och allt ont bara fortsätter

har jag nämnt att jag hatar bilar någongång? nee just det, jag hatar dom.
Jag hatar hela världen.
Jag måste ha gjort nått elakt mot djävulen nu för han straffar mej hela tiden.
dumma djävul.

när nått går dåligt

går allting dåligt.
Tror helt seriöst att jag ska uppsöka en bergsvägg och köra rätt in i för att sedan ligga i respirator i ett par månader. Mår så dåligt. usch.

väntar på veckan då allt kommer hända. Alltså, om en bra sak händer brukar ju allt falla på plats och allting går så jäkla bra. men allt verkar vilja jäklas på en gång nu. Man släpper kontrollen över en sak och sen sätter sej allt på tvären. I helgen slutade jag med LCHF. Kanske det dummaste jag gjort. Att sluta alltså. Nu mår jag så dåligt att jag vet inte vad jag ska ta mej till.
Fan va jag hatar det här. Nu 'tillåter' jag mej själv att äta allt jag kan. Och när jag gör det så skäms jag och har en grym ångest. Skamsen för jag vet vad jag gör och jag vet att allt blir så fel. Ångesten över allt man stoppar i sej, skamsen för att nån ska se att man är tjock, jag är så rädd att nån ska se mej. Ångest över att känna mej mätt och plumsig. Ångest över att vilja ha mer. Ångest över att inte ha kontroll, skamsen över att jag vet att allt är fel.
Jag önskar att kunde ha ett normalt förhållandesätt till mat. Jag önskar att jag bara kunde äta utan att behöva tänka. Utan ångest. Utan skam. Utan kontroll.
Utan kontrollen finns när hetsätningen sätter in. Ett tag trodde jag faktiskt att jag inte hetsåt. Att jag absolut inte alls hade några problem och att jag hade ett normalt förhållandesätt till mat. Men ibland förstår jag att jag inte har det.
Nu kommer jag må dåligt tills på måndag. Jag kommer må sjukt dåligt tills på måndag och det kommer bli värre för varje dag som går. På måndag kommer jag börja må bättre. Då ska jag börja banta. Hur  får ni veta då.
Kul va?

Val!

ooh, idag är det äntligen val och sen är karusellen slut. Tänkte jag, men serrni, är det inte då efter valet allting egentligen ska börja? Hoppas och tror att sveriges befolkning inte är så dumma att dom vill ha kvar Reinfeldt i fyra år till.  Dom som röstar så dumt, är ekonomisk oberoende. Hade jag varit tät med ett välbetalt jobb hade jag också röstat på dom. Mycket vill ha mer, och man tar gärna från andra. Eller nu ska jag inte säga för mycket, det är idiotiska regler dom har vid sjukförsäkringen och utförsäkran och hela den baletten så där kan dom ha förlorat min röst i framtida val då jag kommer va rik:p 

Aah, slutar om en och en halv timme. Jag har varit vaken sen fem. uuusch, inge roligt alls att kliva upp den tiden på dygnet. Då har jag väldigt taskigt morronhumör och tyvärr kan det ha en benägenhet att smitta av sej......
Undra vad man ska göra av den här dagen då? Jag har inte en aning? Hade tänkt att gå på nya realisen av Bodybalance ikväll, men jag har sån träningsvärk i röven och det kommer säkert va så mycket folk där idag, så jag skippar det. Får bli ett pump-pass imorrn istället =)



skönt!

Jobbar ett sånt här oskönt 25 timmars pass nu. Men har haft en helt ok dag iaf. Vi åkte in till stan och strosa runt där ett par timmar. Jag hittade hur mycket kläder som hellst jag ville handla, så nu måste jag in på måndag och shoppa loss =) Sen gick vi på bio, ' Bröderna Karlsson ', funkar. Sen tog vi oss en kebab på hemvägen. Sen har jag bara tagit det lugnt framför tv:n och datan.
Har även sökt en massa jobb. Jag kommer bli galet irriterad om inte filen kom fram ordentligt dit jag sökte. För efter jag skickat iväg skräpet så ska jag gå in å kika så jag skickat rätt, då står det överträdelse nånting. Vad bitter jag skulle bli. Jaja, kommer nya jobb om inte annat.


