Praktik

Igår slösade jag bort två timmar dyrbar tid. Det va störigt. Jag va helt säker på att jagbörjade praktiken kl 13, men när jag kom dit vart dom brydd varför jag va där, när vi inte började förens 15. gaaaah, då har jag stressat som en tok för att leta parkering och kutat in, bytt om å så där, så har jag jag två timmar tillgodo, störigt! Iaf, gick ut å gick lite gran, nån jäkel va stressad när jag gick över ett övergångsställe, läs släpade benen i snigelfart, och höll på å köra över mej. Men han fick mej inte! Höhö.
Gick tillbaka till typ halvtre å tog mej lite kaffe, nån skulle tydligen sluta så hon hade bakat typ donuts fast tusen gånger godare. Brukar inte tycka sånna där sötsaker med socker på är gott, men dom där va mumma.
Jag hade en väldigt trevlig kväll på praktiken igår, fick ta hand om mest bara barn, och det är ömse besvär med att få göra det man vill med sjuka trotsiga ungar ibland. Men eftersom jag är så jävla king på å lirka med dom små barnen så gick det kanon.  Kanske ska börja jobba på barnavdelning iställe?
Nee skulle aldrig klara av det för jag börjar nästan lipa när det är nån unge som lipar för att det gör ont när doktorn är elak. Haha,snacka om empati.

Idag kommer jag knappt ihåg vad jag gjort. Hmm.. Hade så ont i mitt ben så jag fokuserade mest på att inte ramla när jag gick. Men ett par gipsningar av diverse saker har jag vare med om. Och det kan uppenbarligen göra jääääkligt ont har jag fått erfara.

Nejnej, nu ska jag ägna mej åt mitt nya fritidsintresse.

Saga räknar pengar!

Saga håller på att tömma sin spargris och räknar sina pengar. Vad duktig hon e! Och innan det bille hon utan att ens fråga testa alla sina nya kläder som jag köpt till henne, hon är söt :)

Nu ska vi gosa ner oss framför tv:n och svulla chips och bli tjocka.

Tokiga jag.

Ibland undrar jag om det är lite tantvarning på mej, eller om jag helt enkelt bara är klok och smart?
Så här är det, för första gången på länge har jag haft sovmorgon var och varannan dag, och jag vägrar sova mer än nio timmar! Jag ställer klockan på kvart i nio för att kliva upp senast nio. Jag vet inte vad det är med mej, men jag vill inte äta frukost senare än så, och sover man för många timmar så blir man så jävla seg under dagen. Dessutom, om man sover länge ena dagen, och ska upp tidigt dagen efter så kan man inte somna tidigt på kvällen.
Jag kanske ska se mej själv som en smart intelligent kvinna? Jag gör det. Man ska inte rucka så mycket på rutiner vettja.
Huuh, förstår inte hur folk kan gå på gymmet innan jobbet på mornarna? Nu har jag tränat på boll i typ en timme, men det va nästan så att det va för tidigt på morgonen. Kroppen har ju som inte riktigt hunnit kommit igång efter 9 timmars stillaliggande i fosterställning. Ja, dom är galen som tränar halv sex på morgonen..

Nee, nu måste jag göra nån slags middag tills jag ska på praktiken. Måste ju kanske äta nån lunch också så man inte blir alltfär hungrig.
Hejpa

Middag..

Idag åt jag en inte alltför vällagad middag. Det vart stekta ägg, på stekt macka med salladsblad och tomat. Man orkar inte göra mat åt sej själv varje dag som ska va så nyttig och god och innehålla alla näringsämnen och blupp blupp blupp, så idag tog jag lite paus ifrån mitt psyke å åt ägg. Det är bra gjort av mej!

Annars tog jag och tränade lite grann. Undvek att träna benen eftersom jag sprang igår och benen känns lite småmöra efter det. Som sagt, man blir rätt trött i benen av att springa upp å ner å fram å tillbaka och stå hela dagarna på sjukhuset också. Men skönt att träna magen lite grann.
Tror jag ska köpa nå piller som gör att magen inte blåser upp sej så mycket. Som på morgonen när jag vaknar är min mage alldeles platt utan nån tendens till uppblåshet. Men efter lunch så blir den större och större hela dagen och tillslut måste jag spänna upp en knapp på byxorna. Ungefär. Njae riktigt så ill are kanske inte, men nästan. Värt att pröva kanske, det finns ju sånna tabletter, så varför inte...
Mmmmhm,,, Nee nu kanske det är dags att byta om, ska iväg på arbetet strax.

