haha!

Saga är ganska rolig!
Igår när hon la sej så stod jag och tjuvkika på henne ett tag när hon låg i sängen. Hon höll i en nalle och pratade med den ganska länge. De va så sött.

Hehe idag stog jag också och tjuvkikade. Lampan va tänd, hon lägger sej tillrätta med hunden på sidan. Helt plötsligt sätter hon sej upp och säger ' Måste ha Kiwi här nu, genast! ' , lägger sej på andra sidan och somnar efter typ en minut=)
Sött!

Genast är förövrigt ett nytt ord hon lägger till numera :p

and the chef made it again.

Till och med så pass bra att Saga åt det! Hon är ju lite småkänslig vissa dagar vad hon stoppar i sin mun, men nu har hon ätit massiva mängder hela veckan :)
Idag lagade vi hemmagjorda köttbullar. Jag är bra. Spaghetti till det. Och jag kom på att ketchup är ganska gott, äter det som väldigt sällan numera.

Nu har jag så ont i huvudet så jag intar soffläge.

Mamma är förlåten!

Hon har bett om ursäkt och är införstådd att man inte gör sådär! :)

Usch, så tråkig dag. Det är grått å trist ute, jag och Saga hittar inte på nått att göra. Vi har spelat boll, läst nalle puh, ätit, ätit, ätit och sånt där trist. Nu ska vi nog åka till mormor och gå ut å gå med Kiwi.

Hmm, igår när vi va på Coop och handlade tänkte jag att jag skulle köpa lite påskgodis. Men sen när jag såg att det fanns 524 sorter att välja bland så sket jag i det. Först vet jag att det kommer bli så jädra mycket godis, och sen kom jag på att jag ska jobba hela påsken, natt. Det kommer finnas godis så det räcker och blir över där. Jag kommer få kämpa för att inte föräta mej. Jag önskar dom kunde köpa en fruktkorg eller fem istället.
Jaja, och Saga kommer ju få flera påskägg, så hon kommer inte märka nått om hon inte får nått av mej:) eller jag ska köpa ett åt henne, men med nån grej i istället. Kanske en tidning, hon har fått upp ögonen för sånna nu, eller om det är själva leksaken som följer med som är det intressanta, det låter jag vara osagt =)

Neee, ska dricka upp livets dryck och klä oss litegrann. Skrutten springer runt i trosor och jag nästan likaså:p


undra vad det händer

för skit idag då? Jag vet inte, blir nog inget badhus iaf. Jag är trött, och är på dåligt humör. Jag skyller på min elaka dumma mamma!! Jag drömde en marddröm, jag kom till stallet och nånting saknas. Jag kunde inte komma på vad det va, men så säger min mormor till mej att det är Bitchen. Då har min elaka dumma mamma tagit med sej Bitchen på slakt. Oj vad arg jag vart på na, vi får väl se sen om den stämmer eller inte!
Egentligen är ju inte mamma elak och dum, men så länge hon inte ber om ursäkt för sitt beteende inatt så är jag fortfarande lite sur på na:) haha!

Aaah, Saga har fått världens dille på fiskbullar! Hon vill ha fiskbullar tameklån hela tiden. Nu står hon och vill ha fiskbullar igen. Hmm.. Igår efter vi hade ätit middag, hon åt bra med mat ville hon ha fiskbullar. Jaja, tänkte att hon får väl det då. Trycke i sej en hel nedrans burk med fiskbullar. Haha..

hmm.. grinolle vill fortfarande ha fiskbullar. Nej säger jag bara. Nejnejnej, inga fiskbullar nu. vi har ju ätit en fet frukost!

