Det sista du ser är mig.

För er som får julklappar av mej, ledsen folket!
Jag tänkte åka in å köpa klappar till er idag. Jag hade tänkt gå runt i affärer och leta efter en varsin fin personlig klapp som ni möjligtvis skulle kunna ha användning för.
Men tyvärr, mina tre tvättkorgar va nästan påväg själv ner till tvättstugan, och idag va den enda lediga tvätt-tiden. Jaa, så nu vet ni ju vad ni kommer få i julklapp.
Tråkigt va? Chans på miljoner och ett liv i oberoende av pengar. Fan vilken dålig fantasi fru Segersten har.
Menmen, kommer en jul nästa år också :/

Jaja, ska vänta på att tvätten torkar litegrann. Ska endå åka in till stan och träna och in på en hälsokostbutik och köpa vitaminer och mineraler. Jag är i stort behov av allt som kroppen behöver.
BTW, om ni vet om världens bästa handcremè så va inte brydd att avslöja den. Jag har världens äckligaste händer under vintern så behöver nått riktigt bra. Hellst skulle dom må bäst av att åka till thailand eller nått liknande. Tyvärr har jag ett jobb att sköta. Men fan i mej om man inte ska kunna komma iväg nått i februari.
Jag ska nog boka en resa redan nu så jag kommer iväg.

Höll på att göra ett galet köp igår. Men som tur va gick inte köpet igenom. Pjue. Ni vet dom där Phone House killarna som står på Coop och ska sälja abonnemang och telefoner.? Jag fastnade naturligtvis där, och jag vill verkligen ha en ny telefon och då verkade det inte som att det gjorde nått att jag skulle få betala 1000;- i månaden.
Skulle ju få med internet, telefon och allt va gratis att ringa, skicka sms och sånt där, för 800:-/mån.
Men jag har ju redan internet och ett abonnemang så då får jag ju betala det också. Tänkte att jag på nått vänster inte skulle gå så mycket minus på affären så tänkte att jag slår väl till.
När han ska skriva ett avtal kommer han fram till att jag inte är 23 och inte kan ha mer än ett abonnemang.
aaah, vilken tur man kan ha. :p
För helt enkelt vänta med ny telefon tills jag kan förlänga mitt abonnemang som jag har nu =)


Jag blir så brydd ibland

Jag skrev förut om att vi hade friskt och rent vatten i Näkten. Jag skämtade bara till det lite. Vi har också bajsparasiter i vårat vatten. Det är ju lite konstigt kan man tycka!?
Dom säger såhär: Att nån har blivit sjuk som bor här i fåker, gått på toa och skitit ut sina bajsparasiter och vipps har dom gjort hela näktens sjö bajsparasitsjuk!
Hur troligt låter det? Då bör snart hela sverige ha parasiten i sitt vatten. Vi fick ju läsa om hon i sundsvall som vart sjuk, borde inte hon ha smittat sitt vatten då? Jag menar, hon hade ju varit sjuk i 2 veckor. man hinner bajsa mycket på två veckor.
Jag vill ha en seriös förklaring. En lite mer trovärdig.

I can't tell you what it really is.

ooh, i helgen va jag hemma från jobbet och va sjuk. Riktigt välbehövligt faktiskt! Funderade och tänkte så det knakade om jag skulle va det eller inte. Jag kom fram till att det va lika bra efter jag hade ätit en banan och mådde så sjukt dåligt efter det.
Så i helgen fick jag vila upp mej lite, och det verkade verkligen som att jag behövde det. I fredags sov Saga hos momma. jag somnade till på soffan strax efter sex, vaknade till halv elva, och somnade igen vid ett.
På morgonen när jag vaknade tänkte jag att det skulle va drygt att vakna så tidigt. Trodde seriöst att klockan va runt sju, men det va den ju inte förståss. Närmare bestämt 12.40. herremin je, började nästan kännas som när man va 15 och sov dygnet runt.
Men det är ju skönt att sova så jag klagar inte :)

Idag har jag varit iväg å tränat första gången på en och en halv vecka. så segt att det hela tiden blir lite uppehåll- Menmen back on track. Den här gången ska jag inte bli sjuk:)

ååh, jag blir så stolt när jag ser min fina lilla sessa sjunga på dagis. Alla barnen va så söta och helt otroligt att dom är så duktiga =) Saga hade dagen till ära krusat håret: - Nemen mamma, nu vart jag trollhårig, jag som skulle va Lucia. ' Så söt så! :)

Nu funderar jag på om jag ska gå å hoppa på alexander. Han ligger och sover. han har gjort sej förtjänt av att bli väckt. Han har inte plockat undan efter sej. Och vad tycker chatrine om det? Nee just de!

Mår magen bra, mår kroppen bra!

