Låt mej berätta om en man som alla ville va

Ååh, längtar tills våren kommer och det inte är glashalt här ute. Då ska ni veta, att första gången jag ger mej ut i blindtarmen ska bli mitt pb. Wiihow, känner att det här kommer att gå bra, för nu har jag kommit på två saker som kan hjälpa till att inte få håll, vilket ofta leder till att man tillsut vrider sej i smärta. Men nu tror jag inte att det ska behöva bli så =)
Så om man kan springa hela rundan utan håll och va tvungen att gå borde jag kunna dra ner på tiden riktigt ordentligt. jupp jupp


det är bara jag.

Ojoj, jobbade inatt. Gick ju bra. Vaknade tiiidigt och åkte in till stan. Har inte blivit nån träning i veckan alls eftersom jag har haft en äcklig infektion som gjort de omöjligt att träna. Tacka vet jag antibiotika. Idag tränade jag för fulla muggar =)
Ställde mej på vågen, och döm av min förvåning så vägde jag inte 70 kg, och inte 60 kg utan..lite mindre iaf. Pust pust pust, är en liten bit kvar till 50 kilo. Haha, liten och liten, tror att den faktiskt är omöjlig att uppnå om man inte svälter sej själv.
Och de ska jag ju inte göra. Men 54 kg vore inte helt fel. Alltså inte långt kvar =)
Jaja, intressant.

BTW, mitt förra inlägg kan ni bortse ifrån. Ibland blir man fundersam och tycker så jävla synd om sej själv på nätterna. Jag är absolut inte själv om det. Tror ni inte att alla nångång tycker extremt synd om sej själv och allt är bara fel? Precis allt allt allt. Jag tror det. Jag tror att precis varje människa gör det. Även fast ingen vet om det.

Jag är ju egentligen en ganska glad tjej som hatar att klaga.


Jag saknar det som inte finns..

Ibland kan man sitta och fundera i oändlighet. Man sitter i sin egna lilla bubbla. jag hör inget, jag ser inget, och vill inget veta. Jag är oförmögen att uttrycka mej själv i tal och skrift. 
Jag saknar det som inte finns. Jag kan sakna i evigheternas evighet. Jag blir förbannad på mej själv för att jag är en feg egoistisk liten idiot, som är helt tom på mod. Jag är så rädd. Rädd för att bli ensam. Jag är så rädd att jag förstör, för att jag inte kan.
För att jag inte klarade av, en av dom självklaraste sakerna.
För att hela tiden gå runt och ljuga, för att jag ljuger för mig själv, och för andra.
En dag, en vacker jävla dag ska jag ta mej i kragen.
Den dagen, då jag samlat så mycket mod att jag kommer klara av det. Den dagen då jag tar mina superkrafter och bara gör det. Den dagen.. längtar jag till. Den dagen känns så otroligt långt borta, men endå så nära.
Jag vet att jag kan, men vill jag.?
Finns inget jag hellre vill. Men jag vågar inte. Jag är en feg egoistisk idiot.

Jag fattar inte. Egentligen borde jag va lycklig och överväldigad. Istället sitter jag och har en sån fruktansvärd ångest. Det går inte förklara, för jag har aldrig haft en sån ångest förut.
Jag vill bara gå hem och sätta mej i ett hörn och gråta. Gråta tills tårarna tar slut. För vad händer då? När tårarna tar slut? Jag vet inte. Jag vill veta. Kommer man nånsin få svar?

Baka glass.

Imorrn tror jag att jag ska slå på stort. Tror att jag ska göra en efterätt. Stort va?
Haha, just precis. Men jag vet inte vad jag ska göra. Kanske glass? Eller nått liknande. Jag är ju iofs inte sugen på efterätt eller söta saker, men jag vill ha det iaf för känslans skull lixom =)
Sååå, imorrn sova, storhandling, och efterätt. Låter inte annat än en perfekt dag. Oj, missade träningen. Imorrn ska jag träna med=)

Annars då? Jodå, livet knallar på. Jag är så glad och lycklig just nu. Jag har min Lill-Snuffe och min Stor-Snuffe. Kärlek.

