Märkligt!

Jag håller på att packa nu. Jag är nog världens värsta packare. Jag har packat ner väldigt mycket. Mycket mer än vad jag hade med mej till marocco och då ska vi bara va borta tills på tisdag. Väskan är full dessutom. Och då har jag inte fått ner hårfön, plattången, inget smink å hårsprayerna och allt sånt där ni vet. För att inte glömma skor. Hmm... Jag vägrar att packa om, även fast jag vet att man ska packa en gång och sen göra om det igen. Fast nu är det ju inte så noga om det blir övervikt och om jag får ta en extraväska på sidan om och resten i påsar, haha! Men endån...

Hmm, nu ska jag försöka fixa mej själv lite grann. Jag ska ställa mej i duschen i en timme, fixa till mina utslitna fötter, måla tånaglarna, vaxa mej under armarna, färga ögonbrynen... yepp.. Iaf, det är svårt att vaxa sej under armarna. Mycket svårt att få till, även fast jag köpte nått som skulle va så enkelt att använda även för dom som inte hade vanan inne.. jaja, vi får väl se hur det går.

neee, har inte tid med sånt här trams.

Alexander

lyckades komma femma idag på Hagmyren. Det kan vi ju tacka för. Kevin Gondèt red=) Duktig kille det där!

Nu ska jag vika tvätta å sen åka till mitt jobb. Mitt sista pass på Mariebyvägen. Ja, förmodligen så äre ju inte så, men mitt sista inbokade.


Bieffekter av att sluta röka.

Det har nu gått en vecka och en dag sen jag slutade röka. Nu ska alltså min plånbok va smällfet och jag ska ha bättre saturation, 30% närmare bestämt. Jag ska ha bättre smak och luktsinne. Jag ska få finare hy och jag ska lukta frächare.
Tyvärr har ju det här med att sluta röka en jävla bieffekt. Det är ungefär tills den här kommer som jag ger upp och börjar röka igen. Den brukar vanligtvis infinna sej efter 3-5 dagar för mej, men nu dröjde det alltså såhär länge. Jag blir sjuk. Jag får feber och blir så jävla förkyld, det blir tungt att andas och jag vet ju med mej att det är för att jag slutar röker som det blir så. Och eftersom jag är så blåögd tror jag att det går över om man röker ett par cigg. Det funkar inte.
Men nu jävlar, jag ska inte röka. Jag får stå ut med att vara förkyld, ha kråkor i halsen, och ett tungt bröst. Coccillana funkar ju sådär. Näskannan funkar sisådär, det är iaf inte täppt. Och sova får man göra i graven.
Hade natten inatt, hade i mitt stilla sinne hoppats på att få sova till sju, ack och ve vad jag bedrog mej. Klockan fyra va det slutsovet. Det är okristligt. Till och med om man är frisk.

Jahopp, nu väntar jag på att syster ska komma. Hon ska bli med till krokom, för att skjussa mej och vi ska väl gå å kika på lite kläder. Det är bra, jag behöver en ny uppsättning kläder. Synd bara att dom har VeroModa märket där borta. Tycker rent utsagt att det är ett skitmärke, dålig kvalitè, konstigt nog kan dom ta bra betalt för det också. Men jag tror att dom har andra märken därborta också, annars har dom ju skor och smink. Är shoppingsugen=)
Sen kommer alex å hämtar upp mej å vi åker till kaxås. Han måste lägga om däcken. Jag tror att jag ska va så frän att jag ska göra det åt han. Man trycker ju typ på en knapp, och sådär va. Jag har ju sett hur det går till, och det ser inte svårt ut:p
Skämta bara, har fel kläder på mej.


pain in the ass

Jag vet, jag klagar mycket. Eller jag vet inte, jag tänker hela tiden på hur dåligt jag mår just nu. Jag är så jävla förkyld, det är jobbigt. Det är tungt att andas. huvva, jag har hellre diarrè i två dagar än att va förkyld. Kan tänkas att jag nästan beter mej som en kaer när jag är förkyld?!
Men även att jag har så ont i magen också. Det gör inte mej piggare. Ääääh, det blir bättre snart=) Tänk dom som inte har någon mage att ha ont i. Stackars dom då.

Hmm, få se nu. Vad var det egentligen jag ville ta upp? Vet ej. Jag är uttråkad. sitter på jobbet, har natten framför mej. Saknar gubben som en toka, han hjärtar ju jag iaf. 
Heeh, värdelöst. kommer verkligen inte på något att skriva om, fastän jag hade värsta grejen jag tänkte skriva om. Äääh, återkommer om det sen. 

Nu ska jag ta å kika upp vilka sorters viner som man kan tänkas slinka ner när man äter enligt LCHF. Kan ju inte va helt torrlagt när vi är i Stockholm:) 

 

helvetes anåda!