Alla jävla fetknoppar som inte tänker rösta imorrn säger jag bara en sak till: Rösta i vilket jävla fall som hellst!

haha

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2139802/pizzakampanjen-vacker-kanslor


Kolla in vilken fin bild dom har =)

Rensat ut!

Ojojoj, för nån dag sen fick jag ett jävla ryck och fick för mej att jag skulle städa ut ur skrubben. Vilket jävla påhitt. Iaf, kastade typ tio par skor. ÅNGEST, men kände att det va behövligt.
När jag kollar igenom på hyllorna läste jag igenom kort som vi fick när Saga föddes och på hennes dopdag. Men guuud, vet ni vad sötnöten paula gjorde? Så fort hon fick veta att Saga va född, sprang hon iväg och köpte ett kort och en nalle. Supergulligt, en sköterska på BB sa att de hade varit dit en tjej och lämnat det.
ååh, jag vart alldeleles rörd när jag såg det, jag kommer precis ihåg hur allting var. Vi vart så paff.
Gosh, saknar den tjejen, evigheter sen jag träffade henne. Hoppas att hon snart kommer tillbaka på banan igen så man får prata nå jävulskt massa gamla minnen! :)




Karma:

Idag tränade jag på fyrvalla, ett tufft jävla pump-pass då tanken va att jag skulle kräkas efteråt. Men riktigt så hårt tog jag inte i, så det så. Iallafall, när jag kommer tillbaka till parkeringen ser jag p-Lisa smyga omkring och kikar flitigt på min bil och bilarna omkring. Jag tänkte bara ' helvete'. Först och främst betalar jag aldrig p-avgiften, och sen brukar jag jämt parkera så slarvigt.
Sen log jag inombords. För första gången på lääänge har jag betalt min p-avgift, även att jag stod inom ramen. Hon lappar ett par bilar, jag ler ännu mer. Hur fan kan man ha sån jävla tur att just den dagen p-Lisa har fått för sej att gå och Lappa bilar på fyrvalla så har jag betalt min parkering?!  
Fantastiskt. Jag känner nästan att jag har sparat 600:- och kan shoppa lite grann.


Recept

Här ska ni få receptet på tacopajen. Så simpel att hälften vore nog.

Pajskal:
4 ägg
1 dl grädde
2 msk smör

Pajinnehåll:
400 gram köttfärs
1 krossad vitlöksklyfta
smör till stekning
1 msk tomatpurè
2 msk glutamatfri tacokrydda ( man kan göra den själv )
1/2 dl vatten
halverade körsbärstomater
skivade lökringar
2 dl riven ost
1 dl grädder
1/2 dl creme fraiche

ugn 225 grader.

Smält smöret i pajformen i ugn. Vispa snabbt som ögat ihop ägg och grädde. Grädda i ugnen tills torr yta och ordentlig färg syns. Tag ut skapelsen och låt den vila.

Bryn färsen i vitlök och kryddor i smör. Tillsätt vattnet och låt puttra tills vätskan kokat in. Riv osten och blanda med grädde och creme fraiche. Strö ut köttfärsröran på pajbotten och fördela tomat och lök på toppen. Häll oströran överst och grädda i ugnen i 10-15 minuter eller tills ni tycker att den ser aptitlig ut.

Tacoblandning:
1.5 tsk salt
2 tsk chilipulver
2 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk spiskummin
1 tsk lökpulver
2 krm cayennepeppar
Blanda och förvara mörkt och torrt.


