shysst att kunna sova på morgonen om jag kunde göra det. Väcktes lite lätt imorse av ett sms, och kunde inte somna om. Varför kan jag inte sova på morronen när jag får göra det? Störigt.!
Som sagt, börjar klättra på väggarna, snart river jag tapeterna alltså! Vad fan ska man göra? Hatar att inte jobba, jag måste jobba!
Håller på att kika på lite utbildningar nu, lika bra när det inte finns jobb. Är inne på brandman nu igen, jag vill, jag vill jag vill! Fan va jag vill plugga. Låter helt galet för att vara jag, men det är iaf ett av målen jag har för iår. Att fylla lite kunskapsluckor, att plugga lite grann, om det så bara är en kurs. Jag är ju den som vill kunna allt, om allt. Ska boka in en tid ( om man måste göra det? ) och prata med en studievägledare i stan. Kanske plugga upp lite betyg sen den forna tiden iaf? Haha, dom va ju inte direkt strålande.

Ett annat mål för iår, att inte bara säga att jag ska göra det, utan jag SKA göra det.
Sluta va så rädd för att allt ska gå åt helvete och bara göra det. Kanske blir det lite krångligt, men det måste det få vara!

Idag väntar träning. Klockan tolv då maten är smällt ska jag ut å springa blindtarmen. Det är lite småkyligt ute, - 20 och jag gruvar mej lite för hur mina lungor ska klara av det, men det visar sej ju. Ska in till stan och träna ikväll också. Blir nog cirkelträning, 30 minuters träning. Snabbt, effektiv och enkelt!

Oj måste bara säga igen angående magnesiumet. Vilket halleluja-moment! Jag har inte ätit nått onyttigt sen jag började med det. Inte en liten kaka och framförallt ingen choklad. Vi får se hur den problematiska tiden innan mens blir då. Det är ju där det brukar gå riktigt åt helvetet, men nu hoppas jag iaf att kunna hålla det lite i schakt! Men det känns verkligen skillnad när man inte äter skit! Man känner sej mer fräsh, ingen uppsvälld slapp mage, och framför allt, man blir mycket piggare!

nee, jag borde städa lite innan joggingturen! :)


Mål 2010!


Jag hade ett par mål som jag skulle jobba lite på under 2010, nu kommer jag inte på ett enda typ.

Iaf, jag får väl ta upp det när jag kommer på det igen då :)
Har varit ute på en frisk ridtur med bitchen, och mamma körde braten. Hur skönt som hellst, friskt och klart väder, solen skiner och bara en halvbitterfitta till häst! Kanon!
Nu har jag gjort allt jag borde göra idag, dvs rida, sova och äta. Borde egentligen städa, men jag sparar det tills imorrn. Skippade blindtarmen imorrse och gick och la mej och sov istället, till klockan tolv. Jag kan fan inte sova längre, då får man ju ångest över att man sover bort dagarna och inte gör nått vettigt. Iaf, städa tänker jag spara med till en annan dag, fortfarande trött. Förstår inte hur jag kan va så trött? Eller joo men endån. 
Så borde kanske göra dagens goda gärning men förstår inte vad det skulle tänkas va. Laga mat och mata magen med kanske? Att man ska behöva äta hela jävla tiden känns det som. Så jävla tråkigt. Usch.

Neee, åååh så uttråkad. Kanske borde ringa nån vän och se vad dom håller på med idag.

Uppe med tuppen!

Har hört att det är dumt att sova bort sitt liv, därför går jag och lägger mej så sent som möjligt och kliver upp tidigast möjligt. Man ska inte känna efter så noga vettja.
Kollade på Ingourios Bastards igår igen. Det va den där filmen sen hitler-tiden. Den är bra, men eftersom jag vart så galet trött somnade jag och missade den, gjorde ju inget jag hade ju redan sett den:) mm, klev upp kvart över fem imorse, wiiiiiihow, hallelujamoment lixom.

Nu ska jag ner och kolla till min jacka jag la in i tumlan igår. Skönt att ha den tvättad, luktade ju rävpiss blandat med grönmögelost, inte gott! Sen funderar jag på om jag ska ta en runda i blindtarmen, passa på nu på morronen, imorrn skulle det bli kallt igen va? Kanske ska ta och åka och träna med morsan också, kanske rida vem vet. Sova vore ju inte heller helt galet, men som sagt, nästa liv.