Jag är så trött i huvudet på att jobba. Jag har jobbat varje dag sen förra fredagen, och det är inga kortpass direkt. Försöker gilla 9-21 passen, men det går inte att gilla längre. Dum som jag va tog jag på mej att jobba extra på hemgården i helgen. Det gick ju hyffsat bra, men igår strax innan jag skulle sluta höll jag seriöst på att gå på knäna med huvudet. Menmen, nu har jag bara tre dagar kvar, sen tar jag och alex och åker på en välförtjänt liten semester till stockholmen=)

pust pust, då ska vi se. LCHF-statusen? Kan inte riktigt lita på att vågen gör sej rättvist här heller, men jag gillade det jag såg. Jag tryckte ju i mej sjukt mycket gosaker förra söndagen, för att bli äcklad av det sen. Så förmodligen har jag samlat på mej lite vätska som har försvunnit nu. Men - 2,2 kg på en vecka, inte pjåkigt! Nu kommer vågen förmodligen stå still ett tag, men det gör ingenting, för jag känner mej så mycket fräshare, piggare och får inga blodsockerfall. Precis vad jag är ute efter! Sötsugen? Inte det minsta! Sugen på pasta, ris, potatis och frukt? Inte det minsta. Det enda som är liiiiite dumt är att man inte kan äta vattenmelon och jordgubbar. Men vet ni vad som är så bra då, då kan man äta hallon, och det är ju inte fy skam det heller :)  jag är nöjd, Jag älskar bacon, ägg, keso, ost, kassler, grädde, och feta såser. Måste egentligen va ett litet paradis för mej det här!

Well well, undra om jag ska ta å göra nått häpnadsväckande. Typ leta reda på en skola om kostrådgivning eller dietist. Ääh, inte idag. Får bli sen nångång. Men jag måste verkligen utbilda mej till nått intressantare än det här!




Sfmo

pust, jobbade natten inatt. Lite halvskönt sådär att jobba på jobbet, men jag föredrar endån att sova hemma. Jag måste verkligen dra mej en stund på morgonen, och det går ju inte när man är på jobbet. När man väl ska upp så ska allt ske i 120 sen... Fast det är nog bra att komma igång sådär på morgonen, hört uttrycket ' If you snooze, you loose.' Stämmer nog jävulskt bra. Men att dra sej i sängen ett tag.. så jävla skönt.

klippt mej idag. Mycket nöjd över att ha klippt mej, eftersom mitt hår såg ut som 'hejkomochklippmejannarsramlardetavavsejsjälvt'. Nu har jag gjort lite slingor i det. Skööööönt att få va lite fresch i håret ett tag. Och faen om inte gubben märker det, då blir tant chatrine bitter . Höhö

Sjukt galet va snäll jag har varit idag också. Verkar som att folk får typ ett sms eller nått av nån att jag är givmild och snäll idag så passa på att fråga saker som ni vet att hon kan hjälpa er med. Hehe, skämt å sido, man ska ställa upp med allt till sina nära och kära.. eeeeerhmm..

Nu börjar jag om!! :)

Okey, har hört att jag är jättedålig på att uppdatera min blogg, vilket i sej är sant. Men jag har inte haft tid eller prioriterat bloggen särskilt mycket. Lovar mamma och mormor och syster att jag ska bli en hejjare på att  uppdatera den igen =)

Sådärja, har hunnit med mycket under sommaren. Jag kan ju inte direkt sätta mej ner och skriva vad som hänt och grejjer, så jag börjar om. Det har varit stråket och yran. Jag har blivit fet. Alltså riktigt fet. Fast trots att jag inte har gått över maxgränsen än trivs jag verkligen inte och har sen igår börjat med LCHF.
Jag har ju kört det förut, mest bara för att jag mår mycket bättre på det. Jag blir piggare och får inga blodsockerfall. Helt klart överlägset vad gäller hur man mår. Tyvärr har det ju naturligtvis en baksida. När jag väl äter kolhydrater ( nån gång 'måste' man) triggas systemet igång och jag hetsäter. Jaja, nu tror och hoppas jag att allt vad hetsäta och allt det där har blivit bra. Har inte haft tanken eller varit i närheten av det på hela sommaren. Helt fantastiskt underbart.

Och, hör och häpna. Jag håller på att sluta röka. Jag är så grym. Jag har inte rökt på 52 timmar. Det tycker jag är bra. Nu vill jag ju sluta röka, så det ska nog gå bra =) Hehe...

aaah, svårt att bara hoppa in i bloggen igen och skriva. Jag får återkomma till nå jävulskt intressant senare. =)



RSS 2.0