Länkar

www.aktiebolagnu.se

www.aktiebolagnu.se/kopa-aktiebolag

Just nu får man en gratis biobiljett från AktiebolagNu. Jihooooow!

Vilket bra humör jag är på!

Jajjemen, vart tokglad bara sådär. Måste va träningen?! Skulle det inte va för att jag va så trött skulle jag vart på topp idag. Som sagt, va iväg och tränade mamma förut. Roligt, jag skrattade just ingenting då hon for baklänges, och dimper rätt ner i golvet. Men vi ger det lite tid så ska ni nog se en som kommer va lika snärt och smidig som mej sen.

Och tvättmaskinerna, vem i helvete kommer på att he av vattnet från tvättmaskinerna? Tokjävlar. Men dom va hur trevlig som hellst på ö-bostäder när jag ringde dit och skulle felanmäla det. Av gammal erfarenhet så vet jag med mej att det brukar sitta en klimakteriekärring med världens bittraste och mest ohjälpsammaste röst där. Men idag va dom så trevlig så man vart riktigt förvånad. Dom ringde först upp och frågade hur det gick för mej och om jag fick ur tvätten, sen när dom hade varit och åtgärdat felet, ringde killen som fixat det upp och sa att det bara va att tvätta nu för nu var det fixat. Synd bara att klockan va tjugio i tolv då och min tvätt-tid slutade 12. Menmen, dom va trevliga, det är huvudsaken det.

Hmm, tror jag går och lägger mej en stund och läser lite grann. Är så sjukt trött. Jobb väntar sen. Måste gå på jobbet i kylan, men jag startar bannemej inte bilen idag för att åka på jobbet med den. Det vore jävligt dumt.

fucking tired

Jag är så trött så ögonen går i kors! Fyyy hun, när man har sovmoron och inte behöver kliva upp förens jag vet inte när, nä då jäklar vaknar man tio i åtta och kan inte somna om. Fan va less jag blir på det här! 

Kallt som in i helvete är det också, den här kylan är inget man leker med vill jag lova. Trodde helt ärligt att jag hade förfryst min stackars näsa igår, var en vit blåsa på den, men efter jag hade gnussat på med vatten ett bra tag så försvann det. PJUE! Vill inte att kylan fortsätter, finns ingen charm i det hela. Det enda som skulle kunna va charmigt med den här kylan är om Lillan skulle levt, en släde och massa fårskinn och varma kläder och ut å åka på nyårsafton. Och en bjällra runt halsen. Och en rykande het mugg med glögg. Mysigt va?

Gaah, jag har inte tvättat på över en månad. Så idag när jag vaknade så tidgt, så tänker jag att jag ska tvätta. Jag har ett berg med tvätt. Slänger in lite tvätt, går ner sen och till min förtjusning ser jag att tvättmaskinera har slagit ifrån. Står typ error eller nånting på dom. Man blir ju less! Fanfanfan! Så funderar starkt på att stämma ö-bostäder, jag måste tvätta! Kan det va kylan som gör att dom slår ifrån?

Nu klockan tio var det tänkt att jag skulle träna min mamma. Jag är hennes PT. Jag blir arg när hon säger att hon är bakrusig idag och skäller på henne. Hon skrattar. Hon har inget annat val än att va träningsklar när jag anländer. Ska göra en liten kalender också så hon kan se vad och hur hon ska träna. Nu jäklar är det dags att bli träningsfreak istället för soffpotatis för hennes del! Man kan vinna mycket av att gå ner i vikt. Och hon har då rakt inget att förlora, förutom i vikt, omfång och dålig självkänsla.
Själv tänker jag yoga lite sen. Förut när man läste om yoga och hur bra det va, tänkte jag att ' där går gränsen, aldrig att jag tänker yoga.' Men fan så skönt och bra det är:) Haha! Sedär, man ska aldrig säga aldrig, och alltid testa nya saker, kanske är det just din träningsform som passar just dej?