Har ni några mål nu när det är nytt år och allt? Mål som ska uggfyllas eller påbörjas 2010? Det har jag, tar dom i nästa inlägg :)

=)

Va och tränade idag. Skönt som tusan, kände mej start och stark och stark! Fast armarna har nog pyst ihop lite, men det är ju en så liten muskelgrupp att det borde ju gå på ett naffs? men näe, tusan va bra det kändes!
Pratade även med dom om varför dom dragis 717 :- av mej i december då jag skulle ha en gratis månad och det hade blivit nått galet. Så nu är det fryst igen, hoppas det funkar. Fick även en extramånad för att dom tjorvat för mej =)
Gick på stan, impulshandlade lite kläder på JC, när jag betalade tyckte jag att jag tydligen hade blivit kass på att räkna. 1700 nånting gik kalaset på, men då hade jag tydligen fått betala ett par jeans två gånger.
aah, det går ju bra för mej!

Nu ska jag äta, duscha, stoppa jackan i tumlan och sen bege mej in till stan igen :)

Träna!!

ååh, jag längtar tills klockan tolv. Klockan tolv kommer jag längta tills den är ett. Nu har dom ändrat schemat och måndagar blir bättre för mej. Brukar vilja träna på måndagar eftersom det förmodligen har blitt lite glest på helgen, och då vill jag köra pump. Men eftersom pump har varit så sent på måndagar blire ju dumt eftersom jag hämtar Saga från dagis på måndagar, eller så lämnar jag henne där, så blir ett stort glapp mellan jag lämnat henne och tills det börjar ju. Men nu blir det kanon, jag tränar bäst på dagen =)

Hmm, popcornen va framme på bordet sen igår. Undra om det är dom Saga sitter och smaskar på nu? jag tror det, vad skulle det annars vara? Jaja, hon får väl äta lite popcorn då om det är så viktigt för na.

Nee, måste fixa lite grejjs innan jag åker in till staden.


Sliten idag!

aaah, fasiken va trött jag är idag. Känner mej som en gammal ledbruten 95 åring. Igår va jag in till stan och lattjade på. Skyll mej själv, Chatrine! Haha, men det kan det ju lätt va värt ibland kanske. Jobbade 7-14 idag. Gick ju kanoners. Lugnt och skönt och jag inser ju mer och mer att jag missbrukar kaffe när jag jobbar. Blir ju lätt hänt att man dricker i tid och otid och gärna påtår. Så måste man ju även dricka hemma också, så det blir ju ett ex antal koppar per dag. Jaja, kaffe är ju bra så det är väl ingen större fara med det.

Uuugh! Saga kan verkligen konsten att ta efter i filmer. Hon kommer bli en skådespelare en vacker dag! Herreminje, nu är det förbjudet med Lotta på bråkmakargatan ett tag framöver. Stog och tjuvtittade på henne igår, när hon står och härmar Lotta framför spegeln, och satan vilken inlevelse hon har, stampar med foten skitsurt i golvet, slänger filten och morrar precis som Lotta gör. hujjedamej, hon blir lika tjurig och sur som Lotta är också. Så nej tack till Lotta, räcker med hon i filmen:)
Mormor skulle skänka Saga några småpengar att he i spargrisen idag, hon VÄGRADE in i det sista att säga tack. Fick ta av henne pengarna ett par gånger, hon grina å skulle promt ha pengarna. Men kan man inte säga tack, ska man inga pengar ha. Tillslut lyckades hon krysta fram ett ansträngt tack och fick då sina pengar. Här kan man inte släppa efter heller. Två saker hon ska lära sej att säga, Tack och förlåt. Säger hon inte det, blir det rummet som gäller. Eller säger hon inte tack, så får hon ju inget men skippar hon förlåt får hon vara på rummet tills hon kan säga det. Så enkelt är det. Det tänker jag inte rucka på!

Ikväll kom Johan hit och nu hade han med sej fjärrkontrollen så vi kunde se på ' Flickan som lekte med elden. ' Saga fjantade på och skulle inte sova, så hon fick också kolla på den. Ingen barnfilm direkt, men hon var hur gosig och snäll som hellst, och Johan hade med sej popcorn som hon fick äta av. Lite såhär söndagsmys är ju aldrig dumt =) Hon var ju verkligen trött också, så hon slocknade på i min famn tillslut. Det är såå mysigt, det är inte ofta det händer. Eller det händer aldrig så det är mysigt. EFter ett tag fick jag iaf ge upp och lägga na i sängen, hon snarkade så man hörde inte vad dom sa på filmen:p

