Sovmorgon

Här har man chansen till sovmorgon, en underbart lång sovmorgon. Vad händer? Jo, Chatrine vaknar 07.20 och kan inte somna om. Men jag låg naturligtvis kvar och drog mej till nio, det är jag värd. Lite konstig i huvudet.. hmm..

vi får se vad dagen har att ge.

Hudcancer?

äääh, nedrans sol. Jag har bränt mej på rumpan nu igen. Det klias, betyder det att jag har hudcancer nu? Måste kolla... nej va inge hudcancer.
Nu ska jag gå å sova så jag kan äta frukost nån gång och dricka kaffe. Dagens höjdpunkt :)


Husmor

ååh, jag är en liten husmor. Jag for till Carro å stökade på lite grann. Först höll ma på med hästarna litegrann och jag vart lite rastlös efter det och kom på att jag ville baka. Nu när man är så less på att laga mat måste man ju få utlopp för sin kreativitet på ett annat sätt. Så jag åkte iväg till Nisse och fick låna lite ägg, och sen vart det chokladmuffins av. Jag är absolut ingen expert på att baka, och gör inte direkt avancerade kakor och sånt,men jag tycker det är kul! Och det behöver ju inte va så svårt att göra heller.
Skulle ladda upp hela frysen själv med lite kakor och bullar och sånt, men jag äter sånt så sällan så det känns onödigt. Det är bara om nån bjuder eller om jag blir sugen som det slinker ner. :p

jajustja, märkligt. Jag och Sandra satt och diskuteradae för nån dag sen hur länge sen det va vi körde moppe/vespa och hur gamla vi hade blivit. Jag kom inte riktigt ihåg hur lång tid vi kom fram till, men kanske 4 år. Så idag, när jag skulle låna ägg,så vare alltså första gången på jättelänge jag körde moppe. Vilken slump!


brun

Vilket väder va! Jag håller på att flyger bort och fryser ihjäl när jag går ut. Jag tycker inte om det här, kan inte bara solen skina istället? när jag gick på stan kom en sko flygandes från taket, oj vad det blåser.

Jag å Linda for å tränade lite grann. Jag är irriterad att det inte gick särskilt bra idag, fast egentligen så tror jag inte att det gick dåligt hela passet,men man är ju människa och konsentrerar sej bara på det som gick dåligt. Det är därför golfare är bra mentalt och såntdär't ni vet, för dom tänker bara på det bra dom gjorde, och satsar på att göra om och om och om igen. Det ska jag också börja med, från och med nu. Vi koncentrerar oss absolut bara på det som är bra, och korrigerar det som är mindre bra utan att säga att det gick dåligt:p haha!

Det är nånting som är fel i min konection i hjärnan, mellan dentriter och synapser å sådär. Herregud, jag och Sandra satt och kollade på ' Vem vet mest? ' igår och vi insåg ju ganska snart att vi inte kunde särskilt mycket. Men när det kom frågor som jag kunde svara på och jag såg svaret framför mej så säger jag helt fel, typ ' Vilken färg har en väjningsskylt? ' Jag ser skylten framför mej och säger blå, skitnöjd över att ha rätt!? Eller vilken förkortning har sänkan? CEPE ropar jag glatt ut, nöjd över att ha sååå rätt. Men hur kan det bli så fel? Haha, ja tycker det blir så fel hela tiden jag, men jag bjuder på det.

Hmm, nu tror jag att jag efter middagen ska åka till syster och se över hennes liv litegrann. Kanske baka lite :P Bakade pepparkaka och några andra kakor till na igår, och hon tyckte det vart riktigt gott, och jag fick igång suget efter bakning, va hur länge sen som hellst jag bakade nu!

Imorrn ska jag och min kära ( observera fet och kursivstil för att betona ) mor åka på nån seans. Det va också länge sen jag va iväg på nåttsånt, så det ska bli skoj. Lite småspännande att se va dom har att säga:p

Borta bra men hemma bäst!

