Kaxås

igår tog jag med mej fislisa upp till kaxås. Ådi va tvungen att gå till doktorn.
Hälsade på min fina bror efter vägen som har flyttat till Änge. Förstår mej inte på människor som kan sitta å spela spel i flera timmar. huvva.
Iaf, han hade bakat så jag och saga fick bulle och kaka. Han hade varit jätteduktig!
For upp till kaxås, tänkte att jag ska testa farmors blodsockermätare.
Hade ett blodsocker på 9.8 (!!!!) Inte konstigt att jag mådde lite märkligt. heeh. Nu känns det nog som att jag ligger på samma nivå, om inte högre. Tack gode gud att imorrn kommer en ny dietperiod =)
Det är så jävla nice att först gå ner i vikt, sen går man upp igen så att man får banta. Haha.
Jaja, vi fixade bilen.. Nu kan jag snart vart allt sitter på en bil och hur man byter det. Jag har verkligen inte tummen mitt i handen.
På vägen hem stannade vi till hos mannepojken igen. Va en massa folk där som skulle kika på film. Eftersom saga va lugn och låg i min famn tänkte vi också kolla. Men med tanke på att det tog dom typ en timma att komma på en film dom skulle kolla på, hann hon bli lej sej, så ma for hem.

Hmm, idag då. Saga bråkade ganska rejält med mej idag. Hon skulle ha en vit tröja med knappar på. Alltså, hur i helvete kan det utlösa ett vansinnesutbrott som håller i sej i en timme? Jag har inte en aning jag, men under den tiden undrade jag vart man kunde lämna barn och hämta igen dom när man vilat upp sej litegrann. Hur ska man göra? Tycks mej testa allt. Inget funkade. Tillslut vart hon så utmattad att hon inte orkade mera.
MEN, hon är ju söt när hon sover. Det kan ju väga upp.

Va och hälsade på mamma på sjukhuset och lämnade en tidning. Hon har gjort fyra hål i magen som saga va helt förstörd över för nån natt sen. Hon hade nog marddrömmar om dom där hålen stackarn.


lever i min egna värld

Jag förstår mej inte på mej själv. Jag övar på det. Tills dess tänker jag fortsätta vara i min egna värld.


hehe, jag kan ha skickat världens mest roliga sms inatt till Carro. Hon tyckte inte de va lika roligt som mej. Hon ringer och telefonterrar mej på morronen och jag tänker bara att hon är ju inte klok som ringer så tidigt på morronen. Jag tänker inte på att jag har skickat ett sms som kan uppfattas lite smått panikartat. Jag slänger iväg telefonen. Vaknar lite senare. Hon har skickat ett sms om hur orolig hon blir när hon får sånna där sms. Jag skrattar. Hon förstod inte att jag drev med henne. hehe, jaaaa inte klokt.
Numera ska jag ha telefonlås på telefonen om jag ska dricka. Det skulle underlätta en hel del.


Dödsångest

Har ett elakt skov då jag gräver ner mej totalt i mitt egoliv. Jag vill bara sitta å tycka synd om mej själv. Jag kommer på saker som gör att jag ska ha en anledning till att sätta mej ner och lipa. nu har jag letat reda på mitt papper om att jag har ärvt min mammas sjukdom. Egentligen letade jag reda på det för att jag har dödsångest, så jag ska meilja dom så dom ringer upp och pratar med mej eller nått sånt. Lite tester skulle inte heller sitta helt fel. Uschusch, gillar inte alls det här. Oviss är vad man är.

Hoppas allt blir bra nu igen när jag bytt tillbaka till mina vanliga P-piller:)

Jobbar inatt, det är som skönt att komma på jobbet. Det är nog det enda stället som jag inte är sur på. Jobbar tills imorrn bitti. Jag har kommit på att sova är ett överskattat ont, åker in på travet till 12.20 och jobbar ett pass där. Sen äre dags för Bitchen och Alexander att gå montêkval. Sen iväg på nästa nattpass.

