Sjukhuset

Aldrig mera sjukhuset. Det är fruktansvärt där. Och ingen mat får man.  Undrar om du tycker man är för fet för att få lite mat? Jävla fan, åt upp mej rejält nu efteråt iaf. Tackar gud för att subway finns.

Nu ska jag vila lite grann: Sen iväg och hämta Saga. Jag saknar min fis. Det gjorde ont i mitt hjärta att åka å hämta henne igår, å sen lämna henne hos farmor. Min bebis, mina fina lilla bebis. Hon förtjänar nästan en present min lilla docka!

Må kika hur mycket peningan jag har också. Har ju beställt nå tjorv från alpnaering för över 500 spänn. Jag e inte särskilt smart. Nu har jag fått hem en film igen också, rallybrudar. Höhö, nu har jag flera filmer jag kan kolla på, det är bra, Carro sa att jag borde vila. Hon vet inte vad hon pratar om. Doktorn sa att jag kunde leva på som vanligt, Doktorn har jämt rätt.
Har lite saker att göra till skolan imorrn också. Stressmani, men det fixar sej efter hjärtat har somnat. Ska kludda ner fem frågor om de vitala organen, det går fort. Måste förståss läsa på lite där också, men det går fort. Jag har ju redan läst om det. en gång i livet, så så mycket borde jag väl inte ha glömt.

Nepp, hejpa!

Earth Hour

Ikväll blire fest. Jag har köpt en flaska renat och öl. Jag ska bli odräglig och full. Det är min målsättning för kvällen. Det llir dans på bygdegården. Jag har inte valt vilka skor jag ska ha på mej ikväll. Jag vill ha tre par skor på mej, men det går ju inte, har ju bara ett par fötter, Måste fundera ett tag till.
Som flera miljoner andra människor på jorden idag kommer vi att släcka ner, tända ljus och ha livemusik. Gitarr å sång framförs av Tony.
Måste påminna Anita om att ha ljus på toan den timmen också, lätt hänt att man tänder lampan det första man gär när man går på huset!

Måste komma ihåg att äta massa mat på jobbet sen också, så jag inte blir för full för fort. Det är dumt, jag vill ju gärna va vaken ett tag när det är livemusik :)

Neee, ska sticka iväg om ett tag, så bäst man gör sej iordning.

Treningsverk.com

Jag har tränat hårt i veckan, därav min förnenade träningsvärk. Sitter jag mer än 2 minuter blir jag stel som en gammal 95-åring, och satan vad ont det kan göra! Men skam den som ger sej, imorrn på mina timmar ska jag ge mej ut i blåsvinden på en joggingtur. Hoppas det mesta har gett med sej, förstår inte varför alla vill ha träningsvärk efter dom tränat? Tokjävlar!

Bränt mej i ansiktet har jag lyckats gjort också, satte på ansiktskanonen lite tidigt igår, för jag höll på att somna. Dumt gjort, för nu är jag röd som en kräfta och försöker dölja detta med foundation. Fungerar sådär.

Har än en gång lyckats betala mina räkningar. Den här månaden har jag betalat räkningar tre (!!) gånger, och hur man kan få så mycket räkningar begriper jag inte. Men nu ska det väl inte komma ner nån oväntad dum räkning hoppas jag på. Det räckte gott och väl med dom jag hade. Huuhhhuuuuuuuuuuuuuu...


Ne, nu jet ja åka tillbaka på arbetet, ingen vila ingen ro. Antingen äre skola, eller jobb. Fii faan, att det är så lättsamt att jobba, det visste jag inte. Om man jämnför med skolan alltså.


Skatteverket!

Jag vet, jag skulle träna, men efter lite information om att man kunde gå in på skatteverkerkets hemsida å kolla hur mycket skatt man skulle få tillbaka så va jag bara tvungen att kolla upp det.

Men tjiii fick jag, jag får inte tillbaka nånting. Jag ska nämnligen betala tillbaka! Sånt blir man bra missnöjd på. Varför i helvete kan man aldrig få som man vill, inte ens lite skattepengar kan man få.
Jävla sverige!
Jag har inte den minsta lust att betala begravningsavgifter i hela mitt liv. Inte heller kyrkavgifter. Sånt avstår jag gärna ifrån. Fiiifan, vad lättirriterad man är. Minssnöjda jävel.
Jag ska börja jobba svart. Ja tack. Ska kanske lägga fram det som förslag till chefen,
Nee bara bita i det bittra sura äpplet och betala. Man börjar ju bli van vid alla utgifter...


Jävla skor!

Fan va irriterad man kan bli på sin skostorlek. Jag har köpt skor i storlek 37, men mina fötter är aningen större, 37 1/2 på sin höjd. Detta innebär att 37 är lite för småa och 38 är alldeles för stora.
Skor som det är bra om skorna är lagom, borde göras i mer halvstorlekar. Tex klackskor. Nu ligger jag in mina nya klackskor som jag köpte i måndags. Vet inte om det är för att dom är för aningen för små som det gör lite halvont, eller om det är för att det bara ska göra ont. Näe, dom måste man helt enkelt gå in.

Fan, från stopp i avloppet i handfatet till stopp i toan!!! Gaaah! Måste ringa ösdbostäder, men jag vill ju inte va hemma när dom ska fixa det. Fiiifan, du har väl sugpropp antar jag? Men kanske inte va så smart att he stoppet från handfatet till toan kanske. Hmm..

Nu ska jag träna med min nya träningsvideo. Det kommer bli jobbigt.

Haaaaaaaaaaj!

Jag tog mej i kragen

den lilla kragen jag har, och gick till ögonläkaren. Det var hemskt. Fruktansvärt hemskt. Jag fick kolla synen och läsa upp bokstäver, där var det inte alls så farligt. Visst hade jag inte en fullgod synskärpa, det hade jag inte. Där vart det bättre när jag fick "glasögon " och kolla igenom. Sen fick jag kolla färger. Jag klarade inte av en enda. Där ljög jag, men största möjliga ansträgning klarade jag av en. Hon frågade om jag märkt av att jag har problem med färger. Inte nått, säger jag. En liten lögn för mej själv kanske? Förnekelse? Vad vet jag.
Hon kollar mina ögon genom ett mikroskop, hon säger att man ser skillnad på den " gula fläcken", sånt som dom inte har sett förrut. Med tanke på vad min släkt har för sjukdom måste man anta att jag också har den. Hon har inte en aning om att jag gjort ett DNA-test och fått en diagnos hemskickat på ett papper.
När jag säger det blir hon väldigt förvånad, hon förstår inte att jag kan ha fått det hemskickat och ingen uppföljning gjorts, att jag fått gått å dras med det här i över ett år, utan att ha fått nån som hellst information, stöd eller nånting.
Hon nämner aldrig sjukdomen vid sitt namn, hon säger sjukdomen. Varför? Hon kanske inte vet mycket mer än vad jag vet, och jag vet  knappt nånting jag heller, bara att man ser sjukt dåligt. Jag vill inte se lika dåligt som mor min, då tar jag hellre livet av mej. Verkar ju dessutom som att jag kommer få det tidigare än vad jag har räknat med, för nu ser dom ju som sagt förändringar på "gula fläcken", och det kan ju aldrig båda gott.
Iallafullafall, hon remiterade mej till en kurator på syncentralen, hon ville göra det, och jag godkände det. Frågan är bara om jag tänker gå dit.
Dessutom började hon snacka om hjälpmedel, och att de va bra att dom på jobbet visste om att jag hade det, så att jag inte sattes på uppgifter jag inte klarade av. Men nånting som alla bör veta är att min sjukdom inte ska få begränsa mej. Det räcker med att jag inte tar mej in på olika utbildningar pga det, och att jag förmodligen måste sitta i skolbänken innan det attackerar mej, för sen kommer jag ju inte kunna läsa...........


