Nejnej!F

Fan, ni vet när man har mycket pengar på kontot och försöker njuta en stund av pengarna så för man ett genidrag att man måste betala räkningarna? Just den känslan upplevde jag för ett tag sen! Vet inte, var det idag man fick lön? Aaah, jag hänger fan inte med i svängarna. Men iaf, jag kände mej så glad ett tag när jag kollade kontot att jag inte tänkte betala räkningarna. Kanske ska man inte shoppa så mycket så  har man jämt mycket pengar på kontot, fast visst vore det bra trisst att aldrig shoppa också. Så trist att pengarna inte skulle va till så mycket nöje faktiskt;p
Fast, nu var det ju inga sjusiffriga belopp på mitt konto, men det va iaf pengar. Lön, barnbidrag, lön och så hade jag tydligen kvar en sisådär 8tusen sen förra månaden också. Ibland lönar det sej att va flitig. Jaja, nu är pengarna snart slut. För det är egentligen inte så mycket pengar. :p

En önskan

Imorse tog jag och Saga igen oss litegrann. Vi sov till halv nio, mycket skönt:) Dessutom har hon smygit in till mej inatt nångång och lagt sej med mej, så jag vaknade med gofisen kramandes om mej, finns det bättre sätt att vakna upp på?
Hade jävligt svårt att somna igårkväll. Ibland har jag sån ångest, det är inte så kul som det låter. Man kan ta tabletter mot ångest, och det är inte heller så kul som det låter. Fast jag gör ju inte det. Såklart.

Jag är en liten fegis. När jag är på gymet. Det finns ju maskiner på gymet och det finns en hörna där man har fria vikter. Och dit vågar inte jag gå. Förens det blir tomt. Där hänger ju dom stora, starka vältränade killarna ( även tjejer såklart ) och pumpar på. Så idag kutade jag dit när jag såg att det vart tomt, och körde på lite grann. Kommer en gubbe ( 45 plus ) och jag kan i lugnan ro fortsätta ett tag till. Men sen kommer en kille, 20 plus, med välsvarvade armar och jag kan såklart inte stanna. höhö, fan vilken mespropp jag är. men nu ska jag sluta tramsa med sånt, bara nördar som gör så:p

Ibland önskar jag att jag inte har så mycket ångest,och att jag en vacker dag kan laga mat och äta den med Saga.
Vad har ni för önskan?


dear god!

Okey, dagen idag kan klassas som totalt jävla kass. Jag har jobbat på travet och jag har fryst ihjäl femton gånger om. Kollade som vanligt termometern innan jag åkte iväg. Visade plus minus noll. Jag tänkte att jag klarade mej på mina kläder som jag hade med mej nu.
Men seriöst, de va länge sen som jag frös så in i helvete. Ett tag tänkte jag nästan sätta mej ner och börja gråta. Det stod ingenstans på min termometer att det skulle va snålblåst och regn. Fyyyfan va genomvidrigt det va.
Jag fryser fortfarande. Och då har jag diskat i kokhett vatten bara för att få upp värmen också.
Ja, jag frös så mycket att jag har noll koll på vilka som vann i loppen. Den ni!

Nu håller jag på att tvätta, ni trodde säkert att inte jag sysslade med sånt, men det gör jag. En gång i månaden, max. Annars gör min hushållerska det till mej.
Nejmen fan, nu ljuger jag så öronen blir lika stora som kinesernas, jag har ju ingen hushållerska. Ville bara testa på å skriva så å se hur det kändes. Och eftersom det kändes bra tror jag att jag tänker skaffa en.

och apropå gårdagens inlägg om påhopp mot flyktingar. Lite senare efter det fick jag en inbjudan till evengemang, ' DET ÄR DAGS ATT AGERA JÄMTLAND'.
Fint och storartat initiativ.


Vem är så feg?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/karinahlborg/article8019208.ab

Alltså, jag är inte överförtjust att dom kommer hit, kan jag erkänna. Men varför gör man såhär? Folk får göra vad dom vill, dom kan stjäla och bedra. Så länge inte polisen tar dom är dom fri att göra precis vad dom vill. Är inte polisen smarta och duktiga nog kan dom hålla på en evighet. Fine for me. Så länge dom inte skadar andra människor.
Men fan så irritersamt och osmakligt att ge sej på vettskrämda, sjuka och apatiska flyktingar. För trots allt, även att det är onödigt att dom ska placeras just här, så finns det ingen anledning till att förstöra mera för dom. Är det någon som vet vad en flykting har gått igenom för att komma hit?
Dom som gör sånthär vinner/tjänar ingenting på det heller, så förstår inte tjusningen i det hela.? Please tell me.