Mitt hjärta

är bra rolig hon :)
Imorse gjorde vi iordning en mysfrukost med ägg och tända ljus, och bara myste. Jag älskar att äta frukost tillsammans, det är ganska sällan som man kan ha en myspysfrukost numera.
Men jag vet att jag har sagt det förut,och jag säger det igen, frukosten är det mysigaste och bästa på hela dagen =)
Efter vi gjort oss iordning så for vi iväg. Vi skulle skjutsa magnus en sväng till Krokom, så efter det passade vi på att gå på Max och äta. Vi hade bestämt oss för djungelhuset så efter vi hade ätit så skulle vi dit å leka. Men precis när vi skulle gå lyckades Saga på nått vänster hälla ut en hel mugg med mjölk, vatten och kaffe på hela mina byxor. Stod i valet och kvalet om vi verkligen skulle åka å leka men tillslut så gjorde vi det iaf =)

Haha, jag lekte ju med Saga eftersom hon inte hade nån annan att leka med. Sprang upp i dom där förbenade trapporna, kröp i gångarna och ont i knäna och fan å hans moster. Saga frågar om jag kan bära upp henne en gång, säger vänligt att om hon ska åka rutchkana får hon gå upp själv.
När jag halft om halft håller på att inte orka gå upp nå mer i trappan frågar jag saga om hon kan bära mej upp, ' Näe du mamma, ska du åka rutchkana får du gå upp själv '. Haha, snappar upp bra dom små liven =)
När vi lekt av oss for vi på lillänge och köpte henne ett nattlinne, hon har aldrig haft det när hon har varit hos mej, men nu ville hon ha ett, såklart skulle hon ju få ett då ju. Trosor skulle tösen också ha,så det fick det också bli. Saga borde gå med mej på stan då jag fått en bra lön, och hon skulle bara säga att hon ville ha en ny jacka, nya byxor och sånt där så skulle hon få det. Jag är inte svårövertalad.

Imorrn har vi en ledig dag till, ska se vad vi ska hitta på. Det här är som att va ledig en helg för oss så vi ska njuta lite extra vettja=) Jag jobbar ju hela påsken, så vi ska nog se fall lusten faller oss på och går på badhuset. Risken är minimal, men den finns =)

Nej, nu vill nog hjärtat lägga sej. Sliter på en tuff dam att klättra och busa!

Drog tydligen

världens skämt igår om att jag skulle ut å rida på Daisy idag. Hon va inte riktigt lika taggad som mej.
Jag vill minnas att hon va snäll att rida på, men sen påminde hon mej ganska bra att det va hon inte alls det.
Först tog det ett år innan vi tog oss av gården, hon bara backade och satte tjursidan till! Sen när hon backade rätt in i kasa så vart jag lite orolig att jag skulle ramla av i den. Neefy farao, det skulle jag inte vilja:p
Aja, vi lyckades ta oss av gården efter många om och men, när mamma skulle ut å köra med Alexander, och jag också satte till humöret.
Men sen efter en sisådär 50 meter börja hon tönta på och backa ner i dikena, och då va det ju totalt hopplöst att försöka fortsätta, eftersom jag inte ville ha den fetknoppen över mej. Mamma får helt enkelt börja med att leda mej, eller så får vi lägga upp en annan taktik:p

Jaja, fick provsvaren idag. Jag hade campalubaktur så inte så konstigt att man mådde pest. Men nu är det bra, och det ska gå över av sej själv. Får även jobba nu också, så nu är livet frid och fröjd:)
Men skönt att få en diagnos på det vidrigaste man varit med om i livshistorien, eftersom jag tvivlade så starkt på att det va magsjuka. Just för att ingen annan vart smittad av mej och sånt där. Jaja, nu är det bra iaf och jag lever fortfarande =)

Varit ut å sprungit idag också, kanske en dag förtidigt, men tog mej likförbannat runt och det är ju huvudsaken. Kände att jag kanske inte hade tillräckligt med energi i benen för att springa runt hela, utan fick gå lite emellanåt. nu hoppas jag på att få hålla mej frisk så att jag kan träna på som vanligt utan massa uppehåll!

