Fisen-.

Jag och Linda tränade. Satan i gatan vad jobbigt dom sista fem minuterna är på den där jävla konditionsprogramet är.! Kändes verkligen i framsidan av låren, vet inte om det va för att jag har kutat upp å ner för trapporna hela dagen med en unge på armen eller om jag helt enkelt va lite slö i benen efter gårdagen. Det brukar inte va så jävla jobbigt, och jag brukar köra slut på programmet utan att klaga. Hmm.. Man har ju bättre och sämre dagar i allt.
Och att det blir världens sämsta luft här inne efter fem minuter. Jaja, man ska inte klaga, till sommarn blire väl sämre.

Vi kollade på ' Save the last dance ', jag Linda, Bettina och Alexandra. Gounge!
Saga gick å la sej tidigt idag, strax efter sex. Mutade henne med lite extra välling, hon va alldeles för trött för att somna, så sa hon ' Saga mat '. Och jag ville ju inte direkt dra upp na för å ge na käk så tänkte hon va mer hungrig och ville ha välling. Och det ville hon ju såklart. Så hon somnade snällt efter lite mer välling.  åååh, hon är för söt, den bebisen. Så snäll, å hjälpsam. Men så kan hon va jäkligt jävlig också, men det är väl alla? :) Speciellt på morronen när hon tycker att jag legat å dragit mej tillräckligt länge, så drar hon av mej täcket. Att hon skulle komma på att man kliver upp då, dumheter :)

Nej, imorrn blire en hård dag, ska ju jobba ett par timmar där på kvällen så bäst man sover ordentligt. Yes, först lite bloggläsning. Hoppas ni har nå vettigt att komma med, för det verkar inte jag ha..

Kommentarer
Postat av: Kenny

Nemas problemas, jag vet iaf att det kostade så mycket iaf :P

2009-03-22 @ 17:51:23
URL: http://radstromk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0