Iallafall, efteråt va jag lessen så jag köpte en stor chokladpåse och tryckte i mej. Det hade jag gjort mej förtjänt av. Kenny va min privatchaufför eftersom jag hade svårt att se efter dom hett i droppar som förstorade pupillerna. Vi åkte på skopunkten och där tröstade jag mej med 3 par nya skor. Lite synd måste man tycka om sej själv.

Igår när jag kom hem efter skolan, kl 4, gick jag raka vägen till sängen och sov. Trodde jag skulle kunna vakna där runt 8-9 och kolla på film eller  nått, men icke. Jag vaknade till runt 2 och va tvungen å gå å pissa, sen sov jag igen och vaknade halv 7. Helt fantastisk. Så nu bör man ju ska va utsövd så man orkar jobba inatt. Hmm, dessutom har jag gjort en liten dubbelbokning av jobb. Jobbar först på travet till halv tio, och börjar på hg 21.23, men det borde gå å lösas.

I söndags gjorde jag nått som jag aldrig gjort tidigare, och aldrig gör om. Jag och Linda rensade nämnligen avloppen. Det var det absolut vidrigaste jag nånsin gjort i hela mitt liv. Linda tyckte att hon kunde det där,. för hon hade minsann sett på när nån annan hade gjort det . Vi började skruva. Det sprutade vatten. Det stank nå så fruktansvärt illa att det va konstigt att man inte kräktes. Det va alldeles svart i rören. Fullt med hår. Näe men fiiifan, vi trodde vi hade fixat det där, så vi skruvade tillbaka igen. Det hade vi ju inte alls lyckats med, och vi försökte skruva upp igen.. Men då hade jag skruvat åt alldeles för hårt så vi fick inte upp det igen. Sen kom Palle dit och fixade det istället, det där kallar jag karlagöra och ingen kvinna ska nånsin behöva utsättas för nått sånt där vidrigt, nånsin!

It's nothing else I can say...

Hur kunde de gå så fel?

Fisen-.

Jag och Linda tränade. Satan i gatan vad jobbigt dom sista fem minuterna är på den där jävla konditionsprogramet är.! Kändes verkligen i framsidan av låren, vet inte om det va för att jag har kutat upp å ner för trapporna hela dagen med en unge på armen eller om jag helt enkelt va lite slö i benen efter gårdagen. Det brukar inte va så jävla jobbigt, och jag brukar köra slut på programmet utan att klaga. Hmm.. Man har ju bättre och sämre dagar i allt.
Och att det blir världens sämsta luft här inne efter fem minuter. Jaja, man ska inte klaga, till sommarn blire väl sämre.

Vi kollade på ' Save the last dance ', jag Linda, Bettina och Alexandra. Gounge!
Saga gick å la sej tidigt idag, strax efter sex. Mutade henne med lite extra välling, hon va alldeles för trött för att somna, så sa hon ' Saga mat '. Och jag ville ju inte direkt dra upp na för å ge na käk så tänkte hon va mer hungrig och ville ha välling. Och det ville hon ju såklart. Så hon somnade snällt efter lite mer välling.  åååh, hon är för söt, den bebisen. Så snäll, å hjälpsam. Men så kan hon va jäkligt jävlig också, men det är väl alla? :) Speciellt på morronen när hon tycker att jag legat å dragit mej tillräckligt länge, så drar hon av mej täcket. Att hon skulle komma på att man kliver upp då, dumheter :)

Nej, imorrn blire en hård dag, ska ju jobba ett par timmar där på kvällen så bäst man sover ordentligt. Yes, först lite bloggläsning. Hoppas ni har nå vettigt att komma med, för det verkar inte jag ha..

It's a miracle!

Chi San. Den funkar. Inom en timme. Och det HÅLLER i sej. Första hälsokostgrejset som jag nånsin testat som man märker skillnad. Igår slog jag rekord i att vara vaken länge, klockan tolv gick jag och la mej. Den talar för sej själv!

Ikväll blire nån slags filmkväll hemma hos mej. Får se vad de blir för film, för vi har inte fixat nån än:p Men först ska vi träna.Skönt att alla kommit igång med träningen nu, så att man kan träna tillsammans :) Det är betydligt mycket roligare!
Undra när man får med sej Johan då? :=)

Eftersom Saga har ätit hur mycket mat som hellst hela veckan, så fick hon en liten belöning idag. I form av choklad. Det va uppskattat. Gud, ungen äter 3 portioner fil med flingor på morgonen, innan satt hon mest bara å plaskade i maten. Och nu pratar hon till och med om mat och att äta, det är bra det.

Saga är trött. Jag orkade inte gå ut å gå med vagnen idag för däcket är trasigt, det är nått Kenny får fixa Så nu äre väl bara till att stå ut i 4 timmar till ;) nejdå, vi får hitta på nått så hon inte e så trött, typ vika tvätten. Det är hon ju bra på. Sen kanske hon får skura golven och bada. Det gäller att underhålla dom små liven. Hon har iofs redan skurat golven idag, men det märks inte. Att städa när man har barn är som att torka sej när man fortfarande är kvar i duschen.

Nee nu jäklar jävlas hon med mej. Hon har tagit den trådlösa dosan till internet och kopplat ifrån. Hon tycker om när jag blir arg.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpht.!


En hel dag

med mina tjejor! Hääärligt! Åkte iväg runt halv tolv, in i odensala och klippte mej. Jävligt nice. Frågan är ju bara hur i helvete man ska kunna föna å kruxa å få till håret på samma sätt som idag? Jag har ju inte ens en fungerande hårtork eftersom den bara small till, poff! Trasig. Hmm.. Jaja, sen iväg på bilprovningen. Hahha... han ber mej sätta på lyset efter jag slagit av bilen. Jag sätter på lyset. Haha! Han säger att det inte är ett enda rätt på det där lyset. Jag fattar ingenting, det sitter ju för sjutton där så nått rätt måste det väl va!? Frågar ifall det aldrig är nån som blinkar åt mej för jag borde ju blända nån..Nope, aldrig. Men KungChatrine råkade visst sätta på hellyset såklart. Jag säger att alla säger att ni skulle fixa det, han blir butter och säger att får inte plats med sina feta fingrar där emellan. Du har inget val, gubbe. FIXA! Han va snäll och fixade det, eller så sket han i att fixa det och bara skrev i att det var justerat.

