Facebook

Oj, dags att va en nörd och gå med i facebook. Jag fattar bara inte själva grejen, varför????
Jaja, vi ses väl där, jag lär väl va fast inom det snaraste.

Ojoj!

Jag och Saga har vare på stan idag. Åkte in redan vid 9 för att spana in rean på JC. Men jag hatar att trängas bland folk och rycka i kläder så där vart det inte mycket shoppat, nee inte ett dugg faktiskt. Gick runt lite grann på stan,och Saga hade myror i brallan. Jävla sötunge! Vi köpte en kartong med jordgubbar och satte oss nere i badhusparken och njöt av fridfullheten, Saga älskade jordgubbarna och va superlycklig. Jag kan inte påstå att jag älskade sällskapet som kom efter ett tag sittande, och jag fick tusenfallt panik och springer därifrån. Jag talar i telefon, står upp, Saga ställer sej upp. Jag ser en liten uppkäftig fågel kommandes MOT oss. Det vart till att älga iväg och skrika till Saga att ta bort fågeln. Hon står och skriker att jag ska ta bort fågeln. Jag skriker på henne att ta bort fågeln. Folk stirrar, har dom aldrig sett rädda människor förut? Tillslut flyger ju fågelstackarn iväg, förhoppningsvis lika vettskrämd som en annan och aldrig mer vill komma nära en människa igen. Visa lite respekt fåglar. Så det va bara att fortsätta våran lilla picnic i parken ett tag till.
TIlls nästa problem uppstår. Nu ska vi alltså ta oss förbi hamnen med sååååååååhär stora fåglar, ett tiotal stycken. Och vi måste verkligen förbi, annars tar vi oss inte till bilen. Det va bara att andas, blunda, gå längst åt sidan, och springa. Jävlar va stora dom va. Gaaah!
Så måste dom göra nått åt fiskmåsarna uppe på donalds, dom är inte riktigt klok. Störtdyker rätt ner i papperskorgarna och snor strips. Inte riktigt klok, folk kommer ju dö om det kommer fortsätta.

Tog en tripp på Willys och handlade lite nödvändigheter också. Men det vart inte långvarit eftersom Saga va på femtielvan å va supertrött. Jag tycker inte om att plåga min unge när jag vet om att hon är så trött så hon inte vet vad hon ska ta sej till, så norpa åt oss lite mjölk å sånt där, och fort ut därifrån.
Och ja, hon somnade illa kvickt i bilen och sover fortfarande. Vaknade när jag bar in henne till sängen,men nu må hon ju ha sovit ett bra tag. Men det gör inget, för efter vi har ätit, om det blir nån mat, ska vi åka på semester. Vi blir borta ett par dagar, kanske till på fredag, eftersom jag ska jobba på lördag. Ringer ju å tjatar så mycket å lite pengar vill man ju ha att röra sej med. Hon tyckte jag skulle kolla upp hur jag hade barnpassning i sommmar för det fanns jobb både i juli och augusti åt mej. Njaaaaaaaae, jag vet inte jag. Jag vill ju egentligen både jobba å va med Saga. Jag är ju ett jävla jobbfreak egentligen. När jag blir stor och min bebis är stor så kommer jag förmodligen jobba 150%.

Oj, vad mycket om ingenting jag skriver. Men blir så när man har lite å göra. Borde kanske packa det sista nu, men det är på gullungens rum och vill inte störa henne i hennes skönhetssömn.



Världens finaste barn jag har!

Ojoj, vilka dagar det har varit dom här senaste dagarna. Värmen är helt otrolig, solen skiner och spring i sagas ben :) hon är härlig min lilla fis :) Och hur duktig som hellst är hon att säga till och gå på pottan, jag tror hon bara misslyckats en gång på länge nu :) Hehe, och det va på Carros gräsmatta, å det va inte kiss ;) tror faktiskt inte Saga visste att hon skulle bajsa, eller så gick det så fort så hon inte hann med :p

Iaf, lördagen va vi iväg på kvarna. hade hur skoj som hellst, synd bara att man kom så sent å dom stängde så tidigt. Men sen bar det iväg på efterfest. Och sen en till. Inte illa. Söndagen spenderades hos carro och barnen. Jag mådde bra. Carro ville dö. Så går det när man inte kan behärska sej när spriten flödar :D haha, nejdå, kan va för att jag är jätteduktig på att dricka vatten nuförtiden. Hade ju en sjuhelsike bakfylla midsommardagen, och den vill jag aldrig mer uppleva. Så det så. ´

