sliten

gaah, är så sjukt trött. Jag går och lägger mej nu. Undrar om man ska på yran imorrn, eller om det kommer bli totalflopp. Gaaah, beslutsångest. Får helt enkelt sova på saken.

Har inte mycket att förtälja, jobbade i brunflo idag. Jobb imorrn i fåker. Jobb på söndag travet. Måndag fåker, onsdag brunflo. Måste ju passa på då det finns lite jobb.

Jaja, orkar inte komma på nå häpnadsväckande att skriva om. Natti natti

låssmed..

Ja, va ju helt enkelt tvungen att ringa en låssmed för att låsa upp bilen, Men va fan, måste ju ha bilen innan måndag så hinner ju inte vänta på att jag hittar nån nyckel. Det va min yranbiljett det.. Höhö!

siii yaa

Haha, min uträkning om att få sova ex antal timmar sket sej när jag inte kunde somna förens långt efter tolv, och Saga kommer instampandes KVART ÖVER SEX!!! Hon har inte klivit upp en sekund före sju på hela sommaren, och när man verkligen behöver sova så vaknar hon tidigt. Vet inte om det är för att grannen har börjat jobba igen, eller om det är för att jag bara har perssiennerna nere och inte gardinerna för. Jaja, det visar sej väl. Mena, vem vill inte kliva upp kvart över sex på morgonen?

Justja, måste sluta svära i bloggen. Mormor får spunklever. Stackarn...

Sängdags!

Okey, 2 timmar och 45 minuters sömn på en natt är inte min melodi. Just därför tar jag och sover nu och hoppas på att få sova inatt, igen ett par timmar iaf. Om jag somnar fort och Saga inte vaknar förens sju, så har jag ju nån plustimme på kontot. Och dom lär behövas imorgon, då det blir utgång. Åker in till stan och lämnar dotra vid elva kanske, beroende på hennes och mitt humör. Men ska ju duscha å så innan jag åker så lär ju inte bli allt för tidigt. Sen äre en sväng på bolaget för att köpa en och annan cider, kanske nån ny tröja å sen äre bara till att starta dagen. Bort med allt som har en alkoholhalt över 4.5 promille. Förstår inte varför det blivit såhär. Jaja, man ska inte grubbla så mycket, natti natti

Godmorron

Fan va jag gnäller och klagar. Men vi skyller på vädret. Det är ju verkligen skitväder, och vad gör man då? Är hos mamma nu och ska till å betala räkningar. Men sen då? Har legat vaken i princip hela natten och då låg jag och funderade på om jag skulle ta mej en ridtur på Bitchen idag, men ångrade mej lika fort som jag såg att regnet öser ner, och blåser så förbannat. Så blir väl till att sitta inne å trycka, idag igen.

Haha, hittade igen telefonen igår. Jävla kung. For ner på Marité en gång till och Carro frågade om dom hittat igen den, å då hade dom gjort det. Inte just någe flyt. Nejnej. Så nu är jag bara halvbitter serrni.

i like it

Har fortfarande inte hittat igen telefonen, den är borta, men påslagen. Så om ni hittar en rosa eriksson så är den min!!
Har vare ute å drällt idag., Va tvungen att fixa till min hyffsade bakfylla med en öl imorrse. Det gick kanon. Har ju förståss vare ner på stråket och käkat en buffè, det va sjukt gott, och nödvändigt för mitt humör. Ni vet, ångest som fan för att inget riktigt fungerar, hungrig och bakfull. Nee, klart som fan man måste ordna upp det.
Funderar på att åka å köpa mej en telefon, men orkar fan inte.
Neee, snart kommer nog min kära syster  å hämtar mej. Jag måste leka med mitt barn. Hon saknar nog mej, tror jag. Hoppas hon hinner käka innan jag kommer dit, så jag slipper beblanda mej med matlagning idag. En kopp kaffe är det på sin höjd jag tänker offra mej att brygga.
Fast aah, fick ju en kopp kok kaffe imorse, man kanske inte behöver så ,mycket mer. Man ska ju inte bli alltför bortskämd vettja. Vore ju dumt om man fick va nöjd för en gångs skull.
Nee, nu måste jag leta runt på onoff efter en telefon, data och tv.