Åkte iväg på stan en snabbis. Linda skulle köpa kläder. Det gjorde hon. Jag med. Ett linne som sandra sa att jag fick större tuttar i, och då kan man inte låta bli att köpa det. hihi. Iväg på skolan och fixade psykiatrin, det gick bra, fan va bäst jag är!
Käkade på MAX, saga vart lycklig. Glassen kan ha varit det godaste hon har ätit idag:) Men fan va hon har börjat äta igen, det är bra. Förut petade hon bara i maten. Hämtade upp Bettina och for på badet.
Jag och Sandra skulle som sagt gymma :

Ni vet, hur taggad som hellst, tänkte att det här bli skitskoj. Det är en speciell känsla när man kliver in på ett gym första gången på typ hundra år. Tanken har ju aldrig slagit en att det kan finnas andra folk som tränar. Eller när man tänker ' hoppas att det inte är så mycket folk' , att det kanske på sin höjd inte är mer än en där.  
Men när det är ett pojkgäng där inne som vet precis vart allt är, stönar som dårar då dom tar i, då backar man. Man låter dom ha sina grejor ifred, och själv ställer man sej på en tråkig konditionsmaskin.
Det är alltid så första gången, men sen efter ett par gånger börjar man känna sej kaxigare, och man jobbar sej mer och mer in i lokalerna. Nästa gång kanske vi tom kommer förbi konditionsmaskinerna, man vet aldrig.
Men nästa gång får fisen stanna hemma, hon va inte sugen som vi att träna.
Eftersom jag är så hurtig fortsatte träna när jag kom hem, som sagt, där borta vart det inte många muskler som arbetade.

Saga somnade som en klubbad säl i bilen på väg hem. Hon sov när jag bar in henne, öppnade inte upp ögonen en enda gång, sov när jag klädde av na, bytte blöja. Gjorde iordning en flaska välling. Hehe, va tvungen att väcka na för jag hade inte hjärta att låta henne somna utan välling i magen. Det är som att jag skulle få sova utan mitt kvällsfika. Det går inte.

Nu tackar jag för en trevlig dag med tre fina tjejor! :)

För att du finns!

Jag måste va jävligt rolig att kolla på tv med. Jag somnar jämt. Igår vet jag inte hur länge jag orkade hålla ögonen öppna. Somnade ifrån mitt te till och med, har aldrig hänt förr. Så idag ska jag endån in å besikta bilen och på skolan å ha avstämning i social psykiatri, så då ska jag köpa lite uppåttjack. Shi chan, det enda som funkade för mej där vid jul. Jag kan ju inte påstå att jag vart hyper av det, men den enorma tröttheten försvann, och nu är jag inte lika trött, så det blir kanon.

Iaf, åkte till sandra igår efter skolan. Hon bjöd på gräddstuvad pytt med grönsaker i. Man får andra smaklökar när man blir äldre. För jag tyckte nämnligen att det va gott och åt två portioner. Förut kräktes jag nästan när man tvingades äta det.. Senare iväg till Kicken som skulle ge sej an mitt lyse igen. Han visste inte om det var för högt eller för lågt, och såg ingen skillnad från det andra lyset, så han sa att jag va tvungen att fråga där hur felvinklad den va. Men det kan ju inte ha varit mycket iaf, eftersom det inte syntes.Han kanske hade en dålig dag,gubben!
Och sen va jag och Sandra lite småhurtiga och åkte hem  till mej och tränade, drack smoothie och kollade på tv. Sen kom Linda hit å kollade på grey's. Jag somnade som sagt..

Vi ska åka iväg sen och träna på badet. Eller jag och sandra ska gymma, och bettina och Linda ska bada. Får se om bebisen är snäll, och hoppas på att det inte är så mycket folk bara. Men min bebis brukar ju va snäll.
Förresten, arnold skulle leka lite med henne igår och då fick hon tassen i ansiktet, så nu har hon en liten krigsskada där. Måste ju synas att hon leker för fan!

Nee, nu har jag betalat alla mina räkningar förutom skatten på bilen. Så nu kanske man kan leva ett tag till. Ska ringa på dagis och höra om hon får komma dit en sväng från tolv så att jag kan åka på skolan ostört. och sen besikta bilen. Får se hur det blir vettja.

Ensam mamma söker

Mina kompisar är inte riktigt kloka. Linda och Sandra. Linda har pratat om det förr, om att hon ska anmäla mej till Ensam mamma söker.
Igår står jag och steker pannkakor. Linda börjar skicka sms om hur min drömman ser ut. Jag svarar lite halvtorftligt. Hon fortsätter med sina frågor. Jag bir lite halvskeptiskt till vad hon håller på med. Sen börjar Sandra skicka sms om hur min drömdejt ser ut. Där börjar mina misstankar om nått fuffens komma in. Det kommer massor av frågor. Jag svarar inte så värst seriöst eftersom jag inser att du sitter och lurar på nånting. Sista frågan jag får ' Varför ska just du va med i Ensam mamma söker? ' HAHA! Jävla roliga dom är! Så dom har seriöst skrivit det jag svarade på frågorna som jag svarade på, och skickat in! Jävla tokar det där är!

Igår ringde jag till min kära mor för jag skulle ha receptet på pannkakor. Hon sa att hon skulle ge mej en glad nyhet. Jag tänkte att det kanske för en gångs skull är nått bra nån vill berätta för mej.
Men tror ni verkligen det? NEJ!
Nu har skatten på bilen kommit också. Helt fantastiskt vad bra. Skatten = 1700, lagning av bilrutan= 1662. Hyran= 2900. Dagis= 150. Internet= 620. Och flera småräkningar. = 6800 :-
Lön: På sin höjd 6000:-
Fan va lycklig man blir!
Tur att man har resurser att ta ifrån.

Ännu mer fattig!

Just nu äre bara utgifter. Jag blir less. Jag har på nått lyckligt sätt lyckats förstöra skoterhjälmen åt en Michael, så nu måste jag laga den. Undra som plundra hur det gick till?!


Nee, nu ska mamma skryta lite om att dom har skrivit om alexander på bergs hemsida. Haha!


En låt

http://www.youtube.com/watch?v=7WXvY1gfFYI

1662:-

ville dom ha av mej för den förbannade rutan. Jag tänker glatt betala. Man ska aldrig va snål, det kunde ju lika gärna ha kostat flera tusen, lixom. På onsdag skall den in till doktorn, och sen så hoppas jag på en ombesiktningstid på torsdag. Yes!.

Hade en tid hos ögonläkaren idag också. Jag kände helt enkelt inte för att gå, för sånt får mej på dåligt humör. Jag orkar inte va på dåligt humör längre, så min 'magsjuka' fick mej att stanna på skolan. Dessutom skulle jag ju inte kunna köra bil efter det där, och sånt pallar jag inte.

Nu ska jag träna jättehårt. Mina muskler behöver tuktas litegrann efter en stillasittande dag i skolan. Fast så jobbigt kommer det inte att bli, det känner jag på mej.
Synd bara att Sagas vagn har en däckskada, irriterande när man kommer på dagis och däcket är helt fucked up. Hade som tänkt att tage mej en långpromenad imorrn då jag är ledig. Härligt!!

Nepp, träning, kvällsfika och sänggående.!

Gratulera mej!