Mycket ointressant.

Weeee, min chef ringde idag. Nu är schemat klart och det verkar som att det är ett lysande schema. Jul och nyår är ju mest intressant hur man jobbar, och jag kliver av julaftons morgon, och kliver på på nyårsaftonskvällen. Dock fick jag bestämma om jag ville jobba då eller inte, har inte bestämt mej än. ;)

Nu är jag egentligen långledig tills på måndag kväll, men maggan frågade om ajg ville ta en natt av henne torsdag till fredag och det kan jag ju. Har inte jobbat så överdrivet mycket den här månaden och det är ju endå bara en natt.. Fasiken så skönt det är att jobba natt alltså, jag njuter i fulla drag. Att inte behöva ställa klockan är ju bara det ett halleluja moment, sen att man kan sova hela dagen utan dåligt samvete är ju inte fy skam det heller;)
Men, dumt nog så blir det helgjobb då, men ääh. Vad gör det? Visst vore det trevligt att va ledig på helgerna, men nu har ju jag slutat att dricka så jag missar ju inget sånt.

lönespecen fick jag ju idag, lite missnöjd över att vi ska ha så förbannat hög skatt i det här landet, men å andra sidan får mitt barn gå gratis i skolan och få mat, gratis tandvård och sjukvård. Jaa, kan lätt va värt det. Men att jobba svart hade inte heller skadat.

Jaja, btw, Kom och tänka på en halvlustig grej som hände på gymet förra veckan. Jag hade tränat klart och stod och skulle byta om. Skåpen där är smala och sitter tätt. En tjej hade skåpet bredvid mej och hade duschat. Tjej och tjej, kanske en 30 år. Hon var mycket tillfreds med sej själv och stod naken och smorde in sej. Alltså precis framför mej. Tänker inte mer på det, tills jag ska ta av mej min strumpa. Jag böjer mej ner, precis som hon böjer sej ner och ska smörja sitt ben. NEMEN VAD I HELA HELVETE! Kolla nästa gång du böjer dej rakt ner med ärslet naket! Jag vill inte ha nån annans röv i ansiktet. Haha, ja lite lustigt vare ju. :p


Riktigt skönt!

Oooh, jag va bara tvungen att dra på bp idag med. Jag kände att det va behövligt. Kände mej stark och hade massor av energi. Varför spara på sånt? =)
Så idag har jag haft det skönaste bp-passet på länge. Så härligt att kunna lasta på mer än vanligt och fortfarande känna sej stark och uthållig, att göra fula grimarser och klara det! Wiiie, skönkänslan.
Imorrn hade jag tänkt att boka ett par på zumban, men eftersom den börjar två och jag jobbar natt känner jag att det är att överskatta mej själv. Jag skulle nog inte kliva upp klockan halv ett för att hinna in till det. Jaja, nästa lördag då kanske;)

Nej, nu ska jag laga mat åt gubben å mej tills han kommer hem från jobbet. Fläskytterfile, klyftpotatis och en frechs sallad till det. Namnam.


Är en god hemmafru!

Ja, jag ser att många bakar åt sina pojkvänner när dom är lediga och gubbarna är iväg och arbetar. Är det nån slags uppmuntran till att äta dåligt? Neerå, så jag tänkte att jag inte skulle va sämre än dom. Jag vill ju in i det längsta va världens bästaste flickvän. Så jag tänkte baka. Men så insåg jag nu att det finns inte ett gram vetemjöl, och det ska man ju ha. Väntar på Az så jag kan inte åka och handla. Så jag får helt enkelt baka med mina ingridienser. Alltså nötmjöl och sukrin och sånt där. Vet Alex om att det är gjort på sånt så är det äckligt. Så man kan säga att jag har baka till mej själv.
Men eftersom han vill ha en jordgubbstårta eller nått sånt där så handlar jag och gör det imorrn åt han. Hehe.

Iaf, jag och Saga bakade vaniljmuffins med LCHF ingridienserna, och vet ni vilken som va tokig i dom? Jo Saga. Hon åt fyra och en halv muffins och vart lite lätt illamående. Men är det fredagsmys så är det! ;)
Men det är ju bra att hon gillade dom, då kan jag baka sånna till henne. För varför baka 'riktiga' muffins med socker i när hon kan äta dom här? För ibland när hon äter för mycket socker kan jag tycka att hon är helt omöjlig att hantera. Hon lyssnar inte ett skvatt. Vilket hon iofs aldrig annars gör heller, men hon får såna oroliga grejer för sej. Jaja, skitsamma.