Helvete!

Igår tänkte jag att det går förmodligen bra att dricka öl om jag börjar med cider. Men guess what, det funkade inte alls. Grundade ju med lite cider, efter ett par cider vlir det inte alls gott att dricka det, så då måste man ju dricka en kall underbar öl. Det gick åt helvete. Så nu har jag tappat bort min telefon. Men inte värre än att man kan köpa en ny. Men lagomt nöjd, ingen tv, ingen data ingen telefon. hejdå, nu dör jag..  

Rider

Saaga är skyldig mej ett par tusen just nu. Hon har förstört min data. Jag vart så jävla förbannad att jag kunde slängt ut ungen med huvve före. Satan, så arg har jag nog aldrig vare på na! Till gräddet på moset hör ju även till att hon va en riktig jävla satunge idag. Hon har gnällt och skrikit och varit tvärs rakt emot. Men tror ni man är nöjd då? Ringde och hörde med min mormor om hon kunde ta na från halv fyra,så jag slapp vänta på att mamma kom hem från oviken. Det gick alla tiders. Och under 2 timmat höll hon att gå mej fullkomligt på nerverna, hon smällde till mej på käften helt oprovocerat, och förstörde även antennsladden till teven, så gissa om jag va nöjd när jag fick lämna över gangstern? Tror att hon börjar bli omåttligt less på att va inne när det regnar.

Nu har jag varit uteå å rifit, har ni tänkt er vilken funktionell träning det är? Inte för att jag bryr mej så mycket längre om träning och muskler hit å dit, men endån. Man känner ju att det finns ntt därunder. Jaja, det är sjukt jobbigt när man verkligen rider ordentligt.

Nu sitter jag hos Syster å micke, har vare ute å ridit en sväng på Crag! Med mej leker man inte när jag sitter upp! Så naturligtvis fick han jobba lite grann.. Vi sitter just nu att findricker lite cider å njuter av finvädret. Ska ju naturligtvis in på stråket sen och röja lite grann. Så blir det en liten träff med schnyggingen också ju! Han får man ju inte missa. Gosh! Jag längtar!

sisån

Idag har varit en fullspäckad och tråkig dag. Vi har tvättat, städat,diskat, lagat mat, tvättat,tvättat, städat och sådär. Saga va mycket hjälpsam och plockade in ALLA sina grejor i sin kista,väldigt duktig tjej. Passade på att tvätta tre av hennes mattor, även fast man inte får det. Men egentligen så hoppas jag ju på att tvättmaskinerna ska gå sönder där nere, för jag hatar att tvätta därnere. Nemen helvete, tänk att dom där maskinerna går varje varje dag, många gånger, borde det inte va på tiden å byta ut dom? Minst en gång om år borde dom byta ut dom där päckelmaskinerna. Menmen, så fort jag flyttar så har jag ju min pocshe maskin å tvätta i, så det blir bra det. Slipper man oroa sej för vilket tvättmedel den innan tvättade med, och vad dom har tvättat.
For bort till Carro en sväng och tömkörde Minime, Tibbe. Jag är ju en fena på att tömköra hästkrakar, bevisligen. Kolla bara på Alexander, Bitchen, Braten...You name it.
Carro kom men en lysande ide om att åka in till stan å gå på bolaget. Jag va inte sen att hänga på eftersom jag suktade efter ett par nya skor. Så 300:- fattigare och ett par skor rikare vart de ju! Jag älskar skor.

Jaja, imorrn blire naturligtvis stråket. Jag är så pepp. Är redan sugen på att dricka öl, men ingen god idé. Jag ska va snäll med min mor så att jag kanske kan åka å lämna henne tidigare än fem, skulle tydligen till å slinga nå hår också. Fan man kan ju allt. Jag är som gubben i lådan. Bara att hålla med Saga ' Mamma kan allt '. Och sen va inte Palle välkommen nått mer hemma hos mej, eftersom han va tvungen att hjälpa mej med duschdraperiet,å då kunde jag ju naturligtvis inte allt längre :) Haha, fisunge!