Trots att jag somnade framför tv:n igår strax efter 21, och gick å la mej direkt efter jag vaknat, lyckades jag försova mej imorse. Vaknade ' pigg ' och utvilad när klockan ringde kvart över sex imorse. Tänkte att jag skulle ligga å dra mej ett litet tag, och vaknar upp en timme senare. Men jag lyckades komma i tid till skolan. Hit vågar man ju inte komma försent en gång till!

Jag och anita tog som sagt en långpromenad i det fina vädret igår. Eller lång och lång... Vi hade klätt på oss ordentligt med täckbyxor och varma kläder, kanske inte direkt genomtänkt i gassande solsken. Iaf, Johan och Daniel kom och hämtade oss på skotrarna den sista biten. Vi åkte över sjön. Daniel och Anita körde fast på sjön, långt ner i vattnet. Där fick vi användning av våra varma kläder. Vi fick krypa iland. Trots det var vi dyngsura om fötter och händer. Men vad gör man inte för att få va ute i friska luften?
Bilder kommer sen:)

Idag hade jag tänkt att ge mej själv en belöning och nått att se fram emot. Jag vandrade bort till Moas nu på lunchen och hade tänkt att boka en tatueringstid  Jag gjorde det aldrig. Jag hade ingen bild med mej, och det va lättare för han att avgöra tiden om jag hade bilden med mej. Så jag skulle återkomma.
Det som va lite synd där då va att första tiden va 27 (!!) juli, mitt i sommaren. Inge sola, inge bada. Så kanske får ta en tid längre fram istället. Eller så om han kollade på bilden och om han trodde att det inte skulle ta så lång tid så kanske han kunde klämma in mej nånstanns. Man kan ju alltid hoppas =)

Jaja, nu har vi en ny kursstart. Arbetsmiljö och säkerhet. Bäst man går så man inte blir försen!


Lycklighetsrus!

Det kan man säga att man får av detta väder. Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag slutar jobba om 20 minuter. Snacka om att jag ska ut å ha det mysigt då! Jag och Anita ska ta en långpromenad och ta kort, härligt!

Skämta om att fåglarna gör mej lycklig, men man brukar ju skriva så.

Jag sov mina timmar inatt, och det va skönt. Slog inte sönder telefonen när den började sjunga ' ooh boy, you make me fell so o boy..... ' Och det är positivt!

I'm sick of playing all these games

Nu ska jag inta fosterställning. Jag ska sooooova i 10 härliga timmar. Förmodligen lär dom bara bli 7-8 timmar för jag kommer hitta på saker att göra. Eller så kommer jag helt enkelt att stiga upp nu, och ut å åka en sväng. Man vet aldrig med mej. Fast tio timmars sömn, det låter som att komma till paradiset, och jag vet inte om jag är beredd att komma dit. Gaarrpppht!

Drömde en märklig dröm förut idag. Jag vart så brydd över den, men så kommer jag inte ihåg den nu. Måste höra med drömexperten Linda vad den betyder. Lite kommer jag ju ihåg. Jajustja, nu kommer det!

Försätter mej själv

i djup dvala nu, i 3 timmar ska min kropp få chansen att återhämta sej. Dags att inta en god sovställning.

Verkar som att anonym vet mer om mej, än vad jag själv gör. Jag börjar gilla dej, och dina sarkastiska kommentarer. Fortsätt så, älskade du.

Från galenskap till dårskap!

Min mamma och Paul är galen som fortfarande har kvar Alexander. Men nu har dom gått och blitt 2 galenskapsdårar!
Dom ska nämligen skicka Alexander i träning hos Robert Bergh. Hör ni hur det låter? Dom ska investera i hästfan, trots att han är hjärnskadad sen barn. Måste ha varit den där vurpan han gjorde i boxen. Haha!
Trots bristande ekonomi ska dom skicka iväg han på träning. Nästan en hel månadslön kostar det att ha havremoppen där, Och då tillkommer kostnader för skoning också.
Jag brukar vara ganska optimistisk, men vad gäller Alexander finns inget att göra. Han är en tölp. Det är han. Det är svårt att lära om tölpar. Nu får vi hoppas att jag har så inihelvetes fel, och att vinden vänder och att dom nån gång får lyckas och glädjas som många andra i den branchen strävar efter.
Vi får glädjas åt en sak iaf, skulle det visa sej att hästen inte förbättrar sej, eller inte kommer till start inom 2 månader, får han inte vara kvar där. Så helt ruinerad blir dom ju inte på så sätt.
Skulle jag vart dom, skulle jag skicka iväg Bitchen istället, men det är jag det. Och Alexander skulle jag skickat dit upp till Nangiala. Ner? Upp? Ääh fan...

Satsar man ingenting kan man inget vinna, men å andra sidan, satsar man inget, förlorar man ingenting!

Nu ska jag byta om, och träna lite grann. Försöker få tag i Linda och se vad hon gör, men hon svarar ju inte. Kanske blir en lugn hemmakväll ikväll. Känner mej aningen trött nu.

Som jag har letat!

Jag har skrivit text, jag har sökt med ljus och lykta efter denna låt. Gissa om jag vart lycklig när jag av en ren slump hörde den hos Sandra igår?
Lyssna och njut, världens finaste låt!

http://www.youtube.com/watch?v=3YaOWFfxUqU

Vem ger er rätten?

Min vikt är min ensak, hur mycket jag äter, vad jag äter, och hur jag vill att min kropp ska se ut.
Folk kommenterar min vikt ganska ofta, att jag är så mager, håller på att tyna bort etc. etc.
Det är ganska ofta folk som gärna har en övervikt också.
Vad tror ni att jag tänker när folk som är kraftigt överviktiga säger åt mej att jag är mager, att jag borde äta nått med fett i?
Jag skrattar inombords, vet dom överhuvudtaget själv hur dom ser ut? Tänker dom först och främst inte på sin egna hälsa? Det verkar inte som så.

Folk ska veta att jag äter som en häst. Och jag tränar ganska mycket också. Mina kompisar säger att det är konstigt att jag inte är fet, som jag äter. Men jag äter en bra frukost, lunch och middag.
Det är inte så att jag mår dåligt över att jag är smal, jag har ingen undervikt, jag är inte undernärd, har ett BMI som säger ' normalviktig', har tillräckligt mycket fett på kroppen, och ingen ätstörning.
Så förstår egentligen inte vad problemet är, att folk kommenterar min vikt som att det vore helt okey. Tänk varje gång jag får höra det, ska jag då säga, att du verkar visst ha fått i dej för mycket att livets goda de senaste åren, så fet som du e, ska du verkligen äta det där?!
Nej det ska jag naturligtvis inte, men jag börjar med det snart.



En morronzoo...

Nu ska jag göra en morronzoo.

Hissar:
  • Pengar, ingen kan förneka att pengar gör en lycklig.
  • Ledighet, har tagit ledigt i veckan från skolan. Det har varit så välbehövt att jag inte ens ångrar mej det minsta lilla. Jag har glömt bort hur det är att va ledig, så jag håller på att lära mej det nu, lagomt tills jag ska tillbaka till all stress och jäkt.
  • Saga, om man kollar på ungen så ser man ett energiknippe utan dess like, hon är en glad fis! Mammas fis dessutom!
Dissar:
  • Superwomen syndromen, som många kvinnor har. För att mitt börjar ta slut! Eller är slut.
  • Pengar, tänk att pengarna styr våra val i livet. Alla behöver det, alla vill ha det.
  • Midjehöga byxor. Dom är sköna, det är snyggt, men det blir tajt!  Man sätter på sej byxorna tidigt på morgonen, dom sitter bra. Dom sitter perfekt. Midjan är en kroppsdel som spänner ut sej efter mat, dryck och en och annan kaka. Detta hande mej igår, jädrar vad ont i magen man kan få då. Är ungefär som att magen inte kan jobba på som vanligt när det knipsas av med en åtsittande byxa.