Måste bara säga att Saga va skitcool med jultomten. Hon kramade tomten när hon hade fått paket, och tog emot klapparna av tomten. Inte det minsta blyg vill jag lova. Haha, den där ungen kommer bli bortskämd känns det som. Jag tyckte hon fick mycket klappar här, och då har hon ju säkert massor av klappar som hon kommer få av sin farmor och pappa och sånt där. Men dom ska skämmas bort lite extra på julafton.
Och jag köper ju aldrig leksaker till henne resten av året så det är klart att hon ska få på julen. Det är så roligt att se hur glad hon blir, och hon fick ingen klapp som hon bara la åt sidan och sket i. Alla grejor va jättebra.
Haha, hon fick en käpphäst av Palle med tyglar som gnäggar när man drar i tyglarna. Den tyckte ju jag va skitfräsig. Och Saga håller på att galoppa jättemycket med den. Så står jag och borstar tänderna och hör hur Saga börjar skälla på hästen. Hahahahaha! Frågar varför hon skäller på hästen. ' Nä nu får det vara nog, tyyyyyyst då hästen!!! ' Haha, så jävla söt så hälften vore nog :)


Jiiiiiihoooow!

Usch, snart dags att göra sej iordning för jobbet. Jag jobbar hela julen. Det är skapligt niiice ska ni veta. Jobbar alldeles för mycket den här veckan, men förhoppninngsvis visar det sej på lönen nästa månad. Med tanke på att man tjänar rätt så bra under dessa timmar borde den ju åtminstonde komma upp i ett sexsiffrigt belopp. Skämt å sido, den dagen det händer jobbar jag inte med det här iaf.

Hmm, klapparna är färdigköpta, har endast nån liten 'nödklapp' kvar. Och alla vet ju vad det är ;) Hmm, ikväll när jag slutar ska jag hem och skriva ett kontrakt på en av julklapparna, och på lunchen måste jag fixa Carros födelsedagspresent. Huuuuuh, vad jobbigt allt känns. Ska försöka leta reda på en klapp som tomten ska lämna imorrn bitti till Saga också innan jag sticker på jobbet. Undra vad det skulle kunna vara? Finns ingen affär som har kvällsöppet till typ tolv ikväll? Vill ju köpa nått roligt som hon kan få. Och det roligaste av allt, nu har man ju fått lönen också, så nu har man ju lust att köpa lite fler klappar.
Fast neeeej, dumt att skämma bort ungen på tok för mycket. Jag har redan köpt flera klappar, och trodde att jag va klar. Men sen såg jag en fin docka som kunde prata och matas och sånt där, och då tänkte jag att hon ville ha den också.

Måste göra julklappsrim också, det är nog bland det viktigaste skulle jag tro. IÅR ska jag bannemej ha julklappsrim på några klappar =) Höhö!

Neeej, nu måste jag stoppa ungen i badkaret, julbadet skall göras nu! Och sen ska väl jag också duscha för att förmodligen åka och gratta Carro som fyller ynka 25 år idag! GRATTIS!

Jag är arg!

Vissa människor tycker att det är fult att hänga ut folk på bloggar, facebook etc. Jag anser att jag inte har nått annat val.
För nu är jag arg. Och om inte Sagas pappa behagar att svara i telefonen, och även fortsätta ljuga, är det upp till han.
Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Saga har världens eksem fulla sin kropp. När hon är hos sin pappa blir dessa alltid värre, ibland smörjer jag henne massor av gånger på dagen, på natten och direkt på morgonen. Detta ger naturligtvis resultat. Det blir fint och tillslut behöver man bara smörja henne en gång på dagen, som läkaren har ordinerat. Framåt måndagen är hon oftast väldigt fin i huden och man behöver bara smörja EN gång per dag. Men så får jag tillbaka henne en vecka senare, och vi börjar om på noll igen.
Sagas pappa säger att han smörjer henne varje kväll. Jag har inte trott på det här nån gång, och idag fick jag det bevisat att han inte gör det. Men endån, han fortsätter att ljuga om att han har smort, försöker skylla ifrån sej på att jag smörjer henne dåligt.
Jag vill inte på nått sätt försöka va jäklig mot han, för skulle jag vilja det skulle jag vart det för länge sen. Det är Saga som blir lidandes. Hon skriker rätt ut när det är dags för smörjning. Hon grinar, ända tills hon somnar. Det är det värsta hon vet, och jag önskar hennes pappa försod hur viktigt det är för henne att smörjas varje kväll. Att det tillslut kan bli nått fint av att smörja och inte bara skrik. Men det gör han inte.