Ja, får se ifall jag ska rida fort på Bitchen imorrn. Alltså, min mamma förstår inte vad hon tänker ge sej in på. Så jävla vältränad är jag ju inte, att jag orkar med nå snabbjobb, tror jag. Tror att det kan bli sjukt jobbigt. Menmen, det är ju bara att kämpa på det,  vägra ge upp vettja! Dessutom ville Carro ha upp mej på Crag också, kanske passar på att ta det i samma veva när man ändå redan har spaghettiben, vad tror ni?
ÅÅåh, varför har  jag ingen egen häst!?!?


En sån dag.

Oj, vilken dag det har varit. Fick inspiration från Carro igår när vi lagade en massa mat så imorse direkt efter frukosten vare dags att laga mat. På menyn stod kycklinggryta, hamburgare och köttfärssås. Helt perfekt att ha i frysen och bara ta fram å tina eller ta med på jobbet. Det är ju grymt tråkigt att komma hem klockan halv fem och ställa sej å laga mat med en hungrig unge på diskbänken. Eller egentligen, jag har sån tur att när jag lagar mat så brukar hon bara sitta på diskbänken och nöja sej med en gurkbit eller diverse grönsak tills maten är klar, men endån, siippa stressa.
Iaf, laga till detta, allt vart ju naturligtvis supergott, jag är grym på min kycklinggryta alltså. Och under tiden jag slängde ihop detta så va Emma här och lekte med Saga, så vilken tur vi hade :) Efter det vare dags för Saga å åka till sin far, och jag gjorde mej iordning för staden jag med. Åkte på jysk för att införskaffa en duschstång och sängvätarlakan eller vad de nu heter. Skulle vilja ha ett par nya gardiner till Sagas rum, men med dom drömpriserna dom hade där på dom va ju inte direkt lockande. 350;- spänn, och då va dom inte ens färdigsydda. Nej hujedamej, jag har ju inte en aning om hur man syr gardiner, så det får dröja tills textilkärringen i mej kommer fram. Typ aldrig. Köpte även ett föl till Sagas häst där. Hoppas hon blir glad.
Resten av dagen spenderades på ett väldigt bra sätt. Ett så bra sätt att jag tror att det kanske blir flera sånna dagar :) Yes! Vi käkade på eastern, druckit lite kaffe och bara umgåts. Me like very mutch. 
Hämtade upp Saga, hon va så trött när vi kom hem, att jag knappt fick en godnattkram. Fick först och främst inte ta av henne sina foppatofflor, inte hortshen å tröjan, så ville hon inte ha blöja på sej. Men till slut fick jag iaf en godnattkram, och då ville hon inte släppa :) Hon e ju för go lillgumman :) 

 


Thihi

Fan va grym jag är :p Höhö=)

Verkar som att jag tappat bort Saga? Vart alldeles tyst. Dom är ute och gangstrar sej i trapphuset, vilket inte är så skoj egentligen för dom låter ju hur mycket som hellst, men men. Mitt barn gör som hon vill. Det gör hon. Bäst att kika efter.

Gosfisen

Saga har varit på supergott humör hela dagen, det är skönt när hon är det. Det är som mycket trevligare att va ledig med henne då. Tyvärr är jag så jävla tråkig och orkar inte hitta på nånting med na, så vi har typ inte gjort nånting alls. Jo, vi åkte till syster å lekte lite med ligisterna, men sen äre lugna puckar ju.

Hade totalt glömt att jag skulle jobba imorrn. Huuh, varför tog jag på  mej det för? Det är jobbigt att ställa klockan och kliva upp sååå tidigt. Jaja, det är säkert kul när jag väl kommer dit.