Imorrn ska jag och Saga göra nått väääääldigt vääääldigt roligt eftersom hon va världens snällaste bebis på bingon idag. Trodde ju aldrig att hon skulle va så snäll och go som hon va, lite spring i benen och pratande hade jag räknat med, ni vet sådär barn gör när man råks på å bli upptagen nån gång. Just precis så trodde jag hon skulle bli, men inte. Vi sprang kapplöpning strax innan väntbingon och det visade sej ge resultat. Under väntbingon låg hon i vagnen och sa efter alla nummer som dom sa, helt för sej själv. Men kanske under andra bingon vart hon en klubbad säl. Och sov rakt igenom och nu sover hon igen, efter kisspaus innan sängen. Den va inte särskilt populär, men ack så nödvändig.

Justjust, bäst att skriva att jag har världens finaste lilla tjej. Hon är så klok och smart å söt och bäst å rar å go. Ja, man kan fortsätta i all oändlighet :)


Feeest!

Man måste passa på att njuta av det fina underbara vädret som har kommit, så ikväll far jag och Carro iväg och avnjuter någon öl på kvarna. Eller skrev jag åker? Carro har fått för sej att vi ska cykla dit. Jag kan inte cykla. Speciellt inte i högklackade skor och kjol.
Saga befinner sej i trygga händer hos en god vän till mej. Hon har det bra, min lilla Saga.
Sen kanske vi åker på semester i två veckor, det skulle inte va illa. Saga vill väldigt gärna.

Har även varit och jobbat i brunflo en sväng. utan någon vetskap om hur nånting funkar där. Jag tycker om utmaningar. Inte för att det egentligen är så mycket annorlunda än vad jag gjort dom senaste två åren, men endån. Man har ingen tid att läsa på om nån, och äre nånting med nån så säger dom man jobbar med ' Hon är lite speciell '. Men det är bra, för då bildar man sin egna uppfattning om folket, istället för någon annans åsikt.
Kan ju meddela att jag blitt utskrattad för att jag vikte ett par byxor fel. Jag förstörde pressvecken. Intressant. Men alla är vi barn i början.

Neeeej, nu blire lite dricka och sen kvarna. Faaan va skoj :)

Skoj!

Fan va skoj jag hade i onsdags! Först var vi på skolan och vart tilldelade vårat diplom ocj vi hade sång och sånt där. Mat fick vi också, exotisk planka vart vi bjuden på. Efter det åkte vi å beställde lite mat till kvällen och de vart 3 små rätter på Lilla Siam. Hem och fixa till oss lite grann, och sen hade jag Marie och Sandra bestämt oss för att glassa i det underbara vädret nere i badhusparken med lite cider och öl. Fan va härligt! Upp å träffa resten av klassen och käkade. Synd att soppan som man fick med till dom där 3 små rätterna inte gick att äta för att den va såå stark, för den va jäkligt god, med kokos i. Gick ner på marité lite senare, och härligt vare att sitta ute på terassen och dricka öl å bara må gott :)
Jaaa, de va en helt perfekt dag och kväll, det måste göras om :) Tack för det.

Igår bjöd min kära mormor på mat och jordgubbar nere hos min lilla moder. Jag fick en stor fin blombukett och en stor sedel. Det va snällt tyckte jag, trodde bara att det skulle vara ett kort i kuvertet :)
Jajustja, aporpå pengar, måste ringa Göta å tacka för det jag fick av henne också.

Hmm, och apropå pengar så undrar jag hur det går för min kära kärra. Vore gött om man kunde få sålt den och fått in en slant till där. Måste ringa fader och kolla efter vettja. Men han har ju fullt upp med huset påstår han.. Jävla hus, tacka vet jag lägenhet.

Tror jag ska gå bort på hemgårn idag och lämna mitt diplom om jag kommer på att jag ska jobba en dag eller två i sommar,så jag får lite högre lön vettja. Inte dumt. Kanske kanske att det blir exponorr också, har inte riktigt bestämt oss än om vi vill dit eller inte. Känns som att man varit där ett par år innan och det är samma saker varje år.
Kanske bär iväg med hästen till veterinären också, jag tycker det va djurplågeri när jag såg stackars betsys ben. Ajajaj, det gjorde ont. Mamma påstår att hon inte sett det tidigare, får se ifall djurskyddsnämnden kommer och hämtar hästen först. eller om jag gör det.