Yes, imorrn sätter man igång med träningen igen. Har varit omåttligt tråkigt att inte tränat som man vill, men det blir ju så under jul och nyår när dom inte har så mycket klasser att gå på och man är upptagen dom tiderna det finns pass. Så nu ska det köras stenhårt, beatch 2010 ju! :)

äääh, ska hälsa på John blund ett tag, och hoppas på att fisen tar sovmorgon imorrn igen! Hon har tagit en välförtjänt sovmorgon varje morgon nu, så vore ju just typiskt om hon ska upp vid sju imorrn .Jaja, det spelar egentligen ingen roll. Sova kan man göra i graven, men det är skönt i sängen med. Tss, rolig va hon ikväll. Hon skulle ha den stickade tröjan som gammelmormor stickat sen jag va liten. Att sova i. Hon kommer svettas.


Haha!

Gud vad jag tycker folk är roliga! Brukar ni skriva andras namn i kommentarsfältet? Haha, den ska jag också börja köra på när inte jag vågar stå för vad jag skriver och inte pallar va anonym. Tjiiiiitt! Vilken wow-idè det där va! :)


Promenad!

Jag och Saga tog oss en härlig promenad ner på bua för att se om det fanns tennisbollar. Jag svettades som en gris,Saga åkte pulka och jag fick dra. Det gick kanonbra på vägen ner, då solen faktiskt sken. Men på vägen hem va det bara gnäll och gnål att hon frös, herregud att det ska va så jädra svårt att få på ungen ordentligt med kläder så att hon inte fryser?! Hur klär ni era ungars fingrar och fötter? Kinderna va det också ett gnäll på, men dom kan man ju inte klä, annat än rånarluva! Tips och förslag tack, för jag börjar tycka det är behagligt ute nu.

Kanske borde hon härdas trots allt? : http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6387112.
Fast hon kommer lära sej tids nog att det är bra att gnälla och grina när man fryser. För det va nämligen såhär när jag va liten och frös fingrarna av sej: Den som hade mest ont, gnällde mest och den det va mest synd om fick sitta längst fram på skotern och värma fingrarna på värmegrejjset där. Kan inte komma ihåg att det va nån annan än jag som fick åka längst fram;)

Degar ormar!

ååh, imorse fick jag mej en välförtjänt sovmorgon. Hjärtat vaknade inte förens klockan nio och vi låg och myste ett bra tag. Vi tycker det är mysigt att ligga å mysa på morronen.
Har käkat frukost och nu degar hon ormar. Haha, hon är så förbannat rolig, hon ska promt göra små ormar i sin maskin, men Jag måste ta dom från den och lägga dom på bordet för hon är livrädd för dom. Jag är elak och tar ormarna, och skrämmer henne lite. Första gången höll hon på att börja grina, men nu skrattar hon iaf lite grann:) Äääh, dom måste härdas litegrann, hon får inte va rädd för en låtsasorm som inte är längre än en decimeter!

Jag tror att man får äta hur mycket som hellst när det är såhär kallt ute. Är det inte så? Kroppen behöver ju mer energi för att hålla värmen uppe, och energi får man ju från mat, alltså bör man äta lite extra mat när det är så kallt? Jaja, jag har inte blivit fet under kylan och jag äter gärna lite extra:) Skulle nästan tro att jag har gått ner i vikt, men det beror ju på att jag inte har tränat som jag bör. Igår ställde jag mej med all vinterutrustning på vågen på travet. Konstigt nog tyckte dom att jag vägde lite med så mycket kläder på mej, själv tyckte jag nästan att det va lite mycket. 62 kilo visade den, och man kan ju knappast dra av hur mycket som hellst för kläderna. Äääh, man ska inte bry sej så mycket om vad vågen visar, huvudsaken är ju att man mår bra, äter bra, och inte är fet. Och jag mår ju bra, äter bra och är inte fet :)

Undrar just vad den här dagen bjuder på? Börjar bli måttligt road av kylan iaf. Det som kommer vara positivt från den här istiden är när det blir -10 grader kommer det kännas som vår. Man tycker inte att det är så farligt att starta bilen utan motorvärmare i i -20 grader, och fingrarna kanske för en gångs´skull inte är så kalla.
Ja, vad dagen har att erbjuda? Inte den blekaste. Det är som sagt fortfarande kallt ute, men det ser ut att sjunka, och solen skiner. Så det kanske blir lite pulkaåkning :) ååh, vi har inte kunnat vare ute på hela veckan ju. så det kanske är som att släppa ut kossorna på bete:p Som tur va hade fröknarna på dagis rastat dom i gympasalen med lianer och allt vad det innebär. Fröknarna tyckte att det behövdes, och Saga älskade det =)

Drar stockar!