Sådär ja, då vill jag att alla gör en tacopaj alà LCHF!

tacopaj

Imorse åt jag en omelett med ost för att stå mej länge på den. I normala fall står jag mej en sisådär 5-7 timmar på frukosten. Åt en fet frukost imorse då alltså, ca 9.30. Min tanke va att jag inte skulle äta lunch innan jag åkte på jobbet och ta med mej en lunchlåda å äta där istället. Men det sket sej när jag kom på att Saga skulle ha mat, slängde ihop en tacopaj, mycket god. Så nu är jag proppfull och behöver alltså ingen mer mat idag, för jag blir inte hungrig;)
Problemet som jag har, förmodligen många andra är att man är så inpräntad att äta på sina fasta tider, man ska äta många gånger men lite om dagen och bla bla bla. Det är så konstigt att inte bli hungrig till lunchen och inte sugen på fikat. Man är lixom inte van. Man tar sej en ostskiva och lite keso för vanans skull, eller för socialiteten.

Nej, dags att byta om från myskläder till nått mer vardagligt.



LCHF

för er som har funderat på att äta enligt LCHF ska ni få en länk till en sida med lite information angående detta.


http://www.lchf.se/



lycklig!

Igår hade jag och saga en riktig myspysdag! Inledde morgonen med en frukost, så mysigt att äta frukost, det är så skönt att sitta å ta det lugnt, äta våran frukost i lugn och ro utan att stressa :)
Åkte till mormor som har fyllt år för ett tag sen, och Saga åt tårta. Åkte vidare och skulle köpa nattlinne som hon har velat ha länge, som jämt blivit glömt. Försökte oss även på att leta badtrosor till henne, vet ni att man måste köpa badtrosor på sommaren om ungarna ska ha en chans att bada sen? Just det, allt är slut och dom tar inte in nått nytt. Men iaf, fick så fint köpa ett par fula badtrosor på badhuset med plats för blöja (!!) på badet för 150 spänn. Aja, hon behövde ju ett par.

Badade ett tag, tur att Saga är lättsam att bada med. Vi satt mest i bubbelpoolen och tyckte att de va varmt å skönt. Jag gillar inte att vattnet ska va så förbannat kallt i dom andra bassängerna. Eller ja, vi va ju i barnpoolen också, lite halvkallt där med efter man har varit och bubblat;p Vi va inte där så länge, för oj i hellskotta va trött man vart av att bada! Pjue!

Åkte ner på Ö-bostäder för att säga upp lägenheten, men det behövde jag inte göra eftersom det inte går att få dubbelhyra när jag redan bor hos Ö-bostäder. Såg där att de va två fetknoppar som trängt sej före mej i kön på lägenheten! Hoppas dom tackar nej!!
Va iväg och shoppade lite grejor. Vi hade mycket trevligt på våran shoppingrunda. Jag handlade blommor, krukor, handdukar, och lite sånt där krimskrams till lägenheten. Det kändes nästan som att jag handlade som att jag hade fått lön utan att ha några räkningar;p
Jamen just, köpte mej en ny kaffebryggare också! Tänkte köpa en i det värre slaget, men dom va så fula! Jag ville ha en rund och svart en jäkel, men hittade ingen sån som föll mej i smaken. Så det vart en svart från obh-nordica à 599:-.
Kom ju riktigt billigt undan eftersom jag hade tänkt att varit frän och köpt en expressomaskin, hade fått för mej att dom kostade runt 3000;- men icke. Kostade en sisådär 6ooo, så en sån får alex köpa till mej i present;) neeerå, jag har väl egentligen ingen användning för en sån skulle jag tro, men lite lyxigare att ha en sån =)

Jaja, hoppas verkligen att vi kan få en lägenhet inom kort, så att jag får göra mej av med soffan, och vardagsrumsbordet och handla nytt. Jag har alltid sagt att jag ska ha en ny soffa när jag flyttar så den här följer inte med. Ska ha en så mysig lägenhet sen. Har känts så värdelöst att fixa till den här eftersom jag alltid ha tänkt att jag ska flytta snart.. Orangea tapeter, hur fan tänker folk när dom tapetserar? Jaja, dom måste ju endå tapetetsera om sen när jag flyttat, Saga har ju varit bebis här.... hehe... tur det är fullt på fonderna då =)

Gjorde även HLR på mina blommor igår. Ser faktiskt ut som att det hjälpte. Jag har inte en aning om hur man planterar om blommor egentligen, misstänker att jag gör fel? För nu när jag tänker efter ska dom kanske ska stå i en innerkruka i själva krukan? Jag bara stoppar ner jord och blomman i krukan.. jaja, dom har levt länge på det viset och lär nog inte dö nu heller =)

Nu ska jag plöja ett gäng bloggar, tjing tjing!