Min mage lever sitt egna liv. Jag är helt slutkörd. Och då är jag inte sjuk i parasitsjukan, har inte vattniga diarrèr eller nått sånt.
Jag är bara så grymt illamående att jag blir tokig snart. Har varit illamående, haft ont i magen, varit helt slut i kroppen i snart 3 veckor. Det är jobbigt att äta mat och min huvudföda är mackor. Jag som inte ens är förtjust i mackor. Jag mår fruktansvärt illa, samtidigt som det känns som att jag måste äta för att inte må ännu sämre.

Så idag tänkte jag i mitt stilla sinne, om det inte är bättre efter helgen så får jag helt enkelt gå till doktorn, står snart inte ut. Men så kände jag väl efter lite väl mycket, började tycka lite väl synd om mej själv och kände att det här går inte. Imorse efter frukosten höll jag på att bryta ihop, va tvungen att ställa mej i duschen för jag visste inte vad jag skulle ta mej till. Inatt låg jag vaken för att jag itne kunde sova.
Så när jag endå va i stan gick jag på apoteket och shoppade loss. Novaluzid och Losec. Började lite fint med den snabbverkande tuggtabbletten som skulle göra att det släppte på ett par minuter.
Jag började känna hur helvetet börjar slita sej loss från mina axlar, skymtar en sväng av himmelen. aaaow, det släppte verkligen litegrann. Och inom loppet av tio minuter mådde jag relativt bra. Hungrig som en varg vart jag naturligtvis, åker på McDonalds å tänker fira att jag inte mår illa längre.
Där gick ju allt mitt förstånd förlorat. Herrejävlar, vad tänkte jag med när jag tryckte en hamburgare på det där viset?
Illamåendet tog revanch, gjorde en stygg tackling bakifrån och nu är den tillbaka. Precis likadant som innan.
Fortsätter det såhär finns det ingen chans i helvetet att jag orkar jobba i helgen, vilket är jävligt dumt.
Jag har nämligen shoppat på barnens hus och det vart lite dyrare än beräknat.
fan för Saga att få vad hon vill ha.
Men jag har ju bara ett barn, och lite bortskämd ska hon väl bli =)

I måndags när hon kom hade hon ju en liiiten julafton. Hon fick skidor av mej som hon vackert älskar, och julklapp från alexander. En dvd-data som hon kan kolla på filmer på. Mycket nöjd tjej alltså.


Septemberkåt

Jag kommer bara skriva nått skit om jag skriver nu. Så jag tror att jag skippar det.


För är det såhär som det ska va

tar mej en tankeställare. Trött och sliten är orden som beskriver mej bra. Less, hopplöshet och en gnutta irritation. Frustration.

hjälp.!

Okey, jag behöver en vettig människas kloka råd just nu. Jag har köpt en ny soffa från KOOL som fortfarande inte har kommit än. Betalade kontant den sista oktober och det skulle ta mellan 3 och 4 veckor innan jag skulle få den. Okey tänkte jag, det är ju trots allt en beställningsvara. Men igår ringde jag och hörde efter vart min soffa tagit vägen, känns ju förjäkligt att jag betalt för min soffa men inte får den. Den skulle inte komma förens i mitten på januari. Leveranstiden va från början tre till fyra veckor, som efter ett telefonsamtal förlängdes till två och en halv månad!!
Så nu behöver jag ett klokt vettigt råd, jag funderar nämligen på att lämna tillbaka mitt kvitto, och häva köpet och få vartenda lusöre tillbaka. Och köpa en billigare soffa, så jag kan köpa ett par skidor också.
Men samtidigt som jag inte vill köpa en billigare soffa så vill jag det. Soffan jag köpte nu kommer absolut aldrig bli så billig igen. Det va ett bra köp. Så hur ska jag göra?
Lämna tillbaka soffan, köpa en billigare och köpa mina efterlängtade skidor.
Eller bara vänta på att soffan kommer och vara nöjd som det är. Hmm...

sitter fast!