Gaah, Johan skulle komma hit å kolla på film. Tror ni att det gick bra? Han hade glömt dosan till sin grejjs som vi skulle kolla på filmen, och filmen går inte att sätta igång utan den förbannade dosan. Jag åker tillbaka till tandsbyn för att leta reda på den. Jag hittar den inte. Svänger in hos Kicken och lånar ett par filmer av han.
Sätter oss och kollar, efter typ en kvart drar Johan världens jävla stockar och nu funderar jag på om jag ska väcka han. Han snarkar sjukt mycket och jag begriper inte för mitt liv hur jag ska kunna somna om han ska snarka så pass mycket om han gör. Och Saga kommer bli mäkta förvånad imorrn bitti när hon ser han ligga å snarka på soffan. Men han har endån ingen skjuss hem. Och hallåja, nu damp han ner ur soffan tror jag så behöver inte oroa mej om att väcka han:p Haha!

Imorrn kväll ska Saga ha en myskväll ( tror jag ) med chips och film. Synd att Saga måste sitta i sin egna fåtölj när hon kollar film hemma, tänk om hon kunde va lite gosig under filmen också. Menmen, hon är gosig iaf. Själv tänker jag spela upptagen.
Funderar starkt på att ringa till doktorn till henne igen på måndag. Hon kan inte stå still efter att man smörjt henne, står och hoppar och rör sej för att det gör så ont, och det svider i mitt hjärta att se. Måste finnas nånting man kan göra åt det, tycker att det är rent bedrövligt att barn ska behöva gå runt på det här sättet hur länge som hellst, och man har tagit upp problemet flera gånger hos doktorn och det enda dom gör är att skriva ut mera salvor. Som att ge en som jämt har ont i ryggen värktabletter ungefär, man ger dom nått som tar bort smärtan, men ingen vill se själva problemet varför dom har ont i ryggen.
Verkar ungefär som så på Saga med, ingen vill veta varför det svider och klias och blir alldeles rödflammigt, utan dom har nått som kan hjälpa en stund, och komma tillbaka om tre månader ifall det inte hjälper. Och då får man värre salvor, den ni! ååh, det vore så skönt om hon fick gå å lägga sej en kväll utan att vara lessen och arg och ha ont, och grina en massa. En kväll som hon kunde få somna glad, och inte va rädd för att bli smord på.
Fucking pain.

Problem!!

Imorse när jag skulle ut å varmstarta bilen så äre ju inte så svårt att gissa sej till att jag hade problem. Den startade verkligen på absolut rent tjur, sista sucken och iochmed att den skulle dö, så fick den dödsryckningar och startade, fantastisk. Gick in å höll på att dona och klä oss varmt, när jag kommer tillbaka, stoppat in ungen i bilen så ser jag att templampan lyser. Blir irriterad, vet inte vad jag ska göra, och ringer till Carro och frågar. Hon säger att jag måste stanna bilen på en gång, annars kan topplockspackningen gå sönder. Och det enda jag vet om bilar är att den är FÖRBANNAT dyr att laga. Därför jag sålde gamla och köpte en ny bil istället!
Iaf, slår av bilen, ringer till Palle och undrar vad jag ska hitta på. Han ska komma dit och kolla, jag startar bilen igen och lampan lyser inte nu. Jaja, måste åka ner på bua och tanka, köpa cigg åt Carro. Ingen värme i bilen. Saga är gråtfärdig för att hon fryser så mycket. Kommer till Carro, där tycker dom att jag ska starta deras bil som är stendöd. Saga fryser. Jag fryser. Alla fryser. Det är sjukt kallt ute. Nisse kollar en sväng på bilen och han konstaterar att jag ej bör köra den om det är blahablahablaha som är trasigt för då kan hela motorn rasa.
Jaja, ungen måste värma sej, alla måste värma sej, mutar Saga med klubbor för att hålla henne på någorlunda bra humör. Inte lätt och va liten och frysa så det gör ont!
Hon fick låna ett stort och varmt duntäcke av Carro som hon fick ha i bilen sen, så då vart ju hon lycklig :) Och jag med, tycker inte om när hon fryser sådär!
Jaja, bilen ordnade till sej, värmepaketet som hade fryst tydligen. Krävdes bara en och en halvtimmes varmkörning för att det skulle släppa. aaah, tänk vilka problem den här kylan ställer till det för bilarna. Över -30 grader är inte mänskligt att vara utomhus på, och bilarna har ju inga kläder lixom..