Start för Alexander nästa onsdag i skellefteå. Vore nice åka å kolla, men det är ett par 50 mil dit, så det är rätt långt att åka.. Men om det blir lite nämre gången han startar efter det, packar jag in Saga, mamma och en picnickorg och far vill jag lova.

Jaaaaa jaaaja, dags att gå ut å ta vara på det underbara vädret. Vi ses vid gungan, misstänker jag.

En teori

Jag vet inte om min teori är ett genidrag, eller bara ren tillfällighet.
Jag har ju många gånger under mina löpturer drabbats av håll. Detta uppkommer efter en sisådär 30 minuters löpning. Just precis då när jag har blitt för svettig om fingrarna för att ha kvar telefonen i den vänstra handen, och byter hand till den högra. Därefter dröjer det inte många minuter innan jag får håll och tvingas till att utsätta min stackars kropp för smärta i form av att utså.
Nu när jag har med mej Agda och springer så håller jag kopplet i den vänstra handen eftersom hon ska springa på vänster sida om mej, och telefonen i den högra. Vad händer nästan på en gång då? HÅLL!
Detta kan inte vara ren tillfällighet, utan måste bero på telefonen. Antingen att den har en strålning som tar död på diafragmabesvär eller att den helt enkelt bara är hård, men allt sånt låter vi vara osagt.
Jag hoppas att min teori stämmer och att min kära mor går med på att jag inte ska ta med mej Agda på mina löprunder. Hon är inget trevligt sällskap i träningsbanan. Först och främst är hon sjuhelsike lat och låtsas sitta å skita i fem minuter, sen stannar hon och vilar var tredje minut.
För mej som det är tungt att springa den första biten är inte alls det här nå bra. Jag måste springa HELA tiden, annars tappar man som farten och det blir bara segt. Neee Agda får helt enkelt motioneras på gården eller i form av promenader.

Imorrn ska här firas ordentligt iform av middag på Lilla Siam för att sedan bege sej neråt Marité. Jag hoppas på att det blir kanonväder och glada miner. Men det är klart det kommer bli. Haha, jag har tänkt hela tiden att jag ska fira på ett nyktert sätt, men ju nämre målet jag kommer, desto mer övertygad är jag att det inte kommer bli så. Jaaa, man måste ju fira ordentligt. Fick ju endån en extraslant idag på 500:- idag när jag hade lämnat tillbaka böckerna. Plus 50 spänn från nyckeln, så en öl eller två kan jag va värd.

Herregud, börjar tro att jag är på väg att bli en bingotant. Jag har vare på bingo många gånger iår, och nu funderar jag nästan på att åka på bingo igen. Det är inte jag så att säga. Jag brukar hata bingo, men efter att få känna på att vara sååå sjukt nära att vinna 20 000:- så förstår man att det är ganska roligt att slå på tänningen:) Haha! Jiiises, förstå vad jag skulle dött om jag hade vunnit. Kanske va tur ( eller otur ) att jag inte vann! Höhö.

Oj, tror jag ska ringa till Hemtjänsten i brunflo och höra efter jobb. Det verkar vara bristvara på jobb där just nu, så då kan det ju va bra att få in lilltån nu, så kanske man kan få in hela foten nån annan gång. Dom ringde ju iofs mej igår och skulle ha mej att jobba, men bara tio minuter senare så behövdes inte det. Kanske lika bra det, för tom. Carro hade lite problem att hitta, och hon har  vuxit upp i Brunflo.

Nee, nu ska jag gå på kursslut i sjukvård, vi ska tydligen fika en massa gott. Jag kan inte tacka nej till ett sånt erbjudande. Tjiiiiiiiiiaaaaaaooooo


Glad missommar!

Vi ses i dimman! :)

Dom här barnen!