Imorrn ska jag och Saga på djungelhuset eller storsjöbadet. Vi har inte bestämt oss än. Sen hade vi tänkt att äta på Max, vi skulle göra det för nån helg sen, men då åt Saga på Mcdonalds och kunde inte äta så mycket eftersom hon fortfarande hade kvar sviterna efter sin magsjuka! Så mysdag med hjärtat imorrn med andra ord =)


Daisy

Idag har jag vart ute på Bitchen å ridit. Fan va det märks att man inte har tränat på en månad, vart på semester, och varit sjuk. Kan tala om att det har tagit bra på min kropp, så otränad nu som man kan bli. Fast nu ljög jag, har faktiskt varit ut å sprungit två gånger, men det räknas inte =) Men nu hoppas jag att jag ska få hålla mej frisk och kry, så jag kan ta tag i träningen ordentligt igen. Jag blir verkligen en bitterfitta när jag inte tränar som jag ska.

Iaf, imorrn ska jag ge mej i kast på Daisy. Ni vet hon som har avgett sej ett par föl. Ja, ingen har ridit henne på massor av år, men nu tycker mamma att hennes trivselvikt börjar gå till överdrift, så nu ska hon bantas ner litegrann innan nästa föl=) Jag tar på mej den uppgiften, och hoppas att hon inte har ihjäl mej.

Aah, jag önskar jag hade mer tid. Jobbigt att behöva prioritera tid, och jag prioriterar den ju ganska kasst.

Jaja, har varit vuxen idag och begärt ersättning för dagen saga va sjuk. Tänkte att jag skulle strunta i det,men sen vart jag ju sjukskriven själv och förlorar väl en sisådär 4000:- på det så nu måste jag ju få in varje litet ruttet öre =) Fan va jag gillar att leva snålt=) Hehe, hade ju jättemycket räkningar, så nu är man mer som dom flesta innan nästa månad är man black. Jaja, pengar kommer, pengar går, så äre ju:)

Helvetet på jorden

Är det nån som har följt dokumentären som man kan se på aftonbladet nu?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/vbs/article6826454.ab?start=894

Det här är inte OK.

konstigt

Är det okey att bli ifrågasatt av vissa att man är en bitterfitta eller inte?
När jag vart intagen på polisstationen en gång ansåg dom att jag hade attitydproblem, konstigt?!

I torsdags när jag va på akuten hade vi blivit informerade om att det skulle dröja länge innan doktorn kunde komma. Okey tyckte jag. Från halv tolv till halv tre fick jag springa på toan 63 gånger, jag kräktes och va helt slut. Jag kunde inte vända på mej i sängen utan att det kom.
Så när läkaren kommer in halv tre, och pratar en massa kanske inte jag är världens mest gladaste. Carro är väl den som för samtalet. Jag svarar 'mmm' eller ' näeee '.
Efter ett tag frågar han om jag var sur på han för att jag har fått så länge innan han kom. Nej säger jag. Han frågar om jag alltid är sådär sur.
Men äre konstigt att man kanske inte har världens trevligaste humör när man aldrig har mått sämre i hela sitt liv? Vad förväntar dom sej? Att jag ska le och och försöka va trevlig? Haha, ja en annan gång. Han skulle ju ringa mej, så jag får väl säga att jag inte alltid e sådär sur då=) Carro la ju upp en fin plan där, Carro tyckte jag skulle ragga på han, för han såg ju rätt okey ut:p

Men iaf, tänk om jag skulle råka på att nämna till någon brukare att den är sur och såntdär. Skulle chefen få reda på det gör jag väl tjänstefel och blir sparkad- Skillnad på jobb och jobb....

Och i mitt tråkiga

liv har jag designat en bikini. 

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=nnITXrfVYN9DDZNK0iSNTzPB#bikiniGallery 
http://bikini.nelly.com/img/user/front_nnITXrfVYN9DDZNK0iSNTzPB.jpghttp://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=nnITXrfVYN9DDZNK0iSNTzPB#bikiniGallery

 

 


Marddröm

Jag önskar inte min värsta fiende det här, jag orkar inge mer. Det är så sjukt jobbigt, både psykiskt och fysiskt. Jag är helt utmattad, och imorrse övervägde jag att ta livet av mej. Det slutade med att jag la mej i sängen och grinade en skvätt. Tänk att man ska behöva må så dåligt så länge lixom.
Vill kunna äta och dricka utan att tänka på hur konsistensen är när jag spyr. Vill dricka en rykande het kopp morgonkaffe och bara njuta. Jag vill kunna äta, utan att behöva springa på toa. Oj, vad liten och klen man är när man är sjuk.
Mamma har varit hit med en smörgås och nyponsoppa, och Palle tog med sej lite filmer från Carro. Jag överlever nog den här dagen med om jag slipper spy så mycket. Snart kommer mamma igen med nån smörgås. Just för tillfället mår jag relativt bra, har kunnat druckigt litegrann. Känner mej aningen uttorkad.