Ojoj, vilken vecka. Och den har bara börjat. Börjat bra, lugnt och skönt. Igår åkte jag och lämnade älskling på dagis strax innan lunch, åkte till Sandra och Olle å hälsade på lite grann. Käkade min medtagna lunch och sådär va. Gick iväg till Petra å drack kaffe en sväng och sen kom Linda och Cj och hämtade upp mej. For iväg och tränade ett nytt pass igår. Cirkel, 30 minuter tog det passet. Det är väl bra om man har ont om tid och känner att man vill träna iaf, för fort gick det :)
Sen for vi å kollade på Maxi. Men jag vet inte jag, det är stort, omöjligt att veta vart allt är, och jag tror inte att det är nån skillnad på priset iaf. Så jag kommer fortsätta handla min mat på willys, nu har  man ju sett Maxi.

For hem till Linda å höll på. Vi ville smaka en proteindrink av Cj. Det fick vi. Gissa om han va nöjd när vi hade druckigt upp den när han säger att han glömde säga att man fick rännskita av det? Haha, fast nu fick ju inte vi det, men det är som om nån säger att dom haft magsjuka å mår illa, då mår man ju illa direkt när den har sagt det. Så naturligtvis trodde ju vi att vi skulle få rännskita och vi kände efter riktigt i magen. Men som tur va så kom det inget:p
For å köpte thaikäk, som för övrigt inte va värst vidare gott. Det har väl förmodligen legat i en värmegrej hela dagen, så det va torrt och smaklöst. Jag skulle ju kunna laga dt mycket godare, men så äre ju jämt:p

Sen vare ju meningen att vi skulle åka till tandsbyn så jag kunde åka hem, men linda skulle bara färga håret innan. Men så fastnade vi framför tv:n. Svenska hollywood fruar. Gosh, jag avskyr dom människorna, blir irriterad på varje ord dom säger men kollar endån. Usch. 

Jaha, idag har jag jobbat. Så pratade vi på jobbet om vilka som skulle vaccinera sej. Det här är ett dilemma, och jag känner att jag måste läsa på lite grann om vaccinet innan jag bestämmer mej om jag ska, eller inte ska vaccinera mej. Förmodligen så kommer jag följa resten av gruppen som vaccinerar sej, för jag vill ju va som dom. 
Resten av veckan väntar det vanliga, men lite mera jobb och lite mindre sovmorgon. Typ. Nått roligt måste jag väl kunna hitta på iaf. 

Had bra gärna vela gått på boxning ikväll. Ellr dt passet. Men Linda är ju skräckslagen inför torsdagens stenhårda träningspass med personlig tränare och att hon ska ha träningsvärk och inte va tillräckligt utvilad, så hon vågar inte. Och jag vågar inte gå själv:p 


Marddrömmar

Inatt drabbades Saga av fruktansvärda marddrömmar. huvva, måste varit för att hon har kollat på Pippi, och då är Saga rädd för att kolla på vissa ställen. Och detta måste ju Saga bearbeta och då gör hon ju det på natten genom marddrömmar. Hon gallskrek första gången klockan två. Hon sover med hästen, nasse och fölet. Hon va livrädd för fölet och skrek och frågade va de va för nått. Fick så snällt tala om att det va fölet och då va allt bra, och hon fick en kram och somnade om på studs. Hon vaknade igen klockan fyra och va jätterädd igen. Då skulle hon minsann upp på pottan och kissa. Okey, klart du måste få göra det tänkte jag. Tar hennei mina armar och traskar iväg. Och kliver på nånting som gör jävligt ont. Jag sover med strumpor på. När jag sitter å väntar på Saga på pottan tycker jag att det börjar bli lite blött om foten. Mycket riktigt, det kommer hur mycket blod som hellst från foten. Aj, en riktig krigsskada fick jag. Saga sov med mej resten av natten och vi tog lite sovmorgon till nästan halv nio, det va skönt :) Sen hade vi en myspysfrukost med ljus och åt länge. Det ska man göra för att det ska va mysigt :)
Eftersom vädret tillät oss att åka iväg och plocka lite bär hos mormor åkte vi och plockade lite svartvinbär. Saga krattade lite löv, och tog en promenad med hundarna. Så nu har jag mera bär till mina smoothies, hoppas det blir gott, det är mycket vitaminer i svartvinbär =)
Linda kom förbi på hennes lunchrast och käkade. Sen kommer Johan och dricker kaffe, och Sandra kommer nog också förbi en sväng. Ikväll ska jag å Linda iväg på Bodybalance. Det va skönt efteråt förra gången, lite utsträckta leder och träningsvärken försvann:)

Förresten, Saga är rolig. Hela veckan när hon har pratat om att äta godis har jag sagt att vi äter det på lördag. Okey, säger hon. Igår sa jag att det va lördag, så vad ska vi köpa då?
' Måste köpa pludding '. Alltså, blodpudding. Haha frågade henne flera gånger vad vi skulle köpa för att de va lördag, och samma svar varje gång. Så jag va snäll nog och köpte blodpudding och vi skippade godiset =) Rådfrågade med Linda om hon tyckte jag skulle köpa godis till henne för att det va lördag, och hon tyckte inte det, och det tyckte inte jag heller, så jag skippade det. Och saga led ju inte direkt om jag säger så.

obegripligt.