Hmm, vad har jag ätit idag då?
Bacon och ägg till frukost (den obligatoriska frukosten) och kycklinggryta till middag. Nu börjar magen knorra igen så blir väl en kopp kaffe och ett ägg. Nej, jag ljög. Magen knorrar inte. Den vill bara ha nått i magen så jag kan jobba vidare sen =)

Imorrn ska jag väga mej också. Bara för att ha en liten aning om vad man väger. 

Och eftersom klockan är 02.21 märker jag att det vart ett konstigt inlägg. Vilket mina andra inlägg också är.
Men jag är nöjd.

Puss å kram



jag skulle kunna bli utsedd till årets tråkigaste mamma?!

Tror jag!?
Så fort jag hämtahr Saga på dagis efter en hel vecka utan mej så är hon snabb på att säga att hon ska till Laban och stella när hon kommer hem. Jojo javisst lilla gumman, du ska ligga i soffan och bara kramas och gosa med mej vet du ju. Snabbt gjort, på sin höjd en kram och sen ilar hon iväg. Jag hämtar henne från momma, hon skyndar sej att göra klart för mej att hon ska till Laban eller stella när hon kommer hem. Visst visst gumman lilla, du ska hem och umgås med din kära mor.
Icke. Snabbt som tusan springer hon iväg. Hejdåå puss puss.

MEN ÄR JAG VERKLIGEN SÅ TRÅKIG!?!!
Förvisso har inte jag och Saga samma intressen då jag hatar att va kreativ med ett papper och sax och penna, ogillar hennes fuskande när vi spelar spel och hennes filmer suger. Men endån, hon måste ju vilja kramas lite med mej!!

Nu är hon hos stella. Haha, fredrik ringde precis och sa att han hade två kottar som skulle bada nu, och den tredje ( Saga ) va bra sugen på att bada hon med. Han frågade om det va ok, klart de va. Hon skulle ju egentligen bada hemma, men hon verkar ju ha fullt upp med allt å alla att det inte finns nån tider över till hemmet. Hehe.. Jaja, nån dag kanske hon vill shoppa med mej iaf:)

Får man bete sej hur som hellst?

När man är 50+ ?!
Aja, klockan va sju på morgonen, mitt humör med en stroppmomma den tidpunkten va så fantastiskt underbart dåligt att hon fick sej en känga. Det tragiska i det här är att hon är 50+ och försöker skylla ifrån sej på andra, och vägra inse att man kan missa nånting och har man gjort det måste man kunna stå för det eller åtminstonde säga att man ska bättra sej? ICKE. Hon snorkla på, jag känner mej idiotförklarad när hon sitter och hånler och hånpratar till mej. Men det som är så skönt är att det är jag som har rätt. Hon har fel. Hehe.
Nångång tror jag att nån kommer sätta ner foten och säga ifrån. Nån kommer va så makalös modig att göra det. Den personen kommer jag att prisa.


Hjäääääääääälp!

Saga ger mej skavsår i öronen. Från 08.40 till nu har hon pratat nonstop. Funderar på att ge henne en napp eller nått sånt, men inget skulle nog hindra henne. Jaja, nu har hon säkert varit tyst i två minuter, fasinerande.

Jobbar i helgen, så sjukt less att jobba på helger och nyår och julafton och alla jävla högtider. Om jag nu skulle söka ett nytt jobb skulle de va sju sexton jobb. Och sånna finns typ inte i min branch. Just därför har jag bestämt mej för att va arbetslös, inte gå på någon rad och bara jobba när jag känner att jag har lust/tid. Vilket sällan kommer att va nödvändigt med tanke på att jag måste råna en bank också. Så, hej arbetslösa liv, det här kommer bli fantastiskt roligt =)
Får väl om inte annat bli försöjd av någon annan=)

de är så jävla skönt att banta!!