ooj

Igår vart det stan och krogen. Hade grymt roligt =) Först va vi uppe hos Sandra och förfestade lite grann. Jag hade köpt cider, för att det inte skulle bli lika hög alkoholhalt som i öl. Jag tycker egentligen inte om cider, men vad gör man inte för att inte bli för full? Iaf, förfestade där. Sen  ner på krogen. Och fan va skoj vi hade. Kvällen avslutades med en macka på sub och sen till Odensala. Vaknade imorrse, låg och drog oss bra länge tills vi fick för oss att dricka kaffe. Brukar sällan starta dagen efter med en kaffe, men det va gott. Åkte ner på kebabhouse och käkade lite grann. Sen vare dags att åka till fisen, som vaknade precis när jag kom. Idag har vi spenderat dagen på ett bra vis. Vi satt hos Carro och tag, sen åkte hela tjocka släkten till Draupner och käkade. Eller ja, iaf Carro, Micke, Oliver, Rasmus, Mamma, Palle, Jocke, My, jag och Saga. Hade det väldigt gemytligt på uteserveringen och alla barnen va så snälla :)
Och gissa om Saga vart glad när My kom? Herregud vad hon sken upp, Dom har lekt på bra hela dagen, och har knappt bråkat med varandra. Bägge två brukar vara väldigt svartsjuka och det är ofta gnäll, men idag vart det inte förens Saga vart lite trött:p Roligt hade dom iaf.
Nu äre kväller och den skall spenderas framför tv:n och lördagens usla tv-utbud.

Vi åker nu...

vi ska kolla in Alexander i Hudiksvall. Vi hade tänkt oss en seger ikväll. Ja, om inte annat så ska vi käka en massa gott, och det är ju som en slags seger i sej det med. Antar jag. Jaja, synd att man ALDRIG behöver vänta på sällskapet man ska åka med?! Eller så äre för att jag jämt är i tid, det låter vi va osagt.

Sjukling

Jag är sjuk. Jag är jättesjuk. Jag har feber, mår illa, huvudvärk och halsont. Tack gode gud att inte näsan rinner. för det vore om möjligt ännu värre.
Gick och la mej halv 9 igår och sov fram till 2. Vaknade av att jag frös som en gnu. Jag va så sjuk så jag kom inte på när man fick feber om man frös eller svettades då. Går upp å dricker lite vatten, min hals va inte alls rolig. Sen har jag vaknat till och från resten av natten, av extrema svettningar, täcket va fan alldeles blött. Vidrigt!
Som tur va vaknade inte Saga förens halv 8 och vi låg och drog oss ett bra tag. Drack honungsvatten för att försöka få halsen på bättre humör, och jag tror den vart lite bättre. Alvedonknaprande har det också blivit, så febern har väl gått ner lite grann. Så nu ska jag väl snart va frisk, hoppas jag.

ooohja

Yes, fan va skönt det va att äntligen träna ltie grann. Orkade inte gå ut i dagsljus, så drog på mej löparskorna och stod 40 minuter på orbitreken. ' Sprang ' fort idag, med lite motstånd. Så härligt! Men just nu äre inte lika härligt, för mår lite halvt illa och känner för att spy. Förmodligen så vill min lilla kropp ha nått ätbart. Jag är inte helt motiverad till att ge den något, för jag är inge sugen. Och ingen melon har jag. Men blir väl kanske en laxbit om jag har tur.

Imorrn måste jag ringa ett par samtal, det här går inte längre. Jag står inte ut en sekund längre, men förhoppningsvis behöver man inte höra nått ifrån där på 2 veckor. Jaja, de blir fr där iaf. Sen, tror jag om jag är tillräckligt modig, ringa till brunflo och höra hur det ser ut med jobb fram i hösten, eller hur stor chansen är att man kommer få jobba heltid. Jag vägrar att bli uppringd 3 timmar innan dom vill att man ska jobba. varje gång. Det är ett stressmoment. Dessutom måste man ju veta om man får ihop en månadslön så man kan flytta nån gång. Här i fåker kan man inte stanna förevigt. Ja, det va ju ett par!

Nee, dags att ställa sej i duschen å göra sej iordning för ikväll. Det här blir bra det. Hämtar upp Saga halv tio. Jag saknar henne. det är tomt att vara hemma utan henne, vad fan gör folk på dagarna, dom som inte har barn?! :p