Jag ÄR duktig.

Det spelar ingen roll vad nån annan säger, jag ÄR ruggigt duktig och väldigt ansvarsfull. Klev nämligen upp kl 7 imorse för att åka in till skolan. Är det inte helt fantastiskt? Nu har jag gjort klart hela Hemsjukvården och hoppas jag blir godkänd i den. Jag skriver ju inte direkt mycket, för det värsta jag vet är inlämningsuppgifter.
Hade lämnat in lite grann innan i Sjukvård, haha! Jag kluddade ner litegrann om akut buk och sånt där... Som tur va så har jag världens bästa lärare i det och hon hade skrivit en liten notice tillbaka, ' Du skriver mycket kortfattat. Jag vet att du inte gillar inlämningar och vet att du kan mer. Du får G. '
Hon är ju helt klart bäst vettja!
Undrar när jag slutat praktiken om man måste ta en halvdag extra i skolan varje dag för att orka göra det som ska va klart tills jag slutar. Gaaah vad jag längtar tills den 24e juni. Då blire först avslutning här på skolan, sen på kvällen ska hela våran klass på avslutningsmiddag och så på marite. Jävlar vad skoj det kommer bli alltså! Länge sen man träffade dom andra i klassen nu. Jeeesus.

N är jag hungrig. Undrar om det blir nån sunkig hamburgare på Max eller om jag orkar att vänta tills jag kommer hem? Jag ska ju som handla först också, och det brukar ju inte gå så vidare bra när man är vrålhungrig.
Vi får väl se, har ju ingen å äta med, å vill ju inte äta själv.. hmm..

Snart ska jag tatuera mej. Har inte bestämt mej om det blir rätt bak på vaden eller om den ska va på sidan. Vad tror ni? Jag tror att jag vill ha den rätt bak, alltså i mitten. Nu måste ni hjälpa mej...
¨
Och på tisdag ska jag på världens möte känns det som. Det beräknas ta minst 2 timmar och herregud, hur fan ska man överleva det? Det är på sjukhuset och helt plötsligt är det FYRA personer som ska va med på det och inte tre som det va första gången jag fick tiden.. Hmm.. Jaja, hoppas det är gratis iaf, eller kanske måste man betala per person, position och timme? Haha, ne då går jag..

Nee, har som inget mer att förtälja förutom att jag hörde att det skulle bli finväder i helgen. Jag kan inte dölja min nöjdhet. Jag är ju helt ledig i helgen med Fisen som för övrigt kommer på fredag och då ska vi väl göra nå skoj. Skoj för henne är ju å sitta i traktorn och brumma å röra på ratten och låtsas växla ibland. Jag finner det inte särskilt roande, men hon e rolig att titta på ett tag iaf. Skulle hon få bestämma skulle hon sitta där hela dagen ungefär.
Naturligtvis ska hon ju rida också, det tycker hon också e roligt. Hästarna kanske inte tycker det är så roligt i längden. Bitchen går på femtielvan efter en halv minut, tur att vi har braten då. Han är mer i lagom höjd också, och lite mindre tempramentsfull. Det gillar vi.!

Nee, ha en trevlig dag. Det ska jag förssöka med. Jag ska ju jobba sen också, jajustja!

Låt mej berätta:

om hur glad man blir när man tror att det kommer gå på minst tusen spänn att laga datan efter ha lyssnat och kollat in deras drömpriser, så visar det sej att det inte är nått fel på datan. Jaaa, då blir man bra lycklig. :) Så nu kan man ju nästan säga att jag tjänat tusen spänn, så det är ju helt enkelt bara att spendera det på nått annat då!
Han förklarade iaf att det vart sådär på alla bärbara datorer, att batteriet som hakar upp sej. jag vägrade erkänna att jag hade tagit ut batteriet och redan testat det. Man skulle tydligen göra det på ett spec. sätt.