Oooh boy

Följde med Carro och hennes ungar på sjukhuset häromdan. Eller i söndags efter jobbet rättare sagt. Jag var vrålhungrig. Jag tjatade om mat från sekund ett och tills vi va hemma igen. Ungefär.
Iaf, vi vart klar där på akuten så vi åker iväg på max. Vi går in och ska handla lite grann. Jag tänker att jag tar ingen dricka för jag ska ha kaffe. Så blire så fullt i bilen med alla muggar, Micke skulle också ha käk.
Carro säger att hon ska betala för att jag följde med. Vilket trams, klart som fan jag ska betala själv tycker jag. Hon lyckades övertala mej efter ett tag, när hon sa att det va mickes kort. Gör min beställning, 3 pepperoni jn och en glass.
Betalar.
Han ställer upp muggarna, och säger att han bjuder mej på en dricka. ' Shysst' säger jag.
Det är skillnad på att bli bjuden och på att bli bjuden.



Jag har vart rätt duktig idag. Jag har pluggat. I ca 15 minuter. Jag tappar lätt fokus, blir sprallig och måste röra på mej. Men jag vart klar med uppgiften som vi ska ha avstämning på imorrn. Eller egentligen, det går inte att skriva en massa joller i etik. Där pratar han, vi lyssnar, flikar in med ett ' mmm jajustde' emellanåt och nickar som att vi håller med.

Vad ska man göra av denna dagen?

Se här ja..

nu vet jag vem den anonyma är, det är inte svårt att lista ut det... Om man tänker efter lite, och det har jag precis gjort ;p

Less på vintern...

Så här kommer ett par sommarbilder. Sommar, med allt vad det innebär: Sola, bada, yran, stråket, grillfester, myggor och myggbett, värme och en massa glädje. Ge mej en minst lika bra, underbar sommar som förra året!



Häxa!!

Jajustja, om hur jag vart utkasad från skolan.

Sover hos mormor på natten. Hon tycker att jag börjar bli sen. Hon står där och pratar om vikten av att komma i tid.
(just därför ännu störigare). Jag känner mej inte särskilt stressad, och tar det med ro. Säger att alla kommer försent. Så äre när man går i skolan.
Iaf, kommer instaplandes på skolan 10 minuter försent. Känner ingen större oro då heller. Letar reda på klassen.
Häxan som vi har säger att jag minsann får sätta mej DÄR, och pekar på en soffa. Tack, de va vänligt.
Iaf, hon tjatar klart om det vi nu ska ha, och alla blir indelade i grupper. Förutom jag. Jag frågar lite irritersamt vilken grupp jag skulle va i?! Och dej Chatrine, dej ska jag prata med.. Okey, fine whatever.
Så kommer hon, sätter sej en millimeter ifrån mej, och försöker först att va kompis med mej. ' Jaha, hur har din morgon varit? ' Eftersom jag tycker det är en häxa sen innan orkar jag inte med hennes patetiska försök till att låtsas fösöka va trevlig. 'bra', svarar jag. ' Du kommer försent , Eeeeh jaaa tyckte jag, det gör jag. Och sen säger hon att det är JÄTTEviktigt att man är med på hela dagen, att man inte kan missa en liten sekund av det, för då går det inte. ( jag ser hur hon njuter nu, att än en gång få sätta dit mej). Jag blir nådigt förbannad, för det va så löjligt. Jag säger att det är lika bra att åka hem då, kliver upp och ryter häxa åt na. Stannar och pratar med Helena, säger att hon är en subba, och jag hoppas hon hörde.
Fick senare ett sms av helena och då sa hon att de va så jävla onödigt att jag fick åka hem, eftersom dom bara gått igenom ett papper. Om det nu va så jävla viktigt att man skulle vart med på dom där 10 minuterna innan, är jag helt säker på att min grupp skulle ha väntat på mej tills nån gått igenom pappret med mej, och sen kunde vi sätta igång.
Och jag kan garanterna att det blir blodbad om jag hör att det va nån som kom senare än mej, och fick va med på det där.
Naturligtvis så måste jag göra den där dagen en annan gång, eftersom det va en temadag. Jävla häxa. Hon har så mycket häxkrafter i sej, och måste driva ut dom på mej. Det enda som saknas nu är ju kvasten, så hon tar sej till blåkulla. Kanske tar med mej en sån till henne imorrn och säger att hon borde åka hem dit hon hör hemma, brunkulla. Förmodligen va hon alldeles för mycket häxa så dom slängde ut na därifrån också, men hon hör ju inte hemma på skolan iaf.  HÄXA!

Vilken tur att jag skrev det idag, för igår hade de nog kunnat bli lite mer svordomar och hat riktat mot henne, men idag tyckte jag att det ser riktigt bra ut. Att bara bli kallad häxa är bra för att vara mej. Men iaf, kvasten vare imorrn. Huuh, hon kanske ha gjort nån häxbrygd tills imorrn och ska förgifta alla på skolan. Man kan aldrig lita på en tvättäkta häxa!

Tror hon att jag åker in 3.5 mil varje dag, enkel resa för att jag tycker det är kul? Tror hon att jag tycker det är roligt att dra upp Saga, bråka med henne om att klä på sej varje morgon för att jag ska åka på skolan, för att jag tycker det är kul? Att förlora 10 tusen varje månad i lön, för att jag tycker det är lattjo att gå i skolan? Och det är inte bara pengar jag förlorar i, det är sällan jag har en helt jävla ledig dag som jag bara kan va ledig på, med Saga, med vänner, eller bara vara. Sällan någon helg man är ledig, och är man ledig har man ångest för att man inte jobbar för man vill ju så gärna ha pengar. Man säger nej till jobb i veckorna för att man har skola, och man säger nej till ett liv, för att man har skola.
Inte konstigt man blir frustrerad. Gaah!!!

tyst!!

min mamma ringer och väcker mej, jag blir väldigt irriterad och vägrar svara bara därför. Hon ska inte tro att man ringer och väcker mej ostraffat.
Trodde förresten att vi pratat nog om det där..



Idag fyller Anita 20 år! Grattis på henne!


Anonym igen...

Nu äre mitt i natta. Jag ska alldeles strax sova. Men jag tog mej en liten power nap under filmen så jag känner mej stärkt av den ett tag till.