Jag förstår inte varför tjockisar går runt och är tjock och klagar över det? Det är ju så simpelt att banta =)

Till frukost delade jag och saga på ett paket bacon och 3 ägg. Mättsamt. Till lunch köpte jag en kebab med mild sås, och nu till middag åt vi tacopaj.
Nu kan jag lova att jag är mätt som i norden och nöjd över att det är så lättsamt att banta.
Till frukost saknar jag absolut inte mackor och yoghurt eller vad tusan det är man äter till frukost? jag kan helt ärligt inte komma på vad jag åt till frukost förr i tiden då jag tyckte att frukosten va fruktansvärt viktig.
Yes, det är skönt att banta =)

Skulle haft en våg så jag vet hur mycket jag väger. Jag kanske har gått upp sjukt mycket i vikt utan att lagt märke till det och väger 70 kilo nu? Jaa vem vet. Men det skulle aldrig hända. Hmm, undra om man ska gå ner till 50 kilo? vore inte det roligt då. Då kanske jag kommer i mina smaljeans som jag inte fått på mej på länge... :p



That's what they say when you feeling down

Jag är helt säker på att man växer ifrån allergi. Ge mej min Flurry tillbaka. Min underbara Flurry.
Fan att Saga ska va allergisk mot just marsvin. Jag ska hitta ett minst lika fint marsvin som Flurry, ett minst lika klokt marsvin som Jacky.
Jag kan inte rå för det, men satan vad jag saknar min Flurry. Jag skulle kunna ge hela världen för att få han tillbaka. Han va min älskling, min lilla teddybjörn på kvällarna.
Men tror ni inte att det bara va av ren jävulskap som nån kom på att ' Nu ska Saga va allergisk, mot marsvin, men inte mot hästar, hundar eller katter' ? Det tror jag. Jag tror att om jag skaffar ett marsvin så skulle hon inte reagera. Minsann. Jag ger mej tusan på att om det va en katt jag hade så skulle hon reagera på katt istället för på marsvin.

Lite fundersam så att säga..

Med tanke på min osunda mathållning dom senaste veckorna har detta resulterat i en viktuppgång. Nått som inte direkt bekymrar mej så värst vidare mycket, eftersom det är en simpel grej att gå ner dom extra kilorna.
Nu ska ni få höra. Haha, jag har ätit så olustig mat till frukost, lunch, mellanmål och allt möjligt den senaste veckan, att min mamma skulle tro att jag är påväg att lämna jordelivet. Det ska jag förstås inte, såvida jag inte avlider i nån krock eller hjärtinfarkt eller sådär.
 Jag har ätit makaroner till lunch, jag har ätit mackor till middag, ljust bröd, jag har ätit kex och smör, jag har ätit youghurt med smaker ( alltså sockrade ) , med sockrade flingor till, Jag har ätit popcorn och jag har ätit allt möjligt med snabba kolhydrater i. Jag har till och med ätit en FINDUS FÄRDIGRÄTT!! Detta tyder på att min mage lever ett skevt liv, och det är inte den kosthållningen jag vill hålla.

Så nu över till den stora frågan. Om jag ska utmana min mage och ta mej an LCHF igen. Jag tror att det kan va en god idê.
Sen vore det faktiskt roligt att ha en våg som funkar och se hur mycket man har gått upp.. Och dessutom göra en kroppmätning, vore fantastiskt nice att veta hur mycket fett man har, och sådär va, om inte annat skulle det va en extrem morot till att träna hårdare. Eller nu ska jag inte överdriva. Har inte besökt gymet på en månad. Min axel , min arm och mitt ben har varit ur funktion en längre tid. Men nu är det fixat så nu bör det gå.

Oki, medans jag funderar på den saken ska jag tänka om jag ska ta en promenad på ICA och köpa en TWIX eller om jag tar bilen..


är det ålderns höst som spökar?

Hjälp! Börjar jag bli gammal och rostig? Eller vad är det frågan om? Jag känner mej som en sjuk gammal kärring med sveriges suraste humör som tror att jag aldrig kommer bli frisk igen.
Nåväl, har legat i fosterställning sen i måndags. Helt ärligt skulle jag ha gjort det veckan innan också, men då hade jag tydligen oanade krafter att ta hand om min prinsessa, så då låg jag inte lika mycket.

Jag är så sjukt illamående (igen), men den här gången är det jobbigare. För alex är sjuk också. Helt seriöst, jag har varit påväg att slänga mej på han och bankat vett i skallen på han tusen gånger. Men jag har inte orkat. Han har nämligen varit förkyld. Det är en nära-döden-upplevelse för en man. Han har gnäll å gnällt å gnällt om hur sjuk han är, om hur synd det är om han, och när jag bara nångång har öppnat min käft och sagt ' Nee fy faaan va illa jag mår nu', så säger han ' Välkommen in i klubben '. Då har jag bara lust att ge han en fet känga och slänga ut han. Men det är klart, han är en kille. Ni ska veta, att det hela tiden har varit mest synd om han.
Jag mår ju ' bara illa '.
Men det vet han ingenting om serrni. För jag måste inte ligga och grina och beklaga mej varannan minut.
Men nästa gång han är sjuk åker han ut. Höhö. 

