forum!

aah, i helgen va det ju forum. Misstänker att alla va där. Eller ja dom flesta som har nått vett i huvet kanske stannade hemma:) Haha nejdå, det va så jävla nice. Åkte upp på fredagen och hade tänkt åkt hem på lördagen, men det underbart fina vädret ställde in mina planer. Satt och solade hela dagen, drack nån cider och bara njöt! Lyckades byta bort min 9-21 tur till en 12-18 tur på söndagen. Jag trodde att jag va stålmormor och inte skulle va så trött bara för att jag slutade dricka 22.00. Kan säga att jag aldrig mått så jävla dåligt i hela mitt liv. öööh, höll seriöst på att be min arbetskamrat att va tyst när hon berättade planerna för dagen, och sjukskriva mej resten av dagen. Dåligt Chatrine!
Iaf, idag är det onsdag, jag är inte återställd än. Eftersom jag drog fetaste vurporna mot huvvet femton gånger så misstänker jag att jag har en mildare form av hjärnskakning, känner nämligen igen det sen senaste gången jag hade det. Höhö, har jag nånsin sagt att jag aldrig mer ska dricka?

nu är min älskade lilla sötnos hos mej, jag har en 4-dagars ledighet. Synd att två av dom dagarna redan har gått. Men vi njuter i fulla drag, och idag har vi stallet och ska va ute en massor. Det ser ut att bli kanonväder, synd bara att det blåser lite grann. Funderar även på att ta fram nå kött å grilla, jag har fortfarande inte avverkat grillpremiären, vilken jävla stil va!
Aah, visst är det härligt att ha en liten sötnos som är världens sötaste? Hon säger massor av gånger att jag är världens finaste, att hon älskar mej, har saknat mej och ger mej världens bamsekramar! Det är så lätt att ha barn när dom är så snälla och söta med sin älskade mor.
Fast så finns det såklart dom veckorna då inte mamma duger lika bra som pappa. Jag tror att det är dom veckorna jag har jobbat mycket. Då äre verkligen pappa hon ska till om jag lämnar henne på dagis. Men så äre ju, alla måste vi ju jobba och är man ensamstående med en sötnöt att försörja måste man ju jobba även fast man skulle vilja va ledig!

Åt en fet frukost imorrse. En omelett med bacon och ost. Och för att försäkra mej om att det skulle bli extra mycket fett på den så kletade jag på bea också! Haha, man ska inte tänka så mycket på vikten. Gick endån upp tusen kilo i vemdalen så va gör det om det blir tusen till? skämta bara, jag bantar för fullt!

nej slut om struntprat nu, jag ska ut till stallet. Ska försöka dra med mej saga ut, men är rädd att hon fastnat med byggare bob.. måste ju finnas bättre saker att se på!


Kommentarer
Postat av: _

Dra ner på utlandsresor och saker som vemdalen kanske du inte skulle behöva jobba lika mycket Men det är väl klart, supa sig redlös och åka utomlands är väl vikigare än att kunna vara med saga.

2010-04-28 @ 09:59:33
Postat av: Anonym

måste väl unna sej lite saker i livet, kul om det skulle va slentriaqn lixom??

2010-04-29 @ 13:30:33
Postat av: _

Okej då förstår jag. De blir slentrian om man umgås med sin dotter. Men då kanske man inte ska klaga på lite tid då

2010-05-02 @ 11:11:54
Postat av: Joanna

kikar in här ibland,o det är alltid lika kul o läsa.. :) blir lite upprörd över dina kommentarer bara,varför ska folk lägga sej i allt? Livet slutar väl inte för att man får barn..man ska väl fortfarande få leva och ha roligt..och det gör en absolut inte till en sämre mamma.. Saga skulle aldrig kunna få en bättre mamma.. :) Du är härlig Chatrine,o fortsätt vara den du är.. :) Kram

2010-05-03 @ 20:09:51
URL: http://joannaolowa.blogg.se/
Postat av: _

Okej joanna, så det alltså inte rolig att vara med sitt/sina barn, är det så jag ska olka det? För du skriver ju att man måste få leva och ha roligt, och då syftar du, antar jag då på t.ex. supa i vemdalen och åka på ulandsresor. För utan de skulle det inte vara rolig eller? Jag blir bara mer och mer förvirrad

2010-05-05 @ 14:47:13
Postat av: Joanna

Anonym; sluta anta en jäkla massa,och gör dej inte dummare än Vad du uppenbarligen redan är. Jag har först o främst aldrig påstått att det inte är roligt att vara med barnen,det jag sa är att livet inte stannar. Och är man "barnledig" så måste man väl för tusan få göra precis Vad man själv vill.. Vad man känner för och Vad man tycker är roligt. Utan att nån lägger sej i,och som dessutom inte ens kan stå för det. Varför ska det alltid hackas o gnällas på andra? Kan inte vara lätt o vara så bitter..

2010-05-07 @ 07:16:50
URL: http://joannaolowa.blogg.se/
Postat av: Anonym

usch...! ta bort!!!!

2010-05-07 @ 13:59:09
Postat av: ...

Skaffa inte barn då när ni är så jälva ung..Lek av er först, väx upp och skaffa barn sen!!! Ni tror barn är nån jävla leksak som man har var och varannan vecka, hit och dit! Jag bliiir TOOOKIG AV ER SYN PÅ BARN!!!!!!!!!!!!!!

2010-05-26 @ 16:37:23
Postat av: Anonym

Jahaja, jajust, äre bara unga föräldrar som har 'varannan-vecka'? Det va bland det löjligaste jag hört! haah

2010-05-26 @ 21:55:08
Postat av: ...

Nej de är de inte...MEN det är bara unga fjortisar som har den där synen på barn! : Vill jag supa skallen av mig, så gör jag de..? Okej? DET, är bland de löjligaste JAG har hört! Väx upp för fan!

2010-05-31 @ 12:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0