vinkväll= dyrt!! :)

Sandra frågade mej igår om jag hade lust att komma å dricka vin med henne på kvällen. Ha en liten vinkväll. Jag tänkte över saken, tyckte det kunde bli trevligt och världens bästa mamma va barnvakt till mitt troll.
Åkte till henne vid halv tio. Inväntade Linda. Och Anita. Satt och garva som fan åt Anitas lite trassliga dagar förra veckan. Alltså, det är ju inte kul att det har hänt, men hur hon berättade det va ju roligt!
Hade en riktigt trevlig kväll, med dom tre bästa tjejerna!

Anita fick världens impuls-ryck.
' VI ÅKER UTOMLANDS! '
Vi va på. Satt och funderade på när det skulle passa bra, och vi kom fram till något. Vi bestämde att vi skulle åka in till stan idag och boka resa.
Imorse när jag vaknade tänkte jag mest att de va nått som skulle rinna ut i sanden. Linda hade också tänkt det.
Men vet ni vad!?
Jag, Linda och Anita åkte in till stan, gick in på resia och bokade en resa! Det bär iväg till Marocco 4e mars! Satan i gatan va skoj vi ska ha!

Kalle kom också förbi en sväng på nattkvisten, han är bra fin den där karl!

Så, Marocco. Hoppas det är mindre araber än kineser.

Och jag som inte ens dricker vin! :)


tänkte skriva nå rafflande

för er nu, men sen kom jag på att jag inte orkar dela med mej till er av mitt så fruktansvärt intressanta liv. Höhö.

Snart kommer Kalle. Tjiiiing

Förväntar mej

inget annat än att vakna pigg och utvilad imorrn bitti. Har inte känt på det på tusen år känns det som?! Så om inget annat spännande händer så går jag och lägger mej i soffan och hoppas på att somna och inte vakna förens imorrn bitti.
Är äntligen ledig också, har jobbat sen i torsdags, och innan det va jag bara ledig en dag,så skönt med lite ledighet nu :) Jobbigt att kliva upp på mornarna, men skönt också. Man blir en latknopp när man inte jobbar serrni.

ööh, neee imorrn ska saga till doktorn. Jag hoppas för deras eget bästa att dom skriver ut en ny salva åt henni, för hon ser vidrig ut. Kanske är bra att det inte ser så bra ut i huden, då kanske dom tar det på allvar istället för att bara strunta i det. Jaja, jag tänker inte bli överkörd på imorrn, har man äntligen fått en tid, ska dom reda ut problemet, och det är inget som ska skjutas på längre.

Nepp, nu ska lillgumman få gå å lägga sej. trött ju.

RSS 2.0