ooh nej, jag blir tokig snart. Jag måste göra nånting. Hela min kropp skriker efter att få göra något. Nu är jag här igen. Då det kliar i fingrarna, man vill, vill, vill. Och vill ännu mera. Jag måste byta jobb och skaffa mej en karriär.
Jag driver mej själv till vansinne snart.
Inte så att jag otrivs på mitt jobb, det är ett rätt galet jobb jag har. Men jag kommer inte jobba med det resten av livet, och jag börjar känna stressen av att behöva plugga. Jag vill plugga. Jag vill lära mej en massa nya saker, och jag vill plugga saker som jag kommer ha användning för i mitt jobb. Som nu, vi fick lära oss allt möjligt när vi gick i skolan, ta blodtryck, ta blodprover, ge insulin, lägga om sår, och sånt där ni vet. Vad har jag för användning av det i mitt jobb, när man inte får göra det? Det är så värdelöst!
Men jag har inte en aning om vad jag vill bli. Fortfarande.
Det är samma som jag funderat kring de senaste åren, fast det går inte bestämma sej.
Dietist, kostrådgivare, personlig tränare, eller brandman. Alt. ambulanssjuksköterska.
Just därför borde jag plugga nu och inte om sju år. Eftersom jag tror att jag är helt körd efter jag fyllt 25. Det är ganska dumt att inte veta när själva sjukdomen kommer att slå till. Fast hade jag vetat de hade jag nog tagit livet av mej ganska omgående.
Fast å andra sidan är man så jäkla bekväm av sej. Vem vill leva på studielån när man har en lön varje månad? Inte jag, jag gillar pengar. Väldigt mycket. Och det är en av anledningarna till varför man inte ska jobba som undersköterska i resten av mitt liv. Mina arbetskamrater, som har jobbat inom yrket i 20 år har ca 3000 mer än  ingångslönen. Så dåligt att man har lust att gråta en skvätt för dom. Skulle gärna gråta en skvätt för min egna lön också.
Ska förövrigt börja jobba svart. Hatar att behöva betala så mycket i skatt. Den här månaden bistod jag med nästan 10000 i skatt. Det är en ny soffa det.


Diskriminering

Justprecis, det har ju kommit upp på tapeten hurvida det var att diskriminera en kvinna som gick barnskötarutbildningen eller inte. Hon hade heltäckande slöja, och där hon skulle ha praktik bad dom henne att ta av slöjan för att få vara där. Kvinnan ansåg att det va diskriminering, vilket det säkert är.
Men heltäckande slöja.
Lugna ner er, skulle en utlänsk kvinna komma på Sagas dagis och börja jobba, tror jag att ingen förälder är sen med att hålla med om att vi vill se människan som ska ta hand om sitt barn hela dagarna? Ingen kvinna med heltäckande slöja ska få ta hand om mitt barn. Spelar ingen roll vilka fina meriter människan har, hur ska vi veta vem som är bakom slöjan? Nej, den dagen det kommer att en kvinna med heltäckande slöja kommer att arbeta på Sagas dagis kommer jag göra allt för att få henne att ta av den, eller få bort hon därifrån.
För skrämmer det inte er? Mej skulle det iaf skrämma skiten ur riktigt ordentligt.

Önskelista!

Det har visat sej vara svårare än jag trodde att handla julklappar till min underbara dotter. Hon är inte dum eller! Absolut inte bortskämd, men risken att få nånting som är låtsas har resulterats i den här önskelistan:

* En riktig bebis
* En riktig kanin
* En riktig häst
* En riktig hund

Ja ni ser ju, hur ska jag kunna göra hennes jul till den absolut bästa som hon förtjänar? När jag frågade efter lite mer realistiska julklappar babblade hon dom här igen. : ' MEN LEKSAKER SAGA, LEKSAKER?! ' 
Ja, en tavla och en bok.
Tack, det räcker bra där. Hoppas hon absolut inte förväntar sej en riktig bebis i julklapp, eller en riktig hund. Det är nog nått som jag inte kommer att köpa nämligen. Ska hon ha en riktig bebis får hon fixa en själv när hon blir stor ;)

Min önskelista till Snuffe, lite mer realistisk enligt mej:

* Skidor 
* Presentkort
* Utlandsresa
* Bröstförstoring
* Ett hus
* En ny bil.
* Läppförstoring
* Fettreducering ( lår, kyskhandtag och höfter )
* Expressomaskin
* En anställd städerska
* * censurerat *

Sedärja, han säger att han ska fixa hälften av grejerna. Fan va nöjd jag skulle bli då.
Och för att visa vilka bekymmer jag verkligen har med julklappsköpen iår, får ni ta del av Snuffes önskelista:

* En snäll flickvän
* Ny lyxig dieselbil
* Cross med isdäck
* Skotervärsting!
* Playstation 3 320 Gb

Haha, ni ser ju vilka förväntningar jag har på mej. Jag kan inte ge han en snäll flickvän, för det har han ju redan. Skulle jag köpa nått av det andra är som att säga att jag inte vill se han nått mer. Ja, ni förstår säkert vad jag menar.
Så jag sitter i klistret, ingen annan i hela mitt liv har haft så stora förväntningar på julklappar som iår! En riktig bebis, en lyxig dieselbil. Ja, vi kanske skippar julen för att göra det lättsamt för vissa;)

Tur att resterande som jag köper julklappar till inte ställer samma krav. Till och med mammas ska nästan bli rolig att köpa. För iår är det ingen harry boy, eller vinflaska! Den ni!! :)

 


RSS 2.0