Helgen

I fredags spelade vi bowling. Jag vann inte som jag hade planderat att göra. Förstår egentligen inte vad de va som hände, men vann gjorde jag då rakt inte. Hade dragit i mej en hel del öl, så till slut vare vatten som gällde på bowlingen, jag är frän. Efter det ville ju naturligtvis jag på krogen, så sällan som man är ut och är ledig så då vill man ju passa på att göra någe. Iaf, vart övertalad till att handla sprit, eller så svårövertalad kan jag knappast ha vare, och i det tillståndet jag redan va i så tror jag inte att det va nödvändigt med det, men det gick ju det å.
Vaknar iaf upp på lördag morgon och inser att jag inte har nånting med mej. Ingen jacka. Ingen väska. Inge leg eller nånting. Får lite smått panik och måste genast göra slag i saken. Hittar igen brickan till garderoben och tar mej en helt fantastisk bakfyllepromenad ner till g3. hmm..där hade jag alla mina grejor, och till och med väskan befann sej så fint på galgen att jag nästan blir löjligt lycklig. Han som gav mej grejorna gav mej ett så fint råd, som jag slaviskt följde sen. Åk hem och vila nu, sa han.  Åker upp på Lillänge och försöker bota bakfyllan med taikäk, funkade sådär. Inser att jag måste sova för att må aningen bättre så jag ligger däckad i ett par timmar. Väl upp på benen igen vare vilande ställning i soffan istället. Till slut blir klockan så mycket att jag funderar på att hitta på någe på kvällen iaf. Så runt tio åker jag in till Hanna och är med dom. Och sen ut på Marité.

Och nu sitter jag här. Funderar över vad jag ska hitta på idag. Jag hade tänkt ut å kört lite intervallträning, i blindtarnsbacken, men eftersom jag inte tränat på över två veckor så låter det lite galet att gå ut så hårt. Sen hade jag förståss tänkt höra med mor om jag kunde ut å rida, men jag har så ont i axlarna så orkar inte det. Men efter halvsex har jag iaf planerat min kväll så väl, att jag är upptagen ända fram till halv tio. Det ni! 

 


Pokerface

Här spelas pokerface för fulla muggar, Saga sjunger så sött till den. =)

trött unge

Saga busar med Palle. Hon kan inte busa med mej nu, för då slår hon mej antagligen och jag får mer än bara tre stora rivsår på näsan. Hon är trött. Vägrar att sova. Hur gör man då? Känns inte så lattjo att lägga bebis kl 6 för hon är trött. Bebis sova sju. En timmes slagpåse gillar jag inte att vara.

nejnej, undra om man ska börja träna nån gång? Har legat ordentligt på latsidan i 2 veckor nu, och det ger naturligtvis inga resultat. Eller jo, det ger resultat i viktnedgång och mindre muskler. Jag vill ha stooora muskler:)
Hmm.. vi får se, rätt skönt att va lat också.

Nejnej, jag har inge vettigt att skriva. hejpa

En härlig morgon!

Saga kommer inspringandes till mej tjugio över sju. Vi kramas och pussas och ligger och drar oss ett bra tag. Det är så gosigt :) Sen hade vi myspysfrukost med tända ljus, ägg och gröt/fil. Jamjam. Nu håller vi på å funderar på vad vi ska göra idag. Saga håller på att sprida ut 3500 pennor i hela vardagsrummet, och det får hon ju jättegärna fortsätta med. Och jag vill ju inte gå ut, eftersom jag tycker det är svinkallt ute. Säkert bara en sådär 12 grader kallt, och det är för kallt för en ledfrysen Chatrine. Alternativet till att inte gå ut är att kolla om det finns en tvätt-tid och gå och tvätta. När inte Saga har kvar några trosor, betyder det att vi inte har tvättat på dryga månaden. Så kanske är på tiden idag då.


min bebis

yes, hon är sötast av dom alla. Hon skötte sej exemplarisk på travet. Lite sura miner vart det visst när dom lite större barnen kröp under stängslet och skulle roa sej nere vid sjön och dom stora stenarna,  men inte mer än att man kunde tala henne till rätta. Och inte ett enda misslyckande har hon gjort idag, allt har kommit i toan. Blir man stolt över sin fisunge eller? Hon brukar inte misslyckas, men jag hade tänkt mej åtminstonde en gång idag eftersom vi ska åka bil långt och det kommer finnas så mycket att kolla på där att hon kommer glömma bort att hon är pissanödig. Men icke, hon fixar det mesta! Men våran ' Heja heja Sander, heja heja Sander' funkade inte alls idag,men det gör inget. För han hade inte sprungit fortare för det :) Men han sprang på bra, lille Alexander. 17,5 gick han. En tredjeplats vart det  efter sista varvet i tredjespår. Det va väl inte alls så illa, han håller sej fortfarande på benen, och det är bra. För en månadslön i månaden räknar man kanske inte med annat heller!?