Jaa, man kanske inte ska säga fööör mycket till dom. Nu SKA Saga åka till morfar. Hon missade att jag sa att vi skulle vänta tills Pappa slutat jobba.
Råkade visst säga att det kanske blir lite kakor och glass och godis om hon har tur när vi kommer dit. Det va ju bara för att hon skulle somna snällt och vakna glad. Och det gjorde hon.
Men nu vill hon alltså ' Åka morfar .
Hon kan nog leka med vagnen ett tag till, för jag försöker nämligen föra över musik till telefonen, vilket var mer avancerat än vad jag hade räknat med. Jag gör ett nytt försök, sen är jag förmodligen så less på skiten att jag slänger ut datan genom fönstret.

Neee, om jag får till musiken så ska jag se ifall min kära mor vill passa Saga ett par minuter så jag kan röra lite på fläsket. Kan hon det blir det bara en liiiiiten runda, tror inte att jag har så mycket att ge idag. Men agda måste ju röra på sej:)

Vinst!! :)

Idag vart den ÄNTLIGEN vinst för Alexander. Jag visste det, jag bara visste att idag skulle det bli vinst. Se bara vad hästen kan när han står på benen. Eftersom jag visste att han skulle vinna idag, tog jag även och spelade en slant. Synd bara att oddset inte är så megahögt när han är favorittippad, men en 2.36 vart det iaf, så man får va nöjd. Bara att han vann va ju bra, då vet vi ju att han kan stå på benen. Grattis till Betsy å Paul.
Även Braten lyckades ju göra bra ifrån sej på banan,och klarade premieloppet. Mamma sover nog inte mycket inatt skulle jag tro...
16 juni är en jäkligt bra dag, då vann även världens finaste häst sin första och enda seger för fyra år sedan. Tand Tuva. Den hästen, en sån skull ni ha'd. Hon va fin må jag säga.

Neee, passar på att säga grattis till mej själv innan klockan slår tolv. Jag fyller ju faktiskt år idag jag med.
Imorse hade jag glömt bort att jag fyllde år. Hade fått ett grattis sms och jag fattade ingenting. Trodde de va ett drygsms och trodde han mena typ ' grattis att du svarade på smset', Men så efter ett bra tag så slog det mej att jag fyllde år. Undra om det är förnekelese över att bli gammal?

Ikväll

så ska alexander springa 2 varv runt en travbana. Han kommer att vinna. Från start till mål, inge snack om saken.
Bebisen som är 2 år ska gå premie. Idag ger jag ingen som hellst information om han, det är hemligt.

Och grattis till lille Rasmus som blir ett år idag. Och grattis till Sandra, och till Magnus. Och till Baron.

Du är värdelös

Vad härligt det är med sommaren. Eller inte sommaren som verkar vara just nu, utan sommaren i affären och runt om i världen. För hur mycket frächa frukter och bär finns det inte i fruktdiskarna nu? Härliga körsbär, blåbär, björnbär, aprikoser och sånt man inte ser skymten av på vintern. Härligt att stilla sötsuget med!

Neee, slutade ju 4 timmar tidigare än beräknat så åker in på willys å shoppar lite frukt å sen plockar jag upp min lilla gosunge på dagis. Kanske svänger förbi nån vännina också, det får vi se.
Förhoppningsvis vill hon inte vara ute en sekund idag så vi håller väl oss hela långa dagen och äter körsbär, lagar mat och kikar på tv.

Ha en trevlig dag, för det ska jag och Saga ha! :)


Finvädret

Det va mej ett jävla skitväder idag då. Ännu värre än igår. Och det här ska va mitten på Juni, bättre väder tack. Så idag har jag och Saga ägnat dagen åt nån maskin tvätt och lite köksstädning.
Vi var iväg en sväng bort till mor också och lämnade av vinterdäcken. Saga verkar rätt nöjd med att vara inne, för hon tjatar inte om att gå ut. Hon vart väl mätt på att va ute då hoppas jag, för jag är inte intresserad av att gå ut idag.
Senare ska vi iväg på middag. Det bjuds kyckling. Det kan bli gott. Men först ska saga tydligen ha en macka.

Är lite facinerad över att Saga springer iväg och kissar å bajsar på pottan själv. Så hör man efter hon satt sej där, ' Saga måste kissa '. Sötunge. Inte många gånger hon har misslyckats i helgen, en eller två eller tre.Och förut idag vare för att Lillebror skrämde livet ur na:p Det är min duktiga tjej det. thihi.

Ikväll måste jag ju gå igenom min text på projektarbetet som ska redovisas imorgon. Därför måste Saga gå å lägga sej 18.00 så jag hinner med detta bestyr. Jeeehuda mej.