Jag förstår inte, jag sover som en stock på natten, och sover i 9 timmar minst, men endån är jag så trött!! Vad är själva grejen, jag brukar bara behöva max åtta timmars sömn. Gaah, slöseri med tid att sova så mycket.
Jaja, inte mycket att göra åt, man skall lyda sin kropp.
Förresten, hur skönt är det inte att somna på spikmattan och vakna upp en timme senare, för att sedan fortsätta sova hela natten. Det är lovley.

Aaah, va ju in idag på gymet. Vi skulle köra lite BP, men kom tydligen en halvtimme försent så vi tog en löparrunda och roddning istället. Kanske lika bra det :) Men iaf, hörde efter om inte jag också skulle få slippa startavgiften och träna gratis eftersom dom andra fick göra det, men hon visste inte riktigt varför jag inte hade blivit erbjuden det där, så hon sa att jag skulle gå in på måndag istället då killen som ägde grejset va där. Jag räknar med att få tillbaka dom där pengarna och ta en personlig tränare en timme istället =) Men med min vanliga tur så ska ni nog se att jag snällt har betalat det där.

Va iväg och red ett snabbjobb på Bitchen igår. Dom tre första varven som vi värmde upp konsentrerade jag mej mest på att hästen inte skulle sticka iväg. Fyy vad pigg hon va alltså! Efter det här har jag träningsvärk i ryggen. Hon är stark den där hästen. Gosh.


Jag är sur och ilksen.

Okey, särregler gör mej sur och irriterad. Speciellt idag och imorrn och igår.
Igår va jag in och skaffade det där gold's-kortet. Jag betalade 300:- i startavgift, och betalade för resten av den här månaden. Och även för nästa månad. Jaja, sånt man måste göra. Linda skulle egentligen också följa med, men hon fick jobb och kunde inte följa.
Så idag åker hon in och ska skaffa kortet. Vi är ju så smart så jag ska ju värva henne. Och det gick ju bra.
MEN, eftersom hon har varit där då det har varit öppethus så får behöver inte hon betala startavgiften och får träna gratis resten av månaden, dessutom får hon halva priset på en Personlig tränare. (?!?!?!) Eftersom jag värvade henne får jag en gratis månad, men det är ju för att jag värvade henne. Jag har ju för pörskans fjöl också vare på öppet hus!!
Vi ska in dit imorrn och träna så då ska jag höra efter hur det ligger till, Linda visste inte riktigt om det va för i helgen med start idag som de va ett sånt där erbjudande, eller hur det va. Men det står inget på deras hemsida, har inte sett nån annons, och ingen har sagt nått. Så nått lurt måste de ju vara. Så jag är sur och irriterad och arg.
Typiskt egentligen, det är ju Linda sånt här brukar hända. Men det är klart, nu är ju jag med, så då händer det mej:p

gold's gym

Nu har vi bestämt oss. Imorgon skriver jag och Linda in oss på gymet:) Vi ska vara där halv 12 imorgon för att skriva på pappren. Fyy vad skoj =)
Va på funktionell puls igår också uppe på fyrvalla. Och dra mej ända in i gösselstacken vad jobbigt det va. Det va så jobbigt att jag va sååååå här nära på att kräkas efteråt:p men det va ju mitt mål med gårdagens pass, jag skulle träna så hårt så jag skulle spy efteråt, så man kan ju säga att jag misslyckades :) men det är skitkul, och man får en kick av det, man blir glad och lycklig och sånt där, testa ni med, vettja =)