Jag stannar!

och apropå att jag var iväg och tränade idag så skulle jag betala min räkning. Har ju nämnt tidigare att det bara tjorvar och jäklas med mej därnere, men idag gick det bara bra!
Jag säger naturligtvis att jag inte tänker betala, han förstår gott och väl och vill ha 399:- av mej. javisst, precis vad det kostar. Han vill ju förstås gå igenom alla transaktioner och se fall det har funkat förut och vart problemet sitter. han ser att jag har lämnat in en rekvisition och frågar om jag jobbar för östersunds kommun. Jamen visst, det gör jag ju. Han babblar på nått om att dom har samarbete med östersunds kommun och nu betalar jag bara 320:- i månaden. Nästan gratis ju! =)

aaah, imorrn har jag en ledig dag. naturligtvis måste jag iväg på jobbet till 8 ialla fall för att gå på nutritionsutbildning. Jaaa, det kan ju bli intressant, men hade gärna sett att den va klockan ett eller nått. Nåväl, jag gillar ju nutrition.

Nu väntar jag på att hjärtat ska komma. Meee very mutch in love in him. =)

världens segaste!

åh, idag jobbade  jag den 7 dagen i rad. innan det va jag ledig en dag så det känns som man inte gjort mycket annat än att jobba. Vet ni vem som är totalt jävla slut i huvudet nu? AVSKYR när folk säger ' att du är ju ung, du ska ju orka' . Javisst, ett tag orkar man va supertrevlig, glad och hjälpsam. Men det handlar hela tiden så mycket om att ge och ibland är det svårt att få nått tillbaka. Man måste vila från det ibland. Iaf, när jag jobbade i HT i veckan passade jag på att boosta mitt ego lite grann. Jag ansträngde mej och gjorde det där lilla extra för dom som jag visste skulle bli otroligt lycklig och tacksam. Sånt gör mej glad. Och dom. Så där har man ju lite och hämta iaf.
Idag jobbade jag en korttur, 7-12. Har aldrig sett en klocka ticka så sakta i hela mitt liv. Dom gånger man har mått dåligt på jobbet är inget i jämnförelse, idag gick den i slowmotion. Huuuh, men tillslut vart klockan 12, vilken lycka.
Åkte in på gymet, körde nån grejsimojsi som va ganska jobbig i 30 minuter, sen intervaller. Jobbigt, kul och effektivt =) nu känner jag mej lycklig igen!

aaah förresten, igår tänkte jag att jag skulle äta kyckling hela veckan. Tog fram ett kilo kyckling, hade köpt en gorgonzola för ett tag sen. Tänkte att det blir nog en lysande kombination. Jag tror att jag har blivit vuxen och gillar gorgonzola, har alltid tyckt att det är en häftig smak. Iaf, gjorde kyckling, gjorde en sås på gorgonzola, och woila. Usch. Den va tvungen att blandas ut med typ en halvliter grädde och creme fraishe. lyckades ju få bort den häftiga smaken så tillslut gick den att äta.
Och saga slutar aldrig förvåna mej, hon tog och åt såsen hon med! Herregud, hon gillade den tillochmed!! =)hehe!

bakade gjorde jag igår också, kladdkaka. Öva lite mer på det där så kanske man får till det :p


Bort med skiten

http://op.se/ragunda/1.2323482-skot-kronhjort-trodde-det-var-en-alg

alltså, det finns vissa som inte ska ut i skogen och jaga. överlåt detta till jägare och inte utlänningar som inte ser skillnad på djuren i den svenska skogen. En älg och en hjort ska man väl kunna urskilja som jägare? Jag vet att dom gör skytteprov innan dom får licensen, men får dom lära sej se skillnad på älg/ren/hjort? Likheten är ju slående.. tydligen.
Jag blir lite förbryllad, ungefär som när dom skjuter en annan jägare för att dom tar fel. Då måste de ju va brännvinet som gör sitt till, det flödar tydligen på älgjakten, vad vet jag?