Idag va ju Linda och Johan här. Lyransgården brann ner idag, så vi gjorde som många andra nyfikna fåkerbor som har lite att göra, vi åkte dit å kikade. Väntade på att väggen skulle rasa, och sen åkte vi hem och bakade. Negerbollar vart det. Jag och Linda vart hurtiga och tränade. Vi är duktiga. Sen kom vi på att vi skulle ha matlagningsgrädde till middagen, så vi tog en promenad ner på bua. Middagen bestod av kassler, ungsgrillade wokgrönsaker, och spaghetti. Det gick ner i magen.
Sen har vi haft en tv-tittarkväll. Den rätte för Rosing. Haha, det sägs inte så mycket roligt i programet, men ibland ärom så jävla pinsama...hahah! Trodde förståss att Hugo skulle få hångla lite ikväll, men icke. Desperate Housewifes, gice me more! Christine, Lindas favorit. Sen hade jag fått filmen hemskickad till mamma av nån stupid anledning, så Johan for iväg och hämtade den där, så vi kikade på den också. Patrik 1.5. Jag lyckades somna, men den va säkert jättebra.

Anonym: Vad är sepe?

Får se om man kliver upp imorrn och gar ivåg och simmar en sväng med Linda. Känns inte som så nu, men man vet ju aldrig. Har ju ingen skola imorrn, så vi får se.


Bilder..



Lite bilder tänkte jag bjussa på.

En sån dag...

en sån dag man knappt vill minnas nått utav... Och dagen har knappt börjat än!!!

Men eftersom min mormor fyller år idag, och hon tycker att jag har ett väldigt ovårdat språk i min blogg, ska jag respektera henne ( bara på hennes födelsedag ) så idag kan jag inte skriva om hur jag vart utslängd från skolan. Det får läsa om imorgon!


Grattis mormor på 67 (?) årsdagen! En ung å fräsh tant i sina bästa år.

Eftersom jag egentligen hade skola hela dagen idag, men vart utslängd så ska  man väl till å göra nån nytta. Johan och Linda kommer sen på en slurk kaffe, också äre ju den rätte för rosing och dh ikväll. Men nu då? Tror jag ska ladda över lite bilder och kanske om jag orkar framkalla lite grann. Men det är ju så drygt....
Måste bli bättre på att ladda upp bilder.. kanske kommer sen.

Ibland undrar jag..

om folk inte förstår att man sover? Eller är dom så rastlösa att dom sitter och tokringer hela morgonen bara för att det ska göras?
Iaf, jag hade sovmorgon imorse. Det ska inget som hellst i världen få ta i från mej, inte en magsjuk mamma heller.
Inatt när jag kom hem, tänkte jag att det är bäst att he telefonen på ljudlös, och he av vibratorn. Sagt och gjort, och jag sover sött enda tills traktorn är här utanför och skottar. Kollar på telefonen, 12 missade samtal. - Mellan fem över nio och tio. Då äre Carro och mamma som har ringt i en timmes tid. Mamma erkänner bara att hon har ringt två gånger. Haha!
Förstod ganska snabbt vad det handlade om.
MAGSJUKA.
Och nu ville dom ha mej till att hjälpa till. Det är inget annat än att dra sitt strå till stacken och gå till mor och mocka lite skit.
Men, själva grejen jag ville komma fram till var: Förstår inte folk att man sover den tiden på dygnet? Trodde jag förklarade väldigt bra för Carro igår varför man blir grinig när man blir väckt av telefonen i tid och otid och endån ska hon förbanna mej med det där.
Inte konstigt att man lever på bitterhet och surhet.
Haha!

Neee, min frukost va inte särskilt god imorse. Gröten var lite halvkonstigt, blandade två grötar för att jag kunde inte bestämma mej för vad jag skulle ha, och då vart det soppa av alltihop. Typiskt. Så egentligen äre ju dags för lunch snart, men jag ät ju nyss frukost. Ja, ma får väl si då, jag har ju inga problem med att äta ofta.

Tror jag ska följa Lindas exempel. Hon har nämligen köpt en boxningssäck. Och jag testade den. Och vart kär. Problemet är ju bara vart man ska ha den? Kanske inte så trevligt att ha den i vardagsrummet, och i Sagas rum kanske inte heller funkar så bra. hmm... skit också, måste skaffa större lägenhet.

Neee, till morsan vare ja... sen blire lite trav.  adjö.

låt mej få sova

ring inte och stör, låt mej få sova, blir jag väckt igen, äre faktiskt nån som dör!!

Gaaaah, nog för att jag kan bli sur när man blir väckt av telefonen, men idag har jag blitt väckt varje gång av telefonen! Jag blir galen och frustrerad. Hmmfpt! Mamma tyckte jag skulle söka hjälp för hon tycker jag är otrevlig, otacksam, sur, grinig och arg för jämnan, Men försök å va glad själv i dessa svåra tider...... Själv ska jag skicka morsan på nått läger där dom lär sej klockan, att sluta va sån jävla tidsoptimist. Nånting som retar mej nå så kopiöst är just hennes tidsuppfattning och nonchalans mot klockan.
Jag kan inte under mina 20 år komma på när hon nånsin har kommit i tid. Ibland kan man bli jävligt irriterad över sånt. Speciellt när man är sjuk,, så hon ska inte kalla mej otacksam och sur å grinig. Näe så det så!

Fan, jag kan inte ha lite tid över med datan. Ni vet, inte mer tid än att kolla igenom bloggar och läsa nyheterna. Då kan det hända att man beställer saker som man egentligen inte för tillfället har råd med. Det höll just på att hända. Satt och kolla runt lite. Hittade en rolig grej för 2500;- som jag tänkte att jag skulle beställa. Skrev i namn och adress och nästan skickade iväg det där. Men så kom jag på att jag skulle söka litegrann på den där, om det har diskuterats nått om det, eller så. Och jag hittade knappt nånting och inge positivt, så jag klickade aldrig iväg det...Pjue!

Skona mej

från detta! Alltid när man är stressad, fullt upp  hela dagar, önskar man att man kunde få bli sjuk, krypa ner under täcket och bli ompysslad lite grann. Jag har alltid prickat in när jag blivit sjuk att jag är hos mamma, med feber å sånt där. När jag vaknar gör hon the och mackor åt mej. 

Men just nu, och under hela dagen vill jag inget hellre än att bli frisk. Jag vet inte ens vad jag har för diagnos. Jag kräks inte. Har en fruktansvärd huvudvärk. Kan inte röra mej, och mår så jävla illa. Inte magsjuka, eller så dröjer det ännu längre innan det bryter ut bara, tills jag kräks.
Men sjuk, det vet jag att jag är. Jag har nämnligen sovit i flera timmar, tills telefonen ringde varm och jag vaknade. jag sover aldrig på dagen. Inte en chans att jag skulle klara av att somna på dagen, såvida jag inte har varit ute och svirat på natten. Till och med då äre svårt. Men nu somna jag så sött och sov i flera timmar. Bara det är ett sjukdomssymtom på mej. Och inte ett dugg bättre känner jag mej.

Nu har jag lyckats koka mej lite nyponsoppa som jag sipprar i mej. Jag måste ju ha i mej nånting i magen, annars blir jag tokig. Och det va faktiskt rätt gott, va länge sen man drack det nu.

Efter jag fikat klart blire ett par timmars sömn till. Då kanske man kan bli så pass att man kan kika på dumburken ett tag sen. tror att de va nån bra film ikväll..

Och apropå att skjutsa Saga till Kenny. NEJ! Han lovar alldeles för mycket den karl'n, Way to mutch. Får se ifall han kommer imorrn kl 10 som har så stort har lovat. Kan nästan garantera att då säger han såhär ' Näe jag drack så mycket igår så jag kan inte köra idag'. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad.