Nee, nu sitter jäntan i bilen å sover. Hon måste få sova lite eftersom jag rev upp henne klockan sex imorse, eller typ kvart över, och hon va skiiit trött. Va tvungen att ruska i na för att hon skulle vakna, och det brukar ju inte behövas:p Men oj, vad pigg dom små liven blir på en gång, tänk om man hade de morronpigga, då skulle ju inget va nå problem:)
Haha fast igår tog vi oss en sovmorgon till kvart över nio, och då väkte jag henne för att vi inte skulle bli sena till dagis och in till stan. De ni, det händer inte ofta att JAG får väcka henne:p

ne, jet gå å kolla om hon är vaken


Investering

Jag har rea på min hyra denna månad. Det innebär att den sänks med 700:-, vilket i sin tur gör att jag har 700kr för mycket denna månad. Så jag tänker såhär. jag investerar lite i mej själv. Jag skriver in mej på gold's gym och en månadskostnad, à 700:-. Då var ju det problemet löst om vad jag skulle göra med dom pengarna. Smart va?
Hmm, vi får se. Måste se ifall jag får pengar från a-kassan först.

Jag och Linda va och tränade lite grann idag. Bål hette det. Man tränar med boll. Det va för långsamt och segt för mej. Jag vill svettas och kämpa ut i fingertopparna, och allt som har med motorik och teknik blir kalabalik i hjärnan. Jag tvekar inte att det är bra eller så, men jag vill känna mej utpumpad och helt slut efter ett träningspass. Men det är klart att man kan ta det lugnt också.
Som igår. Vi körde ett bodybalance pass. Jag hade haft så ont i kroppen hela långa dagen, stel och hade svårt att röra mej. Men efter passet, så va all värk borta ( förutom handleden ) all stelhet och sånt där. Skönt kan jag ju säga. Så det skulle jag kunna tänka mej att göra fler gånger efter en träningsvecka tror jag att det kan va bra =)

Nu ska jag mysa ner mej i soffan med en kopp te och ha det bra.


tjarå

Hej me re, dumbo

Träningsvärk.com

Och det här är inget skämt. Vi var som sagt på bodypump igår, och lite jobbigt i benen tyckte man allt att det vart. Okey, vaknar upp i morse och har träningsvärk i just benen. Har lite småkänningar i armar och sådär va. Inget märkvärdigt. Jag och Linda hade planerat in Funktionell puls i dagens schema. Man går runt i cirklar och gör olika övningar. Efter första varvet ifrågasatte jag vems jävla ide det där va. Vi kom inte fram till nått klokt svar. Det va sjukt jobbigt, och när man kände att man va på väg att ge upp och klappa ihop, kommer instruktören och puschar på en ' Tio sekunder kvar, samma tempo, kom igen då. '
Och då vägrar man ge upp. Men det va kul som fan, och jobbigt och svettigt. Och man vill göra det igen.
Nu känner jag mej som en gammal 100-åring då jag sätter mej ner, ska gå i en trappa, eller kliva upp efter jag satt mej. MINA BEN!!!! Shit, det gör ont, men man ska inte klaga, det kunde varit värre, eller hur? Tänk om hela kroppen kändes så :p

ne, nu ska jag sätta på mej nå kläder å ut å åka en sväng.


Jag mår illa.

Fii fan, jag mår så illa så jag kräks snart. Det kom akut efter att jag druckit mitt nya the.
Nej, hade tänkt skriva om dagen men det går inte, vart värre nu. öööh

Våga vägra trav

Jag är inte gjord för det här klimatet. Redan i september fryser jag arslet av mej när jag jobbar på travet. Det är så vidrigt kallt att jag funderar på att sluta jobba. Jag tänker bara på vintern, hur i helskotta kallt kommer det inte bli då? Det vet jag redan, för jag har jobbat FÖR många dagar då det är snorkallt. Stackars mej och min varmblodiga kropp som behöver 25 gradersvärme för att ta av mej vinterjackan. Stackars stackars mej.

Imorrn ska jag, Anita och Linda på bodypump på golden's gym. Läste just anitas blogg där hon beskriver sin träningsvärk efter ett bodypump-pass som...jaa vidrigt uppfattade jag det som. Hon kunde knappt gå. Men om inte jag missminner mej så va vi där tillsammans, och jag kan inte komma ihåg att jag hade så ont efteråt. Men å andra sidan har jag haft sån sjuk träningsvärk så många gånger att jag kan ha filtrerat bort det där. Men det är skönt med träningsvärk, i typ fem minuter. Sen är man less och då vet man endån att man använde dom musklerna dagen innan. Men det ska bli sååå kul. Jag har verkligen längtat efter lite hårdare träning, och jag hoppas att det här är det. ( inte för hård :p ) Skulle jag bara haft råd skulle jag teckna ett gymkort utan tvekan, för jag vet ju hur kul jag tycker det är! Menmen, det hinner jag säkert med innan jag dör.

