forum!

aah, i helgen va det ju forum. Misstänker att alla va där. Eller ja dom flesta som har nått vett i huvet kanske stannade hemma:) Haha nejdå, det va så jävla nice. Åkte upp på fredagen och hade tänkt åkt hem på lördagen, men det underbart fina vädret ställde in mina planer. Satt och solade hela dagen, drack nån cider och bara njöt! Lyckades byta bort min 9-21 tur till en 12-18 tur på söndagen. Jag trodde att jag va stålmormor och inte skulle va så trött bara för att jag slutade dricka 22.00. Kan säga att jag aldrig mått så jävla dåligt i hela mitt liv. öööh, höll seriöst på att be min arbetskamrat att va tyst när hon berättade planerna för dagen, och sjukskriva mej resten av dagen. Dåligt Chatrine!
Iaf, idag är det onsdag, jag är inte återställd än. Eftersom jag drog fetaste vurporna mot huvvet femton gånger så misstänker jag att jag har en mildare form av hjärnskakning, känner nämligen igen det sen senaste gången jag hade det. Höhö, har jag nånsin sagt att jag aldrig mer ska dricka?

nu är min älskade lilla sötnos hos mej, jag har en 4-dagars ledighet. Synd att två av dom dagarna redan har gått. Men vi njuter i fulla drag, och idag har vi stallet och ska va ute en massor. Det ser ut att bli kanonväder, synd bara att det blåser lite grann. Funderar även på att ta fram nå kött å grilla, jag har fortfarande inte avverkat grillpremiären, vilken jävla stil va!
Aah, visst är det härligt att ha en liten sötnos som är världens sötaste? Hon säger massor av gånger att jag är världens finaste, att hon älskar mej, har saknat mej och ger mej världens bamsekramar! Det är så lätt att ha barn när dom är så snälla och söta med sin älskade mor.
Fast så finns det såklart dom veckorna då inte mamma duger lika bra som pappa. Jag tror att det är dom veckorna jag har jobbat mycket. Då äre verkligen pappa hon ska till om jag lämnar henne på dagis. Men så äre ju, alla måste vi ju jobba och är man ensamstående med en sötnöt att försörja måste man ju jobba även fast man skulle vilja va ledig!

Åt en fet frukost imorrse. En omelett med bacon och ost. Och för att försäkra mej om att det skulle bli extra mycket fett på den så kletade jag på bea också! Haha, man ska inte tänka så mycket på vikten. Gick endån upp tusen kilo i vemdalen så va gör det om det blir tusen till? skämta bara, jag bantar för fullt!

nej slut om struntprat nu, jag ska ut till stallet. Ska försöka dra med mej saga ut, men är rädd att hon fastnat med byggare bob.. måste ju finnas bättre saker att se på!


det är så konstigt

jag sitter och funderar, och funderar. Men jag kommer inte fram till nått. Mitt huvud värker och jag blöder blod. Så lustigt. Kanske ska jag sluta fundera, eftersom det bara ger mej massa funderingar.

Jag har inget att skriva om. Jag kan skriva om min gårdag. Igår va jag på Simon och Viktor och åt en fet middag med flera människor. Alla beställde mat samtidigt. Förrätten gjorde dom helt korrekt, mycket god.
När vi kom till varmrätten fick alla sin mat. Allt i sin ordning så långt. Men dom hade visst MISSAT min beställning och jag fick ingen mat. Dom skulle genast gå å tillaga den på en gång. Jag fick in min mat ( lagomt till alla andra hade ätit klart), mycket nöjd eftersom jag va vrålhungrig vid det laget. Mmm, pepparbiff eller nått liknande. Skär en skiva. Mmm, en rå pepparbiff nejtack! Jag blir ganska irriterad. Är spydig på servitiserna. Dom tar tillbaka och tillagar ny mat. Jag sitter där, hungrig och funderar på om Mcdonalds är ett alternativ. Snor stripes av Saga. Min mat kommer in. Jag är nöjd. Gott vare.
Till efterätten, beställde in en chokladkaka med kokostäcke och vaniljglass. Flera andra gjorde det också. När jag väl får min och börjar kolla på dom andras likadana som min, ser jag att min är hälften så stor som deras. Frågade magnus om jag såg fel och han vräker ut ett gapskratt. Min va verkligen hälften så stor. Det va ju bara att skratta åt eländet. God va den iaf, och jag gick mätt därifrån. Och även fast jag inte skulle betala ett öre själv så vart jag nöjd när min mat vart gratis. Tänker inte betala för den där servicen, och jag går inte tillbaka dit igen. Får man maten strax efter nio och beställde den strax efter sju blir jag bitter. Hehe...

Nej, nu ska jag gå å va happyface över livet. Jag älskar mitt liv....

I'm working

Ja, man ska passa på att jobba då det finns fina pengar att tjäna. Jobbar två nätter till, så det blir ett par luskronor. Kanske blir så pass mycket att man har lite över då räkningarna är betalda, maten är inhandlad och bilen tankad. Kanske så pass mycket pengar att Saga får sej en ponny, ja vem vet.

Nu väntar jag på att mitt lilla hjärtegull ska komma hem. Det är schysst väder ute så funderar på att gå ut å göra nått skoj. Saga gillar ju att sopa gården, så blir väl kanske nått liknande.

Nu är det påsk igen

och nu äre väl tänkt att julen är slut? jaa jag vet inte, ' och julen vara enda in till påska. '
Det tråkiga med påsken är att den är som julen, fast inte med julklappar och tomten och sånt där.
Men man ska äta i princip samma mat, påskskinka, påskmust, ägg, sill, potatis, jansons, köttbullar och prinskorvar.
Och godis.
Det enda som kommer komma ner i min mage i påsk är förmodligen godis, och ägg.
Skulle jag ha en påskmiddag skulle jag inte bjuda på ett påskbord. Det skulle bli en trerätters med nått mycket rafflande. Typ kyckling eller lax kanske.
Inget ont om påsken, men varför ska den firas? Jag jobbar hela påsken, och det är ju bra för min plånbok, så jag klagar inte. Ääh, folk vill väl va lediga:)

Börjar jobba klockan 12 idag, slutar halv tio, from imorgon jobbar jag natt. Det är egentligen dumt med natt, eftersom det finns godis där. Jag kan trycka i mej bra mycket godis om det är så. Om jag börjar äta godis såklart. Men jag ska försöka att inte börja. Får se till att ha fullt upp på jobbet :)
Det dumma just nu, är att jag tror att det början till veckan före ' mens '. Då kan jag äta 24/7 om det är så.

RSS 2.0