Aja, idag mår jag lite bättre. Känner mej lite piggare och planerar faktiskt att gå ut en sväng. DE NI!!

BTW, har bytt ut mina 7 koppar kaffe om dagen till 0 koppar kaffe om dagen. Tack underbara mage.

Nördlistan

Vi tar farväl av 2010 och välkomnar 2011 med en sammanfattning i form av en lista :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ojojoj, ja det gjorde jag.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Eftersom nyårslöften är till för att brytas och jag hatar att misslyckas med mina löften vart det inga nyårslöften förra året.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaaa, det är helt fantastiskt =)

4. Dog någon som stod dig nära?
Har fortfarande inte varit på min första begravning, så svaret torde vara nej.

5. Vilka länder besökte du? 
Marocko och Norge.
 
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011
Jag vill ha ett fast jobb, och en ny större lägenhet. Snart blir jag riktigt desperat och struntar i om det är i Gällö eller Lit jag flytta till.

7. Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Hehe, 2 januari kanske.

8. Vad var din största framgång 2010?
Dom riktigt stora framgångarna har inte kommit ännu så jag vill hellst tala tyst om detta tills dess.

9. Största misstaget?
Jag har begått så få misstag iår att jag nästan skäms. Misstag måste man göra för att bli en stark och bra människa.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jajjemen, mindre roligt! Efter jag, Anita och Linda kom hem från Marocko fick jag Campulubaktur och Salmonella. Nära-ta-livet-av-sej-upplevelse.

11. Bästa köpet?
Utlandsresan kanske? Jag har egentligen inte köpt så mycket iår. Jo soffan, den är fan bäst å skönast!!

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Räkningar och bensin.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det finns massor av grejor som kan få mej riktigt glad. Tillexempel Saga.

14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2010?
När jag och Alex va på semester i stockholm var vi på gröna lund. Darin uppträdde för första gången med ' Microphone' ( stavning? ). På nått vänster gillar jag den dåliga låten. Den får mej kär. Och vi hade två skivor vi lyssnade på i bilen ner och hem från stockholm. några av dom låtarna får mej också extra kär. Har vi bråkat och jag hör dom på radion så blir jag lessen.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år
Oj, knivig fråga. Förmodligen va jag gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet inte, jag älskar att läsa, så läsa en god bok under ett palmträd borde jag absolut ha gjort mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat.

18. Hur tillbringade du julen?
La mej och sov vid 07.00, kenny kom å hämta Saga 10. Jag sov fram till 14. Sen va jag väl seg å dryg fram till att vi åkte till mamma och åt och öppnade klapparna där.

19. Blev du kär i år?
Offcourse!

20. Favoritprogram på TV?
Har inte följt nått program slaviskt iår.

21. Bästa boken du läste i år?
Som sagt, borde läst lite mer under en palm. Men ' Den hemliga kocken ' är ju bra.

22. Största musikaliska upptäckten?
Well....

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Sovmorgon.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Jag önskar mej ganska oseriösa grejor när jag önskar mej. Eller det är inte oseriöst men det är dyra saker. Sånt man för tjäna ihop till själv. Sånt fick jag naturligtvis inte.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Vaknade upp i Ocke. Klockan 12 kanske. Tog en långpromenad. Väntade att Alex kom hem från jobbet. Åkte till Magnus och åt smörgåstårta. Typ.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det blir inte bättre än vad man gör det till.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Extremt jävla tråkig. Jag är så tråkig.

29. Vad fick dig att må bra?

Mina semestrar som jag va på, tre stycken faktiskt. Och Saga. Och Snuffe.
30. Vem saknade du?
Har börjat sakna Flurry som en tok dom senaste månaderna. Jag vill ha han tillbaka. Min underbara Flurry.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Oj. Konstig fråga. Edward i Twiiligt kanske.

31. Dem bästa nya människorna du träffade?

Eeerhm, Alexander då kanske. Och Kalle va ju bra för då träffade jag Alex;p

RSS 2.0