Snart är det nog dags att sussa. Sov ju så länge inatt så jag känner mej inte alls så trött, men lillgumman ska väl upp i vanlig ordning runt 7, och det finns inget värre än att vakna trött och inse att man verkligen måste kliva upp. Måste ju va bland det värsta som finns, kanske?

Haha, btw, har aldrig handlat kläder på internet för jag beställer jämt fel storlek. Men jag tänkte att jag skulle göra ett försök till detta, men det visade sej att jag hade lite väl fel kroppsuppfattning om mej själv. Handlar i medium och tror att dessa skall passa mej!?! Tog upp t-shirten och klänningen och insåg att det va för tok för stort. Antingen om syster kan klämma sej i det, eller om man sparar det till svårare tider då det mesta brukar växa på en. Vi får se, annars va ju klänningen rätt söt, och t-shirtar kan man ju aldrig få nog av...fan å...

Tror jag håller på att bli halv indisk eller frällst eller förresten, kalla det vad ni vill. Först så köpte jag näskannan som för övrigt funkade suuuuperbra, har inte blitt förkyld sen jag använde den, eller ens tillstymmelse till förkylning. Och nu använder jag mors spikmatta ( eller om det är Pauls). Och jag är frällst. Jag måste verkligen ha en spikmatta. Carro frågade mej när hon skulle köpa en spikmatta om vi skulle dela på den, men icke. Tyckte bara det va trams och jag hade ju inga problem. Men så har jag testat den. Jag vet inte vad det är med den som är så bra, men nånting måste det ju vara som gör att jag vill ligga på den igen. Herregud, ge mej en spikmatta någon, det är nästan så man får abstinens!!!
Haha, slutar väl med att man går på yogalektioner och 'finner frid och lär känna sej själv' innan sommaren är slut. Men njae, där sätter jag nog gränsen. Eller gör jag verkligen det? Icke, jag ska få med mej en vännina på yoga bara för att testa på det.  Sååå, någon som ska med på yoga? :)


Hoting

Nu är picnickorgen klar och ska bara packas, sen så åker vi till Hoting. Hoppas bara att det inte regnar uppöver, för då bllr det förmodligen jävligt kallt och tråkigt.
Och Saga är på sitt alldeles bästa trollhumör. Hon är så go och rolig när hon är så söt:)
Vi har övat in litegrann hur Saga ska göra när Alexander springer, hejahejaheja Sander ropar hon, också upp med armarna, fisungen :)

Igårkväll la jag Saga strax efter sex, för hon va så trött. Jag va också trött för den delen, kollade på tv i 3 minuter, sen sov jag också. så nu sov jag mellan tjugio över sex på kvällen, till tjugio över sex på morgonen, gissa om det va skönt? Så nu är jag en helt ny människa, och slipper va halvgrinig för att jag är trött :)

Nee, önska oss väl i dagens lopp :)

Bilen

Det är tråkigt att tanka fult i bilen när man har en 80 liters tank och den nästan är tom. Men en sak som måste göras för att ta sej nånstans. Det räcker ju kanske i tre fyra veckor så nu ska vi inte va otacksamma :p

nee, bäst att man går å gör sej iordning så vi kan åka in mot stan. Saga ska va med sin far en stund, medan jag klipper mej.

Min näsa

Hmm, jag trodde jag skulle bli fri alla dessa rivsår jag har fått av Saga i ansiktet nu. Men icke sa nicke, idag när vi lekte att vi tog näsorna av varann och kastade bort dom, kom hon åt på ovansidan av näsan, med tumnageln och 'tog' min näsa. Så nu har jag ett nytt vackert sår där.Kommer nog inte bli fri dessa, om jag inte kapar av fingrarna på na. Det är inte fint att ha fulla ansiktet av rivsår. Gaah!
Haha, igår vart hon skitsur när jag kastade bort hennes näsa och sa att det va borta, det är så roligt att retas med na ibland. Fast hon kan ha ganska kort stubin, så det va bara att leta reda på den efter ett tag. :)