Jaja, for in till travet, käkade. Jobbade. Första gånger på 5 år som jag inte fryser. Kanske va det för att jag skippade travkläderna som är skitkalla och drog på mej mina egna kläder. Jag tror att det kan ha nått med saken att göra. Visst att det drog lite kallt om kinderna när jag sprang, men annars så... inga problem. Gärna kallt, om det inte blåser. Är nog egentligen mest synd om dom där stackars kuskarna.
Bitchen startade.  Ååh, nervklen man kan bli ibland. Hon låg i dödens ett bra tag, tyvärr tog hennes gas slut. Hon hade även en framsko som va lös, och det vet man ju inte om det va det som gjorde att hon sakade efter! Men, en sjätteplats och en nöjd Chatrine. Jag va lite orolig när jag såg hur lugn och sansad hon va innan loppet att det inte skulle finnas nå krafter att ta av, men jordå, hon sprang på bra. Nöjdvard.

Saga fick bestämma mat idag, så vi gick in på affären. Frågade om hon ville ha nått. Naturligtvis väljer hon det dyraste av alla frukter typ! Vindruvor för 80 (!!) kr/kg skulle hon ha! Jaja, klart hon får det, det är ju frukt! Så länge hon väljer frukt får hon nästan vad hon vill ha, frukt är bra. Fick ju även lite dåligt samvete för att hon frös så nedrans mycket om sina fingrar så jag åkte in på team sportia och köpte ett par nya vantar för 180 spänn, hoppas dom är mer varma än dom hon har. Snygga va dom också. Tänkte att jag skulle kika på en overall också, men sånt tog tydligen ut innan jul på det där stället!
Jaja, jag hade tänkt att jag och Saga skulle mysa ikväll, med en film och äta vindruvor. Hon ville också göra det. Sätter på Saltkråkan åt henne, och hon säger ' Gå härifrån nu mamma, jag kollar nu-! ' Det kallar jag att mysa ordentligt! :p

Det kostar att ligga på topp

aaaaah, det är verkligen svinkallt ute. Bitchens form skulle slipas idag. Det va ju endå bara -20 när jag kollade temperaturen och tyckte att det va inte så farligt, så en liten vässtur skulle inte va helt fel! Men innan jag hade fixat iordning och kommit ut så va det -25. När jag började trava förbannade jag mej själv över att jag inte hade en rånarluva på mej. Har förståss ingen men endån. Mamma kunde ha nämnt nått om det. Drog så kallt om kinderna att det kändes som man gjort 15 steloperationer eller nått liknande.
Hon va grinig. Jag blir grinig och för första gången jag rider henne vore det kanske på sin plats med en säkerhetsväst. Hon springer nämligen och slår bakut. Det va det som hände när hon gjorde illa mej i benet där framme. Jaja, ingen skyddsväst har jag, mamma börjar oroa sej för att Bitchen ska slå ihjäl mej och tycker jag borde skaffa en bra livförsäkring ifallattom ni vet. För Sagas skull. Dör jag har hon sin pappa, så äre med det.
Iaf, va så huskut kallt att tillslut fick jag tänka på ungarna från länken igår. Kan dom, kan jag!

Kom tillbaka och övervägde att stoppa mej själv i kaminen. Men kom på bättre tankar när bubbelbadet ropade på mej. La mej där och tinade en sväng. Huuh, tog ett bra tag innan man vart varm igen. Men som sagt, det är ju övergående, så det går bra. Tur att jag fick kanonbra handskar och sockar av mamma i julklapp, det bästa jag testat på förmodligen.

Hoppas på lite mildare väder imorrn. Det är ju endå trav och enligt reglementet är köldgränsen på -20 (?). Och enligt rykten så ska det ju bara va -15 imorrn så det är väl ingen fara för inställningar.


Pain!