Idag har varit en bra dag på praktiken. Jag fick gå med en annan handledare idag, och det var bra. Jag tycker om arbete där jag kan ta eget ansvar. där nån säger till mej ' såhär gör man när man ska göra såhär och bla bla bla ', och sen VILL jag göra det själv, utan att nån säger hur jag ska göra, och att jag får tänka efter om jag inte kommer på på en gång hur jag ska göra.
Och det fick jag göra idag, och då lär man sej bra mycket bättre. Så idag 'växte' jag en aning när jag tog venprover själv, letade ut ett bra kärl, följde vägen, och misslyckades, och göra om. Och lyckas. Utan att fråga om jag verkligen kan sticka där, att lita på sin egna kunskap och bara göra det.
Så så har det varit idag, jag har gjort det mesta själv. Naturligtvis måste man ju fråga om man blir osäker.

Nu blire middag, sen smälta maten i typ en timme, och sen ut på en joggingrunda. Jag har börjat springa blindtarmen, men jag har vänt håll. Jag tar inte den grymma uppförsbacken för då kör man slut på sej totalt. Eller ja nu vet jag inte om jag skulle bli helt slut, men förut vart jag det, och då orkar man ju inte resten på den. Iaf, det är en lagomt lång runda, tror den är 7 km, och det är lagomt tycker jag. Man blir ju helt slut i benen efter en dag på sjukan... allt spring i trappor och sånt.

Aldrig så att man blir less!!!

Sitter vid datan i Lördags kväll. Inga konstigheter där inte.
Igår när jag kommer hem från praktiken så ville inte datan fungera. Jag blir tokig på all teknologik som aldrig funkar som det ska! Fyfan, jag blir så leee.! Tänk om nått skulle funka som det ska nån gång. Till saken hör ju naturligtvis att garantin har gått ut, naturligtvis. Rumpnisse också. 
Nu måste jag kosta på den ett läkarbesök och det lär ju knappast va billigt.
Men jag måste ju verkligen ha en data, man betalar ju som räkningar ifrån den, och håller kollen på allt genom den.


All by my self

Nu har jag kommit hem från Norge. Jag har haft en trevlig vistelse där. Visst äre ganska intressant att man kan göra av med pengar som man inte har? Det tycker jag med, på nått konstigt vänster lyckades jag bli barskrapad igen....Ååååååååååååååångest.
iaf, vi rensade som sagt ut lite hjärnceller i torsdas, vart inte så våldsamt, bara lite findrickande. Jag nöjde mej nästan med ett sexpack, sen fick jag huvudvärk och tog mej an vatten isället.
På fredag shoppar vi lite grann, eller ja shopping och shopping. Hittade ett par shjyssta skor som jag ville ha, men mina fötter är för breda för sånna finskor. Fanå, jag som verkligen ville ha dom, och jag sitter fortfarande och muttrar över det.
Blir bjuden på lite middag på Hell, de va gott.
Åker i väg på shordal och kikar runt lite.
Vet ni hur billiga blöjorna är i Norge? Det vet jag, ett paket med 50 blöjor i går loss på 30 spänn, helt galet billigt. Så jag köpte tre stycken, så nu hoppas jag att dom funkar också.
Jaja, vi lyckades ju se en skylt om att de skulle va bilbingo nere i Tombra på kvällen så vi åker ju naturligtvis dit.
Haha, lite komiskt vare ju innan vi lärde oss att sju va ett jävligt svårt nummer att höra vad dom sa. Typ allt som hade med sju att göra. Men vi lärde oss det med.
Och 18 misslyckades vi båda också med. Höhö, vi kanske skulle vunnit om vi prickade rätt på numrena?
Arton, då säger dom typ sähär ' En åtte '. Då trodde ju naturligtvis vi att dom menade en enkel åtta. Så när dom ropar åtta 30 nummer senare inser vi ju att vi tage fel. Jaja, trevliga är norskarna för dom BJUDER på kaffe när man är på bingo. Här tar dom gärna betalt för 15 koppar kaffe om man köper de.
Och idag har jag gått runt med röjsågen lite grann. Fiifan va tungt det är utan bälte! Huuuuujeda mej, kunde inte röra på fingrarna dom kommande fem minuterna. Men som allt annat så gåre ju såklart över.