Nänä, nu ska jag kolla på tv. Datan är till för idioter. Eeeerhm kan va mitt dåliga humör som pratar nu. Datan är till för tidsfördriv och sånt därn't.

Äääh, förresten. Skriver det här med så att ingen missar det: Den människan som ringer och väcker mej imorgon bitti, ska jag personligen åka och flå. Vill ni nått, så skicka ett sms så ringer jag upp när jag vaknar.
Det är inte särskilt trevligt när folk börjar ringa klockan nio, ligger i som idioter och ringer som att det är nått superviktigt dom vill. Dom ringer och ringer och ringer, så vill dom ingenting. Blir man galen? Blir man nöjd? Och så har dom mage och fråga ifall man har legat och sovit ' fram till nu ' ?! Vad är det för sätt va? Är du uppe på nätterna, som att det vore så jävla fel när man inte har nått att kliva upp till på morronen, ne inte konstigt man blir galen.

Kalla mej gärna egoistisk

Kalla mej vad du vill, kalla mej dum i huvudet, felandes eller vad i helvete du vill. 
Den bästa investeringen är i sej själv.
Så när du säger att jag är egoistisk, vad menar du då? Att jag bara tänker på mej själv, när det kommer till andra så går det mej obemärkt förbi? Det är DU som är sjuk när du säger sånt. Det är dej det är FELANDES i huvudet på när du säger sådär. Varför tror du att man reagerar som man gör, när det känns som att du lägger skulden på en annan? Helt plötsligt så är det JAG som är sjuk. Det är så jävla fegt att slänga ur sej sånt. Tänk på ditt sätt att vara, ditt sätt att lägga fram saker och din attityd. Va tacksam människa, tacksam. Det kunde vart värre, tänk att du har två barn till och om dom vare likada
Och du, du behöver inte ta det så.

Nej, jag orkar inte bry mej om er. Jag har nog med mitt egna liv, och orkar inte ta på mej andras problem. Jag har ingen skyldighet att ta på mej det, jag behöver inte det om jag inte vill. Men när man faktiskt tänker ställa upp, och blir behandlat som en tvåfotad idiot, där drar jag min gräns. Jag har ju tydligen egna problem, mår inte bra, är sjuk och egoistiskt, hur ska jag då kunna göra nått bra för någon annan? Jag vet inte. Jag får försöka klura på det där, det får jag göra.


Faster

Ikväll vart jag faster. Saga fick en kusin.


tack för den

Sitt där med din självömkan och tyck synd om dej själv, för jag gör det då inte.
Här ska man ställa upp, är det här vad man får tillbaka!?
Ironi och idiotförklaringar, nej tack klarar mej bra utan sånt där. Jag ser mej själv som lite mer värdig än så. Jag tar ingen skit, så äre bara.


Småtrollen är tillbaka!!

Ja, i söndags precis efter vi hade ätit klart middagen kommer Emma och knackar på dörren. Hon frågar om jag har tvättat klart snart. Jaha men jag tvättar inte tycker jag och tycker att dom har kollat på fel nummer på pluppen. Efter ett tag kommer Rickard och säger att dom vill tvätta, men det går inte för min plupp är i vägen. Jag fattar ingenting, eftersom det va säkert fem dagar sen jag tvättade då. Då har pluppen alltså suttit kvar där i 5 dagar. Jaja, går ner och kollar, mycket riktigt så sitter ju min plupp där.
Hmm, alltså har ingen tvättat på så länge (?!). Tar bort pluppen och går in och kollar fall jag har kläder kvar där nere. Kollar i tvättmaskinerna och i torkrummet. INGENTING. Efter ett tag kommer Emma tillbaka med ett par nytvättade trosor och två par strumpor. Okey tänkte jag, jag kollade säkert slarvigt. Men nej det gjorde jag inte.