Jobbade en liten sväng idag. Jag hittade till alla mina brukare och jag känner mej otroligt stolt. Nu har jag även sagt till högsta hönset att jag kan jobba from 25 juli, och han ville gärna tro att jag ville jobba dygnet runt. Men så fort fram ska vi inte gå, lagomt med 07 - 12 turer. Men det är ganska mycket att göra i brunflo, så det är nästan ingen skillnad på att jobba till fyra, ,hela dagen går så fort. Så är det helt annorlunda mot fåker, så stor skillnad på alla brukarna, och väldigt många, så det blir ju omväxlande. Förmodligen gissar jag på om man jobbar ofta, så blir man säkert fast på vissa turer, med tanke på insulindeligering, omläggningsdeligering och sånt där. Men dom är ju så trevliga.

Hade tänkt å badat imorrn, men eftersom mitt hår är i största behov av en klippning så tänkte jag spara med att tvätta håret tills imorrn. ojoj, hur ska man få håret långt om man hela tiden måste klippa det för att se någorlunda ut? Det kommer ta tusendes år. Funderar starkt på att sätta in löshår.
Och nu får vi inte missa mamas boys. Det är roligt, trots att det måste va fejkat till 100%. men det är ju skoj.

Vila i frid

Be bop's betsy bop. Ikväll lämnade hon jordelivet.

Det går bra nu!

Är det nån som ser hur lycklig jag är? Nee tänkte väl det, för här sitter jag i min goda ro i mitt nerstökade vardagsrum och bara ler. Jag är glad. Just för en stund sen ringde syster min och va tokglad över sin V75 vinst på strax över 8000:-. Alltså, själv blir man överlycklig om man spelat en tjuga och man råks på å få tillbaka dom pengarna, och även fast man spelar ibland så tror man endån inte att det är möjligt att vinna över en hundring sisådär. Men så lyckades ju Carro vinna och det är jag glad för. Jag ser hellre att andra vinner än mej, typ mamma, Carro, jaa ni vet. Jag tror alltid att dom är i större behov av att vinna å ha lite tur än mej. Men jag tror nog att dom skulle glädjas åt mej om jag råks på å skulle vinna nån gång.

Sen så ler jag åt min fantastiskt underbara dotter. Hon är så klok, så snäll och så gò. När vi hade varannan vecka var man van vid att hon va borta och man va ledig en vecka och kunde göra vad som hellst. Men nu när man haft henne i en månad med bara några övernattningar borta så är det så tomt utan henne. Det är skittråkigt, i onsdags då hennes far lekte med henne, då hade jag skittråkigt. Jag hade ingenting å göra, å ingen som ropade samma sak om och om igen. Näe, hon är alldeles för söt, mitt lilla hjärta. Vi har det så bra, jag och Saga. Mitt lilla yrrtroll.

Det gick kanonbra på jobbet idag. Jag fick en dubbeltur där man är två och det gick lysande. Jag känner mej lite halvt duktig, speciellt då man faktiskt får beröm. Naturligtvis så tror jag att personalen som jobbar där tänker, när dom ser ett helt okänt namn i dagbladen att det kommer blir katastrof eftersom den aldrig jobbat där. Men när det går bra och allt flyter på, och inga missöden, så ger dom beröm.
Jag tar åt mej. Skulle det varit för två veckor sen skulle jag aldrig ha gjort det. Men när vi hade skolaavsluttning så fick jag jättemycket fina kommentarer. Om hur söt och duktig jag va, och att jag inte borde va så blyg. Att jag skulle va stolt över mej själv och mina kunskaper. Dom sa så mycket sånt att det fick mej att inse hur korkad jag kan va ibland. Hur mycket jag har sett ner på mej själv, och ibland tycka att jag inte duger. När folk berömmer mej så flackar jag med blicken, kollar bort och säger 'mmm', idag kan jag åtminstonde säga ' jo tack, det kändes bra idag. '
Jag ska se mej själv som en bättre människa :) För jag är bra, precis som alla andra! :)

Yes, fan va allt känns bra idag.


I did it!!