Bilköp!

Yes, nu har jag gjort ett impulsköp som heter duga. Jag va ju tvungen att ha ett förflyttningsmedel, så vart en röd audi a6 -95a. Det får duga så länge.
Eller jag har fortfarande inte köpt den, men jag ska köpa den om ett litet tag.

Nu kikar barnen på hästarna, och har precis ätit upp sitt lördagsgodis. Jag har aldrig sett Saga så inslukad i tv:ns värld. Så länge har hon nog aldrig suttit stilla framför tv:n, förutom när hon hade 40 graders feber och somnade på min mage.

Neee, jag letar barnvakt. Det går sådär.


Upprättelse!

Känner att jag mäste göra en liten upprättelse angående mitt förra inlägg. Där skrev jag att jag inte trodde att nån skulle komma innan tio och hämta Saga.. men så fort jag hade sänt iväg inlägget så ringde det på phonen och Palle talade om att han kommer snart. Och för att göra det hela rätt, så hade jag ju pratat med mor 5 minuter i halv nio och fått veta att ingen kommer till halv nio eftersom My fortfarande sov.
Sååådär ja, kanske kunde blitt sura miner annars, vem vet:o

Nu är Kenny ute och leker med Fisen. Jag är sur på han. Först skulle vi egentligen åka på Zoo, men det ville han inte när det va så styggt väder ute. Tyckte jag att vi kunde åka på djungelhuset men nejnej, han vägrar. Han ville leka på gården med Saga, men han ska promt springa in en gång var tionde minut och störa mej. HÅLL ER UTE om ni ska leka, tack.

Jaja, pratade med min fader. Han trodde att det skulle bli för dyrt att laga bilen, och det skulle den inte va värd. Så nu har han letat reda på en ny kärra. En audi. Den ser ok ut, men jag tycker inte om en sån rumpa som denna har. Den är avlång där bak, typ som mammas bil, och det är fult, Men man ska väl inte va kräsen i dessa svåra tiden. Jag måste ju ha en bil innan måndag, så jag kanske tar den. Ska höra mej för med mamma vad hon tror om ekipaget.

Huuuh!

Det är 9 plusgrader kallt ute, regnet står som spön i backen och jag väntar på att någon ska komma och hämta Saga så att jag kan ta mej en löparrunda. Agda följer mej med, så blir det jobbigt eller för tungt att springa i alla vattenpölar så rider jag hem i hennes monsterpäls istället.

Saga ska åka till sin mormor. Hon och My ska leka.My tyckte att dom skulle träna, men mormor va inte så sugen på det. Hon är rädd för att dom ska göra illa sej. Men det gör dom väl endock inte, dom är duktiga tjejer. Saga vill att My ska kamma håret på henne, vi får väl se. Man får aldrig kamma Sagas hår så vi får väl hoppas på att  My gör det bra då.

Vi får se om det blir nå zoo idag. Det va så himla regnigt ute, och kallt. Kankse inte världens roligaste väder för att gå å kolla på djuren på. Undra om dom ens håller sej framme så man får kika på dom. Kanske blir djungelhuset istället, men det va sååå jobbigt att springa upp å ner å hit å dit. Dessutom tappade jag ju bort Saga senast :p

Nee, dags att byta om, dom kanske kommer snart. Eller nej, jag har inte så stora förväntningar på att dom kommer innan tio, eftersom vi kom överens runt halv 9 nångång.  Så lite sömsmån måste man ju räkna med.

Fondöverskott. !

Jag drog lite förhastade slutsatser förrut när jag skrev, jag hittade nämligen loggboken instoppad i kollegeblocket. Inte illa. Så nu är den skiten inlämnad.

Iaf, idag fick jag hem mina kommande hyresräkningar. Och jag är nöjd. Numera har jag fondöverskott var tredje månad, denna månad är hyran sänkt med 700:- , me like wery mutch.
Så nu kan man ju säga att jag har sparat in 700 kr, så det första jag gjorde när jag såg detta va att beställa lite grejor. Skämt å sido, denna gång skall jag inte se detta som att jag tjänat pengar, jag får helt enkelt ta dom till nått annat skoj. Typ bilen...