Men så inatt när jag kom hem är skrubbdörren öppen på glänt, orkar inte gå å stänga den, tyckte att de va konstigt att den va öppen för jag har inte varit dit. Så trodde jag att de va Saga som vare dit innan vi åkte på dagis. Och imorse när jag vaknade, skulle gå in till käket å äta frukost, så är den STÄNGD!!! Gaaah, jag ryser. Kusligt ju!
Så nu är mina småtroll tillbaka för att jävlas med mej. Exellent!


Great

Idag blire greate lake run. Synd på vädret bara. Men det spelar väl ingen roll, lite vatten har väl ingen smällt av.
Nu äre dags att duscha, svettig är jag.

Hej ma deck.

Lilla gumman =)

Det är så simpelt att va mamma när man har världens mest underbara dotter. Hon är så jädra gò nu så man smälter. Hon ska pussas och kramas hela tiden, och är såå snäll. Det är precis som att hon har fått en smäll i skallen eller nått. Dödsångest eller nått sånt där. Nee jag vet inte, hon är helt underbar:)
Dagen idag har varit perfekt. Vi började ju med en liten sovmorgon. Åt en trevlig frukost och bara njöt av tillvaron.
Åkte till mor så jag fick ut å rida en sväng. Häärligt. Bitchen kändes fin, även fast vi mestadels bara gick. Stretchning och töjning. Och hon va pigg, och jag va inte tvungen att sätta sporrarna i magen på na när vi skulle gå, hon brukar ju kunna va bra lat så skillnad vare ju. Kan ha vare det att hon inte hade vare ute i hagen så mycket innan också, men det låter vi vara osagt.
For hem och åt lunch.
Åkte in till stan för att handla på willys. Jag hade lovat Saga godis. Och herregud. Jag är så otroligt förvånad och stolt över min lilla prinsessa! Hade stoppat ner allt i korgen och frågade om vi hade fått med allt på listan, hon sitter och håller i den och säger ' JAAA, men inte glömma godis mamma! '. Inte för att hon kan läsa, men det va såå sött =) Och så snäll på affären så hälften vore nog, har aldrig varit med om nått liknande:) Så söt, hon ville ha plockgodis å det är klart hon skulle få det. Hon pekar på det hon vill ha, och jag stoppar i det i påsen. Efter vi betalat så vill hon bära godispåsen.
Ni som sett Saga äta godis förut, vet att hon mular i sej 45 bitar samtidigt och allt är slut på en gång. Jag säger till henne att hon får inte äta nått godis innan maten. Och vet ni vad!? Hon kollar i påsen på godiset och sen viker hon ihop den och stoppar den bak i bilen och sa att hon ville ha godis, sen vare inge mer med det.
Haha, och hon äter egentligen inte kött. Eller hon tycker de är gott, men hon vill inte äta det. Gjorde iordning en ganska stor bit kött åt na och en halv potatis, en stor bautapotatis vare dessutom. Och hon ska verkligen inte äta köttet säger hon. Men inget godis om hon inte äter upp ALL mat. Och hon äter upp ALLT kött först, vill ha mer, sen potatisen. Och säger lyckligt. ' Nu ska jag få godis å kolla Pippi '
Rolig va hon när hon skulle bjuda mej på godis, jag fick dom minsta, kinapuffarna. 'Du smaka av mej mamma, gaaaapa '.

Varje gång jag ska storhandla tänker jag att jag ska hitta på nya grejer att handla. Det blir som roligare att laga mat då. För om korven tar slut, så tar man ju för vana att skriva upp den på inköpslistan, tar hamburgaren slut, skriver man upp det också. Man lagar alltid samma mat om man inte köper hem nått nytt, så därför brukar jag alltid köpa med mej nått nytt, just för att slippa slentrian. Så idag köpte jag pesto, har hört mycket om det, men egentligen inte haft nån aning om vad det är, så va tvungen att testa. Inte så otokigt. Och redcurry.
Dessutom åt vi ju blodpudding igår. Jag äter keso till detta och det kan va bland det mest beroendeframkallande som finns. När jag väl har köpt det, tänker jag alltid varför jag inte har köpt det på länge. Mmm, på mackan. Och ikväll testade jag nått nytt. Köpte ju nötter också, så till kvällsmål vart det Keso och nötter. Gott! Testa inte, för då är ni fast ;)

Och visst märks det att det är höst? Jag dricker aldrig te på kvällen, men nu när det är mörkt och kusligt ute, så åker teet fram. Det är likadant varje år. Så på det här viset kan ju jag avgöra när det är höst eller inte :)

Hmm, mycket surr nu känns det som. Men är så glad idag så då blire väl så.