Vilken härlig dag. Vaknade och kom på att syster skulle in till stan. Ringer och hör om jag och Saga kan hänga på, jag ville ha en ny bikini. Det va klart vi kunde, tjockade in en extra stol i bilen, så Jag, Carro och alla barnen hängde på! Alla tiders, sprang runt lite på rusta, sen in på Lindex. Och jag är ganska smart, jag tänker att Lindex måste va det enda stället på hela jordklotet dom säljer bikinis på, för jag roffar åt mej första bästa, testar den och tycker att den blir bra. Jaja, skit samma, vi vart hungriga och hade en storfest på mcdonalds, och Saga skulle naturligtvis åka rutchkana. Vi hade det trevligt. Så åkte vi runt litegrann å småshoppade litegrann:
Dagens mest missnöje va såklart att vi hade laddat för att köpa 3 Liter jordgubbar för ynka 50 kr, men när vi ska göra det är dom slut. tjejen som står där och säljer säger att hon har ringt till dom, och hon tror inte att det kommer dröja allt för länge innan dom kommer med nya gubbar. Så vi åker runt lite grann och tänker inte mer på det. Men av nån anledning kommer vi tillbaka till COOP och då tänker vi såklart köpa gubbarna. Men vet ni vad dom har gjort? Då har dom höjt priset till 30 kr / L. Helt otroligt. Så vi vart irriterad över deras svineri och ville inte köpa där längre:p

När vi kom tillbaka hem till Carro så tjatade hon så jävla mycket på att jag också skulle bada ( Carro och Saga badade redan ) så efter en stunds tvekande så tar jag på mej bikin och slänger mej också i. Och just, bikinin va bra mycket snyggare nu än i provrummet, så det så:) Det va kallt, och Oliver och Rasmus badade också: Men ack så roligt vi hade. Speciellt då Carro hoppade på fisken. Hahahahahaha!! :) 




Inget att förtälja

Gaah, morgonen och dagen har jag inte vare så värst road av. Jag vart apless och bröt nästintill ihop. herregud, hur tänker vissa folk egentligen? Aaaah, arg.

Skulle egentligen åkt iväg på bingo ikväll, men väl på plats visade det sej att det inte va nån bingo, så vi hade picnic vid nån sjö istället. Saga gick ner å kände på vattnet och hon tyckte faktiskt inte att de va kallt, inte jag heller för den delen. Men å andra sidan så kände jag längst upp mot stranden. Jaja, nån gång i sommar blire väl ett dopp :)

Morgondagen kommer att bestå av mysigheter  beroende på vädret. Vi ska iväg till moster och om vädret tillåter ska nog saga bada i poolen. Annars rätt lugnt, kanske hyra en film eller nått sånt, för tvkvällarna på fredagarna är ju inte direkt lattjo.

Onsdag tar jag med mej min bebis och min lilla mamma till hoting. Tänk att när jag hörde att han skulle starta i hoting tänkte jag på att det va Oviken å hade inte ens tänkt på att missa showen. Haha, men nu äre ju faktiskt ganska långt att åka. men hoting va länge sen man va sist, så klart man ska dit.

Second place

Vart en andraplats ikväll för Alexander Olyckligtvis skickade jag iväg ett sms till mor och sa att han vinner ikväll, så gör han inte det då!  Men jag är glad så länge han står på benen och lite framgångar får dom ju trots allt fira :) Inte så pjåkigt med en första och en andraplats när han väl står på sina fötter, eller hur? Vi gratulerar till det, Paul och Betsy.


BTW

Hästen va till doktorn idag. Hästen har en nervskada i nacken och inom kort kommer den skönheten att försvinna från jordelivet. Synd, för det va en fin häst. Men inte lika fin när man ser henne gå. Men ett fint och barnkärt ansikte.
Vila i frid Be Bop's betsy bop.


Bada!

Carro försöker få mej att bada i poolen. Jag är lite kluven inför detta. Jag kan tycka att det är kallt och varför plåga sej själv så mycket? Nejnej, jag håller mej på torra land och njuter av att jag fortfarande måste gå i skjorta för min sönderbrända rygg, trots solskyddsfaktor 50+. Helt makalöst otroligt.
Jaja, solen lär väl inte stanna förevigt så bäst att få vitamin D och solljus som man kan spara i kroppen och ta fram till den lååånga vintern.


RSS 2.0