Nära-döden-upplevelse!

Igår när jag va på jobbet pratade jag med Alexander. Hade inte pratat med han nått innan eftersom hans telefon har gått i lås på någe vis. Iallafulla fall, han säger att han är i Ocke och ska sova och att vi hörs! Jajjemen, blir bra det.

Kommer hem efter jobbet, tycker att det luktar stekos. Tänkte att det kanske sitter kvar sen jag va hem på lunchen, trots att det kanske inte blir så frän stekos av lax. Slänger fram lite bacon ur frysen i kylen, kollar mot spisen. Tänkte på en gång att jag inte använt den stekpannan som står där, men försöker se bort från den och tänka att jag kanske visst använde den. Går direkt in på toa för att sätta mej å kissa. Blickar bort mot badkaret och tänker att det här är ju inte sant! Då står schampoot och balsamet på fel ställen. Jag går igenom vad jag gjorde när jag duschade, jag ställer aldrig tillbaka dom sådär. Håller på att skita på mej. En puls på 330 håller på att orsaka en hjärtinfarkt. Vad i allsin dar är det här? Först stekpannan, sen schampot? Hör nån röra sej i vardagsrummet. Men jag döööööör! Här sitter jag på toa, med byxorna nere och det är nån här!
Som tur va var denna varelse relativt snabb att komma fram, han kunde ju lika gärna dra ut på det och skrämma ihjäl mej.
Lilla Alexander hade hoppat in igenom balkongdörren. Och han som så fint skulle sova i Ocke, jävla skitgubbe! :p

träningsvärk!

har jag inte träningsvärk imorrn så vette fan va man ska göra. Risken är ju gigantisk att jag inte behöver oroa mej, känner redan av i benen och magen;p
underbart va det att träna iaf, gick lätt och smärtfritt. Alltså, misstolka mej rätt, vissa dagar tar det emot och man känner ingen lust och ork. Men jag har ju verkligen längtat så lätt gick det :)
Imorrn ska jag och Linda in, förmodligen lite bodybalance. Det är så skönt och en mycket rofylld träning.Och den som tror att det inet är jobbigt är långt ute och cyklar, för jobbigt är det!

ahh, nu ska jag ta cykeln och cykla till jobbet =)

Vaknar av väckarklockan!

Oooh jises, vilka problem jag hade att somna igår kväll alltså! Jag kollade först på film, plöjde tusen bloggar och tänte att nu ska jag sova ( ca 24.00 ). Men nej. Jag ligger och vrider och vänder på mej, är inte ens lite trött. Är inte det konstigt? Jag brukar ju somna bara man nämner ordet film. Jaja, somnar väl tillslut och vaknar pigg glad och utvilad av väckarklockan. Tänkte att jag skulle ställa den, ska fixa frukost och grejjs innan Lotta ska på dagis å jag ska iväg.  
Frukosten idag då? Aah, jag har inte bestämt mej:p antingen blire ägg och bacon eller kokt är och fil. Ägg och bacon är lite av en favorit, man håller sej mätt väldigt länge, inga kolhydrater alls! =) meeeeen, ibland vill man faktiskt ha omväxling! :p




gissa vem som ska baka nu?!