Det jag ville komma fram till att det är tanken som räknas. Och jag tänkte baka till han. Så jag är världens bästa flickvän.


Östersundsbostäder har överträffat sej själva!

I idioti. Haha, vilka jävla nötter? Förstår inte hur man kan ha bott hos dom i såå himla många år, och inte haft någon vetskap om att dom är värdelösa och totalt befriad från hjälpsamhet och iq.
Seriöst, jag har stått i kö hos östersundsbostäder i nästan tre år, (!!!) det tog mej alltså nästan tre år att få bli erbjuden en lägenhet i stan. Jag har tackat nej till två lägenheter i brunflo innan.
MEN EFTERSOM VI FICK AVSLAG PGA ALEXANDERS STÖRNING SEN FÖRRA ÅRET SÅ TAR DOM BORT MEJ SOM BOSTADSSÖKANDE. Om jag vill fortsätta stå i kö hos dom får jag ställa mej längst bak i kön. Alltså va?!?! Vad har dom för system? Är det här skrattreteande eller? TRE ÅRS VÄNTAN FÖR EN LÄGENHET I STAN, OCH MAN FICK EN KÄFTSMÄLL JA, ÄLSKADE HATADE ÖSTERSUNDSBOSTÄDER.

Iaf så har jag bestämt mej för att inte bo hos östersundsbostäder längre. Vi får köpa en lägenhet eller ett  hus.
Så hojta lite mera om ni ser ett fint hus eller lägenhet till salu.
Och Linda, jag tror vi kikade på den lägenheten du sa, och den va verkligen dyr och ful;)

sometimes it feels like the world's almost over.



Idag stänger jag in mej själv och gråter. Väntar på att alex kommer hem. 
Usch usch.

Skulle egentligen ha hjälpt anita att flytta det sista lasset idag, men jag orkar inte. jag tappade all ork och motiation till det. Skulle shoppat och bakat också, orkar inte. Hade tänkt att köpa nått fint till hjärtat men jag orkar inte. Idag är ingen bra dag.

Idag skulle jag behövt en stor bamsekram av min lilla gofis. Jag får ringa henne en sväng.


ägg och bacon

mm, kan man nånsin lessna på ägg och bacon? Jag tror fan inte det. Jag skulle kunna leva på det, trots att jag har ätit det till frukost varje dag i typ två månader nu. Ungefär. Ibland händer det även att man äter det till middag också! Jaja, man kan inte lessna tror jag, fast alex sa igår att han hade lessnat på det, men han vet inte vad han talar om.

aaaow, nu ska jag ta mej in till stan och köra ett stenhårt BP-pass. Jag har inte tränat sen i måndags och det känns som en evighet. Men för en gångs skull har jag lyssnat på kroppens signaler och inte tränat när jag hade sjukt ont. Iaf, i tisdags va det ju inplanerad vila, igår skulle jag egentligen in å träna, men hade så sjukt ont som sagt. så idag får vi ta det den lättsamma vägen och gå på ett pass som tränar hela kroppen. Ja, blir fint det! =)
Men har ni tänkt på det: När man haft ett uppehåll med träniingen så känns det helt ok att inte träna på jättelänge, men när man väl kommit igång så måste man verkligen träna. Har man en vilodag så känns det som att man hller på att klättra på väggarna och man vill verkligen iväg och träna.

Och efter varje träningspass följer en enforisk känsla, bara den är värt att träna hårdare för! :)


nemen sehärja!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=4117403

Och östersund som har så stor bostadsbrist, förstår inte hur dom ska få plats med 300 flyktingar?
Herregud, bor ju tusentals människor på gatorna, barn som inte får tillräckligt med mat om dagarna, ta hand om dom först.

trodde det va klart och betalt?!?!?!

Men icke sa nicke. Ni kan bortse från mitt förra inlägg. Jag drog en liten fräckis när jag sa att jag skulle flytta till stan. Det ska jag inte. Guess what? Vi vart inte godkända för att hyra lägenheten. Alltså, ni som känner mej vet att jag blir jävligt irriterad när det går ont för mej och vet att jag inte kan hålla käften. Ifrågasatte deras beslut, och bad dom dra åt helvete. Sen gick jag.
Kanske inte det smartaste jag gjort, men jag skiter helt ärligt i det.