Orkar inte ens va trött längre. fy.


Jag läser och läser

men blir inte klok. Jag vet inte hur jag kom in på det. Men än en gång satte jag mej och ' läste på ' om tappdystrofi. Det finns inte mycket att läsa. Det gör mej så  irriterad och frustrerad. Ge mej en sjukdom jag kan läsa på om istället, som jag kan försöka förstå, nått som läkare och forskare vet nått om. Väntar fortfarande på att dom från Umeå ska ringa och säga att dom hittat botemedel. Aja, än har det ju inte slagit ut. Eller hade de det, har förträngt vad dom sa om gula fläcken när jag va iväg senast och kollade. ääh dom sa nog inget om den då.  


Sjuk

Egentligen skulle jag börja dieten i fredags. Jag gjorde det också. Det gick bra. Värre blire när man jobbar i brunflo och ska ha gemensam middag och sådär va. Vi va ute och grillade, hamburgare. Jag skulle hellre vilja äta mina pulverpåsar, men man får väl offra sej. Till middag åt vi lite gemensamt igen, kassler och rotfruktsgratäng. Offrar mej och tänkte att jag endån redan hade förstört med att äta hamburgare. så jag tog lite efterätt också.
Men nu jävlar ska jag äta mina underbart goda pulverpåsar med thai-soppa, choklad-drink och purjo-och-potatis-soppa. Jag älskar att gå på diet. Det kan va det bland det bästa som finns. Tråkigt att folk ska ifrågasätta varför jag gör det bara.

Imorrn åker trotsungen till sin pappa. Första gången tror jag som jag känner att det ska bli riiiiiktigt skönt att hon åker dit. Hon är trotsigare och tjurigare och surare än allt annat. Ingenting duger. Fel på allt. Fröken tvärtemot. Haah, nu har jag börjat köra med omvänd psykologi. Funkar alldeles utmärkt. Är det dags för Saga att bada är det bara att säga, ' Saga, du får inte bada' så hoppar hon i plurret på en gång. Ungefär.
Och du, ditt anonyme fanskap. Kommentera inte det här. Jag står för att jag tycker att hon har varit jobbig i veckan. Jag älskar henne inte mindre för det. Hon kommer alltid att vara min lilla prinsessa. :) Så det så!! :)

Imorrn ska jag hoppa på natten igen. Tugnt. Börjar bli bekväm med sexdagarsledighet. Hehe... Men nu äre väl dags att jobba ikapp lite igen. Men det är fint att jobba lite intensivt, då kan man ju va lite längre ledig. Och jag behöver ju inte jobba heltid. Det är överskattat. Max 75%. Det är lagomt det. Faaaaast, ibland kommer jag på mej själv att tänka att det skulle va skönt att jobba. Man blir så jävla lat och bekväm av ledighet. Undrar om jag skulle klara av 4 veckors semester? Skämta bara, klart som fan man skulle klara av det =)

Förresten, Saga har ju haft kalas. Hon va inte en särskilt bra värdinna. Men hon va inte arg och skrek iaf. Hon fick en rosa racercykel av mej. Så fick hon gå på en skoaffär med sin mormor och köpa skor. Hon valde tre par skor den där jäntan. Hehe, presentkort, pengar, godis och massa böcker också. Jättefina böcker med gamla sagor som jag läste när jag va liten. Fick hon mer då.. hmm, en mugg där det stog ' Morfars älskling ' på.. jaja, inte så noga, hon vart nog nöjd:)



Jag är bitter

jag ber tillochmed om Bitchmedel av mej själv, inte ens mamma ber mej ta det. Jag är rädd för mitt egna humör. Det kan jag inte påstå är på topp. Mycket märkligt, jag brukar inte märka av mitt dåliga humör, brukar alltid va mamma som säger till först. Menmen, ett par dagars behandling av det kanske gör susen.