För nu jäklar ska jag baka kladdkaka! Jag har beställt grejor så att jag kan baka enligt LCHF, dyrt! Men kommer bli så jäkla värt det;) Nu kan jag också gotta mej med en liten kladdkaka, eller varför inte en muffins? Eller kanske en sockerkaka, eller vad sägs om.. pannacotta? :p Hehe, allt går med lite finess, fast själv kan jag ju inte baka. Kommer säkert baka en gång, inse än en gång att jag inte kan baka, och sen ge upp.
Men jag har ju köpt en LCHF-bakbok också, fanns massa bra tips i den hur man skulle lyckas med bakningen, så jag tänker följa till punkt å pricka =) Sååå, nu hoppas jag att grejorna kommer tills på tisdag så jag kan baka kladdkaka..

Längtar tills imorrn! Börjar lite fint med ett benpass. Tji så jobbigt det ska bli, invänta den härliga euforiska känslan efteråt. Bara den är ju värd att träna för, wiiiie.

aaah, vilket toppenhumör jag är på nu!


jag drar mej bortöver

någonstans. vet ej vart. Mindre viktigt kändes det som? Kanske till mannepojken.


Jag vill så mycket

Här går jag runt hela dagarna i tänket ' jag vill, jag vill, jag vill'.
Jag vill så jävla mycket nu, och det känns som att det är så jävla mycket att göra.
aah, jag kikar på jobb, finns ju tusen jobb att söka, men endå får man inte fingrarna ur och gör det bara! Herregud, att det ska va så inihelvetes svårt att bara knåpa ihop ett cv, och skriva ett pb? Ja, tydligen!
Måste plugga upp ett par betyg, det va inte alls många, typ svenska, engelska matte och naturvetenskap för att kunna plugga till dietist. Hur jävla gärna vill jag inte plugga till det då? Det lixom kryper i fingrar och magen på mej för att jag är så ivrig och vill lära mej en massa saker och tänka å hela fadderullan. Men vad gör jag? Ingenting.
Måste boka tid hos ögonläkaren så att jag överhuvudtaget kan plugga, måste ha glasögon. Den frivilliga människan som är ärlig och vet vad man behöver får jättegärna följa med och hjälpa mej med att välja ut bågar. Men jag vet inte om jag orkar eller vågar gå till ögonläkaren.
Åka utomlands. Jag blir galen här hemma, tanken på att det kommer dröja 10 månader innan det blir 25 grader varmt och strålande sol igen får mej att kräkas. Jag är redan less på hösten, faaan va jag måste åka utomlands. Synd att folk jobbar bara... Kanske kan åka själv.
Måste flytta. Jag tror att varje undanflyckt till varför ingenting händer är att jag bor i Fåker. Men snart torde man väl hitta en lägenhet i stan va, bostadsbristen är väl inte så hemsk som folk vill påstå?
Träna! Men from kommer prio ett va att träna! =)

Lät ju som att det inte va nått att göra, eller nått jag ville ungefär, men det är mera saker också. Det är som det ploppar upp nya saker i huvudet hela tiden på saker och allt blir en jävla milkshake i skallen på mej. Nee jag vet inte alls vad jag ska göra. Nejnej. Fan.



risk för långt inlägg.

Det va länge sen. Men jag har varit på semester, har sveriges i särklass sämsta internet och inte tid. Men nu har jag tid. För jag sitter på jobbet. Är otroligt understimulerad och det stör mej. Varje gång jag kommer på jobbet får jag samma känsla av ostimulans och lusten till att göra nått annat. Inte det att jag otrivs med mitt jobb, inte alls. Men när man kommer på jobbet vill man använda sina kunskaper och tänka lite grann. Men nejdå, man kör bara på. Så vill jag inte ha det.

Okey, uppdatering. Innan jag åkte på semester håll jag på att sluta röka. Status på den? Går alldeles utmärkt, jag rökte när jag va i Norge litegrann, tog ett par ciggisar till vinet. Så tar jag ett par bloss när jag vill. Igår tillexempel. Bara för sällskapets skull lixom. höhö. typ.