Men är det inte konstigt att människor tar olika på saker och ting som händer här i världen? jag vart arg, lessen, besviken och frustrerad och alex sa bara att det va ju bra, det va inte meningen att vi skulle ha den där och att vi kommer hitta nått mycket bättre.
Men eftersom jag är den som tror att händer det en dålig sak, så blir allt dåligt. Händer en bra sak så går allt bra.
Så nu gick det ju dåligt med lägenheten, så nu kommer min chef ringa och säga att jag inte kommer få jobba natt trots att hon har gett mej det redan.
Alltså, jag känner det på mej. Allt kommer bli kaos, jag kommer få panik och ångest nå jävulskt. Jag kommer sitta å grina och undra varför man lever och i mitt stilla sinne kommer jag tänka att det är lika bra att flytta hem till mamma.
Men nu ska man inte gräva ner sej för en sån sak. Tar ett par glas vin och blir som folk.

Lyckligare kan ingen vara!

Wiiiihow, det krävs bara en nerförsbacke så går allting uppför sen!
Alltså, hösten har ju alltid varit ett jävla problem för mej. Det är mörkt, trist, lite jobb och man blir allmänt deppig. Ingenting går riktigt som det ska.

Men nu jäklar! Fortfarande mörkt och trist, men förmodar att jag tar mej igenom denna period överlevande. ångesten över att man kanske inte har pengar till julklappar behöver jag inte oroa mej för eftersom jag ska börja jobba natt till i januari någon gång.
Lägenheten i stan som jag hade sökt på, som vi egentligen inte skulle få, guess what? Vi fick den!! Den ser så stor och bra ut. Helt fucking perfekt! Jag behöver verkligen inte bo i fåker i resten av mitt liv, excellent!
Och att jag ska få flytta dit med världens finaste människor, är inte det helt fantastiskt? Jaa, jag är lycklig.

Hjälpte Anita att flytta igår. Hon och Magnus ska flytta till hus, hur jävla kul är inte det då? =) Sött litet hus var det, med jaccuzzi. ( stavning på den? ). Skitsamma, ni vet vad jag menar. Ska bli hur mysigt som hellst och komma dit en vinterkväll med en tänd liten brasa i vardagsrummet och sitta å snacka skit:) Fin tjej det där också =)

nu vet jag inte vad jag ska göra, har en fruktansvärd värk i min rygg. Hade världens migrän igår. Eller jag vet inte om man kan kalla det migrän om man egentligen inte har migrän och får sådär ont i huvudet en gång per år? Iaf, hade så ont att jag mådde illa och ville kräkas, och att när Alex frågade om han skulle lägga sej i soffan och sova så tyckte jag att de va en bra idê. Då har jag ont. Men nu har alltså det förflyttas sej ner till ryggen, den lär väl räta till sej om man rör lite på sej. Hoppas jag.

Kanske ska åka in till stan å säga upp lägenheten vettja! :)


Hur kan man orka träna fast kan knappt orkar stå?

Seriöst, jag står inte ut snart. Jag är så förbannat trött så jag grinar. Och jag skämtar inte. Har börjat jobba klockan sju varje morgon den här veckan, förstå vilken pain in the ass det är. Alex har knuffat och puffat och sagt att jag måste kliva upp. Jag somnar om. Jag har med  andra ord försovit mej varje dag. Yippikajjejmotherfucker.
Igår när jag kom insläntrandes på rapporten på jobbet höll jag nästan på att ramla omkull, jag va tvungen att blunda för att jag va så grymt trött.
I onsdags när jag tog in hästarna satte jag braten i bitchens box. Alltså, förstå skillnaden mellan braten och bitchen! Kommer hem, kokar en kopp kaffe sätter mej i soffan. Vaknar av att det är dygnsurt i soffan. Somnar i kaffedrickandet.
Vet inte alls vad man ska göra, för jag står verkligen inte ut en sekund till. Jag har funderat på att gå till doktorn. Men vad ska han göra? Ta en alvedon och sov. Ungefär. Nejdå, men det blir likadant varenda höst, man testar det som ska göra en piggare och ge extra energi. Inget funkar. Det är helt enkelt bara att härda ut.
Mörka tider nu serrni, men det kommer ljusare tider!
Ljusterapi kanske? Funderar även på att sova med en lampa tänd så att det verkligen inte är kolsvart när man vaknar.

Och en jävligt positiv grej nu när jag gråter när jag stiger upp, from nästa fredag börjar jag jobba natt. NO MORE EARLY MORNINGS! ;) Bara en sån sak gör mej så jäkla glad.

Och btw, om ni vet om en lägenhet (3a) eller ett schysst hus till salu så hojta. Don't wanna spend more time in fucker!




RSS 2.0