Neee, nu äre dags för en löpartur tror jag. Känns som att det är nödvändigt efter den här resan.

Hejdå!!

Jag åker till norge och rensar bort lite hjärnceller!
Niiiiiice:)

Kom igen!

Oj, till och med jag känner lite hopp och tro inför dagens tävling för Alexander. Jag har alltid tvivlat på den hästen, men idag känner jag att det kommer gå vägen. Det finns som inga tvivel inför dagens lopp. Idag är den stora dagen D och vägen till lite framgång för den hästen är på intågande.
Fan, till och med jag är halvspänd och nervös inför debuten i ny tränarregi. Låt det gå väl.
Lycka till, håll tummarna!
Fast alla vet, vad som hellst kan hända i trav.

Lite bilder



Påväg att pussas med den nyfödda bebben.



A star is born. Numera nästan en vecka gammal, men här endast en dag.



Om man ska stylas i håret, skall detta ske ordentligt. .



Tjusig i mormors örhängen. Höll inte i sej länge vill jag lova.

Biiiingo!

Det här med bingo är ett stort kapitel för sej.
Egentligen tycker jag inte om bingo,men va fan. Måste komma ut lite från lägenheten och andas annan luft. Typ från Brunflo. 
Skittråkigt med bingo. Fast jag va ett nummer ifrån från 6000:- så jag fick ju känna på lite magpirr. Det va fan inte illa.
Men iaf, hade ett stort gäng med ungdomar framför oss. Eller ungdomar och ungdomar, kan man säga det? Dom va ju kanske 20-25 år, dom kom inte på bingo för att ha tråkigt.
Dom hade med sej rockringar, skateboard, filtar, stolar, mat och diverse grejor.
I pausen hade dom middag. Vet inte om dom trodde att det va en timmes paus, men där hade dom fel. Haha, roliga att titta på ett tag iaf. Vägrade sitta i biiarna även då det regnade och kallt. Dom drog bara fram mer filtar då. Jaaa, jag säger då det.
När jag är på bingo så tar jag med mej på min höjd fika.

Wow, fortfarande frisk. Det betyder att jag tar en liten joggingrunda även idag. Yes. En ungefär lika kort som igår faktiskt. Men jag nöjer mej med det än så länge. Man får ju inte ta ut sej allt för mycket.

Och sen blire praktik kl ett. Trevligt värre. Vet inte om jag ska uppskatta kvällsturer eller inte. Jag har inte bestämt mej än. Jag gillar sovmorgon. Det är ungefär det bästa som finns. Fast endån om jag har sovmorgon, så ställer jag klockan så att jag bara sover i nio å en halv timme, annars blir man förstörd hela dagen.

seee ya

Snart smäller det.

På onsdag gäller det.!



Alexander gör en liten simpel debut i Robert Bergh´s regi. Kolla in stallets statistik den senaste veckan så förstår ni varför han inte förlorar på onsdag.


Den här krabaten springer premie.. Finns ingen möjlighet till misslyckande. Han är en fin häst och kommer klara sej ua.

Tänk positivt, aldrig negativt. Vänd det negativa till nått positivt, det ska jag börja med. Gör det ni med, vettja!

Fi fan

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5172070.ab

Sånt här gör mej arg och förbannad.

I'm back!

Back on track again! Yes, jag va ute en runda och sprang. Det va skönt att äntligen få det gjort. Det va inte långt jag sprang. Jag kan inte gå ut alldeles för hårt när jag varit sjuk i 2 veckor, och inte rört mej mer än nödvändigt. Då ligger jag garanterat i influensa imorrn!
Men, en 3 kilometers tur vart det. Trodde jag hade tappat massa kondis och styrka i benen, men det va inte alls särskilt jobbigt. Sista biten som va uppför va halvtuff, fick lite håll och halvont i bröstet. Men det gick, och jag är nöjd över att vara tillbaka. Jäklar om jag blir sjuk igen.!

Förresten, kollade puls och blodtryck förra veckan. Min vilopuls har blivit lägre och det är bra. Nu klappar det på i 59 slag/minuten, även blodtrycket har blivit lägre. Nog för att jag aldrig haft problem med det, men man får ju lägre om man är vältränad :) Syresättningen va på 100%, men hade inte räknat med nå annat heller! Höhö.