Åter till hur jag fått det bevisat för mej. Mina salvor som jag haft till henne på recept var helt slut igår. Åkte och köpte nya idag men fick inte hämta ut två av salvorna, för det va slut på uttag. Mmmhm, Locoid och Mildison fick vi bara hämta ut EN gång, och dom är tomma på Sagas nattduksbord. Alltså, dom har han inte kunnat hämtat ut för att dom har ju jag redan hämtat ut. Frågade om han på nått sätt hade kunnat hämtat dom på nått annat sätt, nej det gick inte, och det hade bara funnits EN omgång av det att hämta.
Så där åkte han dit så det visslade om det.
Över till Proppylessen, där hade vi FYRA uttag att göra, jag hämtade ut en sån idag, har en gammal på Sagas nattduksbord, och den tredje har jag slängt för längesen. ALLTSÅ, han har inte hämtat ut en sån här heller. Hur fan ska man göra för att människan ska förstå att det är jäkligt viktigt att smörja ungen?
Hur skulle ni göra?

Jag har all rätt att hata

men man ska ju älska sin fiende.

. .

Jaja, nu håller jag på att lagar lite lunch. Ska bjuda Linda på lite mat när hon slutar klockan två, sen ska vi in till stan och pumpa lite grann. Grrrft, nu har dom börjat med julschema och dragit in på pass. Det är störigt nu när jag tänkte fixa formen. Iaf, det blir lax, potatis och wokgrönsaker tror jag. Det blir nog bra:)

Igår va ju min prinsessa på lucia, och vad duktig hin är. Hon satt alldeles still och iaktog allt som hände. Från början va hon alldeles tyst och satt å va mest söt å fin, men sen sjöng hon :) Så jädra sött!
Tänkte köpa dom sista klapparna sen idag också, vet precis vad mamma ska få. Det roliga med årets julklappar är att den som mottager klappen måste skriva på ett kontrakt för att få den, är det inte såå spännande som det kan bli? Haha! Just precis, ett kontrakt och bryter man mot detta äre ju kört för den som fick den! Höhö!
Har fått strikta direktiv av Carro att jag inte får köpa Harryboy iår. Hon vet inte vad hon pratar om när hon säger så. Det är ju hur roligt som hellst att få en Harry! Haha! Tänk om jag skulle göra en egen bong åt na, då har jag tillochmed lagt ner tid på att studera och tänka också! :) Men risken är stor att dom skulle vinna så sjukt mycket pengar om jag gjorde den själv och jag vet inte hur hon skulle hantera det så jag skippar det.
Nejdå, jag trodde jag hade en bra klapp åt hon, men nu vet jag inte om den är så bra längre. Jag måste klura ett tag till tror jag.


Nee, mat vare ju..

Chatrine

är tillfreds med livet. Saga är söt och imorrn ska hon visa sin kära mamma om hur duktig hon är och sjunga på Lucia. Jag kommer nog gilla det väldigt mycket.

det är kul!

Det är väldigt trevligt att va trevlig. Det borde hon på östersundsbostäder lära sej.Ringde och felanmälde att jag har stopp i avloppet i köket. Hon fräser och spottas igenom luren, jag är inte bättre tillbaka. Men att det ska va så jävla svårt att va trevlig när man har ett serviceinriktat jobb? Sen ringde förståss den hon hade tänkt skicka iväg hit och va väldigt trevlig, och jag fick va trevlig tillbaka. Men hur trevligt blire inte om alla bara skulle kunna va trevliga mot varann?
Iaf, min kära syster tyckte att det där va ett värdsligt problem och tog tag i saken själv. Hon rensade båda rören och jag kräktes ungefär 14 gånger. Jag tål jävligt mycket, men när det kommer till avloppsrensing äre kört alltså! Vidrigt.

Iaf, chefen va också väldigt trevlig idag. Jag säger inte att hon inte brukar va trevlig, men ibland kan hon va stressad och ha mycket att göra. Men idag va hon väldigt glad. Jag gillar det. Kanske borde ta med mej Kiwi och smöra för na varje gång jag ska dit. Haha, ja hon berättade roliga historier också! Haha!