LCHF-status, har naturligtvis fuskat. Äter ju inte strikt LCHF-kost för att gå ner en massa kilon och bli som en pinne, utan för att jag mår tusen gånger bättre. Det är viktigt att notera, för hade jag velat gått ner flera kilon hade jag heller inte ätit så mycket som jag gör. Fuskade när vi åkte hem från stockholm, frestelserna fanns hela tiden när vi va där, fika där och fika överallt. Alex trycker i sej det mesta med högt fett-kolhydrat innehåll. Mest hela tiden. Men det är inte suget efter en sockerkick som frestar, inte smaken efter en chokladbakelse toppad med glassyr och hallon, inte heller den äckliga känslan man har i kroppen efteråt. Helt ärligt vet jag inte vad det är, eftersom jag inte kan komma på en anledning nu till varför jag skulle sätta i mej en kak eller-tårtbit. Lustigt. Det finns absolut inget sug alls.
Fuskandet då, hur gick det till egentligen.. hehe, som sagt. Snurrat runt i stockholm, vart bjuden på god mat hela dagarna. Ibland har man koll på det som serveras, ibland inte. Gröna Lund, här är det inte lätt att hitta bra mat. Vi va där. Jag åt en taco någonting. Naturligtvis är den fullsmetad med socker. Tacokrydda, glutamat, tillsattser för att förstärka smaken på maten som det egentligen ska va. Livsfarligt. Vinner 2 kg geisha dessutom, ruggigt svag för det. Håller mej.
När vi ska åka hem till östersund kör jag. Jag kör en bit innan sundsvall, jag är otroligt bitter över att jag måste köra, galet trött. Alltså bitterheten över att köra så långt gör mej så sur och bitter, att jag bestämmer mej för en marängsviss på Mcdonalds. Efter marängsvissen tar jag över alex mat som han inte orkar, plus lite geisha. Vart jag lyckligare? Lite. Det vart som en liten fylla med en så extrem sockerkick. Med en fylla får man även en bakfylla. Ska man ta nått kanske man inte bör ta i som jag gjorde.

Förra helgen fuskade jag också. Allting började med dålig karaktär och dålig planering av min sida. Skulle egentligen dricka vin, men innan jag visste ordet av det på lördagen hade jag inget vin, bolaget stängt och ingen hade vin att sälja. Fick tag på öl. Och hade en flaska baileys sen innan. Aaah, öl blir man tokbakis på, och sugen på att äta. Baileys är fullsmetad med slisk. Gissa om jag kunde hålla mej ifrån godispåsen med choklad i på Johans vardagsrumsbord? Svaret är enkelt, nej. Dagen efter, mår sjukt dåligt ett tag. Jag och Alex ska äta ute nånstans. Det enda jag känner är att jag inte tänker ta en sallad. Funderar på en tacorulle. Min enda tanke då är att det är typ minst lika dåligt som en pizza. Jag tar en fet pizza. Sen köper vi godis och ostbågar.
Måndagen blir typ sveriges värsta bakfylla. För att man äter skit. Det är så jävla otroligt. Blir man bakfull av att äta skit? Ja!
Skitsamma hurvida jag fuskar eller, nu ska jag inte göra det nått mer. För fasiken i helvete vad dåligt man mår.

På måndag börjar även den hårda träningssäsongen. Någon som är villig att följa med är varmt välkommen. Jag håller till på Gold's men funderar på att flytta mej till step-in. Mest bara för att Gold's jämt har tjorvat med mina betalningar och drar för mycket och skickar ut betalningspåminnelser och tramsar på, varenda jävla gång. Annars gillar jag Gold's. Naturligtvis blir det blindtarmen också. Nu jäklar kör vi, är så jäkla pepp och vill ha måndag nu =) Det enda positiva med att det blir höst är ju att man kan ta träningen på allvar nu. Sommaren jobbar man ju så löjliga tider, mycket fester och alldeles för mycket alkohol.
Nu är det slutdruckigt för mej på ett tag, närmare bestämt tills jag ska till stockholm. Första helgen i Oktober. Lät ju som att de va jättelångt dit men iaf en månad:p wiiihow. fan undra vilka skandaler man ska göra iår då? eller jag har ju aldrig gjort nått!! =)


RSS 2.0