Va iväg å köpte nya pjux åt Saga idag. Ett par rosa. Jag vill inte ha rosa skor. Inte hon heller, men fanns inte mycket annat att tillgå, hittade ett par fina andra skor, men fanns bara upp till storlek 23 så det va ju lite synd.
Hon fick sej även ett par finsandaler, dom ville hon inte heller ha, men jag tyckte hon va tjurig så hon fick dom iaf.

Ikväll äre bingo som gäller, då jäklar ska jag vinna vettja. Niice.

Fan!

Jag jobbade ikväll. Sandra ringde å frågade lite snällt om jag kunde jobba, å det är klart jag kunde. Jag förstår inte hur jag ska kunna va ledig en hel sommar? Det kommer aldrig att gå...
Iaf, Kenny ringde för att säga att jag va tjock. Olle går bakanför mej lite senare. Jag frågar han om han tycker att min rumpa har blivit större.
' jaa, det har den, de har jag inte tänkt på. '
Jävla olle.

Bara massa skit på tv:n ikväll. Jag tänker aldrig betala tv-avgift, för ska jag betala så ska jag ha nått å se på. Så det så.

rumprump

Min diet går sådär. Målet va att gå ner " 4 kg på 2 veckor. " Haha, när man har kalas med 15 olika doppsaker så kan man inte gå på diet. Men nu äre skärpning som gäller vettja!  skämtå sido. 3 kg räcker...

Min fisunge  väckte mej kvart över sju i morse. Vaknade av att det gjorde ont i armen, då står hon och biter mej i den. Hon är en galen unge som tycker det är skoj att göra illas. Hmm.. Så skulle vi cykla bort på hg å fylla i min t3. Saga cyklade 300 meter, sen skulle jag bära. Jobbigt värre.
Imorrn ska saga köpa nya skor, hon är rolig. Hon skulle sätta på sej sina "finskor" sen förra året. Jag sa att dom va för små. " Köpa nya ". Det börjas i tid vettja.

Imorrgon har jag som inplanerat att va frisk igen så jag kan ut å springa... Fast det är så mycket björn ute nu så jag vågar egentligen inte ut å springa i skogen.  Huuuhu, vad gör man om man träffar en björn? ' Lägg dej ner och spela död'.
Ja, vi lägger oss ner och spelar död när en björn på 400 kg kommer och snusar på en. javisst, inga problem.

Let it shine

This a litte light of mine(yeah i´m)
I´m gonna let it shine
This a little light of mine (I´m gonna let it)
I´m gonna let it shine (yeah)
This a little light of mine(ahhh)
I´m gonna let it shine
Let it shine, let it shine let it shine


Ev´rywhere i go
I´m gonna let it shine ( I got to let it shine)
Ev´rywhere i go
I´m gonna let it shine
Ev´rywhere i go (c´mon and let it)
I´m gonna let it shine(I´m gonna let it)
Let it shine, let it shine, let it shine

Kalas

Imorse vaknade jag och Saga av att väckarklockan på min andra telefon ringde tjugi i elva. Eller Saga vaknade aldrig av den, utan jag vaknade och sprang och slog av den. Jag trodde inte klockan va så mycket så jag gick å la mej igen. Då ringer Sandra och väcker oss igen 30 sekunder senare och jag inser att vi har försovit oss ett par timmar. Haha, snabbt upp å käka frukost å göra iordning oss.

Eftersom vi försov oss så hann vi inte baka negerbollar så for ner på bua å köpte tårta, kakor å lite sånt där.
Så idag gott folk må ni tro att vi har svullat. Hehe... Jag gjorde en kladdkakeliknanade kaka igår. Det skulle va kolatopping på, synd bara att det vart som knäck, fast ännu hårdare. Men den va god iaf, och det verkade folket tycka också :)
Tur att jag köpte lite paket åt Saga, måste nog va jätteskoj å fylla två å inte få ett enda paket att öppna. För hennes morfar å alla verkar tycka det är jätteroligt att köpa leksaker.NOT. Av alla får hon pengar. Men saga tycker om pengar. Så nu kan hon köpa sina nya skor kanske, så vill hon ha lite nya kläder. Jag vill köpa lite söta sommarkläder, kjolar och sånt. Saga vill inte ha kjol på sej.Hon kommer bli en riktig pojkflicka.

