Stor bebis

Snart fyller min bebis två år. Det ska firas med skittråkiga presenter och en glad bebis. Det ni! Kalas blire såklart för alla som vill komma. Men det lär väl kanske inte alls bli nästa vecka då hon fyller år, eller jag kanske lånar henne på helgen där, vi får se, men kalas blire:)

Imorrn bär det upp till kaxås för att byta däck på bilen, så ska pappsen dessutom få en ta sej en rundgång och fixa min tickande bombbil. Annars skär den nog ihop snart.

Jahaja, annars händer inget särskilt.

Forum!

Och vilket jävla väder de har vare, helt sjukt underbart! Och det verkar ju hålla i sej idag också, det är bra.
Skulle ju som sagt bara va uppe i vemdalen från torsdag till fredag, men planerna ändrades tydligen, så jag åkte hem inatt istället, men man ska va impulsiv, det är roligt.
Nee, måste ta mej ner på bua på nå vänster så jag kan köpa mej nån frukost, det här håller inte.


Kvinnor

Kvinnor som säger att de inte har något att sätta på sig, riskerar förstås att bli påsatta.

Haha!

Från lördag till onsdag

och problemen bara fortsätter öser in. Vissa saker skrattar man åt, vissa saker är obegripliga, och andra riktigt wierd.
Men jag är vid gott mod, och jag är glad som en lärka.
I helgen blire vemdalen och där ska batterierna laddas med dom bästa!

Skrattretande!

På nått sätt får man försöka skratta åt helgen som inte borde ha funnits! Jag skulle inte vilja se min egna min när jag kom på att jag har gjort bort mej såå jävla mycket! :) de är såå sjukt att det måste ha med mitt småfolk att göra. Det här händer inte, och händer det, så händer det mej!

Så nu måste jag vädja till mitt 'småfolk' som är hemma hos mej, och är på jävlas-stigen nu:
Jag tycker ni har gått över gränsen och det är inte roligt längre. Speciellt du där som har kepsen bakåfram, stora utåtstående öron, blå byxor, storafötter och världens hånleende, ge upp och lämna mej ifred.

Så, får se om jag får ork till att skriva om min helvetiska helg nångång.
Men nått positivt den här helgen: Jag lyckades vinna 3.5 kg choklad. BARA CHOKLAD! Förstår ni min lycka då jag såg mitt ägg bäras fram? Bara choklad. Halleluja moment!


Slagpåsen

LSaga är en vild slagkämpe som 06.00 startar morgonen med att slakta mej. Hon slåss nämnligen. Och det är inte löst vill jag lova. Hon tar verkligen i, siktar in sej, och smäller av. Att en sån liten hand kan göra så ont? Hon har rivit mej i ansiktet och på armarna, och luggat mej, riktigt ordentligt.
Och tro mej, jag har testat 'allt' för att hon ska sluta.
Jag har sagt NEJ!, då blir det tusen resor värre,' Gå på ditt rum ', femton resor värre. ' Då slår mamma Saga också', sju resor värre.  Ignorera henne, funkar rätt bra, men det gör väldigt ont ett tag för hon vill ha uppmärksamhet och slår ÄNNU hårdare,  ge tillbaka, funkar rätt bra faktiskt. Då blir hon lessen. Jag vill inte slå mitt barn. Nejnej, så funkar inte för mej. Alltså, det är inte så att jag laddar, siktar och bränner av ett slag som Saga gör, jag tar bara handen och tutchar hennes arm. Och då tror Saga att jag 'slår' henne.
Dessutom så ska hon säga, 'Saga slog Mamma' , men det blir fel i hennes hjärnverksamhet så det blir ' Mamma slog........Saga. '
Låter ju väldigt bra. Jaja, nog om hennes dumheter, hon är snäll ibland också. Som när man ska lägga puzzel i tre timmar med na. Eller när man läser boken i 2 timmar. Åååhå, våga inte gå därifrån, för då är man tillbaka till stycke ett. skämt åsido.

" Du kan alltid urskilja en sann vän när du gjort bort dig. Det är den som inte tycker skadan är permament"
Laurence J. Peter

Fiii fan!

Min mamma å bror ger mej ångest. Och inga valmöjligheter till att säga nej. Jag har försökt att tala om att dom är vuxna. Mamma kör fortfarande med den här ' men nu ska du snart se att hästarna kommer springa in lite pengar'. Jag är inte lika dum som jag va när jag va 12 år och mamma sa så, fast då skulle vi åka till utlande så fort hästarna sprungit in lite pengar. Nu är jag snart 21, och har inte åkt längre bort än vad jag själv tage mej till.

Sååå, jag rekomenderar min mamma till att avveckla, sälja och skaffa ett jobb.
FÖR JAG ÄR INGEN BANK!!!!!!!

Yes!!

Kom ihåg: Även ett litet steg framåt är en framgång och varje dag när något fungerat är en positiv dag! Säg till dig själv: "Jag har gjort en bra dag.".

Tack för den!

Varsågod.

jobbar, fina pengar. Nu ska jag äta laxfile, wokgrönsaker och pasta. Yummie.
Jag är snuvig. Missnöje bland mina bakterier i näsan. Ofräscht.
Jag är trött, telefonen ringde som ett jeeehuuu inatt. Fegt att slå av ljudet.
Igår fanns massor av godis på jobbet, min hjärna belönade sej själv hela dagen med att plocka konstant ur skålarna mellan 07-17.00. Det är inte bra för blodsockret och magen.

Dags att byta bank?

Gick in på min bank för att kika ' intjänad ränta under året'. Jag vart lite brydd. De va inte alls mycket som hade tjänats in där inte. Går in å kikar hur räntan ser ut för tillfället. 1.0%. Det tyckte jag va lite halvkasst, för jag har för mej att räntan va liite högre när jag bytte bank förut, de va ju därför jag bytte bank. Och förut hade dom en kalkyl där man kunde se hur räntan förändrades ju högre summor man har. Men den fanns inte längre. Är det de här som kallas lägkonjuktur? Indragna räntor.
Men, jag kollade runt på andra banken, och det visar sej att räntan va förvånansvärt hög, för dom flesta banker har bara 0,25 % ränta på pengarna. Jag håller mej till länsförsäkringarna!


Alkoholfunderingar!

Jag har tänkt på en sak.
Folk brukar ju alltid säga att ' den å den inte tål sprit '.
Men när dom säger själv att dom klarar av att dricka sprit då, och dom 'tål' det? Ljuger dom då?
Det är väl ungefär som att en nötallergiker säger att dom tål nötter, men likförbannat bli uppsvälld i hals, näsa och gud vet vad av nötter?
Eller?
För säg den människa som inte blir påverkad av sprit? Det är ju en sinnesändrande dryck. Alla sinnen förändras av alkohol, lukt, känsel, syn, smak och hörsel. Inte sant? Och ALLA påverkas av den.
Så jag skulle vilja säga att INGEN människa tål sprit.
Och den människa som inte förändras det minsta lilla av sprit, oj!

brumm

bläääääääääää.... nu tar vi nya tag. nej, det gör vi inte. Vi stannar på den här nivån ett tag till, till våren. Den riktiga vårsolsvåren.

Min bebis e sjuk! :(

Hon haar drabbas av nå så hemskt som smittfebran, Man känner inte igen bebisen, igår kollade jag på en HEL film utan att hon störde. Oj, kors i taket. Fasst förresten, hon somnade ju på min mage båda gångerna.

RSS 2.0