Nu ska jag ta å göra mej iordning för ett sjuhelsike julbak och glöggdrickande. Misstänker att det vi kommer baka efter tre glas glögg inte kommer smaka som det första, men det bjuder jag på:)
Carro har även köpt ett pepparkakshus, galen kvinna, ja!


Jag har en rolig chef:

Jag ringer och frågar henne om jag kan hämta mitt papper om friskvårdspengarna. jajjemen det gick så bra. Hon har inte hört av sej till mej på hela veckan om jobb. Jag tänker bara säga att jag kommer förbi sen. Och hon frågar om jag vill jobba nått? Är hon inte bra rolig? Jag är ensamstående mamma, barn kostar, snart jul, och det där är nästan mitt enda jobb, vill jag jobba? Aldrig. Hon har fått för sej att jag är den enda som kan tänka mej att jobba varje helg.
Jag ska ju för pörskans fjöl jobba hela julen. Jag offrar min stackars jul med min dotter för jobbets skull. Nu när Saga är så pass stor och uppskattar saker och ting, så jobbar jag istället. Jag skulle ju ljuga om jag säger att jag inte vill va ledig. Men vem behöver inte dom fina pengarna? Och förhoppningsvis blir hon lika glad över tomten, maten, sällskapet och klapparna även fast jag måste åka efter tomten kommit:(
Men jag ska söka jobb som en liten gudinna sen. När jag har ett ordentligt program på datan som man kan skriva på. Då jäklar! Tänk att kunna ha 4 veckors semester, komptimmar, ta ledigt när älsklingen ska ha Lucia på dagis, eller läkarbesök. Eller att kunna PLANERA våra veckor tillsammans. Eller kunna köpa en ponny till Saga. Hon behöver en ponny i 3-årspresent.
Jaja, man ska inte klaga. Jag har pengar så jag överlever, och det enda positiva med att leva lite snålt och inte jobba så mycket är ju att man får tid över till annat. Numera har jag kunnat vara ledig med Saga rätt så mycket. Jag kan ut å rida, hjälpa folk i min omgivning, och vi kan ha myspysfrukost. Det kommer jag sakna när man börjar jobba på riktigt sen.
Det är fint att kunna va till hjälp, och känna att man har tid för det. Så pass på att fråga om min hjälp, medans jag är på det här humöret :)

Låt mej berätta

Igår var en fin dag. Jag vaknade av att väckarklockan ringde klockan åtta. Jag sket i den. Halv nio kom en snygging och plingade på dörren och bad mej ta bort ploppen till tvättstugan, så det va ju bara att stiga upp då.
In till stan på ett snabbt möte. Sen kuta runt som en nörd och leta adventsgrejor och sånt.
Springer in på COOP och handlar julklappar till Saga, har ni tänkt vilken bra affär det är? Man kan köpa i princip alla julklappar där, och det kommer jag förmodligen att göra också. Redan efter första sväng igår förstår jag ju att jag kommer som vanligt att överstiga min budget på julklapparna. Saga blir nog glad hoppas jag, men dom andra som det blir lite nerskärningar på kanske inte blir så lyckliga ;) Ääääh, jag säger som varje år ' Det blir inga julklappar iår '. Likförbannat köper man femton harryboy i sista minuten, man vill ju inte komma tomhämt. Vet precis vad Carro och Micke ska få, det är synd att det är så dyrt, men Carro fyller ju faktiskt 25 så kanske ska kosta på.... :p Höhö!!
Tränar lite, BodyPump. Sen RalleRunar hem för att byta om och slänga i sej lite käk. Är det nån som äter den här Quorn-maten? Igår slänge jag bara ihop lite wokgrönsaker, krydda, lök och Qourn-bitar. Fantastiskt gott och enkelt. Jag rekomenderar det starkt.