Så va hon iväg å red på Braten också, han är jättesnäll med min Fis. Igår körde hon braten också, å red på Bitchen. Vi satsar på en ponny till saga till sommaren. Hon tycker det är skoj . Hon måste bara lära sej att hästen har stora ben som sparkar utåt lite titt som tätt.
Dessutom så kom det en liten fåla i onsdas natt. Den är söt. Månne tro om man ska investera i den? Fast hellre vill jag ha Braten, han e fin. Och snäll.

Ja, så ska jag flytta också. Vill som inte bo i Fåker om jag inte ska jobba här. Det här va ju egentligen bara ett tillfälligt boende tills jag hittat nått annat, men det finns verkligen inga lägenheter ute nu. Fast i sommar ska jag åka till Norge å kolla efter jobb, får se om det finns nånstans att bo där också. E så less här nu så..


Hmmm...

eftersom jag har gått upp i vikt så ska det göras nått åt det. Det är inte bra det här, skärpning!
Så nu står jag och bakar för fulla muggar. Den här trivselviktien lär ju knappast bli bättre av det, men what a heck! Snart, snart snart är jag frisk, jag ber till högre makter att jag blir frisk snart.
Annars måste jag gå på diet och det är inget för mej!

Neee, dags att ta ut kakan ur ugnen snart !

Bakterier...

Fy fan, jag slutar tränar man blir bara sjuk hela tiden. Och då blir man irriterad över att man inte kan träna, så då ere lika bra att låta bli. Ett par dagar till iaf.
För nu har jag nämligen köpt en näskanna, och om den håller vad den lovar ska den hålla mej borta från förkylningsbakterier. Men innan jag hyllar den, ska jag inte ha blitt sjuk på ett halvår först.
Imorse iaf, vaknade jag med noll snor i näsan, det hände senast augusti -93. Men vi får se, jag har ju snor i näsan nu. Hööööh.....

Nee, nu måste jag ladda inför praktiken, göra iordning fika och se till att allt är med. Får inte glömma ta med mej Saga också... hur ska jag få med mej allt? :p

Semester!!!

Från och med den 24 juni till den 25 augusti är jag nu heeelt ledig.
Jag hade laddat som tusan för att ringa till Chefen och säga att jag ska va ledig hela sommaren. Ont i magen och visste inte riktigt vad jag skulle säga.
Ni vet, jag hade ju som sagt att jag skulle jobba hela sommaren till henne. Hon hade räknat med att jag skulle jobba natt hela sommaren, men näe. Jag vill va ledig, så i sommar ska jag ha Fisen från den första juni till 25 augusti. Det blir niiice :)
Får se sen om man har nå jobb å gå tillbaka till sen, eller om det bara är att söka nytt ;)

Imorrn börjar ju även praktiken! Fan va skoj. Mindre skoj att behöva kliva upp kl 5 på morgonen när man börjar sju, men det ska ju inte vara några som hellst problem. Eeerhm, nee...
Hoppas min handledare är lika trevlig och framåt som hon som ringde och gav mej schema, då blir det jävligt bra ska ni se. Hon va skittrevlig. Yes.
Nee, in i duschen, å sen iväg å hämta FisLisa, det blir bra det.

Alla är glada och nöjda :)



Jag gillar det här kortet.
Tyvärr hittar jag inget på mej och syster efter våra äventyr i stockholmen! Nedrans skit också! :)

Men men, idag nöjer vi oss med vad som hellst :)

Ölande

' Man va väl nykter imorse men nu börjar det ordna upp sej'

Hur fan kan det va så jävla bra att ta en öl för att må bättre?

Och dessutom har jag en baktanke med inlägget. höhö..


Bara för att...

Fan, allt kändes bra i typ 3  minuter. Jag vet inte vad som hände. Men sen vart det som vanligt igen. Nu har jag en sån ångest och jag vet inte hur man hanterar sånthär. Jävla ångest, den blir tamefan bara värre å värre, hur blir man av med sånt här? Man tror hela tiden att det ska bli bättre, man sätter upp ett datum, eller att efter jag gjort det blir allt bra igen. Men det blir det inte.
Jag vaknar i panik på nätterna, jag får ingen luft. Jag är livrädd. Vad händer med mej?
Nu får det va nog. Nu fokuserar vi en dag i taget. Just nu ser vi till att kvällen blir som den ska. Jag ska försöka ha roligt, men det är inte lätt när ingenting känns kul.