Känner mej som världens mest ofräshaste människa, borde duscha, men när jag ställer mej upp händer det nått i min mage. Konstigt det där.

Nee, nu ska jag dra igång en film, den som känner för att komma å lämna en film är mer än välkommen, jag smittas inte såvida jag inte ska laga mat till er eller så.


Jag klagar litegrann bara

Här sitter jag. Jag har förberett mej att gå på jobbet hela dagen. Tydligen va det jävligt dumt av mej, för jag är sjuk. Enligt andra. För idag är första dagen på en vecka som jag känner mej frisk på.
Har ju varit omotiverat trött, seg, slut, världens illamående, känner ingen hunger och ont i kroppen sen i fredags. Har jobbat och stått i iallafall. Jobba måste man ju, det är ju de bästa som finns. Nej, livnära sej på ja, så va det ja. Men så igår efter jag ätit vart jag kanonklen, och va på väg att ta livet av mej. Tyvärr vart det misslyckande försök eftersom jag inte kunde lyfta armen många centimeter och att carro kom och skulle se efter mej.
Förklarade lite fint med viss underdrift ( alla vet att om man berätta hur det är på riktigt får man åka till doktorn med henne ) hur sjuk jag va,  symptom och bla bla bla. Jag sa att de va helt omöjligt att va gravid, men för att helt utesluta det när dom skulle fråga på 1177 så åkte vi till hackås å köpte ett test. Så pissade ner 75 spänn på nått jag redan visste, men för säkerhets skull då.

Jaja, jag skulle på jobbet ja. Det enda som va imorse va att jag hade huvudvärk i 5 minuter och att jag va yr. Men det gick över. Åt en halv portion gröt till frukost, och då tvingar jag verkligen i mej. Efter frukost, toa. Allt kommer ut. Man kan lixom säga att maten spjälkas på två minuter numera.
Jag tänker fortfarande att jag ska på jobbet, jag känner mej ju inte sjuk. Carro har pratat med en sjuksjöterska på hennes apu, och hon säger att jag måste göra prover på en gång. Man kan tydligen bli huskut sjuk om man inte får vård. Jag ringer 1177. Dom tycker jag ska dricka verum hälsofil. Jag spyr på dom.

Aja, ringer till infektion och hör efter litegrann. Där var dom mycket trevliga. Har jag nånsin sagt att jag gillar trevliga människor? Jag gillar trevliga människor. Kanske mest för att jag inte är en trevlig människa själv.
Dom sa att de va upp till varje arbetsgivare om man skulle få jobba eller inte. Ringer chefen. Inte där. Ringer största hönset, hon skrattar när jag frågar om det är okey att jobba om man kanske har salmonella eller baktalulasker. Nej, inge jobb.

Så nu har jag helt ofrivilligt fått massa timmar över till att göra nått annat på. Eftersom jag misstänker att ingen vill vara med mej idag sitter jag inlåst i min lya och knappar på datan. Man blir bra less av de också. Har ingen film att se på. Men man ska inte klaga. Jag har ju tv:n, som det nästan mer är myrornas krig på.
Tror möjligtvis att jag ska ner på affären och köpa godis och en film. Godis måste ju va helt okey att äta nu när det kommer ut på en gång? Jag äter ju inte i annat fall ju:p Inte sugen på godis, men man måste ju passa på tänker jag.

Jaja, känner att jag inte skrev blogg på jättelänge, så när jag  skrev igen så var det bara klagande i den. Kanske därför man har en blogg, en slags terapi med vissa saker. Man skriver av sej lite, så känns det bättre sen.