Åkte iväg med Hunken på frysmärkning. Uppe i Halvars hade dom slagit vad om vi skulle komma eller inte. Det säger väl det mesta om hur ofta mamma kommer i tid? Haha! Men igår är hon nästan ursäktad av mej iaf, hennes bil funkade inte backen på, och min bil kunde jag inte vrida på tänningen så till slut fick vi ta Carros bil.
Där uppe vart jag totalförälskad i dom två sötaste varelserna jag sett på länge. ( hett julklappstips till Chatrine, ja tack.) Det va två nordisar, ååå så fina dom va! Ger er änniu mer heta tips på vägen, om ni BARA tänker köpa en, ta den minsta av dom två. Och har ni för avsikt att köpa båda, köp den större till Saga:)
Haha! Jag ska bli lika stark som Mickael. Vi ska till och lasta hunken igen. Han är inte världsvan att kliva på i finkan och naturligtvis måste man bråka lite grann. ' Äääh, led in han du så puttar jag på han här bak '. Ungefär så gick det till,och ungefär så stark är han. Hur blir man så pass stark? Hjälper nog inte med gröt på morgonen då inte.

Blir bjuden på middag hos syster. Hennes barn va nog lite trötta och hungriga igår. Iaf en av dom. Nuttnutt va inte särskilt överlycklig över att moster kommer och hälsar på, så det vart nästan sängen direkt för dom efter maten. Men lilltrollet blir naturligtvis alltid lika glad över att få gosa med moster :)

Ikväll vankas en hel del bakning med syster. ojoj, vad vi ska baka, ojoj vad vi ska dricka glögg. Det är så roligt att baka, speciellt om man har sällskap :) Så imorgon klockan tio, kan dom som känner sej fikasugen komma förbi på en kopp kaffe och lussebullar =)

Jag är en nörd!

I fredags när jag gick runt med Saga sovandes i hennes vagn, överrumplades jag av hur mysigt det va att stoppa in huvudet i vagnen och kolla om hon sover så sött, som bara barn kan. Det gjorde hon, hela tiden. Instoppad i åkpåsen, en filt och varma kläder, ligger hon där och snussar så gott. Hur mysigt är inte det då? Det va hur länge sen som hellst vi gick ute med vagn, och speciellt när hon sover i den också. Ooh, I need a baby!

Lördag och söndag jobbade jag. På söndagen vart vi bjuden på en exlusiv middag bestående av oxfilè med tillbehör. Det va jädrigt gott måste jag påpeka. Även att Saga åt av det, var ju lite förvånande, hon ska bli en finsmakare i framtiden. Yes. Den tackar vi för, jag har en snäll mamma =)
Hmmmft.

Jajustja, igår jobbade jag på travet. Jag gillar att jobba på travet, ibland. Jag är en nörd. Jag promenerar som vanligt och är på väg till grindarna. En människa säger hej. Frågar hur det är med hästen. Vilken häst frågar jag. Jag kan ju påpeka här att jag har svårt att placera alla dessa människor, så jag har ju inte den blekaste om vem människan är, förutom att jag träffat han förr.
Han kommer inte ihåg vad hästen heter, jag testar med Alexander? Nej inte han. Som tur var har ju dom här kuskarna namnen inskrivet på sina dressar, så sneglar ner och kollar vem han är.
Han gör ett tapper försök med att försöka komma på namnet: Beb, bib, bob nått sånt.
Och nu börjar jag ju dessutom tro att han tagit fel på person också, så nu blir jag riktigt förvirrad och vet inte riktigt hur jag ska agera. Jag menar på att de kunde va Braten han mena. Korrekt. Pjuuuuue, nu ska jag alltså bara tala om hur det är med den hästen, och jag är ju fortfarande i ett förvirrat tillstånd som gör att jag barra måste komma på vem fan Braten är.. Haha, det va inte lätt att va Chatrine då!

Jaja, sen drog jag världens vurpa också. Såg gubbarna gå iväg mot startbilen och en av dom halkade till på ett ställe. Jag tänker som man alltid gör när nån halkar nånstans att jag ska då minsann inte halka där. Och det gjorde jag inte heller på ditvägen. Men på tillbakavägen hade jag mest troligt glömt bort att det va halt, tog upp telefonen och i en oobservant sekund halkar jag, ' iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih ' och slår min rumpa! Stackars mej, skulle min dotter säga:)

Idag ska jag ut å rida


RSS 2.0