Igår kom Christer, Linda och Johan hit och kikade på film. Jag vart väldigt glad över det, eftersom jag hade suttit isolerad en hel dag inomhus utan att sett nån annan än Saga. Så dom kom å vi kikade på en film från hitler-tiden. Haha, jag va lite känslig mellan varven. Klarade inte riktigt av vissa grejer. Jaja.
När dom skulle åka så va det över 30 grader kallt, vet inte riktigt hur kallt det va, termometern räcker ju bara till -30, så där nånstans va det ju iaf.
Sååklart startade inte bilen och vi skulle rulla den en massa. Alltså, rullstarta bilen i över 30 graders kyla, springa och ta i allt man kan, om det går - undvik det. För satan vad ont man fick i lungorna och halsen och jag misstänker att det är nått sånt där liknande KOL-sjuka har det, eller kanske astmatiker. Ja, jag vet inte, men sjukt jobbigt och ont gjorde det.
Återhämtningsfasen va att vi va tvungen att gå tillbaka, kolla ifall min bil startade och använda startkablar. Naturligtvis startade min kära kärra, verkar ha ett starkt hjärta den! Iaf, kör bilen till Lindas bil, her upp motorhuven och blir genast påmind om att inte batteriet sitter i motorhuven. Killarna letar och kollar om det finns en pluspol som dom kan ta ifrån. Icke. Vid det här laget börjar jag bli gråtmild och panikslagen av smärta. Jag hade klätt på mej för att va ute i fem minuter, och mina ben och fötter grinade krokodiltårar.
Ja, batteriet sitter väl förmodligen under baksätet då, ( jävla ställe att stoppa ett batteri på, inget för en tjej att hjälpa en gammal dam mitt ute i skogen när hon behöver starthjälp ) och jag tror ingen av oss skulle palla att ta bort bilbarnstolen och grejorna som låg därbak, utan vantar.
Så tillslut ringde Johan efter skjuss hem av Kicken. Då va jag så nära att frysa benen av mej att jag trodde jag hade fått en ispropp i dom, men det va tydligen i bilar man fick isproppar så det va ingen sån.
Så igår fick jag helt enkelt lägga mej med varma kläder på.

Idag är det inte fullt så kallt ute, endast -23. Hade för mej att det skulle bli kallare idag men tydligen inte. Jag är inte den som fäller tårar för att det blir varmare, absolut inte. Måste ringa å höra med min mamma om hon drev med mej igår när hon sa att jag skulle ut å spetsa till Bitchen inför morrondagen. Det låter ju oneklingen jädrigt kallt, men det är ju bara för ett tag. Övergåeende känsla lixom.
Aah, har så ont i ryggen också. Och ingen alvedon har jag heller. Jag förnodar att det är för att jag inte har tränat på ett tag, såhär blir det varje gång jag inte tränat på ett tag.


Varför

vill man som förälder skicka sina barn på ett sånt här läger?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6387112.ab

aaaauh, neee fy fan.

Och åren bara flyter ihop:

- Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Det här är så jävla roligt att jag kommer inte ihåg. Vääääääänta nu! Jag vet iaf att Carro pressade ut Nuttnutt då.. hmm..

Haha ursäkta mej, tydligen så är NuttNutt inte alls född förra året utan året innan. Ni ser ju vad som händer när man får barn, åren går såååå fort! Herregud!
Svarar på frågan igen: Förmodligen så öppnade jag sjuhelsike massa paket, åt massa godsaker och spenderade dagen med dom närmaste, eller så var jag i skolan då. Jaaa, jag va i skolan och hade en obligatorisk dag den dagen. Men NuttNutt fyllde ett år iaf, nu vet ni det :)

Måste bara berätta

Jag har ju varit helt tokig i choklad en tid. Jag har inte kunnat sett en chokladbit utan att ta. Och tar jag, så går det oftast till överdrift. Helt galen alltså. Jag har drömt om choklad och jag har ätit så mycket choklad att jag har mått illa.
Har länge tänkt att jag ska testa äta magnesium och se ifall det hjälper, men har aldrig kommit så långt att jag gjort det. Men så testade jag. Och gissa vad? När jag tänker på choklad så vill jag inte ha. Jag är inte chokladsugen längre och jag kan inte äta choklad. Har ätit nån chokladbit efter att jag började äta magnesium och det är INTE gott. Va? Det är ju helt makalöst fantastiskt! Jag är befriad känns det som. Det är en tyngd att gå runt att va chokladsugen och försöka stå emot varje gång man ser choklad. Men som sagt, nu kan jag inte tänka på choklad utan att känna avsmak.
Nu vet jag inte om det är för att jag åt så sjukt mycket i jul som gör att jag känner mej äcklad av det, eller om det verkligen är magnesiumet som hjälper. Men å andra sidan, jag har ju ätit mej så sjukt illamående så himla många gånger innan så det torde inte va det.


2009

Sammanfattning av 2009;

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hmm, säkert massor. Tog examen eller vad man kallar det för =)

- Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga vad jag vet, men jag vet att Anita sa ett nyårslöfte till mej, och jag vet inte hur det gick. Förmodligen åt helvete.

- Blev någon av dina vänner förälder i år?
Ja, dessutom tog syster min födelsedag ifrån mej, genom att klämma ut Nuttnutt då:)

- Dog någon som stod dig nära?

Bebop'sbettsybop.

- Vilka länder besökte du?
Har vart i Norge massor av gånger, och det tackar jag för. Älskar verkligen Norge, så himla fint!

- Är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?
Oooohja! Ett fast jobb skulle inte sitta helt fel. Semester, julledigt.

- Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Haha, har inte lagt datum på minnet, men finns många fina stunder. Blandannat dagen vi tog examen, vilken underbar dag! 24/6 var det visst.

- Vad var din största framgång 2009?
Har lärt mej en hel del om massor. Nu kan det bara bli bra.!! 

- Största misstaget?
Att köpa en röd bil.

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Lite småförkyld har man väl alltid vart.

- Bästa köpet?
När jag blev medlem på Gold's, ett jäkligt bra köp!

- Vad spenderade du mest pengar på?
Förmodligen bensin.

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaaa!! Jag var helt säker på att Alexander inte skulle klara sej hos Bergh och aldrig vinna ett lopp. Trots att han vann ett par lopp tvekade jag hela tiden på han. Men idag har han bevisat för mej att han kan vinna lopp, och springa bra, det gör mej lycklig.

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
Eeeehm... kommer inte på nån..

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
I början av året va jag förmodligen ledsnare, men kan ha göra med all stress och press i skolan. Efter skolan va slut vart allt toppen! Shit, idag saknar jag skolan. ååh!
- Vad önskar du att du gjort mer?
Ridit, och pluggat.

- Vad önskar du att du gjort mindre?

Klagat, om jag har gjort det mycket?!

- Hur tillbringade du julen?
Först va jag på jobbet, en snabbis hemma hos mormor där mamma, Saga, Pappa och Magnus va, sen tillbaka till jobbet. Får gläfja mej åt att det va sjukt lättförtjänta pengar.
- Blev du kär i år?
Ja! I Saga och mej själv. =)

- Hur många förhållanden?
eeeehm...

- Favoritprogram på tv?

Desperata hemmafruar, inget kan ta förstaplatsen.

- Bästa boken du läste i år?
Åååh, jag vet att jag läste en grym bok..... sjukvård del 2? Nejdå, kommer  inte på vad den heter, men den rekomenderar jag :)
- Största musikaliska upptäckten?
Eeeeehm....

- Något du önskade dig och fick?
Jaa, naturligtvis.

- Något du önskade dig men inte fick?

Jaaa, får man allt man vill ha så har man ju inget att sträva efter.

- Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Det här är så jävla roligt att jag kommer inte ihåg. Vääääääänta nu! Jag vet iaf att Carro pressade ut Nuttnutt då.. hmm..

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det finns alltid saker som kan bli bättre, men jag är kanonnöjd med det året. Jag har gjort massa saker som jag tycker om, och tagit mej tid titll att göra det.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Fattig.

- Vad fick dig att må bra?

Det säkert alla andra skriver, vänner, familj, djuren, framgångar..

- Vem saknade du?
Saknade nog ingen märkvärdigt mycket. Men igår satt jag och kollade igenom sommarkort och kort från nån fest där, då saknade jag Sandra Möltsi och hennes sköna garv :)

- De bästa nya människorna du träffade?

ååh, alla som gick i skolan. Vääääänta nu, dom träffade jag inte förra året. Näääe, då kommer jag inte på nån.

- Årets sötaste?
Måste helt säkert va Saga.

- Årets hetaste?
Hmmm... fan va tråkigt.

- Årets största kärlek?
Saga:)

- Årets besvikelse?
Tycker hela hösten och vintern har kantats av besvikelser på jobbet..

- Årets bästa?
Det finns så mycket bra!  hmm...


kors

Jag tror att jag ska ringa till ögondoktorn imorrn om jag får stånnan. MÅSTE få en tid och det nu. Ser snart i kors då jag ska läsa texten på tv, och det är ju kanske inte så jävla positivt. Måste även kolla bågar, vägrar sjukhuset bågar sen 70-talet.
Haha, vem försöker jag lura? Klart som fan jag kommer ha tid att ringa imorrn. För imorrn ska varken jag eller Saga sätta sin fot utanför dörren. Hört elaka väderprognoser och det kommer in rysk luft hit uppöver och det kan bli uppåt -35 grader. Vansinne. Vem fan pratar om klimathot och varmare och tjollavipp. Jag uppmanar er att inte sopsortera, kör så mycket bil ni har råd med, och använda vanliga glödlampor, torktumla så mycket ni bara orkar, ha på alla lampor i taken, gör vad fan som hellst, bara det slipper va så förbannat kallt!
Fast imorse trodde jag att jag va cool när jag läste av temperaturen, -20,  ' äääh, inte så farligt, behöver inga vantar då. ' Haha, dum man är ibland, ni kan ju gissa vem som frös idag.

Neee, nu ser jag dubbelt när jag skriver så dags att slå igen fanskapet nu.

Min mamma tror

att jag ska skriva att jag hatar Bitchen efter gårdagens bitterfittafasoner. Men det gör jag inte. Haha, subban betedde sej verkligen som en liten gris. Hon lyckades bryta frambenet på mej. Det gjorde ont, haha jävligt ont. Nästan så ont att jag börja må illa. Men Bitchen är en häst med klös och riv i. Och om hon gör illa mej, eller måttar slag brukar jag bara tänka att ' det gör bara ont och det är inte så farligt. ' Eller hur, det gör ju bara ont, och oftast bara ett litet tag.
Som igår när vi va ute och red, taggarna utåt, öronen bakåt hela tiden och bitterfittefasoner hela tiden, inte ska man börja grina över sånt heller. Jag är minst lika envis och sur som henne så det är lugnt. Mamma har köpt tabletter mot hennes humör, hon funderar på att jag också borde ta sånna. Hon är inte klok, inge fel på mitt humör.
Iaf, idag har tydligen Bitchen fått in en smäll på mors ben. Mamma är fruktansvärt onöjd. Det skulle nog jag också vart. Men inte så pass onöjd att jag skulle överväga att sälja na. För hon är ju snäll, innerst inne. Dessutom så kan hon ju inte sälja henne utan min tillåtelse. Eller det borde hon ju kunna göra för jag har inte skrivit under nått papper än. Men endån, hon är min ögonsten.

Jaja, idag har jag jobbat en sväng. Vilken rolig tur jag har haft idag. Det rullade på som smort och min sista uppgift idag var att träna en dam, och sånt gillar jag. Att det fortfarande finns plats för träning i planeringen. Önskar att det fanns mer sånt på flera håll, men tyvärr måste väl dom flesta hålla tillgodo tills at och sg kommer till plats.

Jaja, på fredag startar Bitchen. Hon kommer vinna. Det är ett hett speltips till er alla. Varsågod.

Städa ut julen?

Huuh, städa ut julen? Jag vet inte, känns inte som att jag städade in den direkt. Så sjukt jävla stökigt här hemma att jag skulle skämmas att ta hem min mamma till och med. Men jag SKA städa. Jag ska jag ska jag ska. Då jag får tid. Eller tid har jag, lika mycket som alla andra, men jag prioriterar lite annorlunda. För nu ska jag klä på mej och dra ut en sväng på min älskade Bitchiga Bitch. Den apan bet mej i armen igår. Men jag gillar henne endån. Det är jag och Bitchen, jag tror ingen gillar henne lika mycket som jag gör. Mamma skulle nog vilja sälja henne, för att hon är en apa. Men det får hon inte. För då kan hon inte sälja hela hästen eftersom jag ska ha en liten del av henne. Hon är ju skyldig mej pengar och för dom pengarna ska jag ha en del av Bitchen. Kanske att jag kostar på att lägga till ett par tusenlappar så jag får större del. Vi får se. Det kostar ju att ha en apa också. Fast med min fantastiska lön så är ju inte det nått problem.
Får ju även löneökning med 5% nu när det är nytt år, så pengar är ju inga problem. eller....
Jaja, ut på bitchen, städa, storhandling och hämta hem min underbara skatt.
Storhandling orkar jag nog inte med, men har vare utan skithuspapper en vecka nu, börjar bli aningen jobbigt. Allt i kylskåpet skulle kunna vandra ut av sej själft och frysen är i princip tom. Jaja, man ska inte lagra upp för mycket. Det är dumt.

nej, hejdå med er.


Vidriga människor!

Vilka vidriga människor det finns alltså, och dom kan vara vart som hellst! Usch!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6373726.ab


RSS 2.0