Den här mattan hivar vi ut tänkte jag...

Haha, vissa saker skrattar jag fortfarande åt i Pippi. Typ rubrikens replik.

Jaja, Saga tog sej lite sovmorron imorse. Halv åtta, det är sovmorgon för oss det =) Hon har en extremt träffsäker inbyggd klocka instalerad i sej, som inte tar fel på många minuter från sju. Helt otroligt, varje morgon lixom.

Idag blire en liten ridtur på Bitchen och sen in till stan. Måste handla mat och grejor. Saga måste ha trosor och en ny uppsättning strumpor. Det skulle jag också behöva, men jag ids inte.
Snart ska jag slita ungen ifrån Pippi så  vi kan äta frukost nån gång. Jag är hungrig. Och vi har ju jämt det myspys på frukosten, vi tänder lite ljus och kramas och sånt därn't. På helgerna festar vi ju även till det med ägg och pussar:) Det är mysigt, Saga skulle säga ' Inte mysigt! '.
Man måste passa på att ha lite frukostmys nu när man pendlar mellan två jobb, man vet ju aldrig när man ska behöva dra upp na klockan sex för å köra na på dagis.

Motgångar är möjligheter

Optimist, javisst.

Iaf, jag förstår inte varför jag inte är trött? Jag vill sova nu, så jag vaknar utvilad imorrn. Ett jävla helvete de där, när man vaknar och tröttheten är värre än jag vet inte vad. Trotts att jag vart väckt fem (!!) gånger inatt av att telefonen ringde och vart väckt imorse av att telefonen (!!) ringde så borde jag va supertrött. Men jag känner ingen trötthet. Kan det va för att jag första gången på länge äntligen har kunnat tränat? Tränade lite imorse, det gick sådär faktiskt. Är fortfarande inte helt hundra, men jag MÅSTE träna för att må bra. Jag kan inte sitta som en soffliggare och bara vara. Jag är en aktiv tjej. Men iaf, va kanske lite fränt att ta kondition på morgonen, och eftersom jag bara gjorde lite då, så tränade jag lite förut ikväll också. Det gick bra. Har man bra musik, eller ja pumpmusik så går det bra. Fast imorse kan det ha att göra att jag satte på världens segaste film också. Jaja..skitsamma. Jag ville egentligen bara nämna att jag ville sova fast jag inte är trött.

huuh, går å lägger mej i soffan och gör ett försök på att sova då. Har blivit helt besatt av NCIS och det är ju nu det =) kanske därför jag inte är trött, för jag vet att det börjar elva..

Söker inspiration

Det måste bli skärpning med maten. Jag vill inte alls ge ungen korv, blodpudding och pannkakor rill middag varje dag.  Jag vill ha vällagad mat ifrån grunden. Okey, behöver inte överdriva med redningar och kok som tar 5 timmar varje dag, men emellanåt. Men ni förstår, inte för mycket tillsatser och sånt därn't ni vet. Dessutom måste ungen lära sej att äta riktig mat. Så äre. 
Så för att få inspiration till att orka laga mat, sitter jag och kollar runt på aptitliga recept.  Det ser onekligen gott ut. Nu tar jag mej i kragen och rycker upp mej, det här funkar inte.

Igår va min lilla bitch å testade formen på travet. Hon va sprängfärdig när starten gick och vrääääkte sej ut i starten. Detta resulterade sej i en galopp. Men vilka 1000 m hon sprang sen!! Hon såg onekligen jävligt fin och smärt ut, men 12.7/1000m är inte att ligga på latsidan vill jag lova. 12.7, Bitchen lixom. Så formen va där, synd bara med galoppen.