Så därför satsar vi på att va såhär glad vettja!

Ååh, jag blir sjuk när inte min bebis är här! Jag behöver henne. Imorrn ska jag på kalas, och jag hoppas hon blir lika glad som jag kommer bli. Älskade unge, mammas allt! Jag saknar min fis så det gör ont i hjärtat, jag behöver ditt glada skratt, din otroliga energi och din klokhet.

.


I'll be there for you

Jag har varit i stugan och hämtat grejor sen jag va lite mindre. Det är allt från rat till gamla brev. Fan va mycke brev man fick förr i världen. Och dikter. Här kommer ett jättefint smakprov.

" Chatrine och Anita är dom bästa vännerna jag har.
hos er stannar jag kvar.
I mitt hjärta ni alltid kommer finnas,
alla våra dagar kommer jag alltid minnas.
När jag blir gammal och grå,
ska kort på er vid min sida stå-
Hand i hand ska vi gå vi tre,
titta på varann, skratta och le.
Även om någon av oss får ett riktigt kap,
kan inte det förstöra våran vänskap.
Och även om vi bråkar ibland och någon av oss börjar gråta,
kan vi varandra förlåta.
För vi e riktiga vänner vi tre,
mina goa bruttor ni è.
Hur snälla alla andra än är,
är ni dom jag håller mest kär.
För Chatrine och Anita är dom bästa vänner jag har,
hos er stannar jag alltid kvar <3

Chatrine, Linda och Anita är bäst,
fuck the rest =)
"




Funderar vilken som har skrivit den, eftersom Linda förnekar, och knappast Anita, det verkar ologiskt med tanke på vissa meningar. Hmm... Jag tror fortfarande på Linda, hon ska få se vettja.

Grattis!

Igår fyllde min lilla bebis 2 hela år. Otroligt vad tiden går fort. Herreminjö!

Igår va ja ner till sundsvall en sväng. Jag tycker om att köra bil. Kollade först på hästen, han såg fin ut. Sedan vidare till IKEA och shoppade litegrann. Det var trevligt. Nu är jag ungefär lika pank som jag vet inte vad. Menmen, vad ska man med pengar till?

Löpning

Ohoj, fan va duktig jag känner mej. I fredas va jag ute på en löparrunda. Nog för att jag var smart nog och sprang ut mitt i dagen kl 12, i 25 gradig värme. Men det gick bra, förutom att jag fick en bultande huvudvärk sista 500 metrarna.  Jobbar fortfarande på mitt största problem vad gällande löpträningen. Nämnligen diafragman. Jag får sån sjuk håll att jag kräks nästan, men det börjar bli bättre. Har hört att det är bra med intervallträning då, men nej, shiiiitbooring.
Va ut idag samma runda, och idag gick det bra mycket bättre med hållen, inte en endaste gång fick jag håll, och det innebär ju att då kan jag springa hela tiden, och det är niiice :)
Fast kan man säga löpa/springa förresten? Känns ju mer som att man håller ett tempo i joggingstil. Höhö!

Och i fredags for jag ju även upp till norge en sväng. Tänkte att det kunde va lite skoj att festa där också. Å det va de ju. Förutom att jag fortfarande tänker på hur i helvete man kan bli utkastad från krogen när man vare på toaletten? Det är för mej en gåta, Men  jag ska klura ut den. Haha!! Jaja, de va niice och som vanligt efter jag har vare i Norge så vill jag flytta dit. Eller det vill jag egentligen jämt, men bara det att de blir lite mer påtagligt när man vare där.

Och idag badade jag och Saga i mammas badkar. Hon tyckte de va väldans så skoj när det bubblade en massa.Haha, fislisa de där e, åkt traktor har hon också gjort. Eftersom hon har utför väldigt hårda arbeten idag, så slocknade hon redan kl 18. Ja det är väl bra, hon ska ju upp imorgon!

Ne, hejpa

RSS 2.0