Förresten, från klaga till en mycket viktig fundering. Har ni nånsin tänk till om barnarbetare? Jag har funderat på det där och jag känner mej inte riktigt klok, och lite osäker på vad jag tycker. Klart som fan egentligen att inga barn ska behöva jobba långa dagar som nån slavarbetare. Barn ska leka, gå i skolan, lära sej bra saker, ha roligt och va lycklig.
Så fort vi läser att nån kollektion har gjorts av barnarbetare dras den tillbaka. Barnen förlorar sina jobb. Kanske är det den familjens enda inkomstkälla? så helt plötsligt mister den familjen sin inkomst. Vad ska dom nu leva på? Stjäla, plunda, sälja sex? Nej, låt ungarna få jobba. Dom och familjerna behöver pengarna. Ju!

Nej, nu ska jag åka på affären och införskaffa en fet påse karra, möjligtvis om dom har nån film.

fortfarande vaken

men ögonen går i kors. Vad är de för fel på mej? Blir bara tröttare och tröttare och sover mest hela tiden. Har iaf klippt saga idag. Eller monica. Kort. Jag grinade nästan när jag såg lockarna falla. Det va MYCKET hår. Men nu ser det bra ut. Saga ville egentligen ha kortare, men hennes mor ville inte det!

Har funderat klart ang. jobb. Det blir nattjobbet som jag vart tillfrågad om igår. Det blir nog kanoners de, och ett schema att gå efter. Förstå så in i bomben skönt att kunna planera in nått i sitt liv. Iofs har man alltid möjlighet att säga nej, men arbetsmoral som man har, gör man sällan det.

Neeee,, saga ville gå å sova för en timme sen. Nu får hon sova, orkar inte sitta uppe längre och hon ville kika filmen själv. Här ska man ha lite myspys med dotra, så ska hon kika film själv. Jaja, hon matade mej med 3 godisar iaf. Det fina med att få smaka godis av ett barn är att dom ska välja ut en godis till en, och dom tar alltid den minsta. Trots detta vart jag illamående och kände för att springa å dö. Undra om jag är så trött för att jag dragit in på alla härligheter och bakelser dom senaste dagarna? Jag äter som vanligt, men äter inte godis. Kan ju säga att det vart en hel del av det i Marocco. Och jag dricker aldrig dricka hemma, men där vart det både en och annan, i groggen;)
ääääh, det ger väl med sej. Säger som dom brukar säga, det ordnar sej tillslut ske du si.

Det här är inte klokt!

Innan jag åkte till Marocko hade jag världens beslutsångest om vart jag skulle vara i sommar. Hade tre ställen att välja på, brunflo, mariebyvägen och i fåker.
Jag bollade fram och tillbaka, för och nackdelar. Fåker gick ju bort omgående. Men sen vart det svårare. Tillslut bestämde jag mej för maribyvägen, trots arbetstiderna.
Hade lite ångest över mitt beslut, för jag hade pratat med cheferna i brunflo om att jag ville vara där i sommar när dom frågade mej och dom vart happyface, men tänkte att jag måste ju få fatta mina egna beslut och göra vad som känns bra för mej. För hur som haver, hade jag inte skickat in pappret på den ännu.

Idag ringer chefen ifrån brunflo och frågar om hur sommaren blir. Hon vet att jag ska va på mariebyvägen. Hon vill att jag börjar jobba natt hos dom med typ omedelbar verkan. Dom fixar en annan tjej till mariebyvägen.
Och ni vill inte veta vilka bekymmer dessa chefer ställer till för mej,jag vill ju förståss alltid vara dom till lags och göra som dom vill, och jag har den förmågan att jag gärna tackar ja till det mesta. Detta medför sej trubbel i hjärnbarken. Hur ska jag göra? Har helgen att fundera på.

Och skulle jag nu jobba natten så är det typ snart jag skulle börja, och då skulle jag ju hela tiden veta NÄR jag ska jobba. Och inte behöva säga ja till skittider som jag måste jobba för att få ihop timmar. Nemen så jävla svårt! Ringer mamma......


RSS 2.0