Haha, Sandra kom hit å drack kaffe å kollade på pippi med mej och Saga idag. Förstår inte varför Saga blir så löjligt töntig ( :p ) när hon är med Sandra. Hon vet inte hur hon ska bete sej mot na, och det går lixom inte över. Ha, det går som inte förklara. Man skrattar lite åt na iaf:)
Så är hon ju så söt! Springer och ska ge mej kramar hela tiden, gofisen det där! Hon är så snäll och go nu, bråkar som nästan inget alls. Hon är så klok när hon är på det viset. Fick gå en sväng på dagis idag också. Tänkte att hon skulle få leka med Linus litegrann. Ler och långhalm ni vet. Duktig som hon är hade hon satt sej på toan å skitit på dagis, det va väl duktigt? :p

Neee, matkollning var det. Och nu har jag kommit på ett vinnande koncept på att öppna ett eget företag. Men då måste jag gå i skolan typ 3 år till å då är det ju redan försent:p Men jag ska ha det i åtanke.

Föresten, skriver här att jag ska försöka va snäll med mamma så kanske hon vill va barnvakt på lördag. Har alltid vela följa med på Grate lake, men jag har aldrig kunna följa och nu kan jag det. Om jag har barnvakt. Så nu när hon läser det här så kan du ju förbereda dej lite grann innan jag frågar. Isånnafall från 14 på lördag:p


Sömnlös natt

Läser att det inte bara är jag som har problem med att sova på kvällarna/nätterna. Hade först en teori om att det är för att kroppen försöker ställa in sej på att det är höst, å man är inte van vid att gå  å lägga sej när det är kolsvart i rummet.
Men det tog ju inte länge förens den teorin gick i stöpet.
Jag vet iaf varför inte jag kan sova, och det är jobbigt. Den här natten va värre än vanligt. Somnade först inte förens efter ett par tre timmar, när jag väl har somnat vaknar jag upp en stund senare dyngblöt av svett och sen ligger man och tänker i tusen år så inatt vart det inte många minuters sömn. Lyckligtvis roade sej Saga själv en timme imorse så jag kunde sova då. Alla vet att man somnar på morronskvisten då man ska kliva upp.

Det är ju jävligt bra att ha två chefer när dom inte kan kommunicera med varann, eller hur? Va ju dit igår, å frågade den ena chefen om det fanns nå jobb, jo det fanns men hon hade inte riktigt haft tid å kolla på det eftersom hon hade hållt på med lönerna men hon skulle kika på det. Idag ringer jag dit för att höra efter ett nummer å då är den andra chefen där. Jag passar på att fråga om det finns nå jobb, ' Jaha, du  har dagis åt flickan din? Så du kan alltså jobba på dagen om det är så? '
Näe men tänk att jag höll på att få dånvimpen. Jag har ju sagt till henne att jag inte vill ha så mycket kvällar dom veckorna jag har Saga för då får hon sova borta så mycket, å då tror hon inte att jag har dagis. Morr!
Å vad gällde direktiv från masen igår, så vare för att jag skulle lämna igen medicin-nyckeln. Jag vet inte, jag kanske är den enda som skulle lämna igen den, men till mej sa hon att alla skulle göra det!? Så jag vet inte alls jag. Har inte hört nån annan skulle ha lämnat in den ju.

Jaja, idag håller vi på att tvätta kläder. Saga har på sina badbyxor så det talar ju för det mesta. Ikväll ska jag iväg å jobba på travet, och hästen ska ju starta.
Och jag vill plocka mer blåbär så att vi har så att man klarar sej hela vintern. Det är gott med blåbär.


Ska gå upp i vikt.

Jag satsar på en viktuppgång på mellan 10-15 kg, så jag kan banta hur mycket som hellst sen.

Nu är jag trött. Lägger mej i soffan å kikar på tv. Om de finns någe å se.
Har vare ute å plockat blåbär idag.
Imorrn är en ny dag. Ja till och med onsdag.
Höll på å skita knäck när chefen ringde och sa ' Vi har fått direktiv från MAS:en '.... under dom 5 sekunderna som hon inte talade om varför höll jag seriöst på att dö. Först trodde jag att jag hade gjort världens misstag när jag gett medicin, och sen kom jag på att jag hörde igår att dom hade två misstänkta för stölderna, och då trodde jag att dom misstänkte mej, så det va lååååånga sekunder.
MAS: = Medicinsk ansvarig sjuksköterska. Har ansvar för att se till att kommunen erbjuder hög patientsäkerhet och god vårdkvalitet. Det sker bla genom att MAS utarbetar och följer upp rutiner, ansvarar för hantering av rapporterade avvikelser och kontrollerar läkemedelshantering med mera.

äääääääähhhjjjj

RSS 2.0