Och idag kan jag inte ut å springa, ingen kunde va barnvakt. Att folk har så mycket för sej nu förtiden. Jaja, jag kan ta den rundan imorgon för då kommer Kenny och leker med henne.Sen ska jag åka på frösö zoo och bekanta mej lite med aporna. Nått måste man ju göra.

jag blir galen!

Nu har jag jagat in en sjuk mormor från stan till fåker för att jag skulle få låna hennes bil.
Jag skulle ju in till skolan och lämna min loggbok.
Men vet ni vad? Den är inte i min påse och jag kan inte komma på vart i hela helvete den har tagit vägen. Jag vägrar att åka hem och leta efter den. Jag har inte tid med det. Så det så.
Nu lämnar jag in mitt papper och skriver en liten lapp om att jag har glömt den hemma.
Fan å....

Låna mej en bil.

Det vart inget bilköp idag. Jag va hungrig och åkte hem å stekte pannkakor istället. Vi tänkte att det kunde va gott med grädde till pannkakorna, jaa så gott med grädde å sylt att vi vräkte i oss 3 dl grädde, en korv med sylt och en pannkaka ungefär. Det är farligt med grädde och sylt, fan va gott det är att blanda, yummie.

Saga va söt när jag hämtade henne på dagis. Hon va längst bort och gjorde ungefär 50 meter på tio sekunder, samtidigt som hon ropade MAMMA!!!! MAMMA!!!! MAMMA!!! Slå det ni om ni kan.
Men mindre söt va hon inatt när hon drömde en marddröm och ville sova hos mej. Det är ju jättesött att ha na i sängen, men den är för liten för att både hon och jag ska kunna ligga å sova i den. Det resulterade iaf i att saga sov och jag försökte sova.

Nu har jag kokat ihop nått i loggboken, och svaren på mina jävligt intressanta frågor har fått ett svar. Ja nu jäklar är allting gjort, förutom datan. Shiiiit.

Förresten, om nån ska in till stan imorrn, hojta till! Eller om nån vill låna ut en bil, hojta till. Måste verkligen in på skolan imorrn och lämna in loggboken, annars får jag icke godkänt och det vore ju trist.

Nu ska jag lägga mej i soffan framför tv:n och vänta på att jag somnar. Lär inte dröja alltför länge.


Det kostar att va lat!!

Minsann, i allra högsta grad!
Igår när jag far in till Kenny för att få en leverans av lite milkovaror så är det nått med kärran som inte står rätt till. Min kära lilla ägodel ryker nämligen. Och inte lite heller. Det blåryker från avgasröret också. Kenny kikar igenom motorn och tycks sej känna igen symtomen på bilen, den har kokat. Han öppnar vattengrejjset..Upp i en stor fontän sprutar kokande vatten. Jg blir lite halvskraj där och tror att bilen kommer att explodera. Fyller på lite vatten för att se om det fortsätter koka. Jajjemen. så numera står bilen parkerad på Kennys parkering, som även han är utan bil.
Det är lattjo att va utan bil, så lattjo att jag tänkte springa in på typ Volvo å köpa en sprojjlans ny kärra. Jag behöver en bil innan imorgon och jag kanske tar med mej en bilexpert dit redan idag.

Nu är jag i stort sett klar med alla mina uppgifter. Efter ha suttit och pluggat röven av mej sen kl 13 utan paus ska jag bara skriva lite grann på projektarbetet. Skriva lite loggbok och sånt ni vet. Gaaah! Det innebär ju tydligen att jag måste åka in imorgon med det arbetet eftersom jag inte hinner det idag. Ppuuuhu, det årn sej skulle min morfar ha sagt.
Jaaa, klar och klar, måste ju även se till att bli godkänd på uppgifterna, men så jävla hårda kan dom väl inte va mot en mjukis som mej? :o

Nee, dags att fara å hämta FisLisa, hade tänkt att laga nån middag idag som inte innehåller korv, köttbullar, eller makaroner. Det verkar ha blitt en vana när man slutar fyra och kommer hem vid fem. Då vill man ha mat fort, och då spelar det ingen roll vad det är. Men för nån dag sen åt vi faktiskt kassler, ris och sån där sås med chilisås å grädde, det va sjukt gott. Och jättenyttigt:D höhö.  Man ska inte va så noga vettja.