Fan va jag klagar.


Stackars stackars mej

och min bebis! Vaknade imorse av att Bebisen stod bredvid min säng, hör ett bekant ljud. ' UUÄÄÄK!! '.
Neeej för i helvete, sluta meddet där. Kom inte så mycket. Jag va sjukt trött, gick upp på toa, och gick å la mej igen. Tänkte efter, brukar mornar vara så jävla jobbiga? Jag hade en grym huvudvärk, illamående som jag vet inte vad, och trött som ett jehuu. När jag låg där så tänkte jag att livet skulle kännas bra mycket bättre om man fick sova lite längre, så jag får sova i en och en halv timme till för Saga. Hon slänger sönder lite glaslycktor under tiden och förstör en massa. Men ibland måste man verkligen få sova. Vaknar av att hon vill ha en ny blöja. Helvete, brukar det alltid kännas såhär när man vaknar på mornarna fick jag fundera ett tag till på.
Njaaaae, trött är man ju hur som hellst. Men iallamående, inte kunna röra en fena för då kräks man. Nee stackars stackars mej. 
Måste pallra mej upp för Saga ville ha lite frukost. Hon äter lite fil. Under tiden fick jag sova på bordet lite grann.
Igår kväll när jag gick in till henne och säga nattinatti en gång till där på kvällen och stryka henne på kinden, så kollade jag efter spya också. Förstår egentligen inte varför, en mammas kännedom kanske.
För efter frukosten kom jag på att jag skulle se ifall Saga hade kräkits i sängen så har hon faktisgt gjort det. Usch, fy fan va vidrigt. Typ brunt dessutom. Ännu mer synd om mej som måste ta reda på det.

Men nu måste jag sova i ett par timmar,får se ifall jag hämtar igen bebisen sen om jag känner mej bättre. Eller om jag ska skjutsa na till Kenny. hmm. får se.

Just det, en okomplicerad vardag? Det var inte det lättaste att få barnvakt i helgen, mamma är invalid i armen serrni. Och då skulle saga få va hos sin farmor. Jaa vad bra då.
Men naturligtvis lyckades hennes unge också bli klen. Jätteklen tydligen, så hon kunde inte va barnvakt heller. Ja säg så säg, när ska all otur vända?

Natti natti...

6 dagar kvar

till den tolfte. Faaaan! Fast det är ju endå 6 dagar dit, vad som hellst kan hända. Inte konstigt man är sur och grinig för jämnan. När allt inte riktigt nån gång går som det ska. Det är hela tiden massa omvägar och tjoffs emellan en okomplicerad vardag,

På måndag blire en liten löparrunda. Jag blir fet och stor av att träna mina muskler. Så nu satsar jag på kondition och långa muskler. Haha, cpChatrine. När jag börjar få lite muskler på benen för en gångs skull, blir jag inte nöjd, då blir dom för stora. Undra om jag nånsin kommer bli nöjd?
Jag kommer nog va som nöjdast när jag är i 40-årsåldern, 4barnsmorsa, degmage och en vikt på 90 kg. Förmodligen.

På måndag ska jag naturligtvis jobba på travet också. Lite skoj blire iaf eftersom Järsöfaks kommer att slå ett nytt rekord då, och det kan man ju aldrig missa. Eller det finns inget som talar emot att han inte tänker vinna då, så jag är helt säker på att han vinner. En sån häst skull man ha`d.

6 dagar...huuh, snart bara 5. jaja....

Skjut mej

Idag kom jag på själva grejen til varför man ska köra enligt hastighetsbegränsningarna. Eller fan, egentligen inte. Att sitta å köra 90 på en 70-väg igenom en poliskontroll är ingen bra idë om man tänker på sitt hjärta.
Men det mina damer och herrar, de gjorde jag idag. Kände att jag ville ha lite spänning i livet. Eller så vare helt enkelt att jag missade att dom stod där. Som tur va, så va polisen så jävla reatard så han stod bara och glodde.
HAHA, han ställde sej jäms med vägkanten,och verkligen följde mej med blicken. Jag vart livrädd, inga böter jag vill ha! Haha, han såg så förbannat brydd ut när jag brummade förbi. Och jag hade inte en aning om jag skulle stanna eller inte. Han hade ju inte gjort nå stopptecken eller sträckt ut en hand eller så, han bara stod och glodde. Och jag glodde minst lika mycket tillbaka.
iaf, sånt där är inte bra för hjärtat. Med en puls på 200 trampade jag in på skolan, och inser att jag ska redovisa först.Jaa,skitbra. Jag va ju fortfarande alldeles skärrad och skakis. Men skitsamma, det ordna sej.

Fan, nu e jag så jävla trött att jag måste sova. Hårt liv man lever. Fast imorse när Saga kom till mej, så va jag så trött att jag sa åt na å gå å lägga sej igen. Vet ni vad hon gör?! Hon går och lägger sej igen!!! Jävla sötnos, men det tråkiga med det hela va ju förståss att 5 minuter senare ringer väckarklockan, så tji fick jag för att bebis för en gångs skull gör som man säger. Jaja, kommer en ny dag imorrn...


Tutte

Gaah, vad alla har blivit sura på gre¨s. Inga glada miner där inte. Inte vare så förra säsongen eller? Va lite glada vettja.

Har legat och kollat runt lite på internet. Det är ganska intressant att söka på tappdystrofi på google. När man kommer in  på en sida så får man leta reda på det i en 40 sidig läkarbok, och där står det 3 rader om det. Skoooj.
Så har jag renskrivit mitt fantastiska arbete om KOL tills imorgon. Redovisning, fan va skoj. Eller ere verkligen det? En hel dag ska vi dessutom ha det, njae, vi slutar nog tidigt skulle jag tro.
Är iaf ledig på fredag, skönt skall det bli. Ingen tid att passa, jippikajej! Då hoppas jag på att min film som jag beställt har kommit så blire lite film å kanske nå lyx till det, typ broccoli....haha... jaa jag säger då det.
Ställde mej på min kära orbitrek idag. Det va jävligt länge sen det. Den låter ju så förbannat, sen äre ju så jävla tråkigt också. Men det va skönt, drog upp motståndet lite extra och trampade på som en annan liten idiot. Nu ska här hårdtränas inför nästa års vasalopp! Eller jaa... nått annat lopp kanske man ska sätta upp som mål först... höööh... Kanske ska våga mej ut å springa nått också? Nee jag är livrädd för det när det är vinter och kallt och snöigt. Ge mej vår, NU!

Nee, fan bäst man sover så man kan ha en så bra redovisning som möjligt imorrn. Sömn är bra har jag hört. Nästan så bra att 99.8% av jordens befolkning utövar detta. Äre inte helt fantastisk!

