Mitt hjärta

är bra rolig hon :)
Imorse gjorde vi iordning en mysfrukost med ägg och tända ljus, och bara myste. Jag älskar att äta frukost tillsammans, det är ganska sällan som man kan ha en myspysfrukost numera.
Men jag vet att jag har sagt det förut,och jag säger det igen, frukosten är det mysigaste och bästa på hela dagen =)
Efter vi gjort oss iordning så for vi iväg. Vi skulle skjutsa magnus en sväng till Krokom, så efter det passade vi på att gå på Max och äta. Vi hade bestämt oss för djungelhuset så efter vi hade ätit så skulle vi dit å leka. Men precis när vi skulle gå lyckades Saga på nått vänster hälla ut en hel mugg med mjölk, vatten och kaffe på hela mina byxor. Stod i valet och kvalet om vi verkligen skulle åka å leka men tillslut så gjorde vi det iaf =)

Haha, jag lekte ju med Saga eftersom hon inte hade nån annan att leka med. Sprang upp i dom där förbenade trapporna, kröp i gångarna och ont i knäna och fan å hans moster. Saga frågar om jag kan bära upp henne en gång, säger vänligt att om hon ska åka rutchkana får hon gå upp själv.
När jag halft om halft håller på att inte orka gå upp nå mer i trappan frågar jag saga om hon kan bära mej upp, ' Näe du mamma, ska du åka rutchkana får du gå upp själv '. Haha, snappar upp bra dom små liven =)
När vi lekt av oss for vi på lillänge och köpte henne ett nattlinne, hon har aldrig haft det när hon har varit hos mej, men nu ville hon ha ett, såklart skulle hon ju få ett då ju. Trosor skulle tösen också ha,så det fick det också bli. Saga borde gå med mej på stan då jag fått en bra lön, och hon skulle bara säga att hon ville ha en ny jacka, nya byxor och sånt där så skulle hon få det. Jag är inte svårövertalad.

Imorrn har vi en ledig dag till, ska se vad vi ska hitta på. Det här är som att va ledig en helg för oss så vi ska njuta lite extra vettja=) Jag jobbar ju hela påsken, så vi ska nog se fall lusten faller oss på och går på badhuset. Risken är minimal, men den finns =)

Nej, nu vill nog hjärtat lägga sej. Sliter på en tuff dam att klättra och busa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0