Hehe, har lyckats lura farmor att baka tårta till sagas tårtbjudning på torsdag, slapp man tänka på det. Brabra=) Så nu kan alla som vill komma och äta tårta på torsdag!


Planering, javisst!

Idag lyckades jag göra ett par saker som jag skulle göra idag. Jag har börjat med begreppet 'Imorgon', eller ' på måndag'. Det funkar inte i längden har jag märkt. Numera ska jag göra allt som jag ska göra på en gång. Hmm. Kul tjej, kommer faila totalt.
Iaf, va ner och hämtade ut mina pengar på banken. Ringde chefen där jag ska jobba i sommar. Mitt schema är på väg. Nu skulle jag behöva mitt schema big time eftersom jag måste planera. From imorrn har jag tänkt att ta över hästgården. Eller iaf ta över Bitchen och Alexanders träning och lite skitgöra. Min mamma behöver vila, och rå om sej själv litegrann. Hon ska ju opereras inom en snar framtid och då ska man ju va stark och utvilad. Jag vill ju inte att nått ska gå snett. Iaf, önskar numera att jag inte skulle jobba i sommar.
Skulle behöva en veckas semester innan. Jag känner mej helt fantastiskt jävla slutkörd. Är helless på allt och är obemästrat trött. Jag sover läääänge på dagarna och det har jag aldrig gjort förut. Jaja, ge mej bättre och varmare väder så ska jag nog se att det ordnar sej. Jag vet inte, men jag kanske är den enda människan som fryser halvt ihjäl mej när solen skiner och det är 15 grader? öhm, behöver värme.

Sova ska jag göra nu. Minst 9 timmars sömn är ju ett måste.


aaah

måste gå å grina en sväng. Ångest utan dess like.

Imorrn har jag tusen saker jag måste göra. Det är ju måndag. jag kommer förmodligen lyckas göra en sak.
Måste ringa min chef om schemat för i sommar. Har jag tur kanske jag slipper jobba i sommar. Funderar starkt på att skaffa en knodd bara för att få föräldradagar att ta ut när dom skulle behövas som mest.
Min mamma ska opereras i början på juni, jag skulle vilja ha tid att ta hand om min bitch nu då. Jag vet att alla som har djur, barn och heltidsjobb förmodligen klarar av det. Dom klarar av att disponera sin tid väl. Men jag hatar att planera, värsta som finns. Och innan jag kommer iväg för att göra nått går det åt ett par timmar där också. Jag är segheten själv. Mm....

neee, grina va det.


Känner inget måste

förklara mej för anonyma kommentarer, men nu när jag inte kan kommentera med en kommentar skriver jag här istället.

Du anonyme tycker att det är konstigt att åka iväg till vemdalen och supa? Åka på en utlandsresa och jobba? Hallåja! För att du tror att min kommentar om att jag vill ju inte att det ska bli slentrian, att det handlade om att det blir slentrian när jag är med min dotter.
Jag utgår från dina korkade kommentarer, och behöver inte tänka efter så mycket. 1. Du vet inte vem jag är. 2. Du är en blåst brud utan barn. 3. Du vet inte att jag inte har Saga på heltid.

Så är det, jag har inte Saga på heltid, hon är hos sin pappa varannanvecka. Det gör ju att när jag är ledig från mitt jobb dom helger hon är där att jag kan göra vad jag vill. Jag lägger mej inte i soffan och kollar på körslaget en lördagkväll. Sån är inte jag. Vill jag supa skallen av mej i vemdalen, så åker jag till vemdalen och gör det. Jag måste jobba likförbannat. Har man ett jobb så har man, eller hur?
Hoppas att du har fått en liten inblick i mitt perfekta underbara liv och kanske förstår lite mer än vad du gjorde innan.

Nu när jag är barnledig i helgen, ska jag åka på semester. Den ni!! :)

RSS 2.0