Fan va Saga kommer bli mobbad på dagis och skola när hon blir större. Jag terroriserar henne så mycket att hon kommer ta skada av det.
Haha igår när vi kom på dagis så vare en till unge, kanske 4-5 år, som kom samtidigt. Ungen räckte ut tungan till en av fröknarna, och hej å hå, då tog det eld i hans morsas käft. Han fick en rejäl utskällning att så fick man då rakt inte göra och blaha blaha blaha.
Haha, och jag kan naturligtvis inte hålla mej. Jag räcker ut tungan till Saga varje dag, så säger jag bajsSaga. att hon är en fisunge, så skrattar jag åt na när hon fiser vid matbordet. Så säger jag åt henne vad alla andra heter ' TuttSandra ' tuttLinda, tuttanita, bajsrumpa och sånt där.
Fan för mej.

robotisering...

Jag satt på toaletten för nån dag sen. Med öppen dörr. Saga står utanför dörren en bit bort. Hon blir helt stelfrysen i ett läge som liknade ett akut hjärnssjukstadestånd. Hon kunde inte röra sej, och det såg ut som hon försökte, men det funkade inte för henne. Jag trodde hon hade blitt förlamad. Jag ropade på henne. Hon stod still, rörde sej en halv millimeter i sekunden. Jag vart livrädd. Tänk om min lilla fis blivit förlamad, eller segförlamad i hjärnan? Gaah, det va hemskt. Men efter ca en minut släppte det, och allt va som vanligt igen. Huuh, läskigt som bara den vare.

Kollade på ' Den rätte för Rosing' igår. Vem är hon? Har hon använt så mycket botox i hela ansiktet så hon inte har nån minik eller nånting i det? Hon ser lustig ut, måste jag säga.
Sen började det vi alla har väntat på. DESPERATE HOUSEWIFES! Det kanske är det absolut bästa som nånsin visats i svensk tv. Funderar starkt på att ladda ner alla programen och ha en dh-dag. Me like very mutch. Fast det skulle ju inte bli samma sak. Aaaah, ge mej tisdag nu!!

Neee nu måste jag plugga. Jag har redovisning om KOL imorgon, och jag har inte börjat än. Det blir nog bra ska ni se.

jag får krupp

Idag va jag till bvc med min bebis. Hon har massa eksem tyckte jag. Det tyckte inte bvctanten, som för övrigt är lite halvmongo. Jag sa att jag har försökt fått tag på doktorn som skickade ut hennes papper om allergier för jag har inte en aning om vad jag kan ge henne. Hon dumförklarade mej och sa att herregud, han har ju ingen telefontid. Men hur i helvete ska jag kunna ringa och boka en telenfontid med doktor speciell, om jag inte får tag på han. Jag va irriterad så jag kom fan inte ihåg va kärringen sa. Hon sa att jag inte kunde ge henne det hon inte tål, för att utslag och allt kan förvärras då, så frågar tanten mej om jag utesluter NÅTT som hon är allergisk emot. Jaaa, mjölk tyckte jag utan att riktigt tänka efter. Satmaran idiotförklarar mej igen och säger att små barn måste ha mjölk. (!?)
Alltså, alldeles innan kunde jag inte ge henne nått hon inte tål, hux flux ska jag stoppa i henne sånt hon inte tål för att barn måste ha det? Miffo.
Iaf, ska få komma dit den 18onde och träffa läkaren, nya prover ska tas ( antar jag ) och sen ska vi få komma till en dietist om det behövs. Grattis.

Själv  har jag fått en tid på ögonkliniken på sjukhuset. Vet egentligen inte vad dom vill, förmodligen vill dom mjölka mej på en slant eller två, sälja snooordyra glasögon. Jag vet inte, själv skiter jag i om jag inte ser särskilt bra, dt kommer endån bara bli värre. Kuk, det vill jag ju inte. Smällar man får ta. Hur i hellskotta kan det bara va 2 familjer i hela sverige som har denna sjukdom? Stackars mej...

Neee nu ska vi ha religion. Så jävla skoj .. eller hur...

lite å göra. ..

Jag tror jag ska skriva massa saker som provocerar i min blogg. Då kanske folk blir griniga, och det vill ju jag. Jag älskar när folk är griniga, då är vi på samma nivå.
Men vad ska man skriva då? Det är ju det själva haken sitter i. Ge mej tips.

Haha, kom på att jag kom på att jag hörde en jätterolig grej som jag fortfarande inte kan förstå. Det är ju helt fantastiskt. Måste kika in det där snarast möjligt. 

Funderar just  vart Saga befinner sej. Vet inte vart hon kan va, jag borde kolla upp det om jag ska hämta henne efter skolan.. Men jag är alldeles för lat för att ta upp telefonen och kika. Snart så, vi ger det lite tid. Vettja.

Hmm, undra om det märks att jag är uttråkad som fan, och att det är skittrist att sitta på skolan ensam? Jag trooooooooooor det. . .

Jag är fortfarande nöjd över min nota som jag fick i fredags då vi va ut å käka. Jag vet inte hur många öl jag hade druckigt där på simon och viktor, men minst tre iaf. Så käkade jag ju, de kostade ju 175:- så köpte jag en drink, ' Cafe carlsson'. Sååå, när jag får in min nota har den stannat på endast 279 spänn. Då vart jag nöjd och fundersam, med tanke på dom andras noter. hehe.. Det är ju till att ha tur också.
Seeen när vi bär oss iväg på g3 så vare ju happy hour, då va ju lyckan näst intill fulländad. Haha! Jag tycker om happyhour. Tänk om dom kunde ha sånt på typ JC. Fan va jag skulle älska livet då. Happy hour mellan 15-16 varje dag på JC. Nått dom borde införa kanske? Fundera på saken kan dom väl åtminstonde göra.

Neee, nu börjar jag bli hungrig. Eller är det hunger jag känner? Nee fan, jag ska ju inte va hungrig, jag ska ju banta för jag ska gå ner 5 kilo typ. Haha, fan va skoj.. .Det borde inte ta alldeles för länge antar jag.. jag meddelear er om 3 veckor och talar om för er hur det går. Eller ni får nog höra på vägen dit.. .

irrrritationer

Nu sitter jag på skolan. Det är väldigt irriterat i våran klass just nu. Jag blir väldigt irriterad jag med. Framförhållning på den här skolan är inget dom strävar efter. Förstår inte varför man blir så missnöjd, jag kan inte heller ha framförhållning. Jag har inte en aning om vad som ska göras. Jag kommer hit den tid det står på schemat.
Än mer irriterat vart det då jag kom hit imorse och vi hade en lektion i typ 40 minuter. Då blir jag nöjd. Tänker att då kan jag sätta mej och plugga lite grann.  Men då har jag ingen sån bok med mej. Men nu har jag iaf gjort några uppgifter som jag ska ha avstämning på i eftermiddag. Jeeej.

Hmm, i lördags va vi iväg på bio en sväng. Jag, Linda och Sandra. Måste lägga upp det bättre nästa gång jag är iväg, och köpa godis och dricka som räcker hela filmen, för jag somnar ju bara annars. Jaa, vi såg på ' Män som hatar kvinnor'. Jag vet inte om den va bra, för jag sov igenom hela filmen. Vaknade av att jag höll på att dra världens snarkning. Hööh! Men dom tyckte den va bra.

Ooohoj, nu måste jag börja träna igen. Nu har jag inte tränat på jättelänge, och det är inge skoj. Men jag har ju fan aldrig tid. Det suger. Jag orkar inte ha så lite tid över.


RSS 2.0