Jag lever!

yes, I'm alive. Ni där ute som började oroa er för att jag gått å kolavippa kan jag tala om att jag lever i allra högsta grad.
Har lite smått panik tills skolan är slut om 14 dagar.
Marie talade nämligen om att projektarbetet ska redovisas på måndag. Jag fattade ingenting, jag har dragit på det där ganska länge, och jag trodde helt ärligt att det va nästa måndag. Så nu kan man säga att det brinner i knutarna. Annars ska det väl inte va så jättestora problem att hinna klart med dom andra uppgifterna. Jävla projektarbete!!!

Fan va skoj det är att ut å springa på morgonen. Det är som mycket härligare då. I måndags lämnade jag fiserumpan på dagis och ut å kuta i hällregnet i brunflo, alla tiders! Imorse fick hon spendera lite tid hos sin mormor och Palle och jag tog med mej Agda och sprang blindtarmen. Lite störigt vare att hon va tvungen att skita en gång, å pissa två gånger, men jag sprang den snabbare än vad jag brukar göra endån. Nu ska här pressas tider!


Tattuering

Ajaj, idag tattuerade jag mej.Det gjorde ont. Fast inte lika ont som det gjode på foten. Tror inget slår den smärtan, men det gjorde likförbannat ont. Men efter ett tag så vare faktiskt inte själva tattueringen i sej som gjorde ont, utan mitt andra ben som va tvungen att dingla fritt nerför stolen. Det vart väl stopp i flödet. Jaja, förut har jag för mej när jag bokade tiden att den skulle kosta mellan 1500-2000:- men den kostade bara 1300:- så man kan ju säga att jag tjänade 700;- Just därför unnade jag mej två par nya skor.Hmm, jävligt dumma resonemang jag kör med, men det funkar ju :)
Linda va med, och vi käkade på kina också. Det va länge sen för båda två så vi passade som på när viendån hade vägarna förbi.
Och eftersom vi tänkte att vi va tvungen att käka middag också så vart den på MCdonalds.

Fan, jag råkade förstöra min bil i ren aggression. Saga driver mej snart till en hjärtinfarkt om hon inte slutar smiter och allt galenskap alltså. Så när hon för 562 gånger idag smet iväg så vart jag tokig. Satte mej i bilen och Linda sprang iväg och hämta rymlingen. Jag hade parkerat framför ett staket som man inte såg eftersom jag stod ganska nära. Så när alla är på plats i bilen så ska jag backa ut från parkeringen. Då stannar bilen och jag blir ännu mer sur på allt, så då får jag nog och tänker köra framåt rätt över gräsmattan istället.
Kan ju tala om att det vart ett misslyckat försök. För där vare nämligen ett staket. Och nått gick åt pipsvängen när jag körde in i det. För nu låter det nått dumt ljud ifrån bilen, som att nått skrapar i när jag svänger. Dumma staket.

Jaja, kanske bäst man går å lägger sej om man ska orka en dag till...

Avancerat!!

Jag jobbar ju som bekant på travet som bomvakt. Inte världens roligaste jobb, men man får betalt för att kika på trav. Det är inte illa. Jag har stått där i ur och skur, i 5 års tid. Men vet ni vad?
I helgen är det stortrav, då ser jag till att avancera lite grann. Klättrar lite på stegen kan man ju säga. Nu kommer jag nämligen in lite på banan, och nu ska jag köra följebilen i helgen. HAHA, jag kommer garanterat att göra bort mej, klumpig som jag är. Jag kommer bli så stressad och få kärringstopp. Höhö. Hahahaha, det här kommer gå illa.
Men om jag har tur kanske jag får köra travsveriges hetaste kuskar lite fram å tillbaks också, vem vet.

Imorrn, sista dagen på praktiken. Skönt som bara fan, jag är så trött nu så hälften vore nog. Det är okristligt att kliva upp kl fem på morgonen, och det är okristligt att ungen inte vill sova förens åtta. Det är okey att gå å lägga sej åtta om man inte ska upp kl fem dagen efter. Men det vet ju inte Saga om.
Imorrn, även tid hos optiker, synpedagog, anpassningslärare och en kurator. Jippikajej. Jag godkände ju egentligen bara att jag skulle få komma till en kurator, men man ska va glad för det man får.
Men egentligen fattar jag ju inte direkt varför jag ska träffa dom andra? Så vitt jag fattar det så är jag ju inte blind........

Jaja, snart DH. Det